Header Wallpaper

Satürn e hoş olmayan tabir kullandim

Satürn haritamda çok maleefik di yorumlarken bir astorloj Satürn reis bizden ne istiyor gibisinden isyan ederken tabir kullandım ve içimden Şeytan in bana kızdığni hissettim acaba ben Özür dilersen affeder mi yanlış bir şey mi yaptım Şeytan Baba nin Satürn yönettiğini biliyorum

Yanlış bir şey yaptığınızı düşünüyorsanız, içten bir özür dileyin.Başka yapabileceğiniz ne var ki?

Yanlış bir şey yaptığınızı düşünüyorsanız, içten bir özür dileyin.Başka yapabileceğiniz ne var ki?

Evet haklısınız

Satürn haritamda çok maleefik di yorumlarken bir astorloj Satürn reis bizden ne istiyor gibisinden isyan ederken tabir kullandım ve içimden Şeytan in bana kızdığni hissettim acaba ben Özür dilersen affeder mi yanlış bir şey mi yaptım Şeytan Baba nin Satürn yönettiğini biliyorum

Satürn, olumsuzluklar üzerinden bizi güçlendirmeye çalışır. Satürn'ün anlamını daha iyi kavramak için arama fonksiyonunu kullanıp bilgilendirici yazıları okuyabilirsiniz

This is the targeted message.

Durumu büyütmüş olabilir misiniz? Şeytan baba neden size böyle bir söylem için kızsın ki? Kafaya takmayın.

Kayre Zaleos!

[ email redacted ]