Header Wallpaper

Spritüel satanizme girmek istiyorum.

STARTREX1 min to read

Selam ben bir LaVeyan satanistim ve Spiritual Satanizme(geleneksel/nasyonal satanizme) girmek istiyorum. Nasıl bu inanca sahip olabilirim? Herhangi yapmam gereken bir ritüel varmı?
Ek olarak Spiritüal Satanizm ile alakalı Türkçe dökümanlar varsa lütfen benimle paylaşın(ritüel vb de olur ama genel olarak ne olduğu ile alakalı)

Size nasıl bir Spiritüel Satanist olacağınız ile alakalı bir yazı attım, ritüel vb. şeyler için ise gerek bu forumu gerek ise sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Pammysaid:

Bu diyeceğim sevgili moderatörümüze. Forumun ana sayfasında multilangual forumlar olarak altbaşlıklara ayrıldığı yerde, Jos Türkiye alt başlığının açıklamasında 3 link var. İki link medyumlu hocalı 3. göz fal evi gibi değişik reklamların olduğu bir yere götürüyor. Bir ara bakarsanız iyi olur.

Tam olarak böyle bir sorun ile karşılaşmadım.

Zevism.org kapalı. templeofzeus.org ise açık ve işliyor. templeofzeus.org sadece erişilemez durumda.

Ekran görüntüsü ile birlikte gönderebilir misiniz?

Χαῖρε Ζεῦ!

sitedeki tüm yazılara erişebilirsiniz. İlk olarak aşağıdaki yazıları okumanız gerektiğini düşünüyorum.

STARTREXsaid:

Selam ben bir LaVeyan satanistim ve Spiritual Satanizme(geleneksel/nasyonal satanizme) girmek istiyorum. Nasıl bu inanca sahip olabilirim? Herhangi yapmam gereken bir ritüel varmı?
Ek olarak Spiritüal Satanizm ile alakalı Türkçe dökümanlar varsa lütfen benimle paylaşın(ritüel vb de olur ama genel olarak ne olduğu ile alakalı)

Peki adanma ayininden sonra ne yapmalıyım?