Header Wallpaper

Gündem

taylorr1 min to read

Dostlarım selam size birseyler anlatmak istiyorum son zamanlarda etrafımda ki birçok çift ayrıldı ve üst üste çok fazla ölüm haberi aldım diğer arkadaşlarıma sorduğumda onlar da aynı durumda olduklarını ve çok kötü hissettiklerini söylediler astrolojik olarak bir olay mı var yoksa ülkemize biliyorsunuz Papa geldi onun enerjisi mi etkiliyor şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Dostlarım selam size birseyler anlatmak istiyorum son zamanlarda etrafımda ki birçok çift ayrıldı ve üst üste çok fazla ölüm haberi aldım diğer arkadaşlarıma sorduğumda onlar da aynı durumda olduklarını ve çok kötü hissettiklerini söylediler astrolojik olarak bir olay mı var yoksa ülkemize biliyorsunuz Papa geldi onun enerjisi mi etkiliyor şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Cidden bilmiyorum bu aralar heryerde biri ölüyor. benimde böyle şeyler aklıma geldi açıkçası.

Çok kötü hissetiklerini söyleme sebebi hasta olmaları ise şu aralar ortaya çıkan yeni bir virüs var. Bununla alakalı olabilir.

All you need is yourself, to meditate, and to heal your soul. The key to greatness is already in there. You don't need to be anyone else, but your own self. Live your life, exist and advance. Do your most beautiful work on your soul and life now.

If you want to climb in life, you will have to engage life and not complain about the rules.

-High Priest Zevios Metathronos

"Ὁμοίωσις θεῷ κατὰ τὸ δυνατόν."

Bu aralar ben de yıkıcı haberler alıyorum cevremdekilerden, yıkıp edindiklerinle yeniden yapmakla ilgili bir enerji dolanıyor bence etrafta, bundan kaynaklı olabilir. Esenlikler.