Header Wallpaper

İlk Ritüel tavsiyesi

Uzun süredir Ezoterizm ile ilgileniyorum ve ritüel yapmak istiyorum ama hayatımda hiç ritüel deneyimlemedim, o yüzden yardımınız gerekli. Başlangıç için hangi ritüeli tavsiye edersiniz?

Ritüel yapmadan önce çakralarınızı açmanızı tavsiye ederim. Bir şey hissedemezseniz hayal kırıklığı olur. Eğer açıksa Zeus'un Ritüelini veya en çok çekildiğiniz ritüelini.

Ritüellerden önce auranızı temizlemeyi unutmayın ve mümkünse transa girin. Transa girmek zorunluluk değil, olsa çok daha iyi olur.

by Pamela

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''

Eğer adanmış bir Zevist değilseniz Tanrı ritüellerini yapmayın.

Temel meditasyonlarla ilerleyin.

BAALZEVULON AENAOS

Tanrıların Ritüellerini bir sebep yoksa yapmayın. Bir hedefiniz varsa veya hayatınızla ilgili birşeyden yardım almak istiyorsanız gerektiği kadar Ritüeli gerçekleştirin.

Tanrılardan talep değil, rehberlik isteyin. İlişki, Para, Adalet gibi şeylerin hemen gelmesini Tanrılardan istemek, saygısızlıktır. Bunun yerine sadece bu konularda rehberlik ve yol yardımı isteyin, meditasyonlarınıza devam edin.

Uzun süredir Ezoterizm ile ilgileniyorum ve ritüel yapmak istiyorum ama hayatımda hiç ritüel deneyimlemedim, o yüzden yardımınız gerekli. Başlangıç için hangi ritüeli tavsiye edersiniz?

Ezoterizm ile ilgileniyorsunuz ama buradan bir Zevist olduğunuzu belirtmediğiniz için direkt olarak genel parapsikolojik bir şekilde yardımcı olamayız. Zevist olsanız veya olmasanız size sadece zevizm üzerinden yardımcı olabiliriz. Bu yüzden en baştan başlayın. Arşivden 1. Yazıdan son yazılanları okuyun ve anlamaya çalışın.

ABRAXAS AENAOS 🌙☀️
PHOSFOROS HECATE 🌒🌕🌘

Ritüel yapmadan önce çakralarınızı açmanızı tavsiye ederim. Bir şey hissedemezseniz hayal kırıklığı olur. Eğer açıksa Zeus'un Ritüelini veya en çok çekildiğiniz ritüelini.

Ritüellerden önce auranızı temizlemeyi unutmayın ve mümkünse transa girin. Transa girmek zorunluluk değil, olsa çok daha iyi olur.

Çakralarımı nasıl açabilirim?

de tam sayfasını bulamadım ama bütün siteyi şöyle bir okumalısınız. Eğer sayfasına gidip u yaparsanız resmen bu işe girişmiş olursunuz. Buradaki opening the chakras bölümü ise sorunuzun nokta atışı cevabı olacaktır.

by Pamela

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''

Mithra, Sol Invictus, the Unconquered Sun!