Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rünü kendime imgeledim

anonymous042

Member
Merhaba , ISA Rününü yaptığım çalışmada 1 hafta boyunca kendime imgeleyerek yapıyordum , meğerse yanlış yapmışım ve sitede yazdığı gibi etkiler yaşıyorum. ne yapabilirim ne yapmam lazım.
1000022672.jpg

Merhaba , ISA Rününü yaptığım çalışmada 1 hafta boyunca kendime imgeleyerek yapıyordum , meğerse yanlış yapmışım ve sitede yazdığı gibi etkiler yaşıyorum. ne yapabilirim ne yapmam lazım.View attachment 5693
Eğer negatif etkiye sebep olduysa yaptığınız çalışmayı bırakın temizliğinize odaklanın. Uruz ve Ansuz rünlerini kısa tekrarlar ile titretip üstünüzdeki donukluğu veya ISA rününün negatif etkilerini kaldırdığını olumlayabilirsiniz.

Yeni bir üyesiniz ve her Rünü kullanmamanız gerekir. Bunlar dikkatle yaklaşılması gereken, ciddi güçleri olabilen araçlardır; yemek yapmayı bilmeyen birisinin çok keskin bir bıçağı alıp yanlışlıkla parmağını kesmesi gibi düşünün. Thurisaz, Gebo, Nauthiz, Isa ve sayamayacağım bir kaç Rün daha; bunlar çok tehlikeli olabilir. Sowilo ve Wunjo gibi 'başlangıç seviyesi' Rünleri kullanmanız daha iyi olacaktır çünkü bu Rünlerin enerjisini yönlendirmek görece daha kolaydır, en azından yönlendiremeseniz bile size çok büyük zararlar getirmezler.

Yeni bir üyesiniz ve her Rünü kullanmamanız gerekir. Bunlar dikkatle yaklaşılması gereken, ciddi güçleri olabilen araçlardır; yemek yapmayı bilmeyen birisinin çok keskin bir bıçağı alıp yanlışlıkla parmağını kesmesi gibi düşünün. Thurisaz, Gebo, Nauthiz, Isa ve sayamayacağım bir kaç Rün daha; bunlar çok tehlikeli olabilir. Sowilo ve Wunjo gibi 'başlangıç seviyesi' Rünleri kullanmanız daha iyi olacaktır çünkü bu Rünlerin enerjisini yönlendirmek görece daha kolaydır, en azından yönlendiremeseniz bile size çok büyük zararlar getirmezler.
İnsanlar hata yaparak gelişir, 1 kere elini kesen 2.de kesmez. Yeni üye olmam benim ruhani bilgim olmadığı anlamına gelmiyor, sadece ilk kez Rün kullandığım için yalnışlık yapmam normaldir.

İnsanlar hata yaparak gelişir, 1 kere elini kesen 2.de kesmez. Yeni üye olmam benim ruhani bilgim olmadığı anlamına gelmiyor, sadece ilk kez Rün kullandığım için yalnışlık yapmam normaldir.

eğer doğuştan büyü konularına yeteneğiniz var iken böyle şeyleri bilgisizce yaparsanız evet kesinlikle gelişirsiniz ama gelişmek zorunda kalacağınız için gelirsiniz.

Ruhaniyette yeni olmanızın sahip olduğunuz bilgiden ziyade tecrübenizle ilgisi vardır. Isa rününü her yönüyle bilseniz bile, enerji yönlendirme konusunda deneyiminiz yoksa o rünün enerjilerini yönlendirmede başarısız olursunuz. Daemonica Bey'in de açıkladığı üzere bazı rünler, kişi belli bir seviyeye ulaşmadan kullanılırsa kişinin kendisi üzerinde negatif bir etkiye sebep olacaktır.

Ruhaniyette yeni olmanızın sahip olduğunuz bilgiden ziyade tecrübenizle ilgisi vardır. Isa rününü her yönüyle bilseniz bile, enerji yönlendirme konusunda deneyiminiz yoksa o rünün enerjilerini yönlendirmede başarısız olursunuz. Daemonica Bey'in de açıkladığı üzere bazı rünler, kişi belli bir seviyeye ulaşmadan kullanılırsa kişinin kendisi üzerinde negatif bir etkiye sebep olacaktır.
Evet ama daha önce de büyülerden tecrübem var yaptığım çalışmalardan yani kendime güvenmesem yapmazdım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back