Header Wallpaper

Aklımızı kurcalayanlar

Bu başlığı aklımıza kalan ama bir türlü soramadığımız sorular için oluşturdum

1.meditasyon esnasında ezan vaktine bazen denk geliyor sizce ezanı duyduğumda meditasyonu kesmeliyimi yoksa devamı etmeliyim? Devam edersem meditasyonun etkisi düşer mi
2.olumla söylerken bazen hatalarım oluyor dilim sürtüşüyor,kaçıncı'da kaldığımı unutuyorum bu meditasyona,büyüye vb. şeylerin etkisini azaltır mı? Öneriniz varmı?
Esenliklerle

Xerxes547said:

15. gündeyim ama büyünün bir ufak bir işaretini görmedim.sadece belki bana öyle geliyordur beni görmezden geliyor gibi, belki ben öyle düşünüyorum. daha açık söylemek gerekirse sanki boşa kürek çekiyor gibime geliyor. büyülerdeki inanma işini nasıl hal ediyorsunuz ben her gün acaba tutuyormu diye kafamdan mücadele ediyorum siz nasıl halediyorsunuz bunu?
büyü güçlendirmek için gün içinde büyü olumlamasını tekrar ediyorum bu bir işe yarar mı?
benim olumlamam ise "x bana takıntılı bir şekilde aşık oluryor ve benim için çıldırıyor" sizce çok tehlikeli bir olumlamamı, aşk büyülerini pek cidiye alamıyorum yani insanların anlatığı kadar korkunç gelmiyor, max ne gelebilirki başıma.
gece vardiyası sebebiyle programın gece kısmını yapamıyorum napmalıyım?
Esenliklerle

15. güne kadar bir büyü yapacak enerjiyi nasıl toplayabilirsiniz? Özellikle başka bir bedene yapılan büyüyü.

19.Gündeyim yogada ki bazı hareketleri yapamıyorum, özelikle Tripod hareketini sizin bir tekniğiniz varmı bu konuda?
1.Bece vardiyası sebebiyle akşam meditasyonlarını yapamıyorum,bunlarda çakra açma oluyor genelde
sizin bir öneriniz varmı?
2.Başlanılan bir büyü çalışması yarıda bırakılırsa nolur örneğin aşk.
3.Benim büyü krokim şu şekilde:
40 gebo
8 Olumlama
sonrada kişinin 4 tarafına yeşil enerji topları koyup onların kişiyi kaplamasını hayal ediyorum.Sonrada onunla ilgili aşk hayalleri yapıyorum sizce bu doğru bir şeymi?
4. Doğum saati mi nasıl öğrenirim?
5.Doğum çizelgeme baktığımda yoğun bir su vardı bunu nasıl halede bilirim?
Forumlarda bu sıralar aktifim aktifliğim sizde bir sorun yaratmıyor değilmi?
Esenliklerle

Xerxes547said:

19.Gündeyim yogada ki bazı hareketleri yapamıyorum, özelikle Tripod hareketini sizin bir tekniğiniz varmı bu konuda?
1.Bece vardiyası sebebiyle akşam meditasyonlarını yapamıyorum,bunlarda çakra açma oluyor genelde
40 gebo
8 Olumlama
sonrada kişinin 4 tarafına yeşil enerji topları koyup onların kişiyi kaplamasını hayal ediyorum.Sonrada onunla ilgili aşk hayalleri yapıyorum sizce bu doğru bir şeymi?
Esenliklerle

Alternatif hareketi bulup onu uygulayabilirsiniz.
1-Eğer vaktiniz yoksa sabah ki programınıza eklemenizde sorun olacağını sanmıyorum.
4-Forumda aratma kısmına tıklayıp “Doğum Saati, Doğum Saatimi bilmiyorum”gibi anahtar kelimeleri aratarak bulabilirsiniz.

Xerxes547said:

Esenlikler,

1. Uykunuzdan bir saat kısabilirsiniz, meditasyonların etkisi ile enerji açısından bir sıkıntı yaşayamayacağınıza eminim.
2. 19 günde, bir büyü için gereken enerjiyi nasıl toparlayabilirsiniz ki? Üstelik bu büyüyü, bir başkası için yapıyorsunuz. Bu hâl içerisinde büyü yapmak aklınızın ucundan bile geçmemelidir. Kendinizi neredeyse hiç geliştirmediğiniz için, yaptığınız bu büyü de muhtemelen hiç etki etmeyecektir. Bunları bir kenara atın ve gelişiminize odaklanın.
4. Spine Bey'in bu çevirisini okuyabilirsiniz.

İnsanların size olan tavrından dolayı aktifliğinizin bir sorun oluşturduğunu düşünüyor olabilirsiniz lâkin öyle bir şeyin olmadığından emin olabilirsiniz, aksine daha da aktif olmalısınız. Velâkin insanların size olan bu tavrının arkasının boş olduğunu düşünmemelisiniz. Size verilen yanıtları umursamıyor, kendi kafanıza göre davranıyorsunuz. Bu eyleminize karşın, soru sormaya devam ediyorsunuz.

İyi geceler.

Noctursaid:
Xerxes547said:

Esenlikler,

1. Uykunuzdan bir saat kısabilirsiniz, meditasyonların etkisi ile enerji açısından bir sıkıntı yaşayamayacağınıza eminim.
2. 19 günde, bir büyü için gereken enerjiyi nasıl toparlayabilirsiniz ki? Üstelik bu büyüyü, bir başkası için yapıyorsunuz. Bu hâl içerisinde büyü yapmak aklınızın ucundan bile geçmemelidir. Kendinizi neredeyse hiç geliştirmediğiniz için, yaptığınız bu büyü de muhtemelen hiç etki etmeyecektir. Bunları bir kenara atın ve gelişiminize odaklanın.
4. Spine Bey'in bu çevirisini okuyabilirsiniz.

1.Maalesef bu mümkün değil,çünkü gece vargıyasına kalıyorum bazen. Eve geldiğimde saat 23:30 oluyor. 40 günlük programın PDF'inde olabileceği düzeyde yapın diyor.
2.Bu denemeydi sadece altyapı gibi. 40 günlük programı bitirdiğimde tekrar başlayacağım.O zaman muhtemelen sonuçları ne zaman alırım size kalırsa. 40 günlük program sonrası bir yazı yazmayı düşünüyorum. o yazıya bakarmısınız?
birde kız iş yerinden ayrılacak ekimin ilk haftası üniversite sebebiyle. 40 günlük programı bitirdiğimde ona yapsam işlermi?
yoksa başka bir kadınamı yapıyım. bu konuda en erken sonucu sizce ne zaman alırım?
* İnsan ilişkilerinde iyi olmadığımı söylemiştim bu benim çocuklumdan beri var.Bana verilen yanıtları umursuyorum o yüzden azda olsa eyleme geçiyorum. Zamanında bir kadınla çok tartışmıştım aşk büyüsü konusunda, belki onunda bir etkisi vardır.Sizinle zamanında münakaşamız olmuştu cevap vermeniz biraz garip geldi.
Esenliklerle

Alena666said:
Xerxes547said:

40 gebo
8 Olumlama
Esenliklerle

Esenlikler,

4- e-Devletten öğrenebilirsiniz. Doğum raporu sorgulama yazıp görebilirsiniz.

Maalesef doğum raporu sadece kadınlar için var.
Spine çevirdiği yazıda çok karmaşık.

Tanrı daveti ve dua arasındaki fark nedir?
eğer tanrılar bizi duyuyorsa dua etmek daha doğru değil mi?
Tanrı daveti yapıldığında bize nasıl cevap veririler? forumlarda bazı konularda şu tanrıyı davet edin gibi muhabbetler dönüyor,
bu iletişim birebirde telepatik bir iletişim gibimi oluyor, yoksa mesaj yoluylamı oluyor.
Ben dah adanmadım Şeytana daha adanmadım standart ayin yapsam şeytan beni kale alır mı
El ilah lilith mi denk geliyor?

This is the targeted message.
Xerxes547said:

Tanrı daveti ve dua arasındaki fark nedir?

eğer tanrılar bizi duyuyorsa dua etmek daha doğru değil mi?

Tanrı daveti yapıldığında bize nasıl cevap veririler?

1- Dua ettiğinizde tanrılarla iletişime geçmiş olmazsınız. Tanrı davetindeyse iletişim kurarsınız; bu yüzden sıkıntılı bir durumda tanrı daveti yapmak, dua etmekten çok daha etkili olacaktır.

2- Hayır, değil. Dua etmeniz ne işinize yarayacak? "Leydi Crocell bana yardım et" mi diyeceksiniz? Davet yapıldığında tanrılarla iletişime geçmiş olursunuz ve anlık olarak cevap alabilirsiniz. Dua etmekte böyle bir şey yok.

3- Daveti sarkaç ya da tahta gibi araçlarla yapıyorsanız, bunlar sizi astral ve eterik bir ağ bağlar ve bu şekilde iletişim kurabiliriz. Bunu çocukken yaptığımız ipin uçlarına takılmış kağıt bardaklarla yaptığımız konuşma gibi düşünebilirsiniz. Buradaki ip eterik ağ oluyor ve sizin iletişime geçmenizi sağlıyor.

4- Bu söylediğiniz duruma daha önce rastlamadım, ama anladığım kadarıyla davet şeklinde. Ama durum hakkında pek bilgim yok.

5- Şeytan neden sizi kale almamasın?

6- Konu hakkında pek bilgim yok. Ben daha çok Leydi Astaroth olduğunu düşünüyorum. Ama dediğim gibi, bilgim yok.

Kayre Zaleos!

[ email redacted ]