Header Wallpaper

Κέλσος: αληθής λόγος κατά χριστιανών

Παρακάτω παραθέτω ένα σημαντικό και γνωστό κείμενο του Έλληνα φιλοσόφου Κέλσου κατά του Χριστιανισμού

By studying you will find that Zeus is the true God of humanity and the pre-Christian Gentile Gods/Demons are our trusted guides. We realize our origin from our God Zeus. We transform our souls through the daily practice of power meditation. Through this practice we ascend to higher levels as Gods and manifest our true potential

Hellenic Zevismsaid:post: 1070042

Μου άρεσε ειδικά το κομμάτι με την έλλειψη πρωτοτυπίας στην χριστιανική "πίστη".

Εμένα μου αρέσει το σημείο που γράφει οτι ο χριστιανισμός ειναι για αμόρφωτους και βάρβαρους. Υπάρχουν και άλλα κείμενα Ελλήνων φιλοσόφων της εποχής οι οποίοι με απλά και λογικά επιχειρήματα αναδεικνύουν την απάτη του Χριστιανισμού.

By studying you will find that Zeus is the true God of humanity and the pre-Christian Gentile Gods/Demons are our trusted guides. We realize our origin from our God Zeus. We transform our souls through the daily practice of power meditation. Through this practice we ascend to higher levels as Gods and manifest our true potential

Αυτή την ανάγνωση την απόλαυσα! Ευχαριστώ Olympios666 !

Υπάρχουν και άλλα κείμενα Ελλήνων φιλοσόφων της εποχής οι οποίοι με απλά και λογικά επιχειρήματα αναδεικνύουν την απάτη του Χριστιανισμού.

Παρακαλώ δημοσιεύστε τα αν μπορείτε. Θα ήθελα πολύ να διαβάσω περισσότερα από αυτά. Έχω φτάσει στα μισά της διαδρομής για να το διαβάσω και νομίζω ότι είναι έγκλημα που δεν είναι υποχρεωτική διάλεξη στο σχολείο. Αυτό το κομμάτι με τις αναλογίες στον κόσμο των ζώων είναι πανέξυπνο. Σας ευχαριστώ.

Μια Ιστορία αγάπης (Η Ιστορία της Χριστιανικής επικρατησεως)
Βλάσης Ρασσιας