Header Wallpaper

Masonluk ve Satanizm

Aoidan1 min to read

Merhaba, Masonlukta Şeytan ile alakalı pekçok ritüel olduğu hakkında birkaç araştırma yaptım. Onların inancında da şeytan ön planda sizde de. Hangi düşüncenin ya da inancın Şeytan ile alakalı olup olmadığını nereden bileceğiz? Sizde tasvir edilen Şeytan genel etik açısından iyi fakat onların kullandığı yapılar iyi değil gibi dörünüyor. Doğru mu sordum tam emin değilim ama hangi inançtaki Şeytan gerçek şeytan bunun hakkında birşey söyleyebilir misiniz?

Bir de aklıma geldikçe sorular soruyorum umarım rahatsızlık vermiyorumdur.

Bir tane Şeytan var. Masonluk hakkında daha fazla kaynak için araştırma yapabilirsiniz. Bu yazıda oldukça bahsediliyor.

Kayre Zaleos!

[ email redacted ]

Elbette, şüphe ve sorularınızı saygı çerçevesinde her zaman belirtebilirsiniz.

Modern Masonluk, kökenlerinden uzaklaşmış ve Yahudiler tarafından ele geçirilmiştir; bizlerle bir ilgisi yoktur. Gerçek Masonluk ise Şeytan'dan gelir.

İbrahimî ölüm programlarında anlatılan düşmüş melek Şeytan tasvirinin sadece bir saçmalık olduğunu bilmelisiniz. Şeytan'ın ismi bile bu yanlış anlatılardan daha eskidir.

Mesajları gerçekten çok hızlı onaylıyorsunuz Sonne bey. Bu kadar hızlı olmasına hala alışamadım.

Kayre Zaleos!

[ email redacted ]

Mesajları gerçekten çok hızlı onaylıyorsunuz Sonne bey. Bu kadar hızlı olmasına hala alışamadım.

Övgünüz için teşekkürler. Meşgul olsam bile bir gözüm hâlâ forumda.

ρμ Τρισμέγιστε, Μέγιστε Μέγιστε Μέγιστε