Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Son zamanlardaki ölü bebekler

Marilyn Manson

New member
Son zamanlarda özellikle Şanlıurfa, Göbeklitepe, Nemrut Dağı, Harran ve benzeri kadim tapınakların, eski medeniyetlere ait kutsal alanların bulunduğu bölgelerde sık sık ölü bebek ve insan haberleriyle karşılaşıyoruz. Bu olaylar, sadece trajik vakalar olarak değil, aynı zamanda sembolik ve tarihsel bir bağlamda da dikkat çekici. Pek çok yerde eski ibadet ritüellerine dair haberler çıkıyor; bazıları bu olayların “ayin” olduğu öne sürüyor.

Bide Rockefeller ailesinin bu bölgelere uçak pisti ya da anıtlar inşa etmek istediği, hatta bazı yerlerin “ayin yapılan” alanlar olarak işaretlendiği iddiaları var. Siz ne düşünüyorsunuz Zeus tapınağı bu konuda ne düşünüyor merak ediyorum Yahudilerin yaptığı bir şey mi yoksa yerin kendi enerjisinden olan bir şey mi bide oradaki antik tapınaklar zaten zevistlere ait değil mi Rockefeller gibi isimler neden bu antik tapınaklara takıntılı onu anlamıyorum düzgünce açıklayabilirseniz sevinirim ayrıca merak ettiğim bir soru Yahudilerde insan kurbanı var mı yani açıkça anlattıkları yoksa Yahudilerden başka düşmanlarımız da mı var

Bu ölü bebekler sokağa atılmış ölü bebekler değil kafası olmayan uzuvları kopmuş ya da bariz şekilde kesilmiş şekilde atlan bebekler ya da cesetler aynı bir şey yapılmış üzerinde yasak ilişkiden sebep atılan ceseter değil yani konuyu yazarken bu detayı yazmayı unutmuşum

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back