Header Wallpaper

Spiritüalizm Alanında Kitap Önerileri

Catherinn1 min to read

Esenlikler,

Spiritüalizm alanında önde gelen isimlerin kitapları ile spiritüel alanda araştırmalar yapmak istiyorum.

Çoğunuzun bildiği gibi, Türkiye'de önde gelen isimlerden birisi de Dr. Bedri Ruhselman'dır. Araştırmalarım için Dr. Bedri Ruhselman'ın İlahi Nizam ve Kainat isimli kitabını okumaya başlamayı düşünüyorum.

Ancak Türkçe kaynaktan farklı olmak üzere, İngilizce ve Almanca kaynaklar da okumak istiyorum. Siz değerli forum üyelerinden ise bu konuda bazı kaynak önerileri almak istiyorum.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Satanas'ın Sevinci üzerindeki her bir makaleyi okudunuz mu? Cevabınız hayır ise, böyle şeylere ihtiyacınız yok demektir.

ρμ Τρισμέγιστε, Μέγιστε Μέγιστε Μέγιστε

Satanas'ın Sevinci üzerindeki her bir makaleyi okudunuz mu? Cevabınız hayır ise, böyle şeylere ihtiyacınız yok demektir.

Okumaya başladım ancak tümünü henüz okumadım.

Catherinnsaid:post: 1111934

Okumaya başladım ancak tümünü henüz okumadım.

Güzel, cevabınızı almış bulunuyorsunuz. Dışarıdaki kaynakların hepsi yozlaşmış bir durumda ve içerisinde bazı gerçekleri içeren kitaplar olsa da, hangisi doğru hangisi değil, ayırt edebilecek bir seviyede değilsiniz.

Yapmanız gereken şey çok basit, sadece okuyun ve meditasyon yapın.

ρμ Τρισμέγιστε, Μέγιστε Μέγιστε Μέγιστε

Güzel, cevabınızı almış bulunuyorsunuz. Dışarıdaki kaynakların hepsi yozlaşmış bir durumda ve içerisinde bazı gerçekleri içeren kitaplar olsa da, hangisi doğru hangisi değil, ayırt edebilecek bir seviyede değilsiniz.

Yapmanız gereken şey çok basit, sadece okuyun ve meditasyon yapın.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Dışarıdaki kaynakların yozlaşmış olmaları gerçekten de çok kötü bir durum.

Eskiden JOS'ta bir yüksek rahip ya da rahibenin düşmanın tarafında olduğu anlaşılıp görevinden alındığını okumuştum. Bu gerçekten oldu mu ve düşman JOS'u da yönetip yozlaştırmaya çalıştı mı? Yanıtınız için şimdiden çok teşekkürler.

Muhammed hiçbir zaman var olmadı, bol bol okuma yapın derken bunu kast ediyorum.

Şakasına yazmıştım var olmadığını biliyorum. Gönderdiğiniz içeriği şimdi okumaya başlayacağım.

Catherinnsaid:post: 1111930

Esenlikler,

Spiritüalizm alanında önde gelen isimlerin kitapları ile spiritüel alanda araştırmalar yapmak istiyorum.

Çoğunuzun bildiği gibi, Türkiye'de önde gelen isimlerden birisi de Dr. Bedri Ruhselman'dır. Araştırmalarım için Dr. Bedri Ruhselman'ın İlahi Nizam ve Kainat isimli kitabını okumaya başlamayı düşünüyorum.

Böyle şeyler için kitap almanıza gerek yok, burada her türlü şeyi sorup cevabını alabilirsiniz. Türk Ekibi her türlü şeyi en sade hali ile siteye güncel olarak ekliyor onları okuyabilirsiniz. İlla bir kitap almak istiyorsanız Antik Yunan Felsefesi okuyabilirsiniz.