Header Wallpaper

Güneş Enerjileri

Esenlikler,

Güneş ile alakalı mantraları yoğun kullanıyorum bu sıralar. Güneş karesi de yapıyorum bir yandan. Bundan dolayı mı bilmiyorum, veya plasebo mu yaşıyorum onu da bilmiyorum. Günlük temizlenme çalışmalarında bile Surya titretirken sıcak basıyor, enerjisi çok sıcaksı geliyor. Bunun hakkında ne yapacağımı bilmiyorum. Su mantrası ile temizlenme fikrini uyguluyorum şu an ama akıl kârı olup olmadığını bilmiyorum. Sanki bir tür burnout veya crash yaşıyor gibiyim.

Fikirlerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Zeus’un Krallığı yükseliyor!

Solar mantralar doğal olarak böyle hissettirecektir. Eğer bunalmış hissediyorsanız tekrar sayılarınızı düşürün veya diğer mantraları kullanın.

Mantraların aşırı kullanılması, özellikle de solar mantralardan bahsediyorsak, ekstrem vakalarda zihninizi olumsuz etkileyebilir. Dolayısıyla limitlerinizi bilin ve bunların dışına çok çıkmamaya çalışın. Gelişim ve güç için bazı dönemlerde daha yoğun çalışmalar yapılabilir ama ruhumuz sürekli yoğun meditasyonları kaldıramaz. Dengelenme ve uyumlanma dönemleri elzemdir.

BAALZEVULON AENAOS

Solar mantralar doğal olarak böyle hissettirecektir. Eğer bunalmış hissediyorsanız tekrar sayılarınızı düşürün veya diğer mantraları kullanın.

Mantraların aşırı kullanılması, özellikle de solar mantralardan bahsediyorsak, ekstrem vakalarda zihninizi olumsuz etkileyebilir. Dolayısıyla limitlerinizi bilin ve bunların dışına çok çıkmamaya çalışın. Gelişim ve güç için bazı dönemlerde daha yoğun çalışmalar yapılabilir ama ruhumuz sürekli yoğun meditasyonları kaldıramaz. Dengelenme ve uyumlanma dönemleri elzemdir.

Diğer mantralarda neyi öneriyorsunuz? Veya benim durumumda hangisi daha mantıklı olurdu?

...

Solar mantra kullandığınız çalışmalar neler?

BAALZEVULON AENAOS

Solar mantra kullandığınız çalışmalar neler?

Aura ve çakra temizliği. Onların dışında Koruma Aurası olarak yaptığım çalışma Sowilo içeriyor.

...

Bu çalışmalarda solar mantra kullanmak normaldir, dolayısıyla kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sıcak hissetmek problem değil, bunalmış hissederseniz tekrar sayılarınızı düşürün.

BAALZEVULON AENAOS

Sanki bir tür burnout veya crash yaşıyor gibiyim

Postun üzerinden biraz geçmiş ama burnout yaşıyorsanız bir süre titreşim yerine tarama yöntemiyle devam edebilirsiniz. Önce çakralarınızı, sonra tüm ruhunuzu tarayın. Mantra kullanırken her çakraya 7 kez Surya veya şu an Güneş zararlı burçta olduğu için yerine Visuddhi titretebilir, yüksek tekrarları Cumartesi günleri ve Cadılar Sabbathı döngülerinde yapabilirsiniz. Aylar yıllar boyunca her gün mantra kullanmak zorunda değilsiniz, aksine çakraların dinlenmesi de gerekiyor.

High Priestess Pythiasaid:post: 51924

The reality is, we save our own souls, OR, we don't. Knowledge is the key, along with the discipline to work on one's mind and soul on a consistent basis.

Training one's mind to deeply concentrate (which is essential to success in spiritual workings), can take as long as 1 - 2 years of daily meditation. Patience, perseverance and self discipline are essential here. Everyone is different owing to past lives regarding the spiritual development of the soul.

Now, something exceptionally important is the cleanliness of the soul.

Postun üzerinden biraz geçmiş ama burnout yaşıyorsanız bir süre titreşim yerine tarama yöntemiyle devam edebilirsiniz. Önce çakralarınızı, sonra tüm ruhunuzu tarayın. Mantra kullanırken her çakraya 7 kez Surya veya şu an Güneş zararlı burçta olduğu için yerine Visuddhi titretebilir, yüksek tekrarları Cumartesi günleri ve Cadılar Sabbathı döngülerinde yapabilirsiniz. Aylar yıllar boyunca her gün mantra kullanmak zorunda değilsiniz, aksine çakraların dinlenmesi de gerekiyor.

Pekala. Kendimi iyi hissedeceğim gün kadar -en azından 3 gün- tarama yöntemi uygulayacağım. Eğer tatmin etmezse çakralarıma Vissuddhi titretirim. Yüksek tekrarlar için de belirttiğinizi yapmaya özen göstereceğim.

Bu bahsettiğim durumlar biraz geçmeye başlamıştı bu arada. Sanki enerjiyi düzgün yönlendirememekten kaynaklı gibi. Yani nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Veya böyle bir şey normal mi onu da bilmiyorum. Yüksek sayıda Surya titretip olumlama yaptığımda evet daha pozitif hissediyorum ancak sanki ruhumda bir tıkanıklık var ve ondan dolayı enerjiler nüfuz edemiyor gibi sanki. Bu olunca da konuyu açma sebeplerim oluyor. TÇM hakkında yeni öğrendiğim birkaç şeyi uyguluyorum ve o yüzden biraz geçmeye başladı bu şeyler.