HAIL,MARE PREOT Alexandro,SURORI FRAȚI.Nu mai funcționează vechiul forum creat de Thomas (primul forum din 2013).De ce?Atac inamic?Erau informații interesante și prețioase acolo… .

Forum vechi-forumurile bucuria lui Satan
SoldierSpiritual1 min to read
Salut, posibil sa se intample niste schimbari tehnice. In niciun caz un atac.
Fara nici o grija, totul este 100% arhivat si salvat.
0
I'm still learning, the same way as you do, the same way as we all do.
Zevist Since 15 Jan 2018 | LAURENTUM'S PROJECTS ARCHIVE |
Salut, posibil sa se intample niste schimbari tehnice. In niciun caz un atac.
Fara nici o grija, totul este 100% arhivat si salvat.
Mulțumesc frate ramses,eu sunt Alfa666 de pe vechiul forum,pe noul forum creat de Thomas nu am reușit să-mi fac cont,nu știu de ce,mă bucur că sunt activ aici totuși,sper să se rezolve problema cu vechiul forum , sunt informații prețioase acolo,chiar dacă forum-ul e din 2013… .
0
Mulțumesc frate ramses,eu sunt Alfa666 de pe vechiul forum,pe noul forum creat de Thomas nu am reușit să-mi fac cont,nu știu de ce,mă bucur că sunt activ aici totuși,sper să se rezolve problema cu vechiul forum , sunt informații prețioase acolo,chiar dacă forum-ul e din 2013… .
Subforum-ul acesta va inlocui ambele forum-uri.
De asemenea, acum folosim titluri, Thomas este SG Thomas pentru ca este Gardian Suprem :)
0
I'm still learning, the same way as you do, the same way as we all do.
Zevist Since 15 Jan 2018 | LAURENTUM'S PROJECTS ARCHIVE |
Subforum-ul acesta va inlocui ambele forum-uri.
De asemenea, acum folosim titluri, Thomas este SG Thomas pentru ca este Gardian Suprem :)