Header Wallpaper

Para Büyüsü Deneyimlerim;

Para büyüsü deneyimlerim;

Esenlikler sevgili dostlarım, ablalarım ve abilerim.
Spiritüel Zevizme geri dönerken nasıl bir halde olduğumu az çok bu forumun yüksek üyeleri ve siz değerli insanlar biliyordur. Pes etmedim. Çok üzüldüğüm zamanlar oldu. Yıprandığım zamanlar oldu. Acı çektiğim zamanlar oldu. Herkes gibi. Meditasyonlara başladıktan sonra para büyüsü yapmaya başladım ve evet 40 günlük para büyümü pes etmeden tamamladım. Sevgili Tanrı ve Tanrıçalarımızın çok yardımı oldu tabii. Bu ay en az 50 saat mesai yapmışım. Maddi anlamda sevgili biyolojik ailemin de sevgili Tanrılarımız ve Tanrıçalarımız sayesinde yardımı dokundu. Bir kaç ay içinde maddi olarak düzelmeye başlayacağımı zannediyorum. Harcadıklarım genelde bana geri döndüğünü fark ediyorum ve bu beni mutlu ediyor. Kısacası durumum önceki yaşantımdan çok daha mükemmel duruma ilerliyor. Sevgili ailem demek istediğim lütfen pes etmeyin ve ne gerekiyorsa yapın. Şimdi sağlık çalışmasına başladım bakalım buradaki deneyimlerim neler olacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum 🙏.

[ email redacted ]

Aşk yahut cinsellik büyüsü var mı?

Para büyüsü deneyimlerim;

Esenlikler sevgili dostlarım, ablalarım ve abilerim.
Spiritüel Zevizme geri dönerken nasıl bir halde olduğumu az çok bu forumun yüksek üyeleri ve siz değerli insanlar biliyordur. Pes etmedim. Çok üzüldüğüm zamanlar oldu. Yıprandığım zamanlar oldu. Acı çektiğim zamanlar oldu. Herkes gibi. Meditasyonlara başladıktan sonra para büyüsü yapmaya başladım ve evet 40 günlük para büyümü pes etmeden tamamladım. Sevgili Tanrı ve Tanrıçalarımızın çok yardımı oldu tabii. Bu ay en az 50 saat mesai yapmışım. Maddi anlamda sevgili biyolojik ailemin de sevgili Tanrılarımız ve Tanrıçalarımız sayesinde yardımı dokundu. Bir kaç ay içinde maddi olarak düzelmeye başlayacağımı zannediyorum. Harcadıklarım genelde bana geri döndüğünü fark ediyorum ve bu beni mutlu ediyor. Kısacası durumum önceki yaşantımdan çok daha mükemmel duruma ilerliyor. Sevgili ailem demek istediğim lütfen pes etmeyin ve ne gerekiyorsa yapın. Şimdi sağlık çalışmasına başladım bakalım buradaki deneyimlerim neler olacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum 🙏.

Para büyüsünü de atma şansın var mı?

Teşekkür ederim

Ne demek rica ederim.

[ email redacted ]

Para büyüsünü de atma şansın var mı?

Kısa bir araştırma yaparak başka büyüleri de görme şansına sahip olabilirsiniz. Zevizm sayfamıza girip arama kısmına girip para büyüleri veya aradığınız başka şeyler hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Temple of Zeus Türkiye sayfasında da aynı şekilde arama kısmına aradığınız veya merak ettiğiniz büyüleri, çalışmaları veya ritüelleri, aradığınız şeyleri bulabileceğinizi düşünüyorum.

[ email redacted ]

ρμ Τρισμέγιστε, Μέγιστε Μέγιστε Μέγιστε

yaklaşık 80 gündür falan ben de para büyüsü yapıyorum. gerçekten katkısı oldu. çok basit bir çalışma yapıyorum gerçi, ülkenin durumunu göze aldığımızda gerekli bence.

Zeus’un Krallığı yükseliyor!

yaklaşık 80 gündür falan ben de para büyüsü yapıyorum. gerçekten katkısı oldu. çok basit bir çalışma yapıyorum gerçi, ülkenin durumunu göze aldığımızda gerekli bence.

Kesinlikle, katılıyorum.

[ email redacted ]

Bendemi yapsam birde üzerine sayısal loto oynasam, hem ruhani çalışma hem dünyevi çalışma işe yaradı mı sizde?

Hiç para büyüsü denemedim. Bu yıl Jüpiter karelerinden birini para büyüsü için kullanıcam bakalım ne olacak.

Hiç para büyüsü denemedim. Bu yıl Jüpiter karelerinden birini para büyüsü için kullanıcam bakalım ne olacak.

Ben çok güzel sonuçlar alacağınıza eminim🙏 Bende merak etmeye başladım doğrusu. Türkiye zamanına göre en yakın Jüpiter Karesi 12 Haziran Perşembe olarak gözüküyor.

[ email redacted ]

Aydinlikyolsaid:post: 1121744

Bendemi yapsam birde üzerine sayısal loto oynasam, hem ruhani çalışma hem dünyevi çalışma işe yaradı mı sizde?

Bence zaten çalışma hayatında zaten çok çalışıyorsunuz. Yoruluyorsunuz. Bir de ruhani olarak para büyüsü yaparsanız hem daha kolay para çekebilir hemde maddi olarak daha ferahlayabilirsiniz.

[ email redacted ]

Bir de 5 şubat takvime göre para büyüsü için uygun zamanlardan biri

[ email redacted ]

Bir de 5 şubat takvime göre para büyüsü için uygun zamanlardan biri

Takvime göre 5 şubat para büyüsü için uygun bir gün "

[ email redacted ]

Ben ikili opsiyon yapıyorum. ben para konusunda napmaliyım, birde islamdaki gibi bizede haram veya kirli para varmı? Çalışıyorum yada ikili opsiyondan para kazanıyorum bereketini göremiyorum benim param değilde başka insanların parası gibi geliyor.
Ben irademi kontrol etmek istiyorum çünkü bizim işte irade çok önemli
Hangi çakra acaba?
Esnekliklerle

Aşk ve seks büyüsünü yaptım, teşekkürler ama para büyüsü zor ve karışık geldi. Bir daha yaparsan eğer, benden de bahsedersen ve dilersen şayet içinden geçirsen benim için de sana şimdiden çok duacı olacağım babaya. Teşekkür ederim, ışık üzerine olsun

Aşk ve seks büyüsünü yaptım, teşekkürler ama para büyüsü zor ve karışık geldi. Bir daha yaparsan eğer, benden de bahsedersen ve dilersen şayet içinden geçirsen benim için de sana şimdiden çok duacı olacağım babaya. Teşekkür ederim, ışık üzerine olsun

Günaydın 🌌
Evet elbette dua ederken bütün spiritüel Zevist ailemize dua etmeyi unutmayacağım.
Evet ilk başta karışık gelebilir fakat zamanla bazı şeyler oturacaktır ve inanın başladıktan sonra pek bir zorluğu kalmıyor. Günlük rutin haline geliyor bile diyebiliriz.

[ email redacted ]

Mars gerilemesini unutuyorsunuz, 24 şubatta mars gerilemesi bitecek, şimdi büyü yapılmaz etkili olmaz, bende sevmedigim insanlar beni unutsun aramasın diye büyü yapacam 24 şubatı bekliyorum, etkili olsun diye Esenlikler