Header Wallpaper

Aşk çalişması

Esenlikler kardeşlerim şu an bir ilişkim var ama karşidaki kişinin abna olan sevgisinden çok cinsel arzusu olduğunu düşünüyorum ve dış görünümümü tam olarak beğendiğini düşünmüyorum onun bana olan ilgisini aşiri şekilde yüksletmek ve benden kopamaz sırıl sıklam aşik hale getirmek istiyorum neler yapmlaiyim ve leydi Afrodite nasil dua etmeliyim bu konu hakinda?

Perhaps you should reconsider your relationship with this person if you feel more sexually used than actually in a loving relationship.
It can have many faces actually..the person may genuinely be using you or simply have a very high libido...
Sit down and talk honestly about it, and depending on how the person reacts or say, you'll know the answer. Find someone who loves you too if that's not the case with this person right now.

(*ᴗ͈ˬᴗ͈)ꕤ*.゚

Esenlikler kardeşlerim şu an bir ilişkim var ama karşidaki kişinin abna olan sevgisinden çok cinsel arzusu olduğunu düşünüyorum ve dış görünümümü tam olarak beğendiğini düşünmüyorum onun bana olan ilgisini aşiri şekilde yüksletmek ve benden kopamaz sırıl sıklam aşik hale getirmek istiyorum neler yapmlaiyim ve leydi Afrodite nasil dua etmeliyim bu konu hakinda?

If all you are is a piece of meat to this person the relationship will fall apart rather quickly. Sex is awesome yes, but when challenges in the relationship and life occur how will this person react? Take a hard look at your relationship and determine if it's worth staying with this person, especially if you are feeling sexually used.

Even in the face of great adversity, DEFY ALL ODDS