Header Wallpaper

Güzelik için

aerya1 min to read

Arkadaşlar dış görünüş ve güzellik için lilith'e mi yönelmeliyiz yoksa başka bir tanrıyamı

Arkadaşlar dış görünüş ve güzellik için lilith'e mi yönelmeliyiz yoksa başka bir tanrıyamı

Majikal olarak güzelleşme rehberimi okuyabilirsin. Benim için işe yarayan ritüelleri verdim, pek ilgi görmedi ama sen istersen diğerlerini verebilirim.

I believe in pink, I believe in kissing I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles...💕💗

[ email redacted ]

Leydi Astarte'ye dua edebilir, güç ritüelini yapabilirsiniz. Eğer düzenli meditasyonlarınızı yapıyorsanız, özellikle tçm, doğru olumlamaları kullanara yapabilirsiniz.

Bunun için Solar enerjilerle çalışabilirsiniz. Bu amaçla bir Venüs karesi yapabilirsiniz ve "güzellik" üzerine daha derin bir kavrayış için Astarte'nin ritüelini yapabilirsiniz.

BAALZEVULON AENAOS

Majikal olarak güzelleşme rehberimi okuyabilirsin. Benim için işe yarayan ritüelleri verdim, pek ilgi görmedi ama sen istersen diğerlerini verebilirim.

Makyaj yapmam uygun olmayacaktır zira erkeğim ama önerin için yinede teşekkür ederim benim amacım tanrılardan birşey katmak daha çok diyebilirim.