Header Wallpaper

Anı/Tecrübe Anlatma Başlığı

Anıları ve başkalarının tecrübelerini dinlemeyi çok seven birisi olarak bir Zevism'i dinlemeyi çok isterdim. Gizliliği ihlal etmeden anılar anlatsak nasıl olur? Hem belki başka Zevism'lerin yaşadıklarına bakarak bir şeyler de öğrenebiliriz.

Benim öyle çok güzel anılarım yok ama başkalarının anlatacağı şeyleri dört gözle bekliyorum. LÜTFEN BİR ŞEYLER ANLATIN.

Sonradan sıkıntı çıkmamasına sevindim. Eğlenceli ve enerjik bir yapınız var gibi geldi. Herkesin hayatında sizin gibi bir insana ihtiyacı var bence. Benim etrafımdakiler maalesef ölü gibi. Umarım hep böyle enerjik ve keyifli kalırsınız.

Yüksek Lisans süreciniz umarım sıkıntısız geçer. Özendim size. Bir aralar benim de hayalim bu şekildeydi. Doktora yapmayı düşünüyor musunuz?

Renkli bir kişiliğim olduğu doğrudur. Bazılarının aksine hayatı seviyorum. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Doktora yapmayı tabii ki düşünüyorum. Priestley ödülünü alana kadar devamke. Üstüne bir de Nobel'i çaktık mı tamamdır.

Niye hayalde bırakıyorsun bu arada? Hiçbir şey için geç değil. Bölümümde otuz yaşında bir adam vardı. Yirmili yaşlarının ortasına kadar ne üniversiteye gitmiş ne de sınava hazırlanmış. Uzun süre ırgatlık yapmış ve bir gün canına tak etmiş. Eşek gibi çalışmış ve en sonunda benimle aynı yere gelmeyi başarmış. (Okuduğum bölüm kimya mühendisliği ve buraya girebilmek için sınavda neler yapman gerekiyor biliyorsundur.) Ergen kuzenim yanıma gelip ''her şey için çok geç kaldım'' diye ağlamaya başlayınca o adamı anlatmıştım. Örnek alınası bir hikayesi var.

Sende durumlar tam olarak nasıldır bilemiyorum. Ama bu adam gibi binlerce kişi olduğunu bilmen gerekiyor.

Her şey henüz yeni. En azından evrakların hazırlanması bile birkaç ay sürecektir.

Sonuçta yardımlar bitti süreç artık ileriye doğru gidecektir. Hem o benim hemşerim yahu! Para toplanmasa yine bir yolunu bulurdu!

Vali onayı olmadan resmi bir kampanya başlatılmaz. Valiliklerin kontrolü altında olduğunu biliyorum. Kişisel bir şey olsaydı bende güvenmezdim.

Sevindim o zaman! Umarım iyidir. İyi olduğuna eminim. Siz de iyi olun ama.

Renkli bir kişiliğim olduğu doğrudur. Bazılarının aksine hayatı seviyorum. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Doktora yapmayı tabii ki düşünüyorum. Priestley ödülünü alana kadar devamke. Üstüne bir de Nobel'i çaktık mı tamamdır.

Niye hayalde bırakıyorsun bu arada? Hiçbir şey için geç değil. Bölümümde otuz yaşında bir adam vardı. Yirmili yaşlarının ortasına kadar ne üniversiteye gitmiş ne de sınava hazırlanmış. Uzun süre ırgatlık yapmış ve bir gün canına tak etmiş. Eşek gibi çalışmış ve en sonunda benimle aynı yere gelmeyi başarmış. (Okuduğum bölüm kimya mühendisliği ve buraya girebilmek için sınavda neler yapman gerekiyor biliyorsundur.) Ergen kuzenim yanıma gelip ''her şey için çok geç kaldım'' diye ağlamaya başlayınca o adamı anlatmıştım. Örnek alınası bir hikayesi var.

Güzel yazınız için teşekkür ederim. Umarım istediğiniz gibi olur kariyeriniz. Ben başaracağınıza inanıyorum.

Haklı olabilirsiniz. Tanrıların yardımıyla hayalime ulaşabilirim ama birazcık beklemem gerekiyor. Sizin için çabalayacağım!

This is the targeted message.

Sakin bir insanımdır gündelik hayatımda, kolay kolay asla sinirlenmem. Sosyal bir insanımdır, günlerimi mecburi şekilde geçirdiğim bir sosyal ortamda bir grup arkadaş sürekli üzerime oynuyorlardı. Biliyordum ki amaçları beni küçük düşürmek(o çevrede sevilen bir insandım),en nihayetinde atacakları iftirayı buldular ve ben yokken bunu o çevrede fazlasıyla yaydılar. Yaydıkları insanlar beni tanıdığı için durum umursamadılar fakat ben gerilmiştim. Şeytan babamıza belki o gece en içten dualarımdan birini ettim bir kişiye karşı(her şeyi onun yaptığını düşünüyordum). Zamanla o insanın çöküşünü izlemeye başladım, eriyordu. Bana yapmak istediği her şeyi kendisi yaşıyordu. Olayların arkasında biri daha vardı ve ben bunu bilmiyordum. Onunda bu olaylarla iç içe olduğunu öğrenene kadar onunda çöküşe gittiğini görememiştim. Öğrendikten sonra bir an ona baktım ve diğer kişiden farklı bir şey yaşamadığını gördüm.

Şeytan Baba'nın çocuklarını her daim koruması çok hoş bir şey. Ben de bu tarz bir olay yaşamıştım. Anlattığınız gibi yavaş yavaş o kişinin eriyişini gördüm. Beni taciz eden yavşağında şu an WhatsApp'da efkarlı salak salak hikayeler paylaştığını görüyorum. Sanırım aklını yitirdi ve öyle boş boş dolanıyor. Beter olsun.