Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Kedimi kürtaj yaptırmalı mıyım? nasıl doğru şeyi yapıp yapmadığımı anlayabilirim?

Dlna485

Member
Benim kedim 3 yavru kediye sahip ve 2 ay önce doğum yaptı, aslında doktor bu kediye ne doğurmamalı ne emzirmemeli diye beni tembih etti, bu kedi doğum yapmamalı söyledi bana kediyi haftalar önce doktora götürdüğümde iç parazit için götürmüştüm doktor müayine etti ve bebek olduğunu söyledi karnında ve iç parazit hapı kürtajdan sonra verilebilir diye söyledi.
Diğer doğurduğu 3 yavruyu ara sıra hala emziriyor ve benim bütcem el vermiyor aşırı çok kediye bakmaya, çalışmıyorum elimde olan kalan parayla kendime harcamayıp kedilere mama alıyorum, yeni doğuracağı bebekleride hesaba alırsak benim artık onları beslemek için paramın yetmeyeceğini çok iyi biliyorum.

Bu kedi yavru olduğundan beri dışarı çıkıyor ve mecburen eve aldım onu ağır gençik hastalığı geçirmişti ve bu hastalıktan sonra doğuştan gelen megaözefagus (gida borusu genişlemesi) problemi ortaya çıkmıştı şükür iyileşti, astımı var ve doktor bana bu kedi doğurmamalı dedi ona zarar verebilir, yani şu an üç yavrusu var ve ben onlarada yemek alıyorum, çalışmıyorum ve yeni doğuracağı kedilere bakacak gücüm yok, diğer yavrulara güçlükle bakıyorum, sahiplendirmeye vereceğim birileride yok.
Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum, kedi doğurmalı mı? Tanrılar nasıl bakar bu duruma? Kediyi rahat mı bırakmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum, kürtaj iyi fikir değil biliyorum bana bir yol gösterin lütfen çünki karnındakılar da bir can.
Kedide iç parazit var ve bu onu çok etkiliyor en son şubat ayında iç parazit hapı aldı ve üç yavrusunu emzirdiği için bekledim artık sütten kesilsinler iç parazit için doktora götürüm ama yine karnında bebek var ve doğurup onlarıda emzirise bu süre yine uzayacak, ağzından çok kötü koku geliyor ve hamile olduğu için kaçıp komşuda ne veriyorlar yiyor.

Official Temple of Zeus Links

Back