Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Μεταφράσεις Ανακοινώσεων Διακονίας

Κρόνος: Σατανάς, Χρυσή Εποχή και Κύριος του Χρόνου

Hp. Hoodedcobra666

Ημερομηνία έναρξης χθες στις 4:23 π.μ.


Ο πατέρας Σατανάς στα Αρχαία Πάνθεα των Ελλήνων και των Ρωμαίων, ήταν ο Κρόνος.

Σε αυτό το Όνομα, η ρίζα Sat που σχετίζεται με την Αλήθεια, έχει επίσης επιβιώσει ανέπαφη. SAT-ya, SAT-urn, ακόμη και στο πρόσφατο SAT-an. Όχι μόνο ο Κρόνος, αλλά για να μην περιπλέξουμε υπερβολικά αυτό το θέμα, αυτό είναι για άλλο θέμα και για τη Νέα Ενημερωμένη Ιερατική Σελίδα του Σατανά.

Λίγα είναι γνωστά για τον Κρόνο ακόμα και σήμερα, επειδή τα μυστήρια του Κρόνου ήταν στην πραγματικότητα τα κορυφαία μυστήρια στον Αρχαίο Κόσμο. Οι έννοιες του Κρόνου ουσιαστικά εκτείνονται μέχρι τα πιο μακρινά μέρη, όσον αφορά τα θέματα της Πνευματικότητας, αν και ταυτόχρονα ο Κρόνος είναι επίσης μυστηριωδώς ο πλανήτης της υλικής σφαίρας

Ο Κρόνος, σε αντίθεση με τις όποιες ψευδείς δηλώσεις που δημιουργήθηκαν αργότερα από όσους δεν διαθέτουν κάποια γνώση περί της πνευματικότητας, θεωρήθηκε στην πραγματικότητα ο προστάτης της Ανθρωπότητας στην Χρυσή Εποχή. Αυτή η γνώση είναι πλήρως επαληθεύσιμη και αποδεδειγμένη ακόμη και σήμερα.

Η Χρυσή Εποχή, ήταν μια εποχή του υψηλότερου επιπέδου πνευματικότητας, αφθονίας πλούτου, ανθρώπινων πόρων, ευτυχίας και ειρήνης - μια στέρεη περιγραφή του "Επίγειου Παραδείσου". Περαιτέρω, κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής, οι άνθρωποι και οι Θεοί ζούσαν όντως σε έναν αλληλένδετο πολιτισμό, όπου ο μόχθος, η άγνοια και οι κατώτερες συμπεριφορές ήταν άγνωστες στον Άνθρωπο. Αυτά είναι γνωστά από ιστορική και πνευματική άποψη.

Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν πόλεμοι, λιμοί ή οποιεσδήποτε καταστροφές και ακόμη και η φύση ήταν εξαιρετικά φιλική και ευεργετική για την ανθρωπότητα. Όλα λειτουργούσαν σε μια μορφή αρμονίας που είναι σχεδόν αδύνατο να κατανοήσουμε στο σημερινό ιστορικό διάστημα που διανύουμε. Όπως έχει δηλώσει ο Ησίοδος, οι "Ήρωες του Χρυσού Αιώνα" λατρεύονται ως "Δαίμονες" στις μεταγενέστερες εποχές- καθοδηγούν με πολλή αγάπη τα ανθρώπινα όντα, προκειμένου να ξαναεπιτύχουν αυτή την κατάσταση, ως προστάτες του είδους μας.

Στο τέλος θα φτάσουμε κι εμείς, πάλι εκεί. Υπάρχει επίσης ένα μυστικό εδώ- η επιστροφή σε αυτή την κατάσταση, θα είναι ακόμη καλύτερη από την τελευταία φορά. Αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν θέλω να ξεφύγω απο το θέμα...

Τώρα, έχει γραφτεί πολλή παραπληροφόρηση για τον Κρόνο, παρά τις πληροφορίες που στις Αρχαίες Πηγές είναι αρκετά σαφείς, αποκαλύπτοντας ότι ο Κρόνος κυβερνούσε την ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια του πιο όμορφου όλων των αιώνων, της Χρυσής Εποχής. Δεν υπάρχουν στα αλήθεια πραγματικά αρνητικές δηλώσεις για τον Κρόνο από οποιονδήποτε ανώτερο φιλόσοφο ή πνευματικό. Οι περισσότερες από αυτές τις λανθασμένες δηλώσεις σχετικά με το ότι ο Κρόνος είναι κακόβουλος, εμφανίστηκαν πολύ αργότερα.

Τυπικά, ο Κρόνος συνδέεται επίσης με τον Κρόνο. Ο Κρόνος, με την Αρχαιοελληνική έννοια, αντιπροσωπεύει τον Χρόνο. Χωρίς την έννοια του Χρόνου, δεν θα υπήρχε σύμπαν και τα πάντα θα ήταν ασυνάρτητα. Αν υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ των πάντων στο σύμπαν, και όχι μια "μοναδικότητα", όπου τα πάντα δεν γεννήθηκαν ποτέ από τίποτα, είναι λόγω της έννοιας του Χρόνου. Αυτή η έννοια του Χρόνου είναι απαραίτητη για να ξεδιπλωθεί η ζωή, η ύπαρξη και οι αιώνες. Χωρίς αυτήν δεν υπάρχει δημιουργία, δεν υπάρχει πολλαπλότητα, δεν υπάρχει γέννηση και επίσης, δεν υπάρχει βελτίωση από το τίποτα.

Χωρίς την έννοια του Χρόνου, τα πάντα βρίσκονται σε μια κατάσταση "στάσης", ή έλλειψης χρόνου. Η δημιουργία ή η ανάπτυξη οποιουδήποτε είδους, απαιτεί την τυπική φυσική έννοια του χρόνου προκειμένου να έρθουν σε ύπαρξη τα έμβια όντα. Αυτή η κατάσταση όπου δεν υπάρχει τίποτα, ονομάζεται ανυπαρξία, περιλαμβάνοντας επίσης την έλλειψη διαίρεσης, πολλαπλότητας και χρόνου. Ο Χρόνος ως έννοια [Χρόνος], είναι εκεί όπου υπάρχει διαίρεση αυτής της απειρίας, με την έννοια της πραγματικής δημιουργίας.

Η ανθρωπότητα, όπως είναι αναμενόμενο, είναι εύκολο να παραπλανηθεί με ψευδείς προφάσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τεμπέληδες, θέλουν να μην αναπτύσσονται. Σε όλους αρέσει να θερίζουν τους καρπούς, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να τους σπέρνει. Ως εκ τούτου, κάθε έννοια του Κρόνου, ο οποίος είναι ένας πλανήτης που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη, που θερίζει μόνο αφού έχετε σπείρει και που αυξάνει τη δύναμή σας για να σας αναπτύξει (ακόμη και μέσω της βίας), θεωρείται "κακή" και "κακόβουλη".

Αυτή ακριβώς η έννοια όμως, από μόνη της είναι η έννοια της... Εξέλιξης, της Ανάπτυξης, της Ευημερίας και της Δημιουργίας. Είναι το κομμάτι που όλοι πρέπει να μισούν, αλλά ταυτόχρονα ακριβώς αυτό που κάθε ζωντανό ον πρέπει να ακολουθήσει αναγκαστικά για να αναπτυχθεί.

Η κατασκευή του σύμπαντος, με βάση το θέμα του χρόνου, φέρνει μαζί της ένα άλλο θέμα: Εξέλιξη. Χωρίς χρόνο, τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να εξελιχθεί. Αλλά στο πλαίσιο μιας διαίρεσης που βασίζεται στον Χρόνο, τότε οτιδήποτε μπορεί να εξελιχθεί- η εξέλιξη κινείται κατά μήκος του άξονα του Χρόνου.

Στο πλαίσιο όλων των ζωντανών οργανισμών και όντων, ο Κρόνος είναι η δύναμη που ωθεί όλα τα όντα να αναπτυχθούν, να εξελιχθούν και να πνευματοποιηθούν. Καθώς ο Κρόνος επιβάλλει μια αυστηρή έννοια της Δικαιοσύνης, τα μαθηματικά εδώ είναι πολύ απλά: Κάντε αυτό που απαιτείται για την εξέλιξη και την επιβίωση = ευδοκιμήστε, αναπτυχθείτε, με βάση το χρονοδιάγραμμα. Δεν το κάνετε αυτό = λαμβάνετε τιμωρία.

Αυτή η τιμωρία ή αυτή η ανταμοιβή, εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από: την πλήρη επιστροφή στην ανυπαρξία, μέχρι το να γίνετε ένας αθάνατος Θεός. Οι επιλογές σε σχέση με το πού πρέπει να προσπαθήσει κανείς να φτάσει, σχετίζονται με το πώς ένα ον θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την ύπαρξή του και τον χρόνο του. Η βελτίωση σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, σχετίζεται επίσης στενά με το ίδιο ακριβώς θέμα.

Τώρα, οι άνθρωποι βέβαια, στο πλαίσιο της ζωής τους, βιώνουν επίσης την "τύχη" και άλλα φαινόμενα που σχετίζονται με τον Δία. Αυτά αντιπροσωπεύουν τα όρια της τύχης και ούτω καθεξής. Ωστόσο, όταν όλα αυτά μελετώνται ουσιαστικά σε βάθος, αυτά έχουν πάντα τις ρίζες τους σε κάποια πολύ περίπλοκη διαδικασία σποράς των κατάλληλων σπόρων, κάποτε- που σας οδηγούν με έναν τρόπο που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, στη λήψη συγκεκριμένων οφελών.

Αυτοί οι νόμοι αντιπροσωπεύουν επίσης την κατάσταση της Απόλυτης Δικαιοσύνης. Ενώ οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε μπορεί να προσπαθήσει να παρακάμψει αυτούς τους νόμους σε μία προσωρινή κλίμακα, δεν μπορεί ποτέ να τους ξεφύγει αυτούς τους νομους σε μια μακροπρόθεσμη κλίμακα την οποία αντιπροσωπεύουν. Κάποιος μπορεί για παράδειγμα να κλέψει από ένα χωράφι, ή να κλέψει την παραγωγή από ένα χωράφι, αλλά βασικά, στο τέλος, αν δεν ξέρει τι να κάνει, ή πώς να χαρτογραφήσει πού θα είναι το καλό χωράφι (Επίτευξη της Σοφίας μέσω του Κρόνου), τελικά θα πέσει θύμα αυτών των νοοτροπιών που προσπαθούν να ξεφύγουν και να παραμορφώσουν αυτούς τους νόμους, και θα χαθεί.

Όταν αυτός ο Θεϊκός καθορισμένος νόμος "παραβιάζεται", επέρχεται ουσιαστικά η καταστροφή μιας ζωντανής μορφής ζωής, επειδή δεν έχει αποδεχτεί τους νόμους που συνοδεύουν την ύπαρξη στον εαυτό της. Παραδοσιακά, επειδή η διαδικασία της ανάπτυξης, σχετίζεται επίσης με τη βίωση αντιξοοτήτων, πολλοί άνθρωποι δεν φαίνεται να αποδέχονται πάντα αυτή τη διαδικασία που στο τέλος θα τους κάνει σαν Θεούς, παρόμοια με το πώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πάνε στο γυμναστήριο φοβούμενοι τον πόνο - έτσι το σώμα τους δεν θα δει τη Χρυσή Εποχή της ικανότητάς του.

Αλλά χωρίς την ενσωμάτωση αυτής της έννοιας στη δημιουργία, δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει οποιαδήποτε μορφή δημιουργίας. Σε μια όχι και τόσο παράδοξη περίπτωση, αυτοί οι νόμοι είναι εδώ μόνο και μόνο για να βοηθήσουν τα όντα να φτάσουν σε υψηλότερους σκοπούς. Για να υπάρχουν όμως αυτοί οι νόμοι, ταυτόχρονα, πρέπει να υπάρχει μια αβυσσαλέα σκάλα που αν κάποιος πέσει, μπορεί επίσης να φτάσει είτε στα υψηλότερα ύψη είτε στα χαμηλότερα χαμηλά.

Από συμβολική άποψη, ο Κρόνος θεωρείται ο Θεός που "καταναλώνει" τα παιδιά του- η δύναμη του Κρόνου στην Αστρολογία και στην Κοσμογονία, είναι η δύναμη που ωθεί την ανθρωπότητα είτε να προχωρήσει πνευματικά, είτε να πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της άγνοιάς της.

Ο χρόνος όντως θα καταναλώσει τα παιδιά του- αλλά το άλλο μικρότερο θέμα σχετικά με τον Κρόνο είναι ότι ενώ "τρώει τα παιδιά του" (όπως ο χρόνος τρώει εμάς), όλα τα παιδιά που "τρώγονται από τον Κρόνο", είναι επίσης ζωντανά όταν βγαίνουν από το στόμα του Κρόνου - όσο περισσότερο κάποιος κατανοεί και εφαρμόζει αυτούς τους νόμους, θα γίνει τελικά ένα εξελιγμένο ον. Πρώτον, η κατανάλωση από τον Κρόνο είναι δεδομένη - όποιος έρθει σε αυτόν τον κόσμο, θα καταναλωθεί από το στόμα του χρόνου, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Καθώς υπάρχετε, το ρολόι κάνει τικ, τακ, τικ, τακ. Και είστε στο δρόμο για την ανάπτυξή σας. Αν προσπαθήσετε να κλείσετε το ρολόι και να μην αναπτυχθείτε, είναι ακόμα εκεί, χτυπάει πάντα. Η επιλογή είναι δική σας. Αν κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται λίγο πληγωμένοι που αναφέρω αυτά τα πράγματα, μην κατηγορείτε τον αγγελιοφόρο- είμαι απλώς ένας μαθητής των Θεών που παρατηρεί τη ζωή από πολύ κοντά. Καλύτερα να κάνετε κάτι με αυτό το Τικ-Τακ του Χρόνου, παρά να το ξοδέψετε όλο στο χρόνο του Τικ Τοκ...

Τώρα, ο Κρόνος κυβερνά επίσης μια σειρά από άλλα πράγματα που πολλοί άνθρωποι επίσης δεν συμπαθούν, εις βάρος τους, όπως επίσης και ως συνήθως: Όρια, Πειθαρχία, Τάξη, Ωριμότητα, Ρεαλισμός και εσωτερική πνευματική συνείδηση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, παρόλο που έχουν να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα πράγματα, αντί να προσπαθήσουν να τα κατανοήσουν, να επιβιβαστούν, να δουλέψουν με αυτά προκειμένου να βελτιωθούν, απλώς προσπαθούν να φύγουν μακριά τους, προκαλώντας πολλές πιθανές καταστροφές στον εαυτό τους και στους άλλους.

Σε προηγούμενα θέματα που έχω γράψει για τον Κρόνο, έχω εξηγήσει γιατί ο Κρόνος είναι ένας Βασιλοποιός. Τώρα, ας πιεστούμε ότι έχουμε έναν Βασιλιά που δεν γνωρίζει όρια, πειθαρχία, τάξη, ωριμότητα, ρεαλισμό ή δεν έχει εσωτερική πνευματική συνείδηση. Πού θα πάει η Βασιλεία και ο λαός; Το βασίλειο προορίζεται να χαθεί.

Για να αναπτύξει κανείς οποιαδήποτε σοβαρή γνώση των παραπάνω θεμάτων, πρέπει να έρθει σε επαφή και με την όψη SAT του Κρόνου... Την Αλήθεια. Για να μάθει κανείς όρια ή πειθαρχία, τάξη ή ωριμότητα ή ρεαλισμό ή να αναπτυχθεί πραγματικά πνευματικά, πρέπει να αρχίσει να αποβάλλει πράγματα από τον εαυτό του με τον ίδιο τρόπο που το Δρεπάνι του Κρόνου πρέπει να κόψει τα κακά ζιζάνια και τις αναλήθειες από τον εαυτό του.

Αφού γίνει αυτή η διαδικασία, είναι εγγυημένο ότι θα γίνει κανείς μέρος μιας ενεργής, απεριόριστης και άφθονης γενεσιουργού διαδικασίας. Αλλά φυσικά, η διαδικασία διατήρησης του εαυτού μας σε ένα πρότυπο που υποστηρίζεται από τον Κρόνο, δεν έχει καμία σχέση με την έννοια ότι είναι "εύκολη". Η ευκολία και η Αλήθεια είναι δύο μάλλον μακρινά θέματα από μόνα τους.

Στην ανθρωπότητα δόθηκε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, μια ζωή ή ένα άλλο μέρος της ζωής (που περιλαμβάνει και τις ψυχές τους μέσω των μετενσαρκώσεων) για να υπάρξει, να ευδοκιμήσει και να αναπτυχθεί. Αυτό το χρονοδιάγραμμα υποτίθεται ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη του είδους, αλλά και για να απολαύσει την ύπαρξη, αλλά και για να δράσει με τρόπο που θα παρατείνει την ίδια τη ζωή στο μέλλον της έννοιας του Χρόνου.

Ο Κρόνος διαιρεί τη διάρκεια ζωής του ανθρώπου (αν ένας άνθρωπος θα ζήσει 100 ή 1000 χρόνια, δεν θα έχει σημασία) σε πολύ συγκεκριμένη τμηματοποίηση. Αυτό είναι ένα θέμα για μια άλλη φορά. Αυτή η τμηματοποίηση είναι ένα κλειδί για να επιτευχθεί πραγματικά το Magnum Opus και μια ικανοποιητική ζωή.

Η έννοια του SAT-ya στα σανσκριτικά, του SAT-an στη μεταγενέστερη ιστορία ή του SAT-urn στο ρωμαϊκό Πάνθεον, όλα συσχετίζονται με την πρωταρχική έννοια της Αλήθειας. Αυτή η έννοια πρέπει να αντιμετωπιστεί προκειμένου ένα ον να αναγεννηθεί τελικά και να εξελιχθεί πνευματικά, οι νόμοι γύρω από αυτό το θέμα είναι αναπόφευκτοι και οτιδήποτε έρχεται στην ύπαρξη, πρέπει να αντιμετωπίσει αυτούς τους νόμους και να αναζητήσει πώς να εργαστεί μαζί τους προκειμένου τελικά να τους κυριαρχήσει.

Ο Κρόνος αρχικά θεωρούνταν ως ο "Κρυμμένος Ήλιος", ο "Σκοτεινός Ήλιος" ή ο "Μαύρος Ήλιος". Αυτές οι αλληγορικές δηλώσεις υποδηλώνουν την κρυφή, περίπλοκη και απόκρυφη φύση του ήλιου στους ουρανούς. Αυτός ο ήλιος, σε αντίθεση με τον γνωστό ήλιο, κρύβεται και πρέπει να ανακαλυφθεί. Στα έργα του Πλάτωνα, όπως ο Τίμαιος, ο Κρόνος ονομάζεται κυριολεκτικά "Ήλιος". Αυτός ο εσωτερικός ήλιος δεν μοιάζει με τον ήλιο των ουρανών και είναι ένας ήλιος που απαιτεί πνευματική διόρθωση για να επιτευχθεί. Ο Ησίοδος και πολλοί άλλοι έχουν δοξάσει τον Κρόνο.

Ως τελευταία σημείωση, η Εποχή του Κρόνου ή η Χρυσή Εποχή, είναι αντιπροσωπευτική μιας εποχής όπου η ανθρωπότητα ήταν πνευματικά ανυψωμένη, σε αντίθεση με τον σημερινό κόσμο. Αυτή θεωρείται ως μια εποχή όπου ονομαζόταν "ο Παράδεισος επί της Γης", όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Οι Αρχαίοι Ρωμαίοι και οι Αρχαίοι Έλληνες, διατηρούσαν δύο γιορτές για τον Κρόνο, που ονομάζονταν Κρόνια & Σατουρνάλια, με το ίδιο κοινό πολιτιστικό περιεχόμενο [γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου, όπως δοξάζουμε τον Σατανά σήμερα και στα μέσα του καλοκαιριού - εποχή της συγκομιδής].

Αυτές οι γιορτές ήταν αρκετά συμβολικές αυτής της εποχής της Χρυσής Εποχής, καθώς όλα όσα αποτελούν μέρος του "σημερινού κόσμου" εξορίζονταν κατά τη διάρκεια αυτών των γιορτών, πράγματα όπως η άγνοια, η φτώχεια, η ανέχεια, η στέρηση, η μικροπρέπεια, η έλλειψη πνευματικότητας, η δουλεία, ο θάνατος και πολλοί άλλοι τέτοιοι όροι, αντιμετωπίστηκαν ως ανύπαρκτες πραγματικότητες για να τιμηθεί ο Κρόνος και να γίνει μια υπενθύμιση για την Χρυσή Εποχή, όπου τίποτα από αυτά δεν υπήρχε.

Η ανθρωπότητα απλά συσπειρωνόταν και υπενθύμιζε στον εαυτό της ότι, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σήμερα, τελικά θα υπάρξει μια Χρυσή Εποχή, όπου δεν θα υπάρχουν τέτοιες έννοιες της πνευματικής σκλαβιάς και τελικά θα αποκατασταθεί, στον παλιό και αγαπημένο της Κυβερνήτη, που δεν είναι άλλος από τον Κρόνο.

Για να φτάσει όμως αυτή η εποχή και για να μπορέσουμε να δρέψουμε τους γλυκούς καρπούς της, θα πρέπει επίσης να σπείρουμε τους κατάλληλους σπόρους- αυτό είναι το βασικό μήνυμα του Κρόνου - Ό,τι δίνεις, αυτό θα λάβεις.

-Αρχιερέας Hooded Cobra 666
 
Αισθάνεστε Καταπιεσμένος/η στην Ζωή; / Επίτευξη Στόχων

Αρχιερέας Lydia

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται καθημερινά συγκλονισμένοι επειδή υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουν, και αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ή πώς να ξεκινήσετε, αυτό μπορεί να σας κάνει να μην ολοκληρώσετε τις περισσότερες εργασίες ή στόχους. Έχουμε επίσης πολλά πράγματα που φαίνονται επείγοντα αλλά συχνά δεν είναι στην πραγματικότητα σημαντικά, όπως οι ειδοποιήσεις και οι ειδοποιήσεις στα τηλέφωνά μας.

Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση έλλειψης δύναμης, μια έλλειψη προσωπικής δύναμης. Και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν εξαρχής πολλή προσωπική δύναμη, γεγονός που δημιουργεί επίσης την αίσθηση ότι είμαστε καταβεβλημένοι. Ένας φαύλος κύκλος συνεχίζεται, οδηγώντας σε κατάθλιψη, πιθανή κατάχρηση ουσιών, αισθήματα χαμηλής αυτοεκτίμησης, αυτοθυμία, αλλά και δυσαρέσκεια για τους ανθρώπους στη ζωή μας, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων μας προσώπων.

Υπάρχει διέξοδος από αυτό. Υπάρχουν τρόποι να χτίσετε την προσωπική σας δύναμη και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τη ζωή σας. Μπορείτε να νιώσετε ότι έχετε περισσότερο τον έλεγχο και να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να διαχειριστείτε τη ζωή σας.

Μια πολύ χρήσιμη μέθοδος είναι να γράφετε λίστες με τις δουλειές σας και να τις τσεκάρετε καθώς τις κάνετε. Αυτό ενεργοποιεί το κέντρο ανταμοιβής στον εγκέφαλό σας, το οποίο οδηγεί σε μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Και το να έχετε την οπτική απόδειξη ότι πετυχαίνετε εργασίες ή στόχους, όσο μικροί κι αν είναι, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και σας κάνει να αισθάνεστε ότι έχετε περισσότερο τον έλεγχο.

Ορισμένοι άνθρωποι θεωρούν πολύ χρήσιμο να εξετάζουν όλα όσα πρέπει να κάνουν για την ημέρα, στο τέλος της προηγούμενης ημέρας, για να προετοιμαστούν για την επόμενη ημέρα. Πάρτε το ημερολόγιό σας (ή το word doc στον υπολογιστή σας, αλλά τα ημερολόγια είναι γενικά καλύτερα, επειδή μπορούν εύκολα να προσπελαστούν και να προβληθούν μετά). Γράψτε τι πρέπει να κάνετε την επόμενη μέρα: τυχόν εργασίες, δουλειές ή θελήματα. Πείτε στον εαυτό σας ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε. Είναι σημαντικό να είστε ρεαλιστές, μην κάνετε μια λίστα πολύ μεγάλη, αλλιώς το μόνο που θα κάνετε είναι να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για αποτυχία. Ξεκινήστε από μικρούς αριθμούς και ανεβείτε προς τα πάνω, μόλις δημιουργήσετε μια σταθερή βάση. Στη συνέχεια, την επόμενη μέρα, όταν ολοκληρώσετε κάθε εργασία, σημειώστε την και πείτε στον εαυτό σας ότι ολοκληρώθηκε. Αυτό θα σας παρακινήσει να ολοκληρώσετε κι άλλες, γιατί όντως δημιουργείται μια έξαρση ντοπαμίνης στον εγκέφαλο και θα θέλετε να ολοκληρώσετε κι άλλη για να νιώσετε πάλι καλά.

Προσπαθήστε να ολοκληρώνετε εργασίες και στη συνέχεια βάλτε κάποιους στόχους για τον εαυτό σας, εύκολους και ρεαλιστικούς στόχους. Και όταν ολοκληρώσετε έναν, συγχαρείτε τον εαυτό σας. Ξεκαθαρίστε στον εαυτό σας ότι τον πετύχατε, γράψτε γι' αυτόν στο ημερολόγιό σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να τον σκεφτείτε και να νιώσετε υπέροχα, ίσως επιβραβεύστε τον εαυτό σας με κάποιον τρόπο. Και μετά βάλτε έναν άλλο στόχο.

Χωρίστε τα πράγματα σε μικρά, εύκολα στη διαχείριση βήματα. Μην κοιτάτε αποκλειστικά το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε, γιατί αυτό είναι συντριπτικό, ειδικά όταν είστε νέοι στην έννοια της επίτευξης και της επιτυχίας. Σπάστε το, γράψτε το, κάντε τα βήματα διαχειρίσιμα και με σειρά. Στη συνέχεια, εργαστείτε για να ολοκληρώσετε το πρώτο βήμα. Ολοκληρώστε το, συγχαρείτε τον εαυτό σας και ξεκινήστε το επόμενο βήμα.

Είναι ακριβώς όπως με την εκμάθηση μουσικής. Αν πιάσετε ένα όργανο και κουνήσετε τα δάχτυλά σας, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι δεν ξέρετε τίποτα (εκτός αν είστε θαύμα). Και μπορεί να νιώσετε εντελώς χαμένοι και καταβεβλημένοι. Η εκμάθηση μελωδιών θα σας φανεί ως ένα αποθαρρυντικό έργο. Μπορεί να δείτε κάποιον να παίζει ένα όργανο και να σκεφτείτε ότι μπορείτε να το κάνετε εύκολα, και στη συνέχεια να δοκιμάσετε και να συνειδητοποιήσετε ότι χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση και εξάσκηση, στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να το κάνετε. (Το ίδιο συμβαίνει και με τους στόχους της πραγματικής ζωής, οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι που έκαναν άλλοι άνθρωποι, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποιούν στην πορεία ότι είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι φαίνεται, και χάνουν την ελπίδα τους και τα παρατάνε επειδή δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν ή πώς να το κάνουν).

Αλλά μετά το αναλύεις. Πρώτα μαθαίνετε τις νότες C και D και κάνετε ασκήσεις εξάσκησης μόνο με αυτές τις 2 νότες. Στη συνέχεια, όταν έχετε αποκτήσει άνεση με αυτές, προσθέτετε το E και κάνετε ασκήσεις εξάσκησης μόνο με αυτές τις 3. Σταδιακά τις μαθαίνετε όλες και αποκτάτε πραγματική εμπειρία με την πλήρη κλίμακα, και μετά μπορείτε να μάθετε πιο σύνθετες μελωδίες. Δεν μπορείτε να πάτε κατευθείαν σε ένα περίπλοκο αριστούργημα αμέσως, πρέπει πρώτα να μάθετε τα βασικά και να χτίσετε τα θεμέλιά σας. Αλλά σταδιακά θα φτάσετε εκεί, ειδικά επειδή θα δείτε πόσο συναρπαστικό γίνεται καθώς αποκτάτε την εμπειρία και βλέπετε πραγματική πρόοδο να αρχίζει να διαμορφώνεται, και θα ενθουσιαστείτε και θα έχετε κίνητρο να συνεχίσετε.

Πείτε στον εαυτό σας ότι κάνοντας κάθε βήμα ένα-ένα (μερικές φορές 2 βήματα συμβαίνουν ταυτόχρονα), τελικά, αργά ή γρήγορα, θα τα ολοκληρώσετε όλα. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει. Όταν κάνετε τη δουλειά, αυτή θα γίνει. Επομένως, οι στόχοι σας θα επιτευχθούν, μόλις ολοκληρώσετε κάθε βήμα. Αν τους αναλύσετε και επιμείνετε, δεν μπορείτε να αποτύχετε.

Και να έχετε πάντα επίγνωση ότι η ζωή σας φέρνει καμπύλες. Σίγουρα μπορεί να προκύψει κάτι που θα ανατρέψει τον στόχο σας. Μην αποθαρρύνεστε! Να ξέρετε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, οπότε αναπτύξτε τη νοοτροπία να μαθαίνετε να προσαρμόζεστε και να μαθαίνετε περαιτέρω. Όταν συμβαίνουν απροσδόκητα πράγματα, αρκετά συχνά είναι επειδή πρέπει να μάθουμε κάτι περισσότερο, ή ίσως να προσαρμόσουμε λίγο τους στόχους μας, ή να προσαρμόσουμε τη μέθοδό μας. Αυτό στην πραγματικότητα λειτουργεί και υπέρ μας, απλά κοιτάξτε όλες τις ιστορίες επιτυχίας ανθρώπων που είχαν απροσδόκητα εμπόδια, μόνο και μόνο για να νικήσουν το εμπόδιο και να βγουν ακόμα καλύτεροι από ό,τι θα ήταν διαφορετικά.

Άλλη μια συμβουλή: Χρησιμοποιήστε τη μαγεία και την πρόθεση για να ολοκληρώσετε τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Αφού αυξήσετε την ενέργειά σας (γιόγκα, πραναγιάμα κ.λπ.), επικεντρωθείτε στο στόχο σας, οπτικοποιήστε τον και επιβεβαιώστε ότι τον πετυχαίνετε με επιτυχία με ευεργετικούς για εσάς τρόπους. Τα ηλιακά τετράγωνα μπορούν να γίνουν για να αποκτήσετε προσωπική δύναμη, ή απλά να δουλέψετε στα ηλιακά και στα βασικά τσάκρα σας. Όλα τα τσάκρα πρέπει να είναι καθαρά και ενδυναμωμένα, αλλά αυτά τα 2 ειδικότερα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και υπεύθυνοι για τη ζωή σας.

Μια άλλη συμβουλή είναι να απομακρύνετε τους αγχωτικούς περισπασμούς. Δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε συνεχώς ειδήσεις και να εκτίθεστε στο χάος και τη φρίκη σε όλο τον κόσμο, αυτό δημιουργεί την αίσθηση ότι είστε εκτός ελέγχου. Επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορείτε να αλλάξετε στη ζωή σας, σε αυτά που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας (και τα εξαρτώμενα μέλη που έχετε). Η παγκοσμιοποίηση έχει στην πραγματικότητα ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να αισθάνονται καταβεβλημένοι από την υπερβολική ενημέρωση για πάρα πολλά γεγονότα και καταστάσεις που δεν έχουν καν σχέση με τη ζωή μας. Ναι, άνθρωποι πεθαίνουν συνεχώς. Αυτό είναι τρομερό. Αλλά ήταν κάποιος που γνωρίζατε; Όχι; Τότε επικεντρωθείτε στη δική σας ζωή. Αν θέλετε να βοηθήσετε τον κόσμο, κάντε τις τελετουργίες του Θεού και μετά στρέψτε το μυαλό σας στα προσωπικά σας θέματα. Βοηθήστε τον κόσμο, αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να απορροφάται υπερβολικά σε όλο το χάος και τη φρίκη σε συνεχή βάση. Υπάρχουν μόνο τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε. Κάντε ό,τι μπορείτε και επικεντρωθείτε στη βελτίωση όσων μπορείτε- μην επικεντρώνεστε σε όσα δεν μπορείτε να ελέγξετε. Κάντε τις τελετουργίες του Θεού και να έχετε πίστη ότι βοηθάτε.

Επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση των καθηκόντων και των στόχων σας. Αυτό θα σας δώσει μια αίσθηση δύναμης, επειδή δείχνετε στον εαυτό σας ότι έχετε τη δύναμη να αναλάβετε τη ζωή σας. Αυτό θα ενισχύσει επίσης την αυτοπεποίθηση και θα σας δώσει την ηρεμία που προέρχεται από την ολοκλήρωση όσων πρέπει να κάνετε στη ζωή σας.

Η HPS Maxine έγραψε κάποτε: «Ο Σατανάς δεν μας δίνει ποτέ περισσότερα από όσα μπορούμε να διαχειριστούμε». Αν η ζωή σας αισθάνεται εκτός ελέγχου, αυτό είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Κρατήστε το αυτό στο μυαλό σας και χτίστε αυτή τη νοοτροπία. Μπορείτε να ξεπεράσετε, μπορείτε να θεραπευτείτε, μπορείτε να γίνετε πιο δυνατοί, μπορείτε να γίνετε επιτυχημένοι και να έχετε αυτή την υπέροχη αίσθηση ολοκλήρωσης! Και όσο πιο γρήγορα ξεκινήσετε τώρα, τόσο πιο γρήγορα θα έχετε επιτυχία. Και αυτό είναι κάτι διασκεδαστικό και βαθιά ικανοποιητικό, και προάγει την ανάπτυξη της ψυχής σας.

Απλά βάλτε στόχους, κάντε βήματα, μάθετε ότι θα προκύψουν απρόβλεπτα πράγματα, προσαρμοστείτε σε αυτά ή ξεπεράστε τα και συνεχίστε να επιμένετε. Θα κερδίσετε.

Εύχομαι σε όλους σας μεγάλη επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας και στην ανάληψη της ευθύνης της ζωής σας :)
 
Παίρνοντας το μπλε χάπι: Γύρω από τη στιγμή που θα είναι όλα πολύ αργάΗ HPS Maxine έχει αναφέρει στο παρελθόν: "Πολλοί θα θελήσουν να ενταχθούν την τελευταία στιγμή, αλλά θα είναι πολύ αργά όταν θα θελήσουν να το κάνουν". Αυτή η δήλωση δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά την Αλήθεια.

Ο Μορφέας στην ταινία The Matrix, κάνει μια προσφορά στον Νεο: Παίρνεις το μπλε χάπι, ξυπνάς στο κρεβάτι σου και πιστεύεις "ό,τι θέλεις να πιστεύεις", ή παίρνεις το "κόκκινο χάπι", για να δεις την Αλήθεια μόνος σου.

Πολλοί άνθρωποι εκεί έξω, παίρνουν το μπλε χάπι. Αλλά η ταινία δεν δείχνει πού τελειώνει η ιστορία με το μπλε χάπι: Η αέναη σκλαβιά, η άγνοια, η δυστυχία - επίσης, όποιος αμφισβήτησε και ήθελε ένα κόκκινο χάπι, στο τέλος καταστρέφεται, πρώτος με την σειρά του σε αυτή την καταστροφή.

Δεν έχει σημασία σε ποιο βαθμό νομίζεις ότι ήσουν υπάκουως μέσα από αυτή την πράξη της υπονόμευσης του εαυτού σου και του κλεισίματος των ματιών σου. Με τον ίδιο τρόπο που ένα αιχμηρό σπαθί έρχεται επάνω σου και το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να προσπαθήσεις να το αποφύγεις, έτσι και το κλείσιμο των ματιών σου και το να κάθεσαι εκεί, δεν πρόκειται να σταματήσει το βέλος.

Μπορείς να κινηθείς προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και να αποφύγεις το χτύπημα, είτε να τρέξεις ή να πολεμήσεις, είτε απλά να κλείσεις τα μάτια σου και να δεχτείς το μοιραίο χτύπημα. Και πολλοί άνθρωποι πραγματικά εξαπατώνται πιστεύοντας ότι το να κάθονται εκεί για να δεχτούν το μοιραίο χτύπημα, είναι αυτό που πρέπει να κάνουν.

Σε αυτή την ταινία, τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν ήδη γίνει ενάντια στις ψυχές των ανθρώπων - αυτοί οι άνθρωποι είναι δούλοι σε μια φυτεία και χρησιμοποιούνται ως μπαταρίες από άκαρδες μηχανές. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα που μπορούν να διαπραχθούν εναντίον τους εχουν ήδη γίνει, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο που μπορεί ακόμα να γίνει. Το μόνο τους "όφελος" από το να παραμένουν αδαείς, είναι στην ουσία μια ψευδαίσθηση ότι ορισμένα πράγματα που συνέβησαν δεν είναι εναντίον τους - αλλά ούτως η άλλως θα πραγματοποιούνταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δεν είχαν τίποτα και δεν ήταν τίποτα.

Η "συμμόρφωσή" τους δεν θα οδηγήσει στην πραγματικότητα κανένα έλεος από την πλευρά των μηχανών. Παρομοίως, παρατηρήστε την Ευρώπη τώρα και πόσοι προσπαθούν να είναι "συμμορφωμένοι" και εξακολουθούν να είναι γονατισμένοι και να λατρεύουν τον εχθρό. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι περισσότερα μαχαίρια στους δρόμους, περισσότερο σκοτάδι, περισσότερο κακό που θα πέσει πάνω τους.

Η ανθρωπότητα συλλογικά έχει πάρει ακόμη και στο παρελθόν το μπλε χάπι, και αυτό που στην ουσία προκλήθηκε, ήταν ο Μεσαίωνας ή η εξόντωσή τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πίστευαν ότι ήταν πιο μετριοπαθεις και πιο λογικοί σκεπτόμενοι, ποιος μπορεί να πολεμήσει όλες αυτές τις κακές "Αρχές"; Ποιος μπορεί να "αμφισβητήσει τον Ιησού"; Ποιος μπορεί να πάει κόντρα στις σκέψεις που "δεν πρέπει να έχει κανείς";

Πολλοί άνθρωποι επίσης πιστεύουν λανθασμένα, ότι η ζωή αρχίζει από την στιγμή που παίρνουν όλα τα μπλε χάπια που μπορούν να πάρουν. Στην πραγματικότητα, το μπλε χάπι είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να γίνεις ένας κακόμοιρος σκλάβος και να πεθάνεις. Οι μηχανές, στην πρώτη τους συνάντηση με τον Neo, του εξηγούν όντως ότι ο μόνος λόγος που τον κρατούν ζωντανό είναι για να εκμεταλλευτούν την ενέργεια της ψυχής του. Αργότερα στις άλλες ταινίες εξηγούν ότι αν είχαν μια εναλλακτική πηγή ενέργειας, δεν θα τον χρειάζονταν καν. Ολόκληρος ο "κόσμος" στον οποίο ζει, του επιτρέπεται να ζει μόνο σε αυτόν, όχι λόγω του ελέους τους, αλλά επειδή προς το παρόν δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Έτσι, οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί έξω, απλώς προσφέρθηκαν και πήραν το μπλε χάπι ή δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για αυτό το ερώτημα.

Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή τους. Είναι ήδη νεκροί. Όμως για να καταλάβει κάποιος πόσο βαθιά εχει προχωρήσει αυτη η κατάσταση πρέπει να πάρει το κόκκινο χάπι.

Όταν πολλοί άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι η Χαρά του Σατανά εκπροσωπεί την αλήθεια, θα βρίσκεται ήδη ο κίνδυνος στην πόρτα τους. Με διάφορους τρόπους, η κάθε μέρα που περνάει χωρίς αφύπνιση, αποτελεί ήδη μεγάλο κόστος γι' αυτούς. Ωστόσο ενώ τα αρνητικά συσσωρεύονται αυτοί δεν τα βλέπουν. Θα βρίσκονται στα γόνατα και θα παρακαλούν να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αλλιώς- ότι θα μπορούσαν να είχαν πραγματοποιήσει μια άλλη επιλογή, ότι θα μπορούσαν να είχαν ξυπνήσει νωρίτερα ή ότι θα μπορούσαν να το μάθαιναν νωρίτερα. Θα θέλουν ειλικρινά να κάνουν τη μετάβαση, αλλά δεν θα υπάρχει χρόνος για να την κάνουν σε αυτό το σημείο στο οποίο θα βρίσκονται.

Αν παρατηρήσει κανείς πώς εξελίσσεται ο κόσμος, θα συνειδητοποιήσει οτι για πολλούς ανθρώπους θα καταλήξει πολύ άσχημα. Και δεν εννοώ μόνο στο υλικό επίπεδο, άλλα και στο πνευματικό. Η αρνητική ενέργεια βρίσκεται σε πολύ μεγάλη ανοδική πορεία, όπως και η παραφροσύνη και η καταστροφή. Σαπίζει και αναπτύσσεται από μόνη της.

Στο υλικό επίπεδο, πολλά μέρη στη γη, όπως οι μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη, μετατρέπονται σε ένα καζάνι που βράζει. Μεγάλο μέρος του πολιτισμένου κόσμου έχει μετατραπεί στο επίπεδο που μπορεί να σου πουλήσει κάποιος κρακ και φαιντανύλη ακριβώς στη μέση του δρόμου. Πρέπει κανείς να είναι παρατηρητικός, αλλά οι σοφοί άνθρωποι που έχουν πάρει το Μονοπάτι των Θεών οδηγούνται από ένα θεϊκό χέρι και προστατεύονται από αυτά. Αλλά τι γίνεται με τους υπόλοιπους;

Ενώ πολλοί άνθρωποι υποθέτουν λανθασμένα ότι θα υπάρχει πάντα μια μελλοντική ευκαιρία γι' αυτούς, έτσι ώστε να ξυπνήσουν, στην πραγματικότητα για τους περισσότερους δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει την ταινία Matrix, ο κεντρικός ήρωας Νεο, ήδη κάποια στιγμή παρακολουθείται και δέχεται επιθέσεις από τις αρχές, απλά και μόνο λόγω της ίδιας της ψυχικής ιδιοσυκγρασιας του και του ενδιαφέροντός του σε σχέση με την πρόοδο του.

Δεν τους ενδιαφέρει αν είστε έτοιμοι ή όχι. Ούτε η συμμόρφωση θα σώσει αυτούς τους ανόητους. Οι Θεοί νοιάζονται, αλλά ο εχθρός δεν νοιάζεται. Πολεμάμε ενάντια στο κακό σε μια πολύ καθαρή μορφή.

Τα παιδιά των Παλαιστινίων στην Παλαιστίνη ήταν απλά παιδιά που ξεκινούσαν τη ζωή τους, οι ζωές τους τελείωσαν εξαιτίας της εβραϊκής ψυχοπάθειας. Δεν είναι ότι αυτά τα παιδιά επέλεξαν να πάρουν κάποιο κόκκινο χάπι ή οτιδήποτε άλλο - απλά σκοτώνονται για την πιθανότητα μια φορά στο μέλλον, ίσως, μόνο ίσως, να πάρουν το κόκκινο χάπι. Και οι πράκτορες και οι μηχανές σκέφτηκαν ότι δεν θα τους χρειάζονται πλέον.

Η φύση του κόσμου είναι έτσι, δεν μπορώ να σας πω ψέματα. Δεν είναι η φύση της πλευράς μας, αλλά είναι η φύση του εχθρού. Για να μπορέσει η πλευρά μας να επιβάλει έναν κανόνα άμυνας απέναντι σε αυτό, χρειάζονται άνθρωποι, πρέπει να σχηματιστεί ένα προστατευτικό φράγμα γύρω από τη γνώση. Οι άνθρωποι χτίζουν αυτό το φράγμα.

Ποτέ και σε καμία περίπτωση μην σκεφτείτε ότι είστε ζωντανοί αυτή τη στιγμή, εξαιτίας οποιουδήποτε ελέους από τον εχθρό. Το μόνο πράγμα που τους κρατάει σε απόσταση, είναι οι άνθρωποι και τα όντα που είναι εναντίον τους, και εκείνοι που έχουν πάρει το κόκκινο χάπι και τους πολεμούν. Τους πολεμούν για εσάς και για άλλους που χρειάζονται ακόμα την ευκαιρία να βγουν από αυτό το θλιβερό καθεστώς που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει ο εχθρός.

Ήταν αυτά τα παιδιά έτοιμα; Προφανώς όχι. Η επόμενη ζωή τους τώρα είναι η επόμενη ευκαιρία τους. Θα έχουν αυτή την ευκαιρία; Αν εμείς δεν θα επιβιώσουμε και δεν θα έχουμε πολλούς ανεπτυγμένους ανθρώπους, αυτοί θα το κάνουν;

Οι ανόητοι εκεί έξω νομίζουν ότι ο Σατανάς είναι εδώ για να σας πει "Σας παρακαλώ, ελάτε μαζί μου". Η δική μας πλευρά δεν το θέλει απαραίτητα αυτό. Θέλουμε οι άνθρωποι να βρεθούν αντιμέτωποι με την επιλογή των χαπιών, ώστε να αποδείξουν τελικά τι είναι- αν γεννήθηκαν για να γίνουν σκλάβοι, αυτό θα είναι το τέλος τους - η ζωή θα συνεχιστεί και το σύμπαν θα συνεχίσει να υπάρχει. Αλλά πρέπει να δώσουμε στους ανθρώπους αυτή την επιλογή, αφού ο εχθρός προσπαθεί να εμποδίσει τους ανθρώπους ακόμη και από αυτήν την θέση της επιλογής.

Σε αυτήν την κατάσταση ούτε ο Σατανάς ούτε οι Θεοί, ούτε εγώ ο ίδιος, δεν αναγκάζουμε κάποιον να μην κάνει τις δικές του επιλογές. Εγώ θα είμαι καλά και μια χαρά σε αυτή τη διαδικασία. Ακόμη και αν υποθετικά επρόκειτο να πεθάνω, τότε πάλι κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για μένα. Ο Κόσμος συνεχίζεται ακόμα εκεί έξω. Έκανα τις επιλογές μου πριν από πολύ καιρό και τις τήρησα.

Αλλά πέρασα τον χρόνο μου με σύνεση μέχρι εκείνο το σημείο για να μπορέσω να βρίσκομαι σε αυτή την κατηγορία. Άλλοι δεν το έκαναν. Πολλοί άλλοι νομίζουν ότι έχουν δέκα ή είκοσι χρόνια για να διαβάσουν τα βασικά θέματα του Πνευματικού Σατανισμού, μόνο και μόνο για να εξαπατήσουν τους εαυτούς τους με μια ψευδαίσθηση άνεσης. Πολλοί νομίζουν ότι μπορούν να χλευάσουν αυτή την προσφορά ή ότι μπορούν να κάτσουν και να αφεθούν. Τέτοιες ψυχές θα βρίσκονται στην τελευταία γραμμή προτεραιότητας.

Δεν είναι όλες οι εποχές της ιστορίας όμοιες. Ενώ όλοι βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, υπάρχει επίσης μεγάλος κίνδυνος με το κακό επίσης συνεχώς να αυξάνεται. Κάποιος μπορεί να πάρει τον καλό δρόμο και να στρίψει τον τροχό για να απομακρυνθεί από αυτό. Η μέγιστη ευκαιρία σε αυτή την περίπτωση αντιπροσωπεύει επίσης τον μέγιστο κίνδυνο.

Τέλος, μιλώντας και πάλι για την ταινία Matrix, η κατάσταση είναι ότι ο Νεο εμφανίστηκε κάποια στιγμή στον Μορφέα και του επιβλήθηκε να επιλέξει. Ο Μορφέας δεν του είπε ότι έχεις 20 χρόνια για να επιλέξεις και έχεις "τον χρόνο σου". Η προφητεία ήταν ήδη εκεί- ή θα παίξεις ένα ρόλο σε αυτήν ή όχι. Έχεις μια φορά την ευκαιρία να επιλέξεις, μπλε ή κόκκινο χάπι. Η κάποιος θα κοιμάται ή θα ξυπνήσει.

Όπως διευκρίνισαν οι μηχανές στον Νεο, ο μόνος τρόπος που στην πραγματικότητα τον κράτησαν ζωντανό, ήταν επειδή ήθελαν να πιάσουν μέσω αυτού άλλους ανθρώπους όπως αυτός, οι οποίοι επέστρεψαν σε αυτόν τον κόσμο (του Ματριξ) για να βοηθήσουν αυτόν και τους άλλους. Δεν γνώριζαν καμία συμπόνια ή κάτι σχετικό - ήταν απλώς η δύναμη που τους κρατούσε σε απόσταση, όπως νομίζει και ο εχθρός. Δεν ενδιαφέρονται για εσάς αν πάρετε το μπλε χάπι. Είσαι ένας αναλώσιμος σκλάβος γι' αυτούς.

Αν κάποιος ξυπνήσει, η ζωή αλλάζει (προς το καλύτερο), αλλά υπάρχει ένας δρόμος που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσει κανείς για να φτάσει ψηλότερα και να νικήσει και τον εχθρό, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Οι άνθρωποι απλώς προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους προσπαθώντας να αποφύγουν αυτή την επιλογή, νομίζοντας ότι έτσι κερδίζουν κάτι. Όμως το βάρος του να περάσει αυτή η επιλογή, συσσωρεύεται πάντα στους απογόνους τους και στις ίδιες τους τις ψυχές. Οι ίδιες ψυχές που παίρνουν τα μπλε χάπια σήμερα, δεν θα φτάσουν σε καλύτερη κατάσταση και θα αναγκαστούν να επιστρέψουν ξανά εδώ, μέχρι να αντιμετωπίσουν την πλευρά τους που παίρνει το "μπλε χάπι".

Μόνο όσοι πάρουν το κόκκινο χάπι θα σωθούν στο τέλος. Κανείς δεν μπορεί να φτύσει το κόκκινο χάπι αφού το πάρει- ο εχθρός θα περιμένει και δεν θα υποχωρήσει. Αν το πήρατε, να είστε περήφανοι και να προχωρήσετε μπροστά. Κανείς εδώ δεν έχει πάρει το μπλε χάπι, επομένως, γνωρίζεται τουλάχιστον ένα τμήμα της Αλήθειας. Δεν μπορεί κανείς πλέον να είναι όπως πριν.

Αρχιερέας Hooded Cobra 666
 
Ανάκτηση της Ιστορίας της Χαράς του Σατανά: Αρχεία των e-groups τώρα ΖΩΝΤΑΝΑ!

Αρχιερέας Hooded Cobra 666

Χαιρετισμούς σε όλους στην Πνευματική Σατανική Οικογένειά μας,

Γράφω αυτό το μήνυμα με πολλή χαρά. Πρόσφατα αποκαταστήσαμε το ιστορικό της Χαράς του Σατανά μέχρι το 2009 - όλες οι δημοσιεύσεις που έγιναν στα προηγούμενα καθαρισμένα φόρουμ μας είναι τώρα ζωντανά- μέχρι και τις ομάδες Yahoo. Πάνω από 250 χιλιάδες αναρτήσεις έχουν σωθεί και είναι και πάλι διαθέσιμες.

Αυτή είναι μια ανάρτηση από τη θρυλική μας Βασίλισσα και πιο αγαπητή HPS Maxine: https://ancient-forums.com/threads/this-group-is-now-open-and-active.225692/

Πηγαίνει πίσω στο 2009 και είναι αναζητήσιμη. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή την ανάρτηση, τότε ιδρύθηκε το Yahoo Group μετά την προηγούμενη εκκαθάρισή του. Μας πολέμησαν ανελέητα για να βγούμε από την ύπαρξη, αλλά αυτό το μόνο που έκανε ήταν να μεγαλώσουμε και να γίνουμε πιο δυνατοί στην πορεία.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον επικεφαλής της πληροφορικής, JG ApolloAbove, για την επίτευξη αυτού του ευγενούς τεχνικού κατορθώματος προκειμένου να γίνει αυτό εφικτό. Περαιτέρω, θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προηγούμενο δημιουργό του Groups-Archive και όσους αρχειοθέτησαν τα Yahoo Groups, διότι χωρίς αυτό, δεν θα ήταν εφικτό.

Σας ευχαριστούμε ως κοινότητα για τα έργα σας και τη βοήθειά σας σε αυτό το πολύ σημαντικό έργο.

Οι παλιές δημοσιεύσεις είναι τώρα αναζητήσιμες και οι δημοσιεύσεις έχουν συνδυαστεί σε αυτό το φόρουμ, έτσι ώστε όλα να υπάρχουν εδώ. Αυτό θα πρέπει να διασφαλίσει την ιστορία μας από το να εξαφανιστεί ή να μην είναι γνωστή στους ανθρώπους. Δυστυχώς, υπάρχει ακόμα περιεχόμενο που έχει χαθεί από το 2002 - χάρη στα Yahoo Groups που μας έκλεισαν χωρίς προειδοποίηση.

Αναπολώντας το παρελθόν, μπορούμε να δούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Κοίταξα αυτές τις αναρτήσεις με τόση νοσταλγία, βλέποντας πόσοι άνθρωποι προσπάθησαν να συναντήσουν τους Θεούς. Τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά τότε.

Ο νέος κατάλογος μελών έχει ενημερωθεί, ο οποίος ανέρχεται σε 82 χιλιάδες ανθρώπους που έχουν βρεθεί σε αυτό το μέρος κατά τη διάρκεια της ιστορίας μας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί μη εγγεγραμμένοι άνθρωποι. Ο αριθμός μπορεί να φτάσει τα 100.000 άτομα. Αυτός είναι ένας σημαντικός αριθμός. Υπήρξε μια εποχή που ήταν μόνο 28 άτομα σε αυτή την ομάδα. Τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Είθε όλοι σας να είστε αιώνια ευλογημένοι, είτε βρίσκεστε εδώ σήμερα, είτε έχετε υπηρετήσει στο παρελθόν.

Πάνω απ' όλα, πρέπει όλοι να ευχαριστήσουμε τους Θεούς που μας εμπιστεύτηκαν την αποστολή τους.

-Αρχιερέας Hooded Cobra 666
 
Σχετικά με τα Κοινωνικά Δίκτυα της Χαράς του Σατανά

Αρχιερέας Hooded Cobra 666

Χαιρετισμούς σε όλους στην οικογένειά μας,

Καθώς το έργο προβολής προχωράει, θα υπάρξει η δημιουργία και συντήρηση των επίσημων κοινωνικών μέσων δικτύωσης της Χαράς του Σατανά.

Θα τα ανακοινώσουμε όλα αυτά σε μια λίστα, όταν αυτά παγιωθούν. Τότε, όλοι θα γνωρίζουν τι είναι από εμάς και τι όχι. Πριν από το θέμα εδώ, θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους κάνουν το κομμάτι τους για να φτάσει ο Πνευματικός Σατανισμός στην κατάσταση που του αξίζει. Σας ευχαριστώ!

Αυτά θα είναι απευθείας κάτω από εμάς και τα εντεταλμένα άτομα, τα οποία θα τα διοικούν μόνο για το συμφέρον των Θεών και τη χαρά του Σατανά. Θα είναι επίσημοι και αξιόπιστοι. Αυτά θα επιτρέπουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων και της Χαράς του Σατανά, αλλά με σωστό τρόπο, χωρίς ατομικές εγωιστικές καταστάσεις και με υψηλό επίπεδο.

Όλες οι μεταφράσεις όλων των γλωσσών, θα έχουν επίσης τα δικά τους ειδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία θα χρησιμοποιούνται για αυτούς τους σκοπούς, καθώς θα επεκτεινόμαστε περαιτέρω παγκοσμίως.

Στο παρελθόν, υπήρξε η περίπτωση που πολλοί άνθρωποι δημιούργησαν ομάδες θαυμαστών και άλλα παρόμοια πράγματα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιες δημιουργήθηκαν από καλή θέληση και καλές προθέσεις.

Αν έχετε κάνει τίμια δουλειά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Στείλτε μας τους συνδέσμους και εμείς θα ευρετηριάσουμε, θα ενισχύσουμε και θα προωθήσουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία θα πρέπει να είναι κάτω από την αρχική Joy of Satan από εδώ και στο εξής. Οι χειριστές αυτών μπορούν στην πραγματικότητα να αποκτήσουν και επίσημη θέση στο έργο Outreach, με το έργο τους να αναγνωρίζεται και να γίνεται αποδεκτό από ολόκληρη την κοινότητα. Θα υπάρξει οργάνωση που θα λάβει χώρα, ώστε να εξασφαλιστεί ο μέγιστος δυνατός αντίκτυπος.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα άλλο θέμα εδώ. Ενώ αυτό θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις να έχει μια καλή πρόθεση σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα να προωθήσει τη Χαρά του Σατανά, αποδεικνύεται τελικά ότι πολλά από αυτά δεν είναι τίμια ή καλά.

Αυτό αφορά την εντυπωσιακή πλειοψηφία. Οι άνθρωποι που τα χτίζουν αυτά κάνουν επίσης υπόγειες πράξεις που δεν αντικατοπτρίζουν τον Πνευματικό Σατανισμό και δεν έχουν ειλικρινείς προθέσεις, καθώς, ενώ χρησιμοποιούν τη Χαρά του Σατανά ή τους Θεούς ως βιτρίνα, εργάζονται ενεργά για να υπονομεύσουν τους δεσμούς εμπιστοσύνης και να κάνουν διαβρωτικό έργο όπως αυτό του εχθρού.

«Αυτοδιορίζονται» ως ηγέτες, παραπλανούν τους ανθρώπους και γενικά αυτό προκαλεί καθαρή απώλεια για τις ψυχές του Σατανά και την πρόοδο των ανθρώπων. Η λειτουργία ενός λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για προώθηση δεν θα ήταν κακή, αλλά έχουν ξεπεραστεί άλλα όρια και το γνωρίζουμε αυτό. Αυτό το θέμα εξοργίζει τους Θεούς σε σοβαρό επίπεδο, το οποίο αν οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό γνώριζαν, θα σταματούσαν αμέσως. Αυτό δεν διαφέρει σε πολλές περιπτώσεις από τους πραγματικούς εχθρούς, ανεξάρτητα από το πώς προσπαθούν αυτοί οι άνθρωποι να εκλογικεύσουν το θέμα.

Οι άνθρωποι εδώ στο παρελθόν έχουν αναφέρει τις προθέσεις τους: Μεταφράσεις, διάδοση του μηνύματος, ή «να φέρουν τους ανθρώπους στους Θεούς». Αυτό είναι μόνο το ένα μέρος αυτού.

Όπως η πρόθεση να δημιουργηθεί ένα αρτοποιείο για να τρώνε οι άνθρωποι, αλλά κάποιος δεν ακολουθεί τα πρότυπα υγιεινής, πόσο μάλλον να επικοινωνεί με οποιονδήποτε στο κεντρικό Έθνος για να φτιάξει ένα αρτοποιείο, ή να προσθέτει κακό φαγητό όπου κρίνει σκόπιμο, αυτό δεν είναι αρτοποιείο, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κλείσει. Όσοι έχουν καλές προθέσεις θα καταλάβουν γιατί τίθεται αυτή η γραμμή. Η σημασία εδώ δεν είναι να αισθάνεται κάποιος σαν φούρναρης, αλλά να είναι ένας φούρναρης που κάνει σωστά τη δουλειά του, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να φάνε. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να συμβεί αυτό.

Το να βοηθάς να «φέρεις ανθρώπους μέσα», ενώ αυτοί δεν καταλήγουν πραγματικά στη χαρά του Σατανά, ή κάτω από σωστή γνώση, ή όταν υπάρχει ακόμη και πλήρης παραπλάνηση, δεν είναι σωστή πορεία. Είναι ένα κακό τέλος που αντιπροσωπεύει καθαρή απώλεια. Ακόμα και αν αυτοί δέχτηκαν 50.000 ανθρώπους, αλλά 49800 δεν τα καταφέρνουν πουθενά, ούτε οι αριθμοί έχουν σημασία.

Αυτή η διαδικασία δεν αντικατοπτρίζει λοιπόν τη δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά άλλες προθέσεις, οι οποίες συχνά εμφανίζονται όταν κανείς εμβαθύνει στην ύπαρξη αυτών και στο πώς συμπεριφέρονται ή γιατί ξεκινούν πίσω από την πλάτη του JoS για να ξεκινήσουν.

1. Είναι κάτω από το πρότυπο, παρουσιάζοντας τη Χαρά του Σατανά σε άσχημο φως. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά επιζήμιο. Οι άνθρωποι μπορεί να εξευτελίζουν, να φωνάζουν ή να εμπλέκονται σε δημόσιο πόλεμο, ενώ χρησιμοποιούν τη Χαρά του Σατανά ως μάσκα και μόνο αυτό, χωρίς πραγματικό σεβασμό ή πραγματική σύνδεση με τη Χαρά του Σατανά. Αυτή είναι η συμπεριφορά του εχθρού. Μπορεί να οδηγήσει σε κακοποίηση και απώλεια ενδιαφερομένων ανθρώπων, λόγω κακής απόδοσης.

2. Δημιουργούν άλλες μικρότερες αιρέσεις, οι οποίες εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και παραπλανούν τους ανθρώπους. Μας έχουν ενημερώσει ότι υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν άλλους μέσω αυτών, ενώ ταυτόχρονα τους παραπλανούν μακριά από τη Χαρά του Σατανά.

Σε πολλές περιπτώσεις, αν και κλέβουν ή προσπαθούν να επωφεληθούν από τις διδασκαλίες της Χαράς του Σατανά, ή τις δικές μου, εργάζονται σε αντίθετα συμφέροντα με αυτά της Χαράς του Σατανά ή άλλες μορφές ιδιαίτερων συμφερόντων που δεν αντανακλούν την πρόοδο της πλευράς μας.

Αυτό ισοδυναμεί με έναν Εβραίο ή έναν εχθρό. Αυτό εξοργίζει τους Θεούς, καθώς αυτό αποτρέπει τους ανθρώπους από την Πνευματική ανάπτυξη.

3. Τα παραπάνω μπορούν να προκαλέσουν περιττή διαίρεση, κάτι που είναι ένα άλλο πράγμα που οι Θεοί απεχθάνονται, καθώς οι άνθρωποι αποκόπτονται από την καθαρότητα της κεντρικής πηγής, η οποία παρατηρείται πάντα από το σύνολο της Πνευματικής Σατανιστικής κοινότητας, αξιολογείται συνεχώς, και όπου βρίσκεται ο πυρήνας μας.

Για το λόγο αυτό, όσοι εμπλέκονται σε κλοπές, χρησιμοποιώντας τη Χαρά του Σατανά ως πληρεξούσιο, παίρνοντας πληροφορίες ενώ ταυτόχρονα ντροπιάζουν τη Χαρά του Σατανά ή τους Θεούς, ή όσοι βλάπτουν ανθρώπους λόγω της άγνοιάς τους για τη δική τους εκπλήρωση, θα αντιμετωπιστούν.

Το πρώτο επίπεδο είναι ότι θα υπάρξει ένας σαφής διαχωρισμός. Το δεύτερο επίπεδο θα είναι ότι θα τα κατεβάζουμε αυτά, εκτός αν παραδοθούν επίσημα στη Χαρά του Σατανά, αφού κλέβουν το περιεχόμενό μας. Τρίτον, θα ληφθούν και άλλα μέτρα για αυτή τη διαδικασία.

Δυστυχώς, αν κάποιος ασχοληθεί με αυτά, αυτό δεν είναι δική μας ευθύνη. Δεν είναι από εδώ ή από οτιδήποτε άλλο ή από εμάς.

Τέλος, αν κάποιος έχει εξαπατηθεί από κάποιον από αυτούς τους χαρακτήρες, επικοινωνήστε μαζί μας με τις απαραίτητες πληροφορίες. Συχνά θα πουν στους ανθρώπους να μην το κάνουν αυτό, αλλά θα πρέπει να το κάνετε αυτό αμέσως και να τα αφήσετε όλα.

Μείνετε κοντά στη Χαρά του Σατανά και των Θεών και μην επιτρέπετε στους ανθρώπους να σας μπερδεύουν. Αν ήταν καλοί δεν θα σας έλεγαν όλα αυτά τα περίεργα πράγματα, η ανοιχτότητα θα ήταν η προσέγγιση.
 
Για την Κοινότητά μας, την Χαρά του Σατανά

Αρχιερέας Hooded Cobra 666

Η Χαρά του Σατανά από την ίδρυσή της πριν από πολλά χρόνια, δεν υποστηρίχθηκε ποτέ από κανέναν. Ξεκίνησε ως μια προσπάθεια αποκατάστασης των Θεών και της Αλήθειας τους. Πάντα, στήριζε τις δυνάμεις της στη δύναμη των ανθρώπων - είτε πολλοί είτε λίγοι.

Όταν είχαμε 82 μέλη, και πάλι, κάναμε τα πράγματα μόνοι μας, χωρίς να ανήκουμε σε κανέναν. Ο λαός μας εργάζεται για τους Θεούς και οι Θεοί τον ανταμείβουν, η δύναμη του λαού και των εθνών αναπτύσσεται ως μια μορφή εξουσίας που βελτιώνει τη μέση μας. Λαμβάνουμε το φως των Θεών από τον υψηλότερο τομέα και το διοχετεύουμε.

Ποτέ δεν υποκύψαμε σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις, εξαγορές ή σκύψαμε το κεφάλι σε όσους ήταν εναντίον του Λαού ή των Θεών. Ο λαός μας είναι η δύναμή μας και αυτούς τους ανθρώπους, τους φέρνουμε στους Θεούς και στη διαφώτιση.

Μπορεί να μην ήμασταν οι πιο ισχυροί ως αποτέλεσμα, αλλά η δύναμη, όταν δανείζεσαι από τον εχθρό σου, είναι μια απλή εξαπάτηση και ένα παζάρι με την ανίερη δύναμη που είναι το ανθρώπινο μίσος. Δεν θα στραφούμε προς τους ανθρωπομίσους για βοήθεια, θα σταθούμε στο πλευρό της ανθρωπότητας μέχρι το τελικό τέλος.

Ενώ όλα τα άλλα που προέρχονται από τον εχθρό, στηρίζουν τη δύναμή τους στην κλοπή, ή στους πολέμους (όπως οι Σταυροφορίες), ή στην εξαπάτηση η Χαρά του Σατανά έχει μεγαλώσει μόνο καλλιεργώντας πνευματικά τα ανθρώπινα όντα για να τα φέρει πιο κοντά στο Θείο και στο Πνευματικό.

Ο καθένας πρέπει να περπατήσει με το κεφάλι ψηλά εδώ, γιατί δεν χρωστάμε χάρες σε κανέναν Εβραίο και δεν χρωστάμε δάνεια σε καμία εβραϊκή τράπεζα. Ο λαός μας είναι πίσω μας και μόνο σε αυτόν δίνουμε λογαριασμό και σε κανέναν εχθρό.

Ποτέ δεν υποκλιθήκαμε σε κανέναν και προσκυνήσαμε μόνο τους Θεούς μας, για να μας ευλογήσουν. Σε κανέναν και τίποτα άλλο.

Ένας παράφρων Εβραίος, όχι πολύ καιρό πριν, μου έστειλε ένα e-mail για το πόσο «θα πουλούσα το JoS» με τυπικό προσβλητικό τρόπο. Τους είπα να πάνε να γαμηθούν. Δεν υπάρχει κανένας αριθμός, καμία τιμή, κάτω από τον ουρανό ή τη γη, που να μπορεί να αντικαταστήσει τη δύναμη του Λαού ή το Θεϊκό Δικαίωμά του να λάβει τη γνώση της Χαράς του Σατανά.

Βλέποντας αυτό, πολλοί από τους ανθρώπους μας αρχίζουν να ανακαλύπτουν την εσωτερική τους θεότητα, η οποία εκτείνεται πέρα από όλες αυτές τις ψεύτικες προσφορές του εχθρού. Έχουν κατανοήσει την απάτη. Και η δύναμή τους επαναδραστηριοποιείται, σε σημείο που να στηρίζουν το βασίλειο των Θεών στις δικές τους πλάτες, οι οποίες γίνονται όλο και πιο ισχυρές μέρα με τη μέρα.

Και σύντομα, όλα θα είναι ανάλαφρα για όλους εμάς τους φορείς των Θεών μας, με ένα καθαρό και ανόθευτο λάβαρο, ένα λάβαρο χωρίς αίμα, χωρίς τοκογλυφικά αιτήματα, χωρίς κακό, αγνό και καθαρό για να μεταφερθεί προς τα εμπρός στους αιώνες.

Πολλοί στην ιστορία, όπως οι «Εθνικιστές» σήμερα, ή οι Χριστιανοί, σκύβουν συνεχώς το κεφάλι στους Εβραίους, τους αποδέχονται ως αφέντες τους ή κάνουν ανίερα παζάρια μαζί τους για «εξουσία» και έλεγχο. Τελικά, όλοι τους τρώγονται από τους Εβραίους και αυτές τις ανίερες δυνάμεις.

Η αιώνια αγάπη μου αναπαύεται στους αδελφούς και τις αδελφές μου, σε όλους εσάς που κρατάτε το λάβαρο των Θεών. Η δύναμή σας θα μνημονεύεται στους επόμενους αιώνες, όπου οι επόμενες γενιές θα μας βλέπουν ως μια ηρωική γενιά, η οποία στη μέση της Κάλι Γιούγκα, εξακολουθούσε να αγωνίζεται σύμφωνα με τις αρχές της Σάτυα Γιόγκα, της Εποχής της Αλήθειας.

Μόνο στον Λαό και στους δικούς μας θα απαντήσουμε, και σε εσάς ανήκουμε, και μόνο η οικογένειά μας είναι το σπίτι μας. Είθε όλοι σας να λάβετε δεκαπλάσια όσα δίνετε, και εκατονταπλάσια. Σας ευχαριστώ όλους, μακάρι οι Θεοί να μας ευλογήσουν όλους.
 
*Αρχιέρεια Lydia

Για να είμαστε γραμματικά ορθοί.
Η λέξη "Αρχιερέας" χρησιμοποείται και στα δύο γένη. Υπάρχει και "Αρχιέρεια", αλλά δεν το χρησιμοποιούμε για λόγους ομοιομορφίας και μεταφράσεων.
 
Ενώνοντας τις Ρωσικές Κοινότητές μας

Αρχιερέας Hooded Cobra 666

Χαιρετισμούς σε όλους στις αγαπημένες μας Ρωσικές Κοινότητες,

Μετά από προσεκτική επισκόπηση της Ρωσικής Κοινότητας, βλέπω ότι έχουμε πολλούς πιστούς SS στη Ρωσία. Σας αγαπάμε και σας εκτιμούμε για την πίστη σας στους Θεούς.

Ωστόσο, όπως μου είπαν οι άνθρωποι, είδα επίσης κάτι μάλλον δυσάρεστο σχετικά με το μέλλον των SS μας στη Ρωσία. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, αλλά σχεδιάζουμε εκ των προτέρων για το επερχόμενο γεγονός, το οποίο φαίνεται να έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα.

Ο εχθρός, σύμφωνα με αναφορές, συντάσσει και προετοιμάζει νόμους για να θέσει εκτός νόμου τον «σατανισμό» στη Ρωσία. Σαφώς, υπάρχει επίσης ένα πρόβλημα για κάθε σλαβικό πληθυσμό εδώ, η κατάσταση είναι επικίνδυνη και οι Εβραίοι έχουν προκαλέσει έναν πόλεμο για να χειροτερέψουν τα πράγματα και να κάνουν τη σλαβική μας οικογένεια να υποφέρει.

Επομένως, δεν θα καθίσουμε άπραγοι και δεν θα δεχτούμε όλες αυτές τις επιθέσεις τόσο στους ανθρώπους που μιλούν ρωσικά ή ουκρανικά, πόσο μάλλον σε αθώους ανθρώπους που θέλουν να αναπτυχθούν πνευματικά και τους εμποδίζουν να το κάνουν, τους σέρνουν σε πολέμους και τους κακοποιούν συνεχώς για το σκοπό αυτό.

Δεν θα σας αφήσουμε μόνους να πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτές τις συνθήκες και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε όλοι σας να μπορείτε να ασκήσετε την πνευματική σας εξέλιξη ειρηνικά, ενωμένοι σε μια μορφή ενότητας, όπως οι Θεοί δηλώνουν ότι πρέπει.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό και οι Θεοί μας δίνουν αυτή τη συμβουλή για να μας σώσουν από επικείμενες καταστροφές όπως αυτές. Οι κατακερματισμένες μικρές ομάδες μπορούν να πέσουν κάτω από τον εχθρό, η παρτίδα του Σατανά που είναι αδιαίρετη, δεν θα πέσει ποτέ.

Η ρωσική κυβέρνηση σκέφτεται πάνω σε αυτό το γεγονός πιθανόν εναντίον ριζοσπαστικών ομάδων ή άλλων που δεν είναι σαν εμάς, ΛΟΑΤΚΙ και συναφών «ομάδων» που βασίζονται στον εκφυλισμό, ή άλλων που επιδίδονται σε αρνητικές πράξεις. Βασικά, αυτό μπορεί να μην είναι αρνητικό, αλλά οι διακρίσεις εναντίον καλοπροαίρετων ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό, δεν πρέπει να υποστηρίζονται.

Αλλά ο εχθρός είναι ιστορικά γνωστό ότι δεν κάνει διακρίσεις όταν πρόκειται για ανθρώπους που προσπαθούν μόνο πνευματικά να προοδεύσουν και δεν θέλουν να κάνουν κακό, οπότε αυτό είναι αναμενόμενο εδώ. Ενώ τα μέλη θα είναι ασφαλή από αυτά, η ύπαρξη του «σατανισμού» στο σύνολό του στη Ρωσία δεν είναι σίγουρη με βάση αυτή τη δυσχερή κατάσταση.

Χάρη στον «ψεύτικο σατανισμό» που είναι δημοφιλής στη Ρωσία, αυτό το πρόβλημα είναι απειλητικό και παρόν. Το ίδιο πρόβλημα έχει υπάρξει και σε άλλα μέρη, και το έχουμε χειριστεί πολύ καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα στο παρελθόν. Είναι γνωστό ότι η Ρωσία της Χαράς του Σατανά δεν θα συνθηκολογήσει με τίποτα από αυτά και θα είμαστε μια χαρά ό,τι και να γίνει.

Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ή προβληματισμού. Υπάρχουν όμως βήματα που πρέπει να γίνουν σε αυτή τη διαδικασία.
Αυτό είναι λυπηρό, διότι οι άνθρωποι, από όπου κι αν προέρχονται, έχουν κάνει καλή δουλειά συνολικά. Η μόνη απογοήτευση είναι ότι λόγω της έλλειψης σαφών προδιαγραφών, μερικά άτομα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση για να πουλήσουν ορισμένα πράγματα, κάτι που δεν επιτρέπεται προς το παρόν. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί καθώς προχωράμε μπροστά. Αυτό δεν επιτρεπόταν.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν επίσης κάποιες ομάδες Telegram, για τις οποίες θα εξηγήσω παρακάτω [Δεν προέρχονται από νόμιμες SS, οπότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία - όσοι είναι, θα συνεχίσουν κανονικά τα πάντα].

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, αυτό θα είναι εφικτό μετά από έλεγχο των ατόμων σχετικά με τις ικανότητές τους στην επίσημη πλατφόρμα JoS και των επίσημων δημιουργών JoS [ρωσικής ή οποιασδήποτε άλλης καταγωγής, γλώσσας, κλπ], ώστε όλα να συμβαίνουν κανονικά. Αυτό έχει προγραμματιστεί και το χτίζουμε, ώστε όλα να είναι 100% σωστά σε αυτό το έργο.

Μέχρι τότε, δεν θα ήταν καλό να κάνουμε αυτά τα πράγματα, ειδικά καθώς είναι ανάρμοστο να χρησιμοποιούμε το branding του JoS και επίσης να μην μας ενημερώνουμε γι' αυτό, αυτό είναι ανέντιμο και κακό.

Εξήγησα το θέμα στον σημερινό ηγέτη της κοινότητας JoS Russia, Edward Lonsa, και καταλήξαμε σε συνεννόηση σχετικά με αυτό το θέμα. Άλλοι είναι επίσης σε επικοινωνία και θα βρούμε την καλύτερη λύση, η ρωσική κοινότητα πρέπει να ενωθεί τώρα και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε διακρίσεις μεταξύ μας, ακόμα και αν μπορεί να έχουν συμβεί κάποια λάθη.
Αυτό που είναι πραγματικά ανησυχητικό είναι ότι πρέπει να συσπειρωθούμε τώρα, εξαιτίας αυτού που ανέφερα παραπάνω σχετικά με την παρεμπόδιση της απαγόρευσης. Αυτή δεν είναι μια εύκολη κατάσταση, αλλά θα τα καταφέρουμε.

Το χάσμα μεταξύ των Ρώσων και των υπόλοιπων JoS πρέπει να αρχίσει να κλείνει, έτσι ώστε όλοι να είναι πιο δυνατοί και ενωμένοι μαζί, ενδυναμώνοντας και παράγοντας ασφάλεια για όλους τους εμπλεκόμενους.

Η Χαρά του Σατανά θα είναι εδώ για τους ανθρώπους να μπουν στο αφεντικό της και να μην επηρεαστούν από τίποτα από όλα αυτά, ανεξάρτητα από το τι αποφασίζουν οι κυβερνώντες να συντάξουν ως ρωσικούς νόμους.

Επιστρέφοντας στην κατάσταση σχετικά με τους επερχόμενους νόμους, δεν υπάρχει καμία πρόθεση κανενός να εμπλακεί σε οποιαδήποτε πολιτική. Ωστόσο, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ανησυχητική. Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση, θέλω να φέρω όλους τους ανθρώπους της Ρωσικής Κοινότητας κάτω από τα ακόλουθα:

1. Τα φόρουμ μας στη Ρωσία θα διαχειρίζονται από εμάς, στο εξωτερικό, εκτός της ρωσικής δικαιοδοσίας για το λόγο αυτό. Το νέο domain θα είναι josrussia.org, το οποίο θα περιέχει όλες τις ιστοσελίδες και τα φόρουμ στα ρωσικά. Οι υποδομές κ.λπ. δεν θα έχουν καμία σχέση με τη Ρωσία ή στη Ρωσία με οποιονδήποτε τρόπο.

2. Όλοι όσοι προέρχονται από οποιαδήποτε ομάδα, είτε αυτή βρίσκεται στο VK είτε αλλού, θα πρέπει να λάβουν οδηγίες να ενταχθούν στα νέα φόρουμ. Το VK και οι σχετικές ομάδες, μπορούν να υπαχθούν διοικητικά στο JoS, αλλά και πάλι οι άνθρωποι που τις έχουν μπορούν να δημοσιεύουν και να τις διαχειρίζονται όπως πριν, χωρίς προβλήματα. Εγώ θα είμαι στο VK σε περίπτωση που με χρειαστείτε.
Εάν υπάρξει επίσημη απαγόρευση, αυτά θα μειωθούν, οπότε η διαδικασία μετακίνησης των ανθρώπων πρέπει να γίνει τώρα, δεν μπορεί να καθυστερήσει. Ο υποτιθέμενος νόμος υποτίθεται ότι θα πρέπει να τεθεί προς επεξεργασία σε μερικούς μήνες. Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν πιθανές ζημιές για τα ρωσικά SS που εμπλέκονται στην κατοχή αυτών.

3. Τα φόρουμ θα συντονίζονται απευθείας από την ομάδα της JoS, και θα είμαι παρών και στα ρωσικά φόρουμ συνεχώς ως διαχειριστής, για να αποφύγουμε τα προβλήματα του παρελθόντος που είχαν να κάνουν με τα φόρουμ. Μπορώ να διαβάσω ρωσικά και συνηθίζω να τα μιλάω επίσης (όχι τέλεια, αλλά μπορώ), επομένως αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

4. Οι ομάδες Telegram [εκτός από αυτές που διευθύνονται από κατάφωρους διεισδυτές που είναι λίγοι και δεν σχετίζονται με τη Χαρά του Σατανά σε καμία περίπτωση], θα πρέπει να ανακατευθύνονται στα επίσημα φόρουμ που είναι ασφαλή και εκτός ρωσικής δικαιοδοσίας. Οι ομάδες Telegram που είναι εντάξει, μπορούν να παραμείνουν για να διαδίδουν πληροφορίες, μεταφράσεις ή να καθοδηγούν τους ενδιαφερόμενους στα φόρουμ/ιστοσελίδες μας κ.ο.κ.

Επισήμως, η Χαρά του Σατανά Ρωσία θα βρίσκεται στο εξής κάτω από το domain JoSRussia.org - και πάλι εκτός ρωσικού εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι ό,τι κι αν συμβεί, θα παραμείνει όρθιο και θα μπορεί να φιλοξενεί τους ενδιαφερόμενους SS.

Δεν θα επιτρέψουμε στον εχθρό να πολιορκήσει αυτό που ο Σατανάς και οι Θεοί έχουν δημιουργήσει στη Ρωσία. Θα ενημερώσω όλους για περαιτέρω ενημερώσεις εδώ σε σχέση με τις παραπάνω αλλαγές.
 

Επίπεδα του Magnum Opus:​

Υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ολοκληρώσετε το Magnum Opus [Μέγα Έργο]. Στο σημερινό επίπεδο ύπαρξης στο οποίο βρίσκεται ο κόσμος με τον εχθρό στο επικέντρο, καταλαβαίνουμε ότι δεν ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο ή κάτι παρόμοιο.

1. Μέθοδος πρώτη: Το Πνευματικό σώμα γίνεται αθάνατο και έτσι μπορεί κάποιος να φύγει από αυτό τον κόσμο με την δικιά του βούληση, με έναν ξαφνικό "θάνατο", αφήνοντας κυριολεκτικά το σώμα πίσω του. Οι γιόγκι στην Ανατολή έχουν γράψει εκτενώς για αυτό το θέμα, που στην αποκρυφιστική ορολογία απευθύνεται σε κάποιον που "δεν θα γευτεί τον δεύτερο θάνατο" και δεν θα μετενσαρκωθεί, συμπεριλαμβανομένων άλλων χωρίς τέλος προνομίων.

Οι δυνάμεις που είχε κάποιος όταν ήταν ζωντανός, μεταφέρονται μαζί του και μπορεί να συνεχίσει με διάφορους τρόπους την ύπαρξη του στο αστρικό. Σε αυτή την περίπτωση και σε αυτό το επίπεδο διαθέτει κάποιος την δυνατότητα ακόμη και όταν ήταν ζωντανός να εκπληρώσει πολλά πράγματα τα οποία μπορούν να κάνουν και οι Δαίμονες. Μπορούν επίσης να επικοινωνούν κατά βούληση με τους ζωντανούς και να πραγματοποιούν άλλες υπερφυσικές πράξεις.


2. Μέθοδος δεύτερη: Πλήρης αθανασία. Φυσική και αστρική. Ο θάνατος δεν είναι πάντα μια αναγκαιότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γεράσεις και στην φυσική εμφάνιση σου θα είσαι πάντα μεταξύ 30 και 35 χρονών. Αυτή η μέθοδος εφαρμόστηκε στο Αρχαίο παρελθόν με αποτέλεσμα να ζήσουν πολλοί άνθρωποι μέχρι 800 ή 1000 ετών ή και περισσότερο. Αυτό είναι απολύτως εφικτό και πολλοί στην ιστορία το έχουν κάνει, όπως διάφοροι Κινέζοι αυτοκράτορες ή και Φαραώ.

Έτσι μπορείς να συνεχίσεις κάποια στιγμή σε αυτό το επίπεδο, είτε απευθείας είτε μέσω της πρώτης μεθόδου. Αλλά υπάρχουν πολλές παράμετροι που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν τώρα.

3. Μέθοδος 3: Ανάβαση. Αυτό είναι το σημείο όπου κάποιος απλά... Ανεβαίνει. Σε αυτό το σημείο μετατρέπεται κάποιος σε Θεό και όχι κάτι από τα παραπάνω που αναφέρθηκαν, με δυνάμεις που αγγίζουν τα όρια διαφόρων ταινιών. Δεν πρόκειται να επεκταθώ άλλο εδώ.

Και οι τρεις παραπάνω μέθοδοι είναι έγκυρες, και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έχει επιτευχθεί ένα επίπεδο του Magnum Opus. Όλα αυτά τα περαιτέρω θέματα είναι άκρως μυστικά και απόκρυφα, και δεν προορίζονται για την απλή "ικανοποίηση της περιέργειας". Κατ' αρχάς για να μπορέσει κάποιος να τα καταλάβει αυτά θα πρέπει να βρίσκεται σε ένα επίπεδο όπου θα έχει κατανοήσει τα βασικά πράγματα, και επειδή πολλά γίνονται έτσι όπως πρέπει να γίνουν είναι ακόμα ακατανόητα στην παρούσα κατάσταση.

Αυτός είναι ο λόγος που οι Θεοί για όλα αυτά λένε ότι: "Η σιωπή είναι χρυσός" και αφήστε αυτούς που καταλαβαίνουν, να καταλάβουν. Εκείνοι που καταλαβαίνουν, θα υποστηρίξουν αυτό το ρητό. Αυτή η τελετουργία είναι απλώς μια τυπική εισαγωγή σε αυτές τις διαδικασίες, οι οποίες, ενώ προς το παρόν είναι δύσκολο να κατανοηθούν, εντούτοις κάποτε αποτελούσαν στην ουσία τον κυριότερο λόγο που οι Θεοί ίδρυσαν τους πνευματικούς πολιτισμούς εκείνη την εποχή και ώθησαν την ανθρωπότητα να προχωρήσει και να αναπτυχθεί πνευματικά.

Υπάρχει λόγος που αυτό ονομάζεται "Μεγάλη Εργασία του Αποκρυφισμού", δεν πρόκειται να επεκταθώ με τα σημερινά μέσα "γνώσης", ούτε λόγω της αλαζονείας κάποιου ή οποιουδήποτε άλλου σχετικού ανθρώπινου καπρίτσιου ή κατανόησης.

Είναι μια μυστηριώδης πύλη που θα ανοίξει μόνο σε εκείνους που θα αφιερωθούν πραγματικά στις καταστάσεις των Θεών. Ναι, αρκετοί είναι αυτοί που τα έχουν καταφέρει με επιτυχία στο παρελθόν. Ναι, οι άνθρωποι είναι απόλυτα ικανοί, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, να κάνουν αυτά τα πράγματα, αρκεί να ακολουθήσουν το μονοπάτι. Ναι, αυτό είναι το Μεγάλο Έργο για την ανθρωπότητα.

Έτσι θα μάθει κάποιος πολλά περισσότερα απευθείας από τους Θεούς, όταν θα βρεθεί σε αυτα τα μονοπάτια.
 
Με μεγάλη ευτυχία ανακοινώνω μπροστά σε όλη την οικογένειά μας, αυτές τις δύο υπέροχες Τελετές. Είναι και οι δύο ιστορικής σημασίας. Αυτή είναι επίσης πιθανότατα η πιο ευτυχισμένη μέρα της δικής μου ζωής.

Η πρώτη Τελετουργία αφορά την Αρχιερέα Maxine. Μέσα από το περιεχόμενο του Τελετουργικού, θα καταλάβετε όλα όσα δεν μπόρεσα να γράψω ή δεν μπόρεσα να πω. Η Αρχιερέας Maxine, σύμφωνα με την Αρχαία Πνευματική παράδοση, είναι πλέον επίσημα ο πρώτος Ήρωας που δημιούργησε η Χαρά του Σατανά.

Οι Ήρωες στον Αρχαίο Κόσμο ήταν άνθρωποι που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την Αθανασία του Αστρικού Σώματος, με αποτέλεσμα να μεταμορφωθούν από Ανθρώπινα όντα σε Ηρωικά Όντα. Θα το δείτε όταν συμμετάσχετε σε αυτό.

Η απόλυτη και αιώνια συνεισφορά της ως μητέρας της Χαράς του Σατανά θα μνημονεύεται τώρα σε όλη την Αιωνιότητα. Δεν υπάρχουν λόγια για μένα να περιγράψω το πώς αισθάνομαι γι' αυτά τα θέματα. Είθε η άπειρη αγάπη, οι ευλογίες και η τιμή να είναι επάνω της.

Ως οικογένεια, ήρθε η ώρα να δοξάσουμε την πρώτη μας Μητέρα, η οποία έκανε όλα αυτά τα σημαντικά καθήκοντα για να φέρει ξανά τους Θεούς σε αυτόν τον κόσμο. Θα καταλάβετε περισσότερα μέσα από την Τελετουργία και μέσα από τις καρδιές σας.

Σήμερα, στεφανώνω την Αρχιερέα Maxine με το Στέμμα που Της έδωσαν οι Θεοί εν ζωή, μπροστά στον Λαό μας, για όλη την Αιωνιότητα. Είθε να βαδίσει προς την Αιωνιότητα, όπως πάντα της άξιζε και όπως απέδειξε ότι της αξίζει σε όλα της τα έργα.

Είθε όλοι μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της όσο το δυνατόν περισσότερο και είθε όλοι μας να γίνουμε κοινωνοί των Μεγάλων Μυστηρίων του Σατανά.

Τώρα, όσον αφορά τον Βαλαάμ, ο Βαλαάμ ήταν επίσης ένας ημίθεος που κάποτε υπήρχε ανάμεσά μας, που κάποτε ήταν επίσης άνθρωπος. Έχει συκοφαντηθεί αδιάκοπα από τον εχθρό. Η Τελετουργία του αποτελείται από ευλογίες, αλλά είναι επίσης μία από τις ισχυρότερες πολεμικές Τελετουργίες που περιέχει επίσης ένα στοιχείο της Αντίστροφης Τελετουργίας της Τορά σε αυτήν. Ως αποτέλεσμα, έχουμε τρεις Τελετουργίες. Είναι αναμφίβολα ένα από τα ισχυρότερα Τελετουργικά που δημιουργήθηκαν ποτέ. Όλες οι αναφορές που γράφτηκαν για τον θρυλικό Βαλαάμ είναι ψευδείς- αυτή η Τελετουργία θα αποκαταστήσει όλη την Αλήθεια γι' αυτόν. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν και οι δύο αυτές Τελετουργίες.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά, συναισθηματικά φορτισμένα και σημαντικά προγράμματα μέχρι σήμερα. Οι ευλογίες και η δύναμη που θα προέλθουν από αυτό, είναι εξαιρετικές.

Σύνδεσμοι για τις τελετουργίες:
Τελετουργία Αποθεώσεως της Αρχιερέα Maxine: https://josrituals.org/ritual/heroes/hps-maxine-apotheosis-ritual.html
Τελετουργία του Βαλαάμ: https://josrituals.org/ritual/demon/balaam-power-ritual.html
Μεγάλη Τελετουργία: https://josrituals.org/ritual/demon/the-grand-ritual.html

Περαιτέρω πληροφορίες:

Η Ιεραρχία έχει ως εξής: Η Ιεραρχία είναι η εξής: Άνθρωπος, Ήρωας, Δαίμονας / Ημίθεος και, τέλος, το τελευταίο βήμα της εξέλιξης είναι να γίνει κάποιος τελικά Θεός. Ως αποτέλεσμα, άλλοι θρυλικοί Ήρωες θα είναι μέρος των τελετουργιών της Χαράς του Σατανά, ώστε να μπορούμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όλους αυτούς για τα σπουδαία έργα τους.


Επειδή δεν βρίσκω λόγια και πρέπει να συμμετάσχω αμέσως μετά την ανάρτηση αυτού του κειμένου, μεταφέρω σε όλους τη Θεία Τιμή μας και εύχομαι για όλους σας Αιώνιες Ευλογίες.
Αναρτώ το πρόγραμμα:
12/6: Αρχιερέας Maxine, Βαλαάμ
13/6: Αρχιερέας Maxine, Βαλαάμ
14/6: Αρχιερέας Maxine, Βαλαάμ
15/6: Αρχιερέας Maxine, Βαλαάμ
16/6: Αρχιερέας Maxine, Βαλαάμ, Μεγάλη Τελετουργία
17/6: Αρχιερέας Maxine, Βαλαάμ, Μεγάλη Τελετουργία
18/6: Αρχιερέας Maxine, Βαλαάμ, Μεγάλη Τελετουργία
19/6: Αρχιερέας Maxine, Βαλαάμ, Μεγάλη Τελετουργία
20/6: Αρχιερέας Maxine, Βαλαάμ, Μεγάλη Τελετουργία
 
Σχετικά με την Βία και τον Προσηλυτισμό

Αρχιερέας Hooded Cobra 666

Λίγοι άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ακόμα ότι η "βία" θα μπορούσε να είναι μια λύση για να επιστρέψουν οι άνθρωποι σε οποιονδήποτε Θεό. Αυτοί οι Θεοί, σίγουρα δεν θα είναι οι δικοί μας. Μόνο αν κάτι τόσο απλό όσο η "βία" μπορούσε να είναι η λύση, η ανθρωπότητα δεν θα είχε πολλά από τα προβλήματα που έχει σήμερα. Αλλά για τα περισσότερα θεμελιώδη θέματα της φυσικής εξέλιξης, η βία απλά δεν λειτουργεί.

Ανατρέχοντας σε αυτό το θέμα, αυτή η πρακτική δεν γινόταν ποτέ στον Αρχαίο Κόσμο. Ακόμη και στις "πολιορκίες" του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν άλλαξαν τις Αρχαίες Παγανιστικές θρησκείες των ιθαγενών, ούτε ανάγκασαν κανέναν να γονατίσει για να επιπλήξει τους "Θεούς τους" για τους "Θεούς μας".

Κι αυτό γιατί κατά βάση, όλοι οι άνθρωποι τότε πίστευαν στους Παγανιστικούς Θεούς. Επομένως, δεν υπήρχε κανένας λόγος να συμβούν τέτοιες πράξεις. Επίσης, στην Αρχαία Παγανιστική ιστορία, δεν είχαν ποτέ θεσπιστεί μορφές "Θρησκευτικού Πολέμου". Υπήρχε εδαφικός πόλεμος, πόλεμος πόρων, ακόμη και πόλεμος της ανόητης πτυχής του Εγώ, αλλά δεν υπήρξε ποτέ μια μορφή πολέμου που να λέει ρητά σε οποιονδήποτε άλλον ότι "Θα αντικαταστήσουμε τους Θεούς σας με τους δικούς μας!".

Αυτές οι δοξασίες που μισούν τον Θεό, αρχίζουν μόνο με την έλευση των Εβραίων, οι οποίοι όντας ένα ξένο στοιχείο για την ανθρωπότητα, στάθηκαν έτοιμοι να μετατρέψουν το πιο σημαντικό πράγμα των Θεών και της Φιλοσοφίας, σε ένα χαντάκι πολέμου, σκοταδιού και απελπιστικής δοκιμασίας για τις ανθρώπινες κοινωνίες.

Όταν ο εχθρός έκανε την προέλασή του, αποφάσισε ότι η βία, ο εκβιασμός, ο εξαναγκασμός και ο άθλιος πόνος ήταν τα "σημεία καμπής" που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τους ανθρώπους των Αρχαίων Θεών, σε σκλάβους των Εβραίων, να τους υπακούσουν. Αυτό αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη πτώση, οπότε η βία στην περίπτωσή τους λειτούργησε για να εγκαθιδρύσουν ένα προσωρινό καθεστώς βαρβαρότητας πάνω στο οποίο έφτιαξαν τους "θρόνους" τους.

Τα "αποτελέσματα" αυτών των "θρόνων" είναι τα εξής: 6 στους 10 ανθρώπους δεν πιστεύουν στον Χριστιανισμό, 9 στους 10 είναι υποκριτές ως προς αυτόν, και 1 στους 10 σε ένα σχιζοειδές επιθετικό ζώο, που κερδίζει χαρά μόνο προκαλώντας τρόμο στους άλλους - τίποτα από αυτά δεν συνδέεται πραγματικά με τον Θεό σε καμία περίπτωση. Δημιούργησαν ένα άσυλο δυστυχισμένων σκλάβων, και αυτό ήταν το πρώτο και πρωταρχικό τους μέλημα. Αυτή η ανησυχία διαφέρει σε αντίθεση με τη δική μας, ή την ανησυχία των Θεών που νοιάζονται για την ανθρωπότητα.

Οι εχθροί, έχτισαν τα προγράμματα ελέγχου τους με βάση το φόβο ή τη βία. Ωστόσο, ο στόχος του εχθρού ήταν επίσης ακριβώς αυτός: Να μετατρέψει τα ανθρώπινα όντα σε στάχτες, να τους εμφυσήσει φόβους και να τα κακοποιεί διαρκώς. Το να μετατρέψεις οτιδήποτε σε στάχτη, απαιτεί μόνο βία και για το σκοπό αυτό, η βία είναι αρκετή.

Τα βίαια καθεστώτα και η βία απαιτούν μια συνεχή προσπάθεια από την πλευρά του ατόμου που την ασκεί, για να κρατήσει τους ανθρώπους υπό έλεγχο. Αυτό συμβαίνει, αφού κανείς δεν θέλει να κυβερνάται από αυτά, οπότε η βία, η διαστροφή και η χειραγώγηση είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτά διοικούνται συνεχώς.

Αυτό απαιτείται επειδή οι άνθρωποι που εξαναγκάζονται σε αυτά, δεν είναι πραγματικά ενταγμένοι με βάση τη δική τους θέληση να ασχοληθούν με ορισμένα θέματα. Οι άνθρωποι με την πρώτη ευκαιρία επιδιώκουν να ξεφύγουν. Καθώς η ιστορία έδωσε διεξόδους σε πολλούς από τους σκλαβωμένους ανθρώπους να βγουν έξω, θα βγουν έξω. Και στην έξοδό τους, θα φέρουν όπλα για να καταστρέψουν αυτούς που τους υποδούλωσαν.

Έτσι λειτουργεί η φύση και αυτός είναι ο λόγος που οι Χριστιανοί εγκαταλείπουν τον Χριστιανισμό ή το Ισλάμ εκδικητικά, αλλά και ο λόγος που οι περισσότεροι από αυτούς ορίζονται ως Άθεοι ή κανείς δεν πιστεύει σε αυτές τις αιρέσεις στην εφαρμοσμένη πραγματικότητα της ζωής. Ως εκ τούτου, οι Εβραίοι που διευκόλυναν αυτή την "αλλαγή", ζουν πάντα και αιώνια με το φόβο ή με την ανησυχία ότι μια μέρα θα ολοκαυτωθούν από τις οργισμένες μάζες των εθνών, οι οποίες όταν μάθουν τι τους συνέβη, θα ζητήσουν εκδίκηση ανυπολόγιστων διαστάσεων εναντίον τους.

Και έχουν δίκιο να το φοβούνται αυτό- για να τους σταματήσουν λοιπόν, απαιτούνται περισσότερα ψέματα, εξαναγκασμός, έλεγχος και βία. Έχουν κερδίσει για τον εαυτό τους ένα αιώνιο πρόβλημα στην υποταγή των άλλων ανθρώπων για κανέναν άλλο λόγο εκτός από τη δική τους ατιμωτική ανάγκη να υποδουλώσουν τους άλλους.

Το νόημα της πνευματικότητας ή των Θεών συνολικά, είναι η εξέλιξη των ανθρώπων ακριβώς προς την αντίθετη κατεύθυνση του φόβου, της μείωσης της ανθρωπότητας σε στάχτη ή οτιδήποτε σχετικό. Ενώ ο εχθρός προσπαθεί να εγκλωβίσει τους ανθρώπους στο επίπεδο συνείδησης ενός ζώου, αντικαθιστώντας απλώς τις ορμές αυτού του ζώου, η δική μας πλευρά θέλει να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ευφυή, γενναία όντα και Θεούς.

Εσωτερικά, ένα ανθρώπινο ον πρέπει να βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο αποδοχής, συνείδησης και προθυμίας για να αγκαλιάσει αυτό το μονοπάτι, επειδή αυτό το μονοπάτι λειτουργεί πνευματικά και με την ψυχή του. Δεν μπορεί κανείς να φέρει βίαια τους ανθρώπους σε αυτή την τροχιά εξέλιξης, όπως δεν μπορεί κανείς να επιβάλει με τη βία σε μια άγρια μαϊμού να γίνει επιστήμονας της NASA.

Ακόμα και αν φτάσει κανείς στο σημείο να αναγκάσει τη μαϊμού να φορέσει συγκεκριμένα ρούχα ή να κρατήσει ένα μολύβι, και πάλι θα είναι για πάντα, ανεξάρτητα από τη βία ή την πίεση που θα της ασκηθεί, ανίκανη να συμμετάσχει πραγματικά ή με τη θέλησή της ως επιστήμονας της NASA. Επιπλέον, τα μόνα όντα που έχουν χρόνο να κάνουν κάτι τέτοιο σε μια μαϊμού [ή σε ένα άλλο ανθρώπινο ον] είναι σαδομαζοχιστικής φύσης, και συχνά καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες για να υπονομεύσουν τους άλλους χωρίς πραγματικό σκοπό ή επίτευξη, μέσω της "βίας", ισχυριζόμενοι ότι αυτό είναι "Καλό για τους Θεούς".

Θεωρητικά μιλώντας, ακόμη και αν κάποιος περνούσε όλη του τη ζωή προσπαθώντας να εξημερώσει αυτή την άγρια μαϊμού και να τη φέρει στη NASA, η μαϊμού θα εξακολουθούσε να είναι απρόθυμη να συνεργαστεί ή να παράσχει οποιαδήποτε ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις της NASA. Επομένως, πρέπει επίσης να σκεφτεί κανείς πώς η βία ουσιαστικά δημιουργεί μισητούς των Θεών, οι οποίοι θα είναι εσωτερικά και με κάθε τρόπο ανίκανοι να συμμετάσχουν στα Μυστήρια των Θεών, και επομένως "άχρηστοι".

Η εισαγωγή αυτού του πρωτόγονου πλάσματος στα κεντρικά γραφεία της NASA, θα δημιουργούσε μόνο αναταραχή, και οι Θεοί φυλάξουν αν ποτέ εκτεθεί σε οποιοδήποτε προηγμένο υπολογιστικό πίνακα, γιατί το μόνο που θα έκανε θα ήταν να νικήσει τον πίνακα. Φυσικά, θα ήταν επίσης θυμωμένο με το άτομο που του έδωσε λευκά ρούχα να φορέσει, εκδικητικό και επιθετικό, κάτι που θα ξεσπούσε στον προηγούμενο "βίαιο χειριστή" του.

Η ίδια ψυχολογική διαδικασία είναι ο τρόπος με τον οποίο ο λαός μας εδώ έχει πέσει θύμα του εχθρού: Βία, εξαναγκασμός, εκβιασμός, απειλές για "φωτιά της κόλασης", επιθέσεις, υπονόμευση των πολιτισμών μας και ούτω καθεξής. Αλλά όταν οι άνθρωποι το ανακαλύπτουν, τι συμβαίνει; Μίσος, ανάγκη για καταστροφή, επιθετικότητα και ορκισμένοι εχθροί. Αυτές οι μέθοδοι όμως λειτουργούν μόνο στη γενιά των σκλάβων και όχι στη γενιά των ανθρώπων, πόσο μάλλον των Θεών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Σατανάς επιμένει πολύ στο ότι οι άνθρωποι που θα τον ακολουθήσουν, είναι άνθρωποι με Ελεύθερη Θέληση, οι οποίοι το κάνουν αυτό από κατανόηση, εκπαίδευση και στη συνέχεια από αγάπη. Αυτός είναι ο πιο πιστός οπαδός και ο πιο ικανός να επιτύχει υψηλή κατάταξη στο πνευματικό μεγαλείο.

Εκείνοι που πιστεύουν ότι αυτοί είναι οι τρόποι για να "επεκταθούμε" είναι επίσης συχνά πολύ ανώριμοι, και με μεγάλη έλλειψη εμπειρίας της ζωής συνολικά.Δεν κατανοούν τη σημασία της ελεύθερης βούλησης σε αυτό το θέμα, και ότι ο μόνος δρόμος προς τη Θεότητα μπορεί να είναι αυτός της ελευθερίας της επιλογής. Δεν μπορείτε να αναγκάσετε τους ανθρώπους να διαλογιστούν, να προοδεύσουν πνευματικά ή να ανοίξουν την καρδιά τους στην Αλήθεια.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας ως "τρόπου" για την "επιβολή" της Αλήθειας, μπορούμε να δούμε τους Χριστιανούς και τους Ισλαμιστές. Και οι δύο αποτελούνται από τους πιο ηλίθιους οπαδούς, τα πιο άχρηστα ανθρώπινα όντα και τα πιο κατώτερα μυαλά στη μεγάλη τους πλειοψηφία. Ο ορισμός των οπαδών τους είναι αυτός του σκλάβου με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Γεμάτοι φόβο για "τιμωρία", προσποιούνται "πίστη", όπου δεν υπάρχει. Κατ' ιδίαν, όλοι τους δεν πιστεύουν στους Θεούς τους και συμπεριφέρονται με τους πιο αποτρόπαιους τρόπους απέναντι στη λεγόμενη "Πίστη" τους.

Η βία απαιτείται συνεχώς για να τους κρατήσει σε τάξη, και κανείς πραγματικά από τους εχθρούς δεν γνωρίζει ποιος, τι ή γιατί πιστεύουν σε αυτήν. Αυτή η κατάσταση συνείδησης είναι ιδανική για κάποιον που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει έναν μύλο δουλοπάροικων, καθώς οι άνθρωποι σε αυτούς είναι ακριβώς αυτό: άχρηστοι σκλάβοι.

Αλλά πέρα από αυτό το επίπεδο, αυτοί οι άνθρωποι ή οι μέθοδοι που ακολουθούν αυτές οι "θρησκείες", δεν μπορούν ποτέ να εξασφαλίσουν κάτι ανώτερο, ούτε έναν "Ελεύθερο Άνθρωπο", πόσο μάλλον έναν Θεό. Η ελευθερία ή η ικανότητα επιλογής, είναι η βάση πάνω στην οποία κάποιος κάνει τις πρώτες επιλογές: Από σκλάβος των Εβραίων, σε ένα ανθρώπινο ον, σε ένα ολοκληρωμένο ανθρώπινο ον, στους Θεούς.

Τα παραπάνω πρέπει να γίνονται με ελεύθερη βούληση και καμία δύναμη, εξαναγκασμός, πόνος ή δυστυχία δεν μπορεί να προκαλέσει αυτές τις επιλογές μέσω άλλων ανθρώπων. Δεν μπορεί κανείς να επιβάλει σε κάποιον να καθαρίσει την αύρα του, το μυαλό του είναι ο αποφασιστικός παράγοντας αυτής της διαδικασίας, αν θα το κάνει ή όχι.

Η δύναμη ή η βία στη φύση είναι κάτι που ρέει προς τα κάτω, η σοφία & η εκπαίδευση και η ελευθερία είναι πράγματα που ρέουν προς τα πάνω. Το πεπρωμένο της Πνευματικής Ψυχής είναι προς τα πάνω, το πεπρωμένο του σκλάβου είναι προς τα κάτω. Ένα καλό μάρμαρο δεν δημιουργείται ρίχνοντας εκρηκτική σκόνη στους βράχους, δημιουργείται μόνο με μακροχρόνια εργασία, εξέλιξη του γλύπτη, υπομονή, γνώση και κατανόηση.

Φυσικά, είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης να θυμώνει κανείς και μερικές φορές, νομίζει ότι αν κυριολεκτικά ρίξει μια πέτρα στο πάτωμα, αυτό θα κάνει οτιδήποτε, εκτός από το να τη σπάσει. Αλλά δεν θα το δημιουργήσει, θα το σπάσει. Και το σπάσιμο δεν θα δημιουργήσει ένα πολυαναμενόμενο γλυπτό.

Τέλος, όσοι εξακολουθούν να επιδίδονται σε ζηλωτικές πράξεις στο "Όνομα των Θεών", να γνωρίζουν ότι αυτό γίνεται με δική τους πρωτοβουλία και όχι με πρωτοβουλία των Θεών. Αυτό επίσης δεν θα αποδώσει ποτέ καρπούς ή δεν θα λειτουργήσει.
 
Σχετικά με τα Μωρά και τα Ψέματα που λέγονται στις Γύναικες

Αρχιερέας Lydia

[Δεν προορίζονται όλοι να γίνουν γονείς, και αυτό είναι μια χαρά. Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας υπήρξαν άνθρωποι που δεν έκαναν παιδιά, και παρόλα αυτά ο λευκός πληθυσμός εξακολουθούσε να αυξάνεται, καθώς πολλές οικογένειες είχαν 5 ή περισσότερα παιδιά.

Είναι στο πεπρωμένο των περισσότερων ανθρώπων να κάνουν παιδιά. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθετε άβολα, έτσι είναι η ανθρωπότητα. Είναι φυσικό. Αυτή η ανάρτηση απευθύνεται σε όσους πιθανώς θα αποκτήσουν οικογένεια, ή θέλουν οικογένεια, ή φοβούνται να κάνουν παιδιά. Αν είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνετε ή δεν πρέπει να κάνετε παιδιά, αυτή η ανάρτηση δεν απευθύνεται σε εσάς, οπότε μη νομίζετε ότι προσπαθώ να κάνω τους πάντες να κάνουν παιδιά].


Στις γυναίκες λέγονται ξεκάθαρα ψέματα σχετικά με την απόκτηση παιδιών. Τους λένε ότι είναι μόνο ένα βάρος, ότι θα συμβούν κάθε είδους άσχημα πράγματα, ότι η γυναίκα θα πάψει να είναι άνθρωπος αφού αποκτήσει παιδί, και άλλα ψέματα, όλα σχεδιασμένα για να πείσουν τις γυναίκες να μην κάνουν παιδιά. Δεν βοηθάει το γεγονός ότι πολλοί άνδρες χαλαρώνουν στα καθήκοντά τους, γεγονός που δημιουργεί ακόμη πιο αρνητικούς συνειρμούς στη γονεϊκότητα για τις γυναίκες.

Πρώτα απ' όλα, αγνοήστε τα τηλεοπτικά προγράμματα. Απαλλαγείτε από τις σκέψεις ότι όλη η δουλειά είναι στη μητέρα, ενώ οι πατεράδες υποτίθεται ότι είναι "χαζομπαμπάδες" και δεν ασκούν ποτέ καμία εξουσία στα παιδιά. Οι περισσότεροι άνδρες είναι ικανοί να είναι γονείς και να διαχειρίζονται όλες τις ευθύνες που απαιτούνται.

Και οι δύο γονείς υποτίθεται ότι καθοδηγούν τα παιδιά στη ζωή. Και οι δύο γονείς πρέπει να βοηθήσουν τα παιδιά τους να γίνουν το καλύτερο που μπορούν να γίνουν. Άνδρες, αν έχετε παιδιά, σταματήστε να σπαταλάτε τη ζωή σας παίζοντας βιντεοπαιχνίδια και βλέποντας netflix ενώ πίνετε μέχρι τελικής πτώσης ή καπνίζετε χόρτο. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ καλύτερη από αυτό.

Το να βλέπετε τα παιδιά σας να μεγαλώνουν και να αναπτύσσουν ταλέντα και δεξιότητες είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές που μπορείτε να ζήσετε. Πολύ μεγαλύτερη από το να παίζετε βιντεοπαιχνίδια (άνδρες) ή να ψωνίζετε περισσότερα ρούχα από όσα χρειάζεστε (γυναίκες).

Πολλοί άνθρωποι (άνδρες και γυναίκες) έχουν προγραμματιστεί από τον εχθρό να πιστεύουν ότι μόλις μια γυναίκα παντρευτεί και κάνει παιδιά, χάνει κάθε αξία ως γυναίκα. Αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Όταν αποκτάτε ένα παιδί, η αξία σας αυξάνεται δραματικά. Είστε πλέον υπεύθυνη για την καθοδήγηση της επόμενης γενιάς και τη διαμόρφωση του κόσμου. Τα παιδιά σας θα αυξήσουν την προσωπική σας αξία, επειδή είστε πλέον κάτι περισσότερο από ένα άτομο: είστε επίσης μέρος κάθε ατόμου που δημιουργείτε, προσθέτοντας στη βασική σας αξία του να είστε μόνο ένα άτομο.

Όσο καλύτερα μεγαλώνετε το παιδί σας (το οποίο θα είναι προς τιμήν σας), τόσο καλύτερος θα γίνει ο κόσμος. Αυτό είναι γεγονός. Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος είναι σε κακή κατάσταση τώρα, είναι επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι ανατράφηκαν λάθος. Δεν ανατράφηκαν με αξίες ή σωστή ηθική, δεν ανατράφηκαν με υγιή αγάπη και υγιή προσοχή από τους γονείς τους, δεν ανατράφηκαν για να ξέρουν πώς να κοινωνικοποιούνται και πώς να αντιμετωπίζουν ποικίλες καταστάσεις σε κοινωνικά περιβάλλοντα, δεν ανατράφηκαν για να γνωρίζουν την αξία της εργασίας και της προσπάθειάς τους, δεν ανατράφηκαν για να ξέρουν πώς να διαχειρίζονται τις περισσότερες καταστάσεις στη ζωή.

Μια από τις μεγαλύτερες χαρές που θα έχετε ποτέ είναι να βλέπετε το παιδί σας να μεγαλώνει και να γίνεται ένας ικανός και ταλαντούχος άνθρωπος, με απεριόριστες δυνατότητες. Αυτή είναι μια χαρά που κάνει όλο τον πόνο και την ταλαιπωρία που έχετε βιώσει ποτέ, να αξίζει τον κόπο.

Ας συζητήσουμε ένα άλλο ψέμα. Οι γυναίκες είναι προγραμματισμένες ότι μόλις αποκτήσετε παιδί, θα παχύνετε. Λοιπόν, σχεδόν όλοι παίρνουν βάρος αν σταματήσουν να γυμνάζονται και καθώς γερνούν. Ποια είναι η δικαιολογία των ανδρών, που δεν μένουν έγκυοι, όμως παίρνουν κι αυτοί βάρος. Εφόσον γυμνάζεστε και τρώτε σωστά, θα είστε μια χαρά. Και εκτός αυτού, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από το να ανησυχείς για μερικά παραπανίσια κιλά. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν αποκτήσει πολλά μωρά και εξακολουθούν να είναι αδύνατες. Ένας τρόπος για να το εξασφαλίσετε αυτό, είναι να γυμνάζεστε μαζί με την οικογένειά σας. Αυτό θα βοηθήσει επίσης τα παιδιά σας να κάψουν την περιττή ενέργεια, ώστε να μην είναι υπερβολικά.

Το οποίο οδηγεί σε ένα άλλο ψέμα: ότι τα παιδιά είναι ανεξέλεγκτα και εκτός ελέγχου. Λοιπόν, αυτό είναι αλήθεια, αν τα αφήνετε όλη μέρα μπροστά στην τηλεόραση να τρώνε σκουπίδια. Οι χρωστικές ουσίες στα γλυκά και τα κέικ προκαλούν υπερκινητικότητα, και το να βλέπουν τηλεόραση όλη μέρα κάνει τον εγκέφαλο να διασκορπίζεται, ειδικά καθώς τα παιδικά κινούμενα σχέδια έχουν πάρα πολλά φωτεινά κινούμενα χρώματα. Αυτό είναι αφύσικο για τον εγκέφαλο.

Μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ των παιδιών που βλέπουν πάρα πολλά κινούμενα σχέδια και των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα σε δραστηριότητες και έχουν περιορισμένη τηλεόραση. Υπάρχει διαφορά. Κόψτε την τηλεόραση και βάλτε τα παιδιά σας να είναι πιο δραστήρια σωματικά για να καίνε ενέργεια (αυτό είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία τους ούτως ή άλλως) και βάλτε τα να μάθουν χόμπι.

Άλλο ένα ψέμα για το οποίο γίνεται πλύση εγκεφάλου σε άνδρες και γυναίκες: οι γυναίκες έχουν μόνιμα χαλαρούς κόλπους μετά την απόκτηση ενός παιδιού. Υπάρχουν γυναίκες που πιστεύουν ότι οι άνδρες τους θα χάσουν το ενδιαφέρον τους γι' αυτές σεξουαλικά αφού αποκτήσουν παιδί. Αυτό μπορεί να ισχύει για εκείνες που δεν γυμνάζονται. Υπάρχουν ασκήσεις kegal, ακόμη και το βασικό pilates και η kundalini yoga δυναμώνουν και σφίγγουν τα πάντα ξανά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτό. Το σώμα είναι σχεδιασμένο να θεραπεύεται.

Σχετικά με τον πραγματικό τοκετό: ναι, θα είναι επώδυνος και θα είναι τρομακτικός και μπορεί να νομίζετε ότι θα πεθάνετε. Αλλά όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τίμημα. Ό,τι αξίζει τον κόπο, είχε ένα κόστος. Και μετά τον τοκετό, οι ορμόνες θα απαλύνουν τον πόνο και θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα. Το να έχετε ένα χαριτωμένο μωράκι που σας αγαπάει άνευ όρων θα σας κάνει επίσης να νιώσετε υπέροχα.

Άλλο ένα ψέμα: Μπορείτε να μεγαλώσετε ένα παιδί μόνοι σας. Αυτό προβάλλεται έντονα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μια "ισχυρή ανύπαντρη μητέρα που κάνει τα πάντα μόνη της και τα καταφέρνει και επιπλέον φαίνεται πολύ ενεργητική και γυμνασμένη και επίσης τα μαλλιά της είναι πάντα τέλεια χτενισμένα". Η πραγματικότητα είναι ότι η απόκτηση ενός παιδιού είναι δουλειά για 2 άτομα. Απαιτείται να το μεγαλώσετε και οι δύο, αλλιώς το παιδί θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση.

Αν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ εσάς και του πατέρα του παιδιού σας, προσπαθήστε να τα ξεπεράσετε. Αν ο πατέρας έφυγε, μπορείτε να αναζητήσετε έναν άλλο άνδρα, ίσως έναν ανύπαντρο πατέρα, και να μεγαλώσετε τα παιδιά σας μαζί. Αν αυτό δεν αποτελεί επιλογή για εσάς για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλλο δίκτυο, όπως φίλους και συγγενείς στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. Αυτό έκαναν όλοι οι πρόγονοί μας. Υπάρχουν πολλοί μονογονεϊκές οικογένειες εκεί έξω, οι οποίες θα ήταν καλύτερα ως μια ολοκληρωμένη οικογένεια. Η ζωή είναι ευκολότερη όταν έχετε μια ισχυρή οικογενειακή μονάδα όπου όλοι βοηθούν και όλοι στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Οι άνδρες πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κάθε ζευγάρι γελάει με το πώς ο άντρας έπρεπε να ξυρίσει τα πόδια της γυναίκας του κοντά στο τέλος της εγκυμοσύνης της επειδή δεν μπορούσε να φτάσει πάνω από την κοιλιά της. Η γυναίκα σας σας χαρίζει ένα μωρό, σας δίνει τη συνέχεια της γενεαλογίας σας, γι' αυτό ανεβείτε στο ύψος των περιστάσεων. Μάθετε να βοηθάτε στο πλύσιμο των ρούχων και στο μαγείρεμα, γιατί θα χρειαστεί βοήθεια ειδικά τους τελευταίους μήνες. Όσο λιγότερο βοηθάτε, τόσο περισσότερη δουλειά έχει εκείνη, και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πολλές γυναίκες διστάζουν να κάνουν παιδιά. Η σκέψη ότι θα κάνει κάτι ακατόρθωτο μόνη της δεν θα την κάνει να θέλει να κάνει παιδί.

Αν όμως της αποδείξετε ότι θα τη βοηθήσετε, αυτό θα την ανακουφίσει. Οι γυναίκες πρέπει να έχουν επιβεβαίωση όταν πρόκειται να αποκτήσουν παιδί. Διαβεβαιώστε την ότι θα κάνετε το χρέος σας και θα τη φροντίσετε. Ναι, θα είναι περισσότερη δουλειά για εσάς, αλλά αν θέλετε μια οικογένεια, η επιπλέον δουλειά θα αποδώσει. Είναι μέρος του βασικού ενστίκτου: αν φαίνεται αδύνατο να αποκτήσει παιδί, δεν θα πειστεί να αποκτήσει. Αν όμως το κάνετε πιο εύκολο γι' αυτήν, τότε θα είναι πολύ πιο πρόθυμη να αποκτήσει μωρό. Το άγχος δεν ευνοεί τη δημιουργία οικογένειας- η χαρά ευνοεί.

Τα ζευγάρια που έχουν περισσότερα χρήματα μπορούν να προσλάβουν βοήθεια και τα ζευγάρια με οικογένεια μπορούν να έχουν βοήθεια από συγγενείς, αλλά δεν είναι όλοι σε αυτή την ευεργετική κατάσταση. Αν μια γυναίκα αισθάνεται ότι είναι μόνη της, η σκέψη της απόκτησης ενός μωρού μπορεί να είναι εκφοβιστική. Αν όμως νιώθει ότι την υποστηρίζουν, τότε μπορεί να επικεντρωθεί στο να κάνει οικογένεια.

Υπάρχουν σίγουρα και άλλες βάσιμες ανησυχίες σχετικά με την απόκτηση παιδιού: τα χρήματα, επειδή το φαγητό είναι ακριβό. Και η ασφάλεια, με όλη τη βία, τα ναρκωτικά και τις "συγκεκριμένες κουλτούρες" στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται αν αποκτήσουν ένα παιδί, το δουν να πηγαίνει στο σχολείο και μετά να σκοτωθεί ή να βιαστεί ή να τους δώσουν ναρκωτικά. Αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν πολύ συχνά. Αλλά για όσους από εμάς εδώ στο JoS με τους Θεούς μας, μπορείτε να κάνετε αύρα προστασίας στο παιδί σας, μπορείτε να κάνετε χρηματικές εργασίες και να ζητήσετε βοήθεια σε άσχημες καταστάσεις.

Οι πρόγονοί μας είχαν οικογένειες παρά τους πολέμους, τις επιδημίες και την πείνα. Η ευκαιρία να επιτρέψουμε στη ζωή να αναπτυχθεί, σε σύγκριση με την άμεση αποτροπή της δημιουργίας οποιασδήποτε ζωής. Οι πρόγονοί μας έκαναν τα πάντα γνωρίζοντας ότι συνέχιζαν τη γενεαλογία τους, συνέχιζαν την ανθρωπότητα. Αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα ήσασταν εδώ. Γιατί λοιπόν να αρνηθείτε στους πιθανούς μελλοντικούς απογόνους σας την ευκαιρία να γεννηθούν;

Τώρα, όσον αφορά τον χρόνο που θυσιάζεται για την ανατροφή των παιδιών. Ναι, είναι πολύς χρόνος και θα πρέπει να στερηθείτε κάποια πράγματα προκειμένου να προσφέρετε περισσότερα στα παιδιά σας. Αλλά η ίδια σας η μητέρα το έκανε αυτό για εσάς, είστε ευτυχισμένοι που ζείτε; Εύχεστε να μην σας έδινε; Έτσι, τώρα δίνετε στα παιδιά σας. Είναι ένας κύκλος ζωής, η συνέχιση των γενεών. Γι' αυτό είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

Και αν το κάνετε σωστά, αν δίνετε στα παιδιά σας και τα μεγαλώνετε όσο καλύτερα μπορείτε, θα σας βοηθήσουν με τη σειρά τους όταν μεγαλώσετε. Θα μπορείτε να βασίζεστε σε αυτά για να σας βοηθήσουν και να σας προσφέρουν συντροφιά. Γιατί θα γίνουν φίλοι σας με αγάπη χωρίς όρους. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Θα είναι πάντα στη ζωή σας, ακόμη και αν μετακομίσουν μακριά θα μπορείτε να τους επισκέπτεστε και να μιλάτε στο τηλέφωνο. Αυτό είναι μια παρηγοριά.

Κάτι σημαντικό που πρέπει να αναφέρουμε: για τους περισσότερους από εμάς, οι γονείς μας έκαναν λάθη. Ως επί το πλείστον, αυτό δεν ήταν πραγματικά δικό τους λάθος, ήταν απλώς επειδή δεν ήξεραν καλύτερα. Εμείς όμως ξέρουμε καλύτερα. Όχι μόνο έχουμε πνευματική γνώση και τη γνώση να μελετήσουμε τους γενέθλιους χάρτες και τις διελεύσεις των παιδιών μας, αλλά μαθαίνουμε από τα λάθη των γονιών μας.

Αφιερώστε χρόνο στο να σκεφτείτε τα λάθη τους και πώς μπορείτε να τα κάνετε καλύτερα. Τι θα αποφύγετε όταν μεγαλώνετε τα δικά σας παιδιά και τι θα ενθαρρύνετε; Αντί να κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση, κλείστε την και σκεφτείτε πραγματικά όλα τα λάθη που έκαναν οι γονείς σας και πώς μπορείτε να τα κάνετε καλύτερα. Γράψτε τα, αν αυτό σας βοηθάει να επεξεργαστείτε καλύτερα τις σκέψεις σας.

Οι γονείς μας είχαν το δικό τους κάρμα και τις δικές τους βρώμικες ψυχές/τσάκρας, οι οποίες προκάλεσαν περισσότερα προβλήματα στον τρόπο ανατροφής τους. Έτσι, όλοι εδώ έχουν τη γνώση να καθαρίσετε την ψυχή και τα τσάκρα σας, να καθαρίσετε την αύρα σας, να εξαγνιστείτε, να ενδυναμώσετε τα τσάκρα σας και να διαλογιστείτε για να αποκτήσετε σοφία. Οι Θεοί μας θα σας καθοδηγήσουν περαιτέρω, αν είστε πρόθυμοι, για να προετοιμαστείτε καλύτερα για όταν θα αποκτήσετε παιδιά.

Και όταν αποκτήσετε παιδιά, μπορείτε να μάθετε βασική αστρολογία (περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό θα κυκλοφορήσουν σύντομα) για να γνωρίζετε τις ανάγκες, τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις προβληματικές περιοχές των παιδιών σας. Μπορείτε να τα βοηθήσετε θα όλα αυτά, μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να γίνει το καλύτερο που μπορεί να γίνει. Είναι συναρπαστικό και ικανοποιητικό να βοηθάτε τους άλλους να γίνονται καλύτεροι.

Μεγαλώνοντας την επόμενη γενιά καλύτερα από το πώς μεγαλώσατε εσείς, θα διασφαλίσετε ότι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος.

Με το να μεγαλώνετε ένα παιδί, έχετε μια απίστευτη δύναμη: τη δύναμη να διαμορφώσετε τον κόσμο.
 
Σχετικά με τις Μεταφράσεις: Τέλος του 2024

Αρχιερέας Hooded Cobra 666

Χαιρετισμούς σε όλους στην Κοινότητα της Χαράς του Σατανά,

Καθώς η Χαρά του Σατανά μεγαλώνει, είναι απαραίτητο να σκεφτούμε όλα τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μπορούμε να σώσουμε από Έθνη που δεν μιλούν αγγλικά. Για το λόγο αυτό, έχουμε ένα τεράστιο έργο μεταφράσεων. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε μεταφραστή, αλλά και τον JG Alchemist για τη δουλειά του σε αυτό το έργο. Ο JG BlackOnyx έχει επίσης κάνει εκπληκτική δουλειά για να δημιουργήσει επίσης μια πλατφόρμα που διευκολύνει αυτό, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη τη συμμετοχή σε αυτό.

Έτσι, τα καλά νέα είναι ότι ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο από σήμερα να ολοκληρώσετε αυτές τις εργασίες. Ταυτόχρονα, παρά την ευκολία αυτού, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές εξακολουθούν να "ολοκληρώνονται".

Η βασική ιδέα είναι ότι όλες αυτές οι κοινότητες μετατρέπονται σε καθεστώς υπερδύναμης, εκπροσωπώντας τους Θεούς και την Χαρά του Σατανά στους ιθαγενείς. Έχουμε εργαστεί ακούραστα για αυτόν τον σκοπό εδώ και πολλά χρόνια, με πολλούς μεταφραστές να έχουν αφιερώσει σοβαρά τις ικανότητές τους για αυτόν τον σκοπό.

Και τα καταφέρνουμε. Ωστόσο, δεν έχουμε τελειώσει πλήρως.

Τώρα, για να καταλάβετε τη σημασία της ολοκλήρωσης των μεταφράσεων, όσοι καταφέρνουν να το κάνουν αυτό κάνουν μια μορφή "αποστολικής" εργασίας για τους Θεούς. Ελλείψει καλύτερης λέξης, χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη, εκτός του πλαισίου του εχθρού φυσικά. Η λέξη "Απόστολος" σημαίνει "Αγγελιοφόρος" και σχετίζεται με τους Θεούς που στέλνουν τους Αγγελιοφόρους τους, προγενέστερα του εχθρού κατά χιλιάδες χρόνια, ως συνήθως.

Κάποιος μεταφέρει το μήνυμα έξω από το φράγμα της γλώσσας. Το μήνυμα που μεταφέρουν είναι το πιο σημαντικό μήνυμα της Πνευματικότητας, του Διαλογισμού, του Magnum Opus και του θεμέλιου έργου των Θεών για την ανθρωπότητα.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό στα μάτια των Θεών. Στη συνέχεια, επίσης, κάποιος ανταμείβεται μπροστά στους Θεούς για τη δημιουργία μιας κοινότητας που θα σώσει χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες ή ακόμη περισσότερους ανθρώπους με την πάροδο του χρόνου.

Είναι πολύ κακό για έναν άνθρωπο να μην λαμβάνει αυτή τη γνώση βασιζόμενος μόνο στα εμπόδια της γλώσσας. Εργαζόμαστε για να το ξεπεράσουμε αυτό ως κοινότητα. Έχουμε πολλές επιτυχημένες κοινότητες, αλλά πρέπει επίσης να ενημερώσω ότι όλα αυτά βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Το τελικό στάδιο για όλες τις μεταφραστικές κοινότητες είναι οι ακόλουθες φάσεις:

Φάση 1 - Γέννηση:

1. Οι μεταφράσεις για να συμβούν τα παραπάνω, θα πρέπει να οριστικοποιηθούν. Αυτός είναι ο πυρήνας αυτού, ώστε να υπάρχουν οι πληροφορίες.

Φάση 2 - Ανάπτυξη :

2. Θα έχουν το δικό τους χώρο συγκέντρωσης στο JoS, στο φόρουμ κ.λπ.
3. Οι Κοινότητες μπορούν να ασχοληθούν με τα δικά τους θέματα μετά από αυτό το τέλος, έτσι ώστε η μετριοπάθεια, η ηγεσία και ούτω καθεξής, υπάρχει με τάξη μέσα από αυτές τις Κοινότητες. Αυτές οι Κοινότητες θα διαφωτίζουν επίσης τους ανθρώπους σε περιφερειακά θέματα, γιατί αυτό είναι πολύ απαραίτητο.

Φάση 3 - Επέκταση:

4. Διαφήμιση και πλατφόρμες προώθησης, ώστε κάθε κοινότητα να αναπτυχθεί σε πλήρη ισχύ.
5. Κάθε κοινότητα θα έχει όλες τις τοποθεσίες της ενημερωμένες, θα τις φέρει σε κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, λειτουργίας και ενημερώσεων, όπως είναι η κεντρική Χαρά του Σατανά. Αυτό γίνεται για να μπορούν οι άνθρωποι να ασκούνται ειρηνικά και να είναι κοινοτικά ασφαλείς ενώ εξελίσσονται.

Φάση 4 - Διατήρηση της λειτουργίας με παράλληλη επέκταση:

6. Βασικά, αυτό είναι η συντήρηση όλων των παραπάνω, και απλά η συνέχιση της λειτουργίας με ενημερώσεις και περιεχόμενο, ενώ παράλληλα επεκτείνεται η εμβέλεια για όλο και περισσότερους ανθρώπους με βάση ένα στέρεο έδαφος.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, θα διαφωτίσουμε τον πλανήτη. Αυτό θα θέσει επίσης, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, την εξουσία στα χέρια των Θεών. Οι πόλεμοι θα σταματήσουν και η παγκόσμια κοινότητα των ανθρώπων των Θεών θα είναι σε θέση να έχει όλο και περισσότερη επιρροή και δύναμη.

Για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, πρέπει να γίνουν τα παραπάνω βήματα: Ολοκλήρωση των μεταφράσεων, δημιουργία των κοινοτικών φόρουμ, επέκταση των κοινοτήτων και διαφήμισή τους, δημιουργία όλων αυτών των απαραίτητων οικοσυστημάτων για τη ζωή.

Αν κάποιες μεταφράσεις έχουν μείνει πίσω, θα ήταν καλύτερο να μην τις καθυστερήσετε. Σε σύγκριση με την εποχή που εγώ ή άλλοι ήταν μεταφραστές [Κάποιοι μόνοι τους έχουν κάνει χιλιάδες σελίδες], δεν υπήρχε DeepL ή AI για να βοηθήσει σε οποιαδήποτε από αυτές τις εργασίες. Τώρα, αυτά τα πράγματα υπάρχουν και είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν. Κάποιος πρέπει να επιβλέπει και να προωθεί την καλύτερη ποιότητα αυτών.

Τέλος, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλές Μεταφράσεις που χρειάζονται φροντίδα. Ένας στόχος είναι εδώ μέχρι το τέλος του Σατανικού Έτους 2024 να είναι όλα ενημερωμένα, να λειτουργούν στα καλύτερα επίπεδα και όλα τα προβλήματα να έχουν διευθετηθεί. Υπάρχουν πολλά πράγματα πάνω στα οποία εργαζόμαστε καθημερινά για όλα αυτά και από την πλευρά μας. Αλλά βασικά η κατάσταση είναι ότι οι Μεταφραστές πρέπει να πάρουν αυτή την απόφαση να τελειώσουν και αυτά.

Μετά από αυτό, περνάμε σε μια Νέα Εποχή εξ ολοκλήρου, οπότε θα ήταν καλύτερο να το κάνουμε αυτό και για εμάς να αφήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους ανθρώπους πίσω. Είθε οι Θεοί να ευλογήσουν τα καθήκοντά μας.
 
Καλό Θερινό Ηλιοστάσιο!

Αρχιερέας Lydia


(Για όσους από εσάς βρίσκεστε στο Νότιο Ημισφαίριο, Καλό Χειμερινό Ηλιοστάσιο!)

Μπορείτε να ελέγξετε την ακριβή ώρα που ο Ήλιος εισέρχεται στις 0 μοίρες του Καρκίνου, θα είναι στο ημερολόγιο SS της τοποθεσίας σας. Ξεκινά περίπου 12 ώρες από την ώρα αυτής της ανάρτησης και η ενέργεια θα διαρκέσει για περίπου 24 ώρες, όσο ο Ήλιος βρίσκεται στις 0 μοίρες του Καρκίνου. Τότε είναι που οι μαγικές εργασίες θα είναι πιο ισχυρές, η μαντεία και η επικοινωνία με τους Θεούς μας θα είναι πιο ξεκάθαρη και όλη η ηλιακή μαγεία θα είναι ισχυρότερη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Όσοι από εσάς βρίσκεστε πιο κοντά στον ισημερινό, δεν θα παρατηρήσετε τεράστια διαφορά στη διάρκεια της ημέρας. Αλλά για όσους βρίσκονται πιο βόρεια από τον ισημερινό, μπορεί να έχει διάρκεια 20 έως και 24 ολόκληρες ώρες. Στη σύγχρονη εποχή, αυτό θεωρείται η αρχή του Καλοκαιριού. Ωστόσο, παραδοσιακά, στις εύκρατες περιοχές της Ευρώπης, αυτό ονομαζόταν Καλοκαίρι, ενώ η Πρωτομαγιά ήταν η αρχή του Καλοκαιριού.

Είναι ενδιαφέρον ότι το φετινό θερινό ηλιοστάσιο είναι το πρωιμότερο εδώ και 228 χρόνια, καθώς τα περισσότερα άλλα πέφτουν στις 21 με 22 του μηνός. Αυτό είναι το πρωιμότερο από τότε που ο Τζορτζ Ουάσινγκτον ήταν πρόεδρος!

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ημέρα του έτους. Ο βόρειος πόλος της Γης έχει τη μέγιστη κλίση του προς τον Ήλιο, επιτρέποντας στην ηλιακή ενέργεια να είναι πιο ισχυρή, καθώς ο πόλος λειτουργεί ως δίαυλος για την πνευματική ηλιακή ενέργεια που κατευθύνεται στον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, παρόλο που ο Ήλιος εισέρχεται σε ένα ζώδιο του Νερού (Καρκίνος), όλα τα ηλιακά μαγικά και τα μαγικά της φωτιάς ενισχύονται σημαντικά. Οι εργασίες αγάπης είναι επίσης αποτελεσματικές.

Αυτή είναι μια περίοδος για εφάπαξ ηλιακές εργασίες- οι καθημερινές εργασίες μπορούν να ξεκινήσουν όταν ο Ήλιος εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα τον επόμενο μήνα. Η πραγματοποίηση μιας εφάπαξ εργασίας για την ενδυνάμωση του ηλιακού τσάκρα σας θα έχει μεγάλη ώθηση αυτή την ημέρα. Το τσάκρα της Καρδιάς/Κέντρου μπορεί επίσης να ενδυναμωθεί.

Αν έχετε αγοράσει πρόσφατα μια τράπουλα ταρώ, αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να την ευλογήσετε και να την ενδυναμώσετε.

Όσοι από εσάς μπορείτε, μπορείτε να ανάψετε φωτιά και να διαλογιστείτε στις φλόγες. Για όσους δεν μπορούν να έχουν φωτιά, μπορείτε να διαλογιστείτε πάνω στη φλόγα ενός κεριού. Το λευκό κερί θα ήταν προτιμότερο, καθώς το λευκό είναι το χρώμα που συνδέεται με αυτή τη γιορτή. Αυτή είναι παραδοσιακά μια ημέρα ένωσης του νερού και της φωτιάς.

Ένας άλλος σπουδαίος τρόπος για να γιορτάσετε, είναι να κάνετε τις τελετουργίες του τρέχοντος προγράμματός μας. Αυτή είναι η τελευταία ημέρα του προγράμματος.

Να έχετε όλοι ένα πολύ ευχάριστο Ηλιοστάσιο!
 
Σχετικά με τον φθόνο, την απληστία, το μίσος, τον θυμό, την λαγνεία, την λαιμαργία

Αρχιερέας Hooded Cobra 666

Από τον τίτλο, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι αυτό το θέμα εδώ θα κριθεί με περιφρόνηση ή με γράψιμο και έκδοση ποινών για όσους εμπλέκονται σε αυτές τις ανθρώπινες διαδικασίες. Στο Μονοπάτι των Θεών που είναι ο Πνευματικός Σατανισμός, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η άρνηση αυτών των παρορμήσεων και η μη σωστή αναγνώρισή τους ή η δημιουργία μιας κατάστασης φόβου για αιώνια πυρά της κόλασης για την ενασχόληση με αυτές, είναι μόνο έργο του εχθρού που έχει σκοπό να αποτρέψει τα ανθρώπινα όντα από το να προχωρήσουν πνευματικά.

Καθώς ο εχθρός θέλει θεμελιωδώς να εξασφαλίσει τη δυστυχία, την τύφλωση και την έλλειψη σοφίας στην ανθρωπότητα ως τελικό στόχο, δεν μπορεί να δώσει τις λύσεις σε αυτό το γραπτό της Καθοδήγησης, διότι αν το έκανε αυτό, τα ανθρώπινα όντα θα έπρεπε να μάθουν για την πνευματικότητα και τη σοφία, γεγονός που θα καθιστούσε όλες τις Εκκλησίες του εχθρού στερημένες από οποιονδήποτε οπαδό, αφού ευδοκιμούν στη δυστυχία, τη θλίψη, τον θάνατο και την άγνοια.

Είναι προς όφελος του εχθρού αυτές οι καταστάσεις στα ανθρώπινα όντα να συνεχίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο και για τον μέγιστο δυνατό αριθμό ανθρώπων, γι' αυτό και τις διαιωνίζουν πάντα, προκειμένου να μη γίνουν κενά κελύφη. Όπως ένας γιατρός που δεν ενδιαφέρεται να θεραπεύσει τα ανθρώπινα όντα, αλλά θέλει να προξενήσει αρρώστια επίτηδες, έτσι και ο εχθρός επιθυμεί προς αυτόν τον σκοπό. Δυστυχώς για πολλούς, μπορούν να το δουν αυτό μόνο αφού κατανοήσουν τη φύση του εχθρού. Ο "εξωτερικός εχθρός" έχει πολλά να κερδίσει από τη διατήρηση του εσωτερικού κακού και των εσωτερικών εχθρών της ανθρωπότητας.

Ενώ οι "Αβρααμικές Θρησκείες" μιλούν πολύ και καταδικάζουν τους ανθρώπους για αυτά τα θέματα, μισούν ουσιαστικά την ανθρώπινη φύση και την ανθρωπότητα και επιδιώκουν τα όντα να παραμείνουν αφωσιωμένα. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί διπλάσια προβλήματα από αυτά που προκαλούν από μόνες τους αυτές οι ήδη τυφλές ορμές που θα περιγράψω εδώ, στα ανθρώπινα όντα. Διπλασιάζουν την ανθρώπινη δυστυχία και τα βάσανα.

Η δική μας πλευρά είναι ακριβώς το αντίθετο και επιδιώκει να ανυψώσει τους ανθρώπους, διατηρώντας τους ταυτόχρονα εντελώς ανθρώπινους, χωρίς ένα θεμελιώδες μίσος για αυτό που είναι ή μπορεί να είναι η ανθρωπότητα.

Η πύλη προς την πνευματική εξέλιξη, στην οποία οι δυνάμεις που περιγράφονται εδώ και μπορούν να εμποδίσουν αλλά και να βοηθήσουν αργότερα, καθώς η ψυχή προχωράει, βρίσκεται στη μετριοπάθεια αυτών των δυνάμεων και στον εξαγνισμό τους. Αν ένα ον έχει κατακτήσει αυτές τις δυνάμεις πραγματικά, τότε είναι ένα εξαγνισμένο ον και έχει πολλά κοινά με τα όντα των Ανώτερων Τάξεων της ζωής. Αυτό δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί ή να παρακαμφθεί και είναι μια δια βίου διαδικασία εξέλιξης για να τεθούν αυτά υπό τον κατάλληλο κανόνα της Σοφίας.

Καθώς η ψυχή προσπαθεί να εξελιχθεί, είναι θεμελιώδες ότι ενσαρκώνεται σε ένα σώμα. Αυτό το σώμα φέρνει μαζί του όλες τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή της, τις δυνάμεις της προωθητικής φύσης, όπως η ικανότητα αναψυχής, η επιβίωση και όλα τα ένστικτα που σχετίζονται με την επιβίωση ενός ανθρώπου.

Οι μηχανισμοί επιβίωσης στο σώμα μας, είναι κίνητρα και δυνάμεις που είναι πολύ απαραίτητες για να ζήσουμε. Χωρίς αυτούς τα ανθρώπινα όντα θα πέθαιναν ακαριαία και δεν θα ήταν σε θέση να εξελιχθούν ούτε έτσι ούτε αλλιώς.

Οι Θεοί τους έχουν χαρίσει στα ανθρώπινα όντα ως απαραίτητες δυνάμεις για την εν λόγω επιβίωση, και αυτές οι δυνάμεις υπάρχουν καθολικά σε όλα τα έμβια όντα. Δόθηκαν με σοφία και αντιπροσωπεύουν εξελικτικές δυνάμεις.

Οι ανισορροπίες σε αυτές τις δυνάμεις, μπορεί να οφείλονται σε τραυματικά γεγονότα, σε προσωπική βούληση ή απλά να μην κατανοήσουμε ποτέ ότι πρέπει να εξισορροπήσουμε αυτές τις εξισώσεις, ή και τα τρία μαζί.

Βασικά, καμία από τις δυνάμεις του Φθόνου, της Απληστίας, του Μίσους, του Θυμού ή της Λαγνείας δεν είναι αρνητική, αλλά επειδή στερούνται Λόγου ή Ανώτερης Λογικής, είναι συχνά η αιτία της καταδίκης για τα ανθρώπινα όντα, καθώς μπορούν να βυθίσουν ένα ον στη ζωώδη κατάσταση στην οποία βρίσκεται κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης. Όταν αυτά δεν ελέγχονται, γίνεται κανείς Ανδράποδο και πέφτει στο μονοπάτι του κακού.

Ως χαρακτηριστικός κανόνας εδώ, το "Μέτρον εν παντί" είναι η δήλωση του Αριστοτέλη που αποτελεί μια αιώνια αλήθεια για τη θεοποίηση της ψυχής και το να γίνεις άριστος άνθρωπος. Αυτή η αριστεία φέρνει και την κοσμική επιτυχία, αλλά και την πνευματική επιτυχία. Η πνευματική και εσωτερική επιτυχία εδώ είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας, καθώς αυτή είναι η κατάσταση που θα κάνει πραγματικά έναν άνθρωπο ευτυχισμένο και ελεύθερο εσωτερικά, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο εξωτερικό που έρχεται ως προσθήκη σε αυτή την κατάσταση.

Η έλλειψη αυτών των δυνάμεων, μπορεί να μειώσει πολύ την ικανότητα επιβίωσης, αλλά ο τυφλός έλεγχός τους είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε φθορά, εσωτερικό μαρτύριο και καταστροφή, κατάθλιψη και έλλειψη υγείας βιολογικά, πνευματικά και ψυχικά. Είναι επομένως απαραίτητες για την ύπαρξη, μέχρι να βελτιωθούν σε καλύτερες μορφές που καθησυχάζουν μια ανώτερη κατάσταση ύπαρξης.

Αυτές οι παραπάνω δυνάμεις περιγράφονται ως "τυφλές", και εφόσον είναι τυφλές, δεν συμμετέχουν άμεσα στη λογική και τον λόγο.

Όσο περισσότερο κάποιος είναι κλεισμένος πνευματικά και διανοητικά, τόσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη των παραπάνω δυνάμεων να κυριαρχούν στο νου, και στον πλήρη κανόνα της τυφλότητας, κάποιος απλώς παρακινείται να υπάρχει με βάση τις παραπάνω συναισθηματικές καταστάσεις. Ωστόσο, όλα αυτά έχουν τη ρίζα τους στην αναγκαιότητα της βιολογικής ύπαρξης.

Όταν τα διαχειρίζεται σωστά, αυτά μπορούν να γίνουν εξαιρετικές δυνάμεις στα χέρια του σοφού, αντί να υποδουλώνεται κανείς από αυτές τις δυνάμεις και να πρέπει να ζει μια ζωή βασανισμού για τον εαυτό του, η οποία θα επεκταθεί σε πολλούς άλλους, επιμηκύνοντας και το δικό τους μαρτύριο.

1. Απληστία = Η ανάγκη για υλική ασφάλεια, ένας παράγοντας που παρατείνει τη φυσική ύπαρξη. Η απληστία είναι τυφλή, καθώς δεν κατανοεί το μέτρο των άλλων όντων ή του εαυτού μας. Το τελικό επίπεδο της απληστίας είναι ότι κάθε εγώ θέλει να καταναλώσει ολόκληρο τον πλανήτη, χαρακτηριστικό που χαρακτηρίζει τις ψυχοπαθείς προσωπικότητες. Η απληστία ως κατάσταση μπορεί να προσκαλέσει το μίσος των άλλων, την αδικία που γίνεται σε βάρος των άλλων, η οποία μπορεί να οδηγήσει μέχρι το μίσος ή τη δολοφονία, και να προμηθεύσει θανατηφόρο μίσος τόσο στον εαυτό του όσο και στους άλλους, δημιουργώντας έναν κυκλικό βρόχο καταστροφής.

Όταν η απληστία μετριάζεται, βρίσκεται κανείς στο μονοπάτι να γίνει πλουσιότερος και να επεκτείνει τον εαυτό του, ενώ το τελευταίο άκρο της ισορροπίας είναι η δωρεά και για τους άλλους ανθρώπους. Όταν η Απληστία ελέγχεται, μπορεί να συμβεί ανάπτυξη πολιτισμών, προσωπικές αποκτήσεις και υλική εξέλιξη. Η απληστία εξαφανίζεται στο τέλος της πνευματικής εξέλιξης.

2. Φθόνος = Λόγω σύγχυσης σχετικά με την κατάσταση των πραγμάτων που αφορούν τη ζωή, λανθασμένες εκτιμήσεις για την ύπαρξη του εαυτού μας σε σύγκριση με τους άλλους, μπορεί να προκαλέσουν ζήλια ή φθόνο - Κάποιος θέλει αυτό που "έχει" ο άλλος ή αυτό που νομίζει ότι "έχει" ο άλλος. Πίσω από τη ζήλια, μπορεί να υπάρχει η ανάγκη να εξυψώσει κανείς τον εαυτό του [που είναι η καλή πτυχή του φθόνου] και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει την προσωπική αυτοεξέλιξη, αν και η έλλειψη ενός πλήρως διαμορφωμένου εαυτού [γνωρίζοντας τις ικανότητές του ή το πού βρίσκεται - μια παραληρηματική κατάσταση σύγχυσης] μπορεί να προκαλέσει φθόνο. Ο φθόνος είναι μια ισχυρότερη μορφή συνεπούς ζήλιας και μπορεί να οδηγήσει σε δολοφονίες, προδοσίες, σημαντικό αυτοσαμποτάζ ή καταστροφή των ικανοτήτων της προσωπικότητας του ατόμου, αφού είναι πάντα προσηλωμένο στο να ζηλεύει τους άλλους.

Όταν ο Φθόνος ή η Ζήλια ελεγχθεί και αντικατασταθεί από την κρίση, θα προκύψει στον Μύστη ένα αίσθημα εκτίμησης. Επίσης, αντί κάποιος να βράζει και να καίγεται από τη ζήλια, όταν υπάρχει αυτογνωσία, αυτή η εκτίμηση θα επεκταθεί και στα άλλα ανθρώπινα όντα και θα μπορούν να σχηματιστούν σωστοί δεσμοί με άλλα όντα. Ο φθόνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συμμετοχή σε θετικό ανταγωνισμό, όπου κάποιος εξελίσσεται για να φτάσει σε ένα επιθυμητό επίπεδο. Στο τέλος της πνευματικής εξέλιξης, δεν υπάρχει φθόνος στους ανθρώπους.

3. Πόθος/Λαγνεία = Ο πόθος είναι μια δύναμη απαραίτητη για την αναπαραγωγή και αποτελεί μια άλλη βιολογική παρόρμηση για να τεκνοποιήσει κανείς ή να βιώσει τη σύνδεση με τους άλλους. Στην τυφλή κατάσταση, η λαγνεία γίνεται απλώς μια αδηφάγος ανάγκη για σύνδεση χωρίς να ενδιαφέρεται για καμία λεπτομέρεια, στερούμενη λογικής. Οι ανάγκες εδώ βασίζονται στην ανάγκη να παρατείνει κανείς την προσωπική του ύπαρξη μέσω της αναψυχής. Μια τυφλή κατάσταση λαγνείας, μπορεί να δημιουργήσει έναν αυτοκυκλικό βρόχο που μπορεί να καταναλώσει τα ανθρώπινα όντα σωματικά, ψυχικά και με όλους τους άλλους τρόπους, καθιστώντας κάποιον ανίκανο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε λεωφόρο ή ζωή, ή να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα που θα μετανιώσουν πανηγυρικά, όπως προδοσίες, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, ή να οδηγήσουν σε πολλά άλλα προβλήματα.

Ο πόθος είναι θετικός και μέσα στο κατάλληλο ορθολογικό πλαίσιο, μπορεί να δημιουργήσει οικογένειες, κληρονομιές, σχέσεις με άλλους ανθρώπους, προσωπική ικανοποίηση και η ίδια δύναμη είναι η δύναμη που χρησιμοποιείται και μεταλλάσσεται στην ανάγκη σύνδεσης με ανώτερα θέματα [γνώση, πνευματικότητα, βελτίωση του σώματος και των σχετικών αναπαραγωγικών δυνάμεων]

4. Θυμός = Ο θυμός είναι ένα βασικό συναίσθημα που δίνει στον άνθρωπο τη δύναμη να απομακρύνει τους εχθρούς. Στην περίπτωση του τυφλού μίσους, δεν υπάρχει καμία λογική πίσω από αυτό, και σε συνδυασμό με όλες τις άλλες ορμές, κάποιος μπορεί απλά να μισεί χωρίς λόγο, να θερμαίνεται από ζήλια ή να μισεί εμπόδια στην απληστία ή τη λαγνεία του. Ο θυμός μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικά, απροσδόκητα και μη αναστρέψιμα εγκλήματα, για τα οποία μπορεί κανείς να μετανιώσει αργότερα, αλλά δεν μπορεί να τα πάρει πίσω. Ξαφνικές δολοφονίες που κοστίζουν τη ζωή κάποιου, μπορούν να συμβούν σε κατάσταση θυμού ή οργής, όταν αυτή κυριεύει το νου.

Ο θυμός όταν μετριάζεται, μπορεί να είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο όταν πρόκειται για τη Δικαιοσύνη, και όταν στοχεύει, μπορεί να έχει καταστροφική δύναμη που μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί για καλό. Ο θυμός μπορεί να υπάρχει σε μεγάλα μεγέθη ακόμη και στους Θεούς, αλλά η μορφή του "θυμού" τους είναι τέλεια και δεν σχετίζεται καθόλου με τις ανθρώπινες έννοιες του τυφλού θυμού.

5. Μίσος = Μια μορφή παγιωμένου θυμού που έχει πολλά από τα παραπάνω, όταν ΔΕΝ δικαιολογείται και ΔΕΝ αιτιολογείται, το μίσος είναι μια παρατεταμένη κατάσταση θυμού και επιθυμίας να προκαλέσει βλάβη, ειδικά όταν υπάρχει η αντίληψη ότι κάποιος έχει "αδικηθεί" με κάποιο τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι αληθινό ή ψευδές, ωστόσο στην τυφλή κατάσταση αυτών των ορμών, δεν υπάρχει κανένα απολύτως υπόβαθρο μίσους. Το μίσος μπορεί να οδηγήσει σε φόνο, αυτοκαταστροφή και πολλούς άλλους κινδύνους όταν είναι τυφλό. Είναι ένας σίγουρος τρόπος να δημιουργηθεί μια κατάσταση ψυχικού μαρτυρίου, όταν δεν κατευθύνεται και δεν ελέγχεται σωστά.

Το σωστό μίσος είναι απαραίτητο για όταν συμβαίνουν σοβαρές αδικίες και χρειάζεται παρατεταμένη βία για να αλλάξουν ορισμένες συνθήκες. Μπορεί να είναι απαραίτητο για την εγκαθίδρυση της Δικαιοσύνης, αλλά όταν κάποιος τυφλώνεται από το μίσος, όλες οι άλλες καταστάσεις μπορούν επίσης να μεγεθυνθούν, οπότε η δύναμη του μίσους χρειάζεται προσεκτική διαχείριση, καθώς μπορεί να είναι αυτοκαταστροφική.

6. Λαιμαργία = Η ανάγκη παροχής τροφής σε έναν οργανισμό είναι απαραίτητη για την επιβίωση του ανθρώπου. Η λαιμαργία είναι αυτό που προκύπτει όταν δεν υπάρχει μέτρο υγείας, σωστή κρίση ή μετρική σε σχέση με το τι πρέπει να καταναλώνει κάποιος για να διατηρήσει τη βέλτιστη ή υγιή βιολογική ύπαρξη. Η λαιμαργία μπορεί να οδηγήσει σε αναπηρία και θάνατο ή σε τρομερή υγεία.

Η λαιμαργία είναι μια μορφή λαγνείας για φαγητό που δεν μετριάζεται, αλλά όταν μετριάζεται σωστά, απομακρύνεται από αυτή την κατάσταση σε μια μορφή θετικής αυτοφροντίδας όταν πρόκειται για τη βιολογική υγεία και κατανάλωση της ύπαρξης, που οδηγεί στην υγεία, τη διανοητική και σωματική διαύγεια και τη διαχείριση της ενέργειας.

Ο έλεγχος όλων των παραπάνω καταστάσεων, όταν κάποιος εξελίσσεται πνευματικά, θα σημαίνει ότι απελευθερώνεται από τις αρνητικές επιπτώσεις αυτών και μπορεί να επωφεληθεί από αυτές τις δυνάμεις, που ονομάζονται επίσης "Αλχημική (ή ψυχολογική) Μεταμόρφωση".

Καθώς το φίδι της δύναμης Κουνταλίνι όταν είναι πεσμένο, βρίσκεται σε μια κατάσταση βρόχου πάνω στον εαυτό του προκαλεί μια αίσθηση καταστροφής, αλλά όταν ισιώνει και απελευθερώνεται, φέρνει φωτισμό, απελευθερώνει επίσης αυτές τις ορμές και με τη βοήθεια της Σοφίας και των Θεών μπορεί κανείς να γίνει ένα άτομο που έχει βάλει αυτές τις δυνάμεις μέσα του σε ευθεία γραμμή. Πριν καν αρχίσει αυτή η διαδικασία, πρέπει να μάθει κανείς να διαχειρίζεται αυτές τις δυνάμεις, μέχρι να απελευθερωθεί από την τυραννική τους κυριαρχία και τελικά να γίνει κύριος τους, αντί να είναι σκλάβος τους.

Όσο υψηλότερα εξελίσσεται η ψυχή, μπορεί να επιτύχει αυτές τις καταστάσεις που φέρνουν εσωτερική ηρεμία, ειρήνη με τον εαυτό μας και τον κόσμο, αλλά και επιτυχία σε όλα τα εγχειρήματα που αρχικά επιδιώκονται από τις παραπάνω ορμές, αλλά που αυτές οι ορμές σε τυφλή κατάσταση δεν μπορούν να δώσουν. Η μετριοπάθεια των παραπάνω, θα δημιουργεί πάντα με μεγάλη ακρίβεια μέσα στην ψυχή μια κατάσταση "Ευδαιμονίας" ή "Ειρήνης με τον Δαίμονα [την Ψυχή] του ατόμου" και θα φέρνει χάρη τόσο μπροστά στους Θεούς όσο και στους άλλους ανθρώπους.

Στον Πνευματικό Σατανισμό κανένα από αυτά δεν είναι κακό, είναι απλά αντιπροσωπευτικές δυνάμεις της φύσης που πρέπει να τεθούν υπό την Σοφία, προκειμένου να αναπτυχθούν σε ανώτερες μορφές που ωθούν ένα ον να γίνει εξαγνισμένο, άριστο και ισχυρό.
 
Νέες Τελετουργίες Θεών τώρα ΖΩΝΤΑΝΑ: Μάατ & Νταγκάν - Μελλοντικές Ενημερώσεις στις Σελίδες σχετικά με τους Δαίμονες

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Χαιρετισμούς σε όλη την όμορφη οικογένειά μας,

Είμαι πολύ χαρούμενος που σας ανακοινώνω και πάλι δύο εξαιρετικά σημαντικές τελετουργίες. Πρόκειται για την Αιγυπτιακή Θεά Maat και τον Θεό Dagon της Μέσης Ανατολής. Για τους συνδέσμους προς τα Τελετουργικά, δείτε στο τέλος του άρθρου.

Όσον αφορά τη Μάατ, είναι μια πολύ αξιόλογη, γνωστή και καθιερωμένη Αρχαία Αιγυπτιακή Θεά. Ήταν μαζί με την ανθρωπότητα από την ίδρυσή μας και ο συμβολισμός της είναι ο πιο σημαντικός συμβολισμός, καθώς σχετίζεται με την Αλήθεια και το να θέτει τους ανθρώπους στο μονοπάτι της ανάπτυξης, της δημιουργίας, της προόδου και της πνευματικότητας. Η Τελετουργία της διαμορφώνεται γύρω από Αρχαία Αιγυπτιακά στοιχεία, τα οποία την αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Καθώς τα λόγια θα με απογοήτευαν τώρα για να περιγράψω έστω και στο ελάχιστο το μεγαλείο της, μπορεί κανείς να επιδοθεί σε μελέτη σχετικά με αυτή τη Μεγάλη Θεότητα. Είναι αναμφίβολα μία από τις ισχυρότερες Θεές, σε ισχύ εφάμιλλη της Αστάρτης. Είναι καθολικά σεβαστή και λατρεύεται από όλους τους Θεούς, οι οποίοι προσκυνούν μπροστά στη δύναμή της και σε αυτό που αντιπροσωπεύει, καθώς είναι η ενσάρκωση του ίδιου του Θεϊκού Νόμου του Σύμπαντος.

Τώρα σχετικά με τη Μάατ, στα εχθρικά δόγματα των Εβραίων, την έχουν ονομάσει "Μόραξ". Αυτός είναι ένας συκοφαντικός τίτλος. Θα καθαρίσω τη Χαρά του Σατανά από οτιδήποτε έχει τις ρίζες του στις εβραϊκές ανοησίες, καθώς πολλά από αυτά διατηρούν έννοιες βλασφημίας, αν και είναι πολύ "δημοφιλές" να διατηρούνται ορισμένα ονόματα όπως εμφανίζονται στους "κύκλους των δαιμονολόγων". Αυτά όμως, αποτελούν μέγιστη βλασφημία για να τα χρησιμοποιήσουμε.

Καθώς μου έχει ανατεθεί η αποστολή να το ξεκαθαρίσω πλήρως αυτό και να γυαλίσω τη Χαρά του Σατανά σε μια κατάσταση όπου δεν θα έχει αλλάξει ποτέ ξανά ούτε ένα γράμμα, γνωρίζω Αρχαία Ελληνικά ή Σανσκριτικά, επομένως είμαι σε θέση με την άμεση καθοδήγηση των Θεών να διορθώσω αυτά τα θέματα οριστικά. Η Μάατ έχει υποστεί σοβαρή συκοφαντική δυσφήμιση στον τρόπο με τον οποίο την αποκαλούσαν. Στα Αρχαία Ελληνικά, το συκοφαντικό όνομα που έδωσαν στη Μόραξ, είναι "Μόρα" που έχει να κάνει με τη λέξη "Μόρος" που σημαίνει "εντελώς ηλίθιος" ή "με παιδική νοημοσύνη", το ακριβώς αντίθετο από αυτό που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει η Μάατ.

Η Μόρα είναι επίσης ένα υποτιθέμενο αρχαιοελληνικό μυθολογικό τέρας, που επιτίθεται στους ανθρώπους στον ύπνο τους προκαλώντας "Υπνική Παράλυση", και στα σανσκριτικά, η προέλευση της λέξης "Μόρα" συσχετίζεται με τη λέξη "Μάρα" που σημαίνει Θάνατος. Τα Μάραν Μάντρα είναι μάντρα επαγωγής θανάτου, τα οποία μπορούν να σκοτώσουν στον ανατολικό αποκρυφισμό. Περαιτέρω, το ΜΑΡΑΧ είναι ένα από τα άλλα βλάσφημα ονόματα που της αποδίδονται, που επίσης σχετίζονται με τον θάνατο.

Είναι απαράδεκτο για τους εθνικούς να πρέπει να λένε αυτά τα λόγια και να βλασφημούν τους δικούς τους Αγίους Θεούς λόγω παραπληροφόρησης. Ως αποτέλεσμα, όλα αυτά θα εξαλειφθούν.

Πολλά Ονόματα των Θεών έχουν διαστρεβλωθεί πέρα από κάθε αναγνώριση. Σε αυτά που έχουν διαστρεβλωθεί πέρα από την αναγνώριση, θα αποκατασταθεί η πραγματική τους ταυτότητα και στη συνέχεια οποιαδήποτε πληροφορία από οποιαδήποτε εβραϊκή πηγή θα σβηστεί εντελώς, σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Τα παραπάνω είναι απαράδεκτα και θα τα σβήσω όλα. Αυτές οι αναφορές αυτών των βλάσφημων ονομάτων δεν θα υπάρχουν πλέον στη Χαρά του Σατανά, ακόμη και αν οι μάζες και άλλοι "Δαιμονολόγοι" αντιλαμβάνονται αυτά τα θέματα με "φήμη". Βγάζω τους Θεούς από το σκοτάδι μια για πάντα, και όλα τα τραύματα και τα αηδιαστικά πράγματα των Εβραίων δεν θα τους αγγίξουν ποτέ ξανά.

Εκτός από τους αρχικούς 72 "Δαίμονες της Γοητείας", θα υπάρξουν και άλλοι Αρχαίοι Θεοί που δεν αναφέρονται στον κατάλογο των 72 Δαιμόνων, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στη Χαρά του Σατανά. Αυτοί δεν θα είναι πάρα πολλοί. Οι δευτερεύοντες Δαίμονες θα αποκτήσουν επίσης τις τελετουργίες τους. Αυτό θα αφορά συγκεκριμένες ψυχές που είναι θεοποιημένοι ήρωες, ή που ήταν ενσαρκωμένοι Θεοί στη γη, ή άλλοι εξαιρετικά σημαντικοί Θεοί της πλευράς μας. Ο Ασκληπιός θα είναι ένας από αυτούς για να δώσω ένα παράδειγμα, ο οποίος ήταν γνωστός για χιλιάδες χρόνια ότι βοηθούσε την ανθρωπότητα να θεραπεύσει ακόμη και τις πιο θανατηφόρες ασθένειες, μέσω Τελετουργιών που του γίνονταν.

Καθώς οι Δαίμονες θα αποκτήσουν τις δικές τους πλήρως εμπεριστατωμένες σελίδες, η ενότητα Δαιμονολογία και Δαίμονες στη Χαρά του Σατανά θα ανυψωθεί ακόμη περισσότερο σε ακραία ύψη γνώσης.

Όλα τα εβραϊκά στοιχεία, οι ταξινομήσεις, η γλώσσα [Αρετές, Θρόνοι, Χερουβείμ και άλλες "Κατατάξεις] που προέρχονται από εβραϊκά ή χριστιανικά γκριμάρια, θα εξαλειφθούν επίσης, καθώς είναι και άσχετα και επικίνδυνα για χρήση, αλλά και παραπλανητικά. Όλα τα εβραϊκά συκοφαντικά βδελύγματα, θα αφαιρεθούν εντελώς. Το μόνο πράγμα που θα παραμείνει το ίδιο, είναι οι ταυτότητες των Θεών και τα Σίγματά τους που έχουν ιδιοποιηθεί από τους Θεούς, και οι ιδιότητες που έχει ανακαλύψει η HPS Maxine, και ακριβείς πληροφορίες.

Όλα αυτά απαιτούν εκτεταμένη δουλειά, έρευνα και πολλά πηγαινέλα με τους Θεούς, οπότε ελπίζω όλοι να καταλάβουν πόση προσπάθεια χρειάζονται όλα αυτά τα πράγματα. Πρόκειται για πλήρη αποκατάσταση των Αρχαίων Θρησκευτικών δογμάτων και του Αιώνιου Σατανισμού.

Τώρα, όσον αφορά τον Νταγκάν, είναι επίσης ένας πολύ γνωστός Θεός, και μια ακόμη απόδειξη ότι οι Θεοί των εθνών που ήταν εχθρικές φυλές για τους Εβραίους και οι Θεοί τους διαστρεβλώθηκαν αργότερα για να γίνουν "Κακοί Δαίμονες" στην Αβρααμική Δαιμονολογία. Ο Νταγκάν είναι ένας υπέροχος Θεός, ο οποίος προΐσταται των Θαλασσών και το Σύμβολό του είναι το Ψάρι. Αυτό συμβαίνει επειδή κυβερνά τα υπερκόσμια βασίλεια του ανθρώπινου νου. Γενικές πληροφορίες για τον Ντάγκον μπορείτε επίσης να βρείτε στο διαδίκτυο. Ο λαός του Νταγκάν είτε έχει εξαφανιστεί, είτε έχει απορροφηθεί από άλλες τοπικές φυλές και φυλές, γνωστές ως Φιλισταίοι. Οι Εβραίοι καυχιούνται ότι εξολόθρευσαν αυτούς τους ανθρώπους, όπως καυχιούνται και για τους σύγχρονους ανθρώπους που εξαφάνισαν στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Νταγκάν είναι ένας Θεός που ήταν κάτω από τον Βελζεβούλ, αλλά με εξαιρετική δύναμη, και είναι ένας από τους υψηλότερους και ισχυρότερους Θεούς, ως βοηθός του και ως αρωγός του, πάντα με αγάπη και φροντίδα για τους ανθρώπους που έχασε. Έχει άπειρες ικανότητες και η Χαρά του Σατανά θα είναι το νέο του σπίτι τώρα και για όλη την αιωνιότητα που θα έρθει.

Είθε όλοι σας να είστε αιώνια ευλογημένοι συμμετέχοντας σε αυτά τα ιερά καθήκοντα, και ακόμη κάτι άλλο, κάτι άλλο που πρέπει να έχετε κατά νου:

Θέλω να κλείσω αυτό το θέμα λέγοντας ότι οι ευλογίες που όλοι μας λαμβάνουμε από αυτά στην ύπαρξή μας, επεκτείνονται στην αιωνιότητα. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα πόσο θετικό και πόσο καλό από καρμική άποψη είναι να ασχολείστε με τους Θεούς με αυτόν τον τρόπο. Η ευλογία που θα δώσουν αυτές οι Τελετουργίες στον εαυτό σας, στους απογόνους σας, στον κόσμο και στο είδος σας, δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο στην παρούσα κατάστασή του.
Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία ως μια ευκαιρία που θα συγκριθεί με τον εαυτό της μόνο κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής του Σατανά και της Satya Yuga.

Σύνδεσμοι με τις τελετουργίες (Να γίνουν από τις 23 έως τις 27 Ιουνίου, και οι δύο κάθε μέρα):
 
Φυλή, Εθνικότητα, Πόλεμος & Ειρήνη

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Υπάρχουν δύο τρόποι να δούμε την ιστορία, ο ένας είναι ο προσωρινός τρόπος και ο άλλος είναι ο πιο αιώνιος. Ο εθνικισμός είναι ο περιορισμένος τρόπος θεώρησης της παγκόσμιας ιστορίας- λαμβάνει υπόψη το παρόν, αρνείται το παρελθόν, και η βιολογία ή πολλά άλλα πράγματα δεν εμπλέκονται σε αυτή την άποψη, παρά μόνο μορφές Εθνικών Ταυτοτήτων που δημιουργήθηκαν για μερικούς αιώνες.

Ο Αδόλφος Χίτλερ, όταν ήρθε στον κόσμο, καθιέρωσε έναν νέο τρόπο θεώρησης της ιστορίας- έθεσε το φυλετικό ζήτημα σε προτεραιότητα. Ο αιώνιος τρόπος συνίσταται στην εξέταση θεμάτων σε πολύ μεγάλο βάθος, και θα έπαιρνε τη βιολογία ως πρώτο τρόπο για να εξετάσει κάτι.

Για παράδειγμα, δύο άνθρωποι που κατά βάθος προέρχονται από τη Γαλλία και τη Γερμανία [παραδοσιακά στην πρόσφατη ιστορία, αν θέλει κανείς να το δει αυτό ακόμα έτσι, "εθνικοί εχθροί"], βλέπονται τώρα από μια διαφορετική και βιολογικά βασισμένη οπτική γωνία- τότε βλέπει κανείς ότι είναι 99,999% ίδιοι στην καταγωγή τους. Αν κλείσουμε το στόμα τους και τους βάλουμε στο ίδιο τραπέζι να φάνε με έναν Βρετανό, και απλά τρώνε εκεί, δεν θα καταλάβουμε ποτέ τις όποιες ιδιαίτερες διαφορές.

Ωστόσο, εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, η ανθρωπότητα έχει χάσει αυτή την αντίληψη. Όσο περισσότερο είναι η απώλεια αυτής της αντίληψης, οι άνθρωποι σχηματίζουν πολλές ομάδες και αυτές οι ομάδες πολεμούν η μία την άλλη αδιάκοπα, διαιρώντας ό,τι σχετίζεται ουσιαστικά με το 99,999%, προσποιούμενοι ότι αυτή η διαφορά του 0,001 είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά σημαντική- αρνούμενοι τα υπόλοιπα, και διεξάγοντας πολέμους ή κάνοντας ατελείωτες διαμάχες που προκαλούν κυρίως χάος και διαιρέσεις, σε πολλές περιπτώσεις όπου δεν έχει καν σημασία.

Καθώς οι άνθρωποι αγαπούν πραγματικά τις διαιρέσεις, ή οι διαιρέσεις έγιναν απαραίτητες για τη ζωή [Έπρεπε να μισείτε τις γειτονικές σας χώρες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να επιβιώσετε λόγω των Εθνικών διαφορών], αυτό έγινε ο κανόνας να βλέπουμε την πραγματικότητα με αυτόν τον τρόπο. Η βιολογία και πολλά άλλα θέματα δεν ήταν "σημαντικά".

Ο Γερμανός άρχισε να πολεμάει τον Πολωνό, και ο άνθρωπος από την Ελβετία ήθελε να πολεμήσει και τους δύο, και από πίσω ήρθε ο Γάλλος για να του επιτεθεί, και όλοι άρχισαν να διχάζονται και να διχάζονται με την πάροδο του χρόνου. Το επίπεδο διαίρεσης ήταν το υψηλότερο στον Μεσαίωνα, όπου ακόμη και μεμονωμένα έθνη όπως η Γαλλία, ήταν στην πραγματικότητα χωρισμένα σε πολλές δεκάδες μικρότερες ηγεμονίες, και πριν από αυτή την εποχή, σε μικρά περιφερειακά χωριά που είχαν συνεχείς διαφορές.

Για να δείτε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτό, οι άνθρωποι που σήμερα είναι όλοι Έλληνες, και είχαν όλοι 99,99% το ίδιο αίμα στις φλέβες τους, για λόγους που σχετίζονται με το έδαφος και το εθνικό κράτος, είχαν αιώνες πολέμους και διαμάχες που κρατούσαν το ένα κράτος της πόλης να κάνει πολέμους με το άλλο. Οι διαφορές στον πολιτισμό ήταν εξαιρετικά μικρές και οριακές- οι φιλόσοφοι του Αρχαίου Κόσμου έπιναν από το ίδιο πηγάδι και το αίμα στις φλέβες όλων αυτών των ανθρώπων ήταν βασικά ακριβώς το ίδιο. Όμως, διεξήγαγαν τον έναν πόλεμο μετά τον άλλον, πόλεμο εξόντωσης για Εθνικές και Κρατικές υποθέσεις.

Αν τότε είχες γεννηθεί στη Σπάρτη, ήσουν Σπαρτιάτης, αλλά αν είχες γεννηθεί μερικά χιλιόμετρα πιο πάνω σε μια άλλη οικογένεια, ήσουν Αθηναίος. Βασικά, η βιολογική σου σάρκα, το μυαλό, το πνεύμα και η ψυχή σου εξακολουθούσαν να είναι τα ίδια. Αλλά εφόσον γεννιόσουν σε μια διαφορετική Εθνική Ταυτότητα εκείνη τη στιγμή, θα έπρεπε να πολεμάς αυτό ή εκείνο το άλλο άτομο με συνέπεια, για την επιβίωση του Κράτους της πόλης σου.

Καθώς η ιστορία προχωρούσε, οι άνθρωποι ενώθηκαν τελικά και σχημάτισαν τα Ελληνικά Κράτη. Κάποια στιγμή, όταν υπήρξε πρόβλημα με την Περσική Αυτοκρατορία, όπου οι διαφορές ήταν ακόμα πιο πολλές και πιο πραγματικές, έπρεπε να πολεμήσουν ανθρώπους που στην πραγματικότητα ήταν αρκετά διαφορετικοί από αυτούς, συγκρινόμενοι με το να σκοτώνονται για ασήμαντες διαφορές. Ωστόσο, καθώς αυτή η διαδικασία συνέβη σε πολλά μέρη.

Ως εκ τούτου, έχουμε ατελείωτες διαμάχες στη γη, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτές οι διαμάχες μπορεί να ποικίλουν σε σημασία- ο Κορεάτης ή ο Ιάπωνας, είναι σίγουρα διαφορετικός από τον Κινέζο σε πολλά σημεία, αλλά όλοι τους εμπίπτουν σε μια αρκετά παρόμοια ασιατική κατηγορία. Το αν ή όχι αυτές οι διαφορές "αξίζουν έναν πόλεμο", είναι ένα άλλο θέμα. Θα αφήσω το θέμα αυτό ανοιχτό εδώ, καθώς θα εκτροχιάσει το θέμα.

Ωστόσο, αν πάρουμε όλες αυτές τις διαφορετικές Εθνικότητες και τις βάλουμε όλες δίπλα-δίπλα, θα δούμε κάτι άλλο. Θα δούμε ότι κάποιοι άνθρωποι, συνδέονται πολύ περισσότερο με άλλους, και οι ομοιότητες είναι τόσο εντυπωσιακές, που αν για παράδειγμα ένας Πολωνός δεν ανοίξει το στόμα του, μπορεί να μην καταλάβουμε ότι δεν είναι Γερμανός ή ακόμα και Ουκρανός, ή Ρώσος. Αν απλώς τους παρατηρήσουμε όπως είναι, είναι ως επί το πλείστον εξαιρετικά όμοιοι.

Αν ήσασταν ένας εξωγήινος που επισκέπτεται τη γη, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα και "εθνικές ταυτότητες" (οι άνθρωποι τις διαμορφώνουν) θα αναρωτιόσασταν σοβαρά γιατί άνθρωποι με την ίδια βιολογία, βρίσκονται συνεχώς σε πολέμους. Αν δεν γνωρίζατε καμία πολιτική, θα αναρωτιόσασταν πραγματικά γιατί για παράδειγμα οι Ευρωπαίοι έκαναν ποτέ τόσους πολλούς πολέμους. Θα βλέπατε λοιπόν, ότι αυτό το είδος δεν έχει αναπτύξει ακόμα μια πολύ υψηλή βιολογική κατανόηση, η οποία θα καθιστούσε το 95% των πολέμων μεταξύ τους εντελώς άχρηστο.

Αν θα ήταν επίσης πιο λογικό για εσάς, ας πούμε, αν δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές, οι άνθρωποι να έχουν κάποιους λόγους να αλληλοσκοτώνονται, αντί να συνεργάζονται. Από την άποψη του βιολογικού βιότοπου, ο εθνικισμός από μόνος του δεν έχει πολύ νόημα. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι έχουν διχαστεί για ορισμένα πολιτιστικά θέματα και διεξάγουν πολέμους για αυτά τα θέματα. Η βιολογία την ίδια στιγμή, υποστηρίζει ότι τα είδη ενός ίδιου σμήνους, πρέπει να συνασπίζονται μαζί.

Μέσα στα κοπάδια, υπάρχουν φυσικά οργανώσεις- το κοπάδι θα ήταν για παράδειγμα ένα κίτρινο, μαύρο ή λευκό κοπάδι- αλλά μέσα στο κοπάδι τα όντα θα οργανώνονταν σε σχέση με την ικανότητα της αξίας τους και θα έκαναν το καλύτερο δυνατό για να αυτοκυβερνηθούν προκειμένου να ζήσουν. Δεν μπορείτε να βάλετε μια αρκούδα σε ένα σμήνος πουλιών, διότι δεν μπορεί να πετάξει.

Ωστόσο, αν πάρουμε τον ίδιο Πολωνό άνθρωπο και τον βάλουμε στην άκρη για να τον συγκρίνουμε με έναν Ιάπωνα ή έναν Κινέζο, τότε θα δούμε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο μάλλον διαφορετικούς τύπους. Είναι τόσο διαφορετικοί, που όταν τους βάλεις στο πλάι, μπορείς να δεις τις διαφορές. Στη συνέχεια, αν βάλουμε επίσης έναν άνθρωπο από τη Γκάνα και τους συγκρίνουμε και με τους δύο, θα δούμε πολύ εμφανείς διαφορές και στους τρεις.

Παρόλα αυτά, θα παρατηρήσει κανείς ότι ανήκουν σίγουρα στο ίδιο είδος, καθώς είναι και οι δύο άνδρες. Αν πάρουμε αυτό το παράδειγμα από ένα άλλο τμήμα του ζωικού βασιλείου, θα είχαμε έναν Πάνθηρα, ένα Τζάγκουαρ και ένα Τσίτα. Ακόμα, κάνοντας μερικά βήματα πίσω, θα καταλάβαινε κανείς ότι αυτά τα τρία είδη εξακολουθούν να είναι όλα αιλουροειδή και "μεγάλες γάτες", αλλά ότι έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους. Βασικά, εξακολουθούν να είναι το ίδιο υποκείμενο είδος και όχι ψάρια.

Καθώς βλέπει κανείς τα παραπάνω, μπορεί να αισθάνεται για παράδειγμα ότι ένας τύπος από τους παραπάνω, το τσιτάχ, πρέπει να επικρατήσει έναντι του πάνθηρα, και ένας άλλος θα πιστεύει ότι το τζάγκουαρ είναι το "καλύτερο" και πιο κατάλληλο για να ζήσει. Ωστόσο, στην περίπτωση της φύσης, τα έχει βάλει όλα κάτω από μια μάλλον παρόμοια και ευρύτερη κατηγορία. Ωστόσο, η φύση τα έχει επίσης χωρίσει κατά σειρά, ώστε να είναι όλα διαφορετικά- ωστόσο εξακολουθούν να υπάγονται κατά βάση στην ίδια ευρύτερη ταξινόμηση. Δεν είναι ψάρια, επομένως δεν μπορούν να συναγελάζονται με τα ψάρια σε καμία περίπτωση. Οι Τζάγκουαρ θα ζευγαρώσουν και θα συνυπάρξουν με Τζάγκουαρ, οι Πάνθηρες με Πάνθηρες και οι Τσίτα με Τσίτα.

Τώρα, ο λόγος για τον οποίο ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, είναι επειδή είναι ένα επιστημονικό και βασισμένο στην πραγματικότητα, φυσικό θέμα. Καμία από αυτές τις γνώσεις δεν έχει σκοπό να ενσταλάξει κάτι αρνητικό στην ανθρωπότητα, αλλά μάλλον να σταματήσει τον αδιάκοπο πόλεμο. Καθώς οι άνθρωποι καταλαβαίνουν αν είναι Τζάγκουαρ ή Τσίτα, αυτό δεν σημαίνει ότι οι δύο οντότητες πρέπει να εξελιχθούν σε μάχη για πόλεμο και επικράτεια. Σημαίνει απλώς ότι κάποιος έχει αυτογνωσία. Αυτή η αυτογνωσία σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να εργαστεί για να βελτιώσει το είδος του Τζάγκουαρ ή του Τσίτα, αλλά πρέπει επίσης να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, ότι το άλλο αιλουροειδές που παρατηρεί, είναι επίσης ένα αιλουροειδές που έχει ανάγκη να προοδεύσει.

Ο Πνευματικός Σατανισμός λαμβάνει υπόψη του τη βιολογία και τη φυλή, γιατί όταν δείτε αυτούς τους τρεις ανθρώπους σε μια σειρά να συγκρίνονται, τότε θα δείτε ότι υπάρχει όμορφη βιοποικιλότητα στη ζωή. Ο μόνος λόγος που θα χρειαζόταν να το κάνει κανείς αυτό, δεν είναι για να δημιουργήσει άσκοπη διαίρεση, αλλά για να παρατηρήσει την πραγματικότητα όπως είναι. Από αυτή την πραγματικότητα, οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν να κάνουν οτιδήποτε κακό ή οτιδήποτε καλό. Σε ό,τι με αφορά, παρατηρώντας αυτή τη βιοποικιλότητα της ζωής, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να την προστατεύσουμε και να την παρατείνουμε- όχι να βρίσκουμε αιτίες για πολέμους, διαμάχες και καταστροφές, αλλά να δούμε πώς μπορούμε να παραμείνουμε βιολογικά ποικιλόμορφοι και πλούσιοι, όπως προσπαθούν να κάνουν πολλά άλλα είδη εκεί έξω στο σύμπαν.

Άλλοι, βέβαια, με πιο εριστικό τρόπο, θα δουν τους τρεις παραπάνω ανθρώπους και θα φανταστούν ότι πρέπει "να πολεμήσουν πάση θυσία" με βάση αυτές τις διαφορές. Όσον αφορά το είδος των αιλουροειδών ως κατηγορία, αυτό θα ήταν αυτοκτονικό. Κάποιοι θα έλεγαν ότι αυτές οι τρεις γάτες, αν όλες μαζί το πάλευαν μεταξύ τους, θα υπήρχε ένας "νικητής" και ότι αυτό είναι που σε κάνει να "κερδίζεις". Αν η "νίκη" έχει να κάνει με την πρόοδο και την ανάπτυξη, ο άνθρωπος είναι επίσης προικισμένος με κάτι άλλο σε σύγκριση με τα ζώα: τη λογική και ένα πολύ ευρύ μυαλό.

Αν το μυαλό εφαρμόζεται ουσιαστικά στην πρόκληση πολέμων μεταξύ τσίτα και τζάγκουαρ, η όποια "ανάπτυξη" προκύψει θα είναι περιορισμένη. Παρ' όλα αυτά, η ανάγκη να πολεμήσουμε και να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, δεν είναι κακή ιδέα- κρατάει τόσο τις Τσίτα όσο και τις Τζάγκουαρ και τους Πάνθηρες σε μια κατάσταση ανάπτυξης, ώστε να μπορούν να είναι κοφτεροί και έτοιμοι για πόλεμο. Ωστόσο, η έλευση ενός πραγματικού πολέμου θα είναι επιζήμια για όλους τους- ο νικητής χάνει δυνάμεις που θα μπορούσαν να είχαν πάει στην ανάπτυξη, και άλλοι θα χαθούν επίσης.

Είναι επίσης αλήθεια, ότι αν υπάρξει πόλεμος μεταξύ των Felines, είναι πολύ πολύ πιο πιθανό, ότι κάθε υποείδος αυτών, θα προσπαθήσει να συρρεύσει με ό,τι είναι πιο κοντά στον εαυτό του, παρά με ό,τι είναι αντίθετο στον εαυτό του. Αυτό είναι επίσης αλήθεια, οπότε δεν μπορούμε να αρνηθούμε ούτε αυτή την πραγματικότητα. Βιολογικά θα ήταν πιο λογικό για μια τσίτα να πάει εναντίον μιας ιαγουάρου για εδαφικές διαφορές ή για την πηγή τροφής, παρά για τσίτα που σκοτώνουν η μία την άλλη.

Ωστόσο, εκεί που οι άνθρωποι και τα ανθρώπινα όντα διαφέρουν από τα άγρια ζώα, είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να έρθουν και να πουν: "Γεια σας, χρειαζόμαστε 10 κιλά κρέας. Αντί να κάνουμε μια μάχη μέχρι θανάτου για να πάρουμε τον περιορισμένο πόρο, γιατί δεν δημιουργούμε αντ' αυτού δύο φάρμες, ώστε να μπορούμε να παράγουμε 100 κιλά κρέας για να φάμε και να μην χρειάζεται να πολεμήσουμε γι' αυτό;". Τα ζώα δεν έχουν αυτή την ικανότητα, μόνο οι άνθρωποι την έχουν.

Πρέπει να υπάρχει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της διαμάχης και της αγάπης, μέχρι τα είδη να αναπτύξουν μια υποψία συνείδησης για να καταλάβουν ότι οι άσκοποι πόλεμοι και οι διαιρέσεις, είναι να έχουν ένα πολύ απαραίτητο υπόβαθρο για να συμβαίνουν. Σε αυτή την περίπτωση, καθώς οι άνθρωποι είναι πνευματικά πεσμένοι, βλέπουν πολλές διαμάχες. Πολλοί άνθρωποι τσακώνονται ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια και χτυπούν την ίδια τους την οικογένεια, τη δική τους μονάδα ζωής. Δημιουργούν χάος, αναταραχή και απιστία ακόμη και στη μικρή μονάδα που αποκαλούν οικογένεια ή κάνουν κακό ακόμη και στους απογόνους τους- αυτό είναι το πόσο συγκεχυμένο είναι αυτό.

Και πάλι, αν το δούμε από μια μακρινή οπτική γωνία, αυτό δεν θα είχε κανένα νόημα, καθώς το να κάνετε ζημιά στην οικογένειά σας, μειώνει δραματικά τις πιθανότητες επιβίωσης της δικής σας και της δικής τους. Κάποιος είχε να κερδίσει τα πάντα με το να είναι πιστός και καλός άνθρωπος στην οικογένειά του, και να ελαχιστοποιεί τις διαμάχες και να ανεβάζει την ειρήνη και τη συνεργασία στο υψηλότερο επίπεδο- θα ήταν πιο ευτυχισμένος και οι άλλοι θα ήταν επίσης πιο ευτυχισμένοι.

Αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν αυτές τις βλακείες και άλλες βλακείες. Άρα οι άνθρωποι είναι παράλογοι. Αυτό επεκτείνεται προς τα εμπρός και δημιουργεί όλο και περισσότερες διαιρέσεις, μέχρι το σημείο που η ανθρωπότητα ξεσκίζεται για ελάχιστους ή ασήμαντους λόγους, καταστρέφοντας την πρόοδο της φύσης και μη κατανοώντας πώς να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της ανάπτυξης με καλό τρόπο.

Ενώ ακόμα και τα ζώα το καταλαβαίνουν αυτό, οι άνθρωποι ακόμα δεν το καταλαβαίνουν σε πολλές περιπτώσεις- αυτό συμβαίνει επειδή, όπως και οι τσιτάχ παραπάνω, δεν έχουν αναπτύξει ακόμα την πολύ αναγκαία λογική και την ανώτερη δημιουργική ικανότητα για να ξεφύγουν από τα στενά όρια της ύπαρξης που περιλαμβάνουν τον φυσικό βάναυσο νόμο. Τα ζώα ωστόσο στο επίπεδό τους, αποδίδουν καλύτερα από τους ανθρώπους σε πολλές περιπτώσεις. Έτσι και ο άνθρωπος εξελίσσεται για να κατανοήσει περισσότερο τη θέση του στην ύπαρξη επίσης.

Ως τελική σημείωση, η πλευρά μας και οι Θεοί θέλουν και οι δύο να σταματήσουν τον αδιάκοπο και ανόητο πόλεμο. Αν οι δύο παρατάξεις βρίσκονται σε πόλεμο, δεν βρίσκονται σε πόλεμο με τις οικογένειές τους. Βρίσκονται σε πόλεμο επειδή η δική μας πλευρά είναι ανθρωποειδές και η άλλη πλευρά είναι ιός- δεν έχουν πλέον κανένα κοινό έδαφος. Αυτές οι πλευρές θέλουν και οι δύο να "ενώσουν την ανθρωπότητα", τον εχθρό για μια φυτεία σκλάβων (εύκολος έλεγχος, μαζική αναγκαστική ομογενοποίηση, αποστρατιωτικοποίηση, απόλυτος έλεγχος όπως ελέγχουμε μια φυτεία λαχανικών.

Η δική μας πλευρά θέλει να παρατείνει την ύπαρξή μας στο σύμπαν, ώστε να μπορούμε να στηρίξουμε την ανάπτυξη της φύσης και το εγχείρημα και η ζωή να συνεχιστεί ελεύθερα, ώστε να μπορούν να την παρατηρούν. Σε αυτό το μέλλον θα είναι απαραίτητη η υψηλή λογική και η υψηλή πνευματικότητα, γιατί το πεπρωμένο εδώ δεν είναι η φυτεία και η σκλαβιά. Είναι σαφές ότι πρέπει να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο και όχι τον άλλο, καθώς η μοίρα της ανθρωπότητας είναι καταδικασμένη στην πρώτη επιλογή.

Όπως και να 'χει, ελπίζω ότι εμπλούτισε την οπτική γωνία όλων μας πάνω σε αυτά τα θέματα.

Ο Edward666 είπε:
Πολύ ενδιαφέρον Μεγάλε Αρχιερέα.
Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια ερώτηση: δεν μπορούμε να αναπτύξουμε μια βαθιά και βιολογική αλλά ταυτόχρονα εθνικιστική σκέψη;
Εννοώ μια σκέψη που να εξισορροπεί τον πρόσκαιρο/περιορισμένο τρόπο σκέψης και τον αιώνιο τρόπο σκέψης.

Φυσικά και μπορείτε, αλλά αν υποστηρίζεται μόνο ο ένας ή μόνο ο άλλος, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Αν κάποιος είναι μόνο εθνικιστής, τότε στο τέλος θα αρνηθεί τη φυλή. Αν κάποιος είναι μόνο ρατσιστής, θα αρνηθεί την προφανή πραγματικότητα του κόσμου.

Απαιτούνται και τα δύο για να επιβιώσουμε και να κατανοήσουμε τι είναι σχετικό με το παρόν και τι είναι σημαντικό για τη μακροπρόθεσμη ύπαρξη ενός είδους.
 
Αποδοχή της Έλλειψης Γνώσης: Για τον Περιορισμό της Σύγχυσης

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Συχνά συμβαίνει να μην γνωρίζει κανείς ένα συγκεκριμένο θέμα.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι νιώθουν τη συνεχή ανάγκη να εικάζουν, να επινοούν, να φαντάζονται και να μπερδεύονται και να το επικοινωνούν αυτό στους άλλους σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Η έλλειψη απάντησης, μπορεί να είναι μια προσπάθεια αναζήτησης κάτι- ωστόσο, όταν κάποιος νιώθει μια ψευδή αίσθηση βεβαιότητας για ένα θέμα, διαδίδει αυτή την ψευδή βεβαιότητα και στη συνέχεια αυτό αν δεν είναι αληθινή γνώση, είναι ένα ψέμα που διαιωνίζεται.

Ένα πολύ απλό παράδειγμα: Ένα άτομο ρωτάει κάποιον άλλον, "πού νομίζεις ότι βρίσκεται ο Τομ"; Το άτομο δεν ξέρει πότε είναι ο Τομ, αλλά δεν θέλει να πει ότι δεν ξέρει, επειδή βλέπει ότι το άλλο άτομο ανησυχεί να μάθει πού είναι.

"Πιθανώς στη δουλειά", του λένε, χωρίς να έχουν την παραμικρή γνώση για το πού βρίσκεται στην πραγματικότητα ο Τομ. Τότε το άτομο Β πιστεύει ότι ο Τομ είναι μάλλον στη δουλειά. Ωστόσο, επειδή το δεύτερο άτομο μπορεί να μπερδευτεί, τότε ρωτάει τη γυναίκα του Τομ, για το πού βρίσκεται ο Τομ. Το άτομο αυτό ζήτησε αυτή την πληροφορία για να την πει στη σύζυγο του Τομ, η οποία ανησυχεί. Έτσι, τότε αυτό το άτομο πηγαίνει σε αυτήν και της λέει: "Ο Τομ είναι πιθανώς στη δουλειά, κάνει δουλειά".

Προσθέτει επίσης το δικό του στοιχείο της μαλακίας σε αυτό- ότι ο Τομ κάνει δουλειά, επειδή ήταν στη δουλειά, είναι επίσης η δική τους υπόθεση πάνω στην πρώτη.

Η σύζυγος το ακούει αυτό, και λέει, γνωρίζοντας στην πραγματικότητα το πρόγραμμα του Τομ, ότι ο Τομ δεν είναι στη δουλειά τα Σάββατα, ούτε είχε εκκρεμότητες από τη δουλειά, και ως εκ τούτου, θα υποθέσει ότι ο Τομ λέει ψέματα για το πού βρίσκεται. Όταν ο Τομ φτάσει στο σπίτι, η σύζυγος θα σκεφτεί ότι ο Τομ έλεγε ψέματα, ή ότι πήγε στη δουλειά και το έκρυψε από εδώ, ή ότι ο Τομ είπε ψέματα στον εαυτό του, ή ένα εκατομμύριο άλλα πιθανά πράγματα. Τότε θα αρχίσουν έναν μεγάλο καυγά, ίσως αμφισβητώντας τον γάμο τους. Τι γίνεται αν ο Τομ απατούσε όντως τη γυναίκα του; Τι συνέβαινε πραγματικά;

Από πού ξεκίνησαν όλα αυτά; Επειδή ένας καθυστερημένος ρωτήθηκε και είπε "Πιθανώς" και εισήγαγε μια ψευδή εικασία. Απλά επειδή δεν ήθελαν να ανησυχήσουν το άλλο άτομο που ρώτησε. Το παραπάνω είναι ένα πολύ απλό παράδειγμα της σύγχυσης ή αυτής της ανάγκης που εξηγώ εδώ, είναι η ανθρώπινη ανάγκη για φλυαρία και επινόηση πραγμάτων.

Καθώς αυτό έχει πολλά επίπεδα, το παραπάνω απλό παράδειγμα θα καταδείξει τι είναι αυτό. Ποια ήταν η καθαρή, πραγματική απάντηση που έπρεπε να δώσετε; Είτε: "Υποθέτω ότι είναι στη δουλειά, αλλά αυτή είναι μόνο η υπόθεσή μου, τίποτα άλλο". Ή "Δεν γνωρίζω πραγματικά πού βρίσκεται ο Τομ". Τότε, δεν θα δημιουργούνταν περαιτέρω ψέματα από το άτομο αυτό.

Αντ' αυτού, όμως, είπαν ψέματα και ίσως ακούσια, εξαιτίας μιας λανθασμένης εμπιστοσύνης στην τυχαία ικανότητά τους να απαντήσουν για το πού βρίσκεται ο Τομ- δεν διευκρίνισαν ότι ίσως θα έπρεπε να καλέσουμε τον Γιώργο που είναι ο πιο στενός φίλος του Τομ ή να καλέσουμε απευθείας στη δουλειά του- απλά επινόησαν κάτι τυχαία.

Αν είχαν στοιχειώδη διανοητική ειλικρίνεια, θα καθόταν κανείς και θα σκεφτόταν στον εαυτό του: Γνωρίζω πραγματικά αυτό το θέμα; Ή απλώς θέλω να νιώθω ότι γνωρίζω για αυτό το θέμα, ενώ δεν το γνωρίζω; Ή να πείσω τον άλλον ότι ξέρω, ενώ δεν ξέρω;

Λόγοι όπως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε στον Σατανά, ο οποίος στέκεται ως φιγούρα μπροστά στην έννοια της Σάτυα ή της Αλήθειας, η οποία σχετίζεται επίσης με την Αληθινή ομιλία. Διότι χωρίς αυτό, τα τέρατα μπορούν να δημιουργηθούν πολύ γρήγορα. Η συκοφαντία, η παραδοχή της γνώσης, η άγνοια, η ψευδομαρτυρία, όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να είναι εξαιρετικά επιβλαβή, αν κάποιος δεν γνωρίζει.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν αυτό το επίπεδο ειλικρίνειας, οπότε είναι έτοιμοι να σας γράψουν θεραπείες για τον καρκίνο στο διαδίκτυο σε ένα blog που περιλαμβάνουν την κατανάλωση μελιού ή κάτι τέτοιο, και αφού αυτοί δεν θα πεθάνουν αλλά ο ασθενής θα πεθάνει, είναι εντάξει με αυτό. Είναι ικανοποιημένοι με το να αισθάνονται ότι αισθάνονται το συναίσθημα του να αισθάνονται ότι θα απαντήσουν με βάση τα συναισθήματά τους.

Εξαιτίας αυτής της τάσης των ανθρώπων, έπρεπε να υπομένουμε συνεχώς καταστροφικές καταστάσεις. Το 2χρονο "Αφοσιωμένο" άτομο νομίζει ότι είναι κάποιου είδους γκραν-μάστερ, μέχρι να δει ένα άτομο που είναι πραγματικά πραγματικά γκραν-μάστερ. Το 2χρονο άτομο που δεν έχει καταλάβει τίποτα για τη ζωή του, τον Πνευματικό Σατανισμό ή τους Θεούς, συνεχίζει να "διδάσκει, να κάνει πρωτοβουλίες, να διαδίδει τον λόγο" και όλα τα άλλα.

Σε 2 ή 5 χρόνια, ενώ πολλοί νομίζουν ότι είναι "πολύ προχωρημένοι". Ναι, σε σύγκριση με έναν κανονικό muggle εκεί έξω, ή έναν γκόιμ, είσαι αναμφίβολα αρκετά προχωρημένος. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή κάποιος είναι ακόμα παιδί, και εξακολουθεί να συγκρίνεται με άλλα πολύ μικρότερα παιδιά.

Στα 2 ή 5 χρόνια αφοσίωσης, νομίζεις ότι ξέρεις πολλά επειδή δεν ξέρεις τίποτα, συγκρίνοντας μόνο με εκείνους που δεν ξέρουν κυρίως τίποτα, σε σύγκριση με τους οποίους ξέρεις σίγουρα περισσότερα. Στα 25 χρόνια συνεχούς εξάσκησης και σε πολύ υψηλό επίπεδο προόδου, καταλαβαίνετε για την άγνοιά σας σε ορισμένα θέματα.

Καθώς κάποιος ανεβαίνει σε αυτό το μέρος, πρέπει να συγκρίνει όχι με τους από κάτω για να νιώσει επικυρωμένος ή οτιδήποτε άλλο, αλλά να προσπαθήσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συναναστραφεί με άλλους που είναι πιο ψηλά όσο περνάει ο καιρός. Αυτό βοηθάει στην πρόοδο- να μην κοιτάτε προς τα κάτω και να μην θαυμάζετε τον εαυτό σας ότι είναι ψηλότερα από τους άλλους. Αυτό το πολύ είναι άχρηστο από ένα σημείο και μετά.

Αυτές οι τάσεις δεν βασίζονται σε καμία άλλη επαλήθευση ή κατανόηση, παρά μόνο στα συναισθήματα του καθενός εκείνη τη στιγμή. Μια διέλευση, μια υπερμεγέθης άγνοια ή μια κατάσταση ανοησίας είναι αυτό που εξασφαλίζει αυτές τις κατανοήσεις για τον εαυτό μας. Δεν δοκιμάζεται στη μάχη, δεν γνωρίζει, δεν έχει την ικανότητα να αναστήσει πνευματικά τους νεκρούς ή να κάνει τα μισά από αυτά που υποθέτει κανείς ότι κάνει. Ορισμένες διελεύσεις μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι είναι οι πιο εκπληκτικοί άνθρωποι στη γη για 6 μήνες, και μετά επιστρέφουν στην αρχική τους κατάσταση.

Φυσικά, καμία πραγματική απόδειξη αυτής της καταπληκτικότητας δεν υπάρχει φυσικά- μόνο μια αίσθηση ότι "το αξίζουν".

Τα παραπάνω χρησιμεύουν πρωτίστως για την παράταση μιας αυταπάτης στον εαυτό μας, και εφόσον το θέμα της αυταπάτης είναι παρόν, η επαλήθευση της αυταπάτης είναι το επόμενο απαραίτητο βήμα που χρειάζεται κανείς: "Πρέπει να φτιάξω μια Σκηνή και να διδάξω", δηλαδή, χρειάζομαι άλλους να εγκρίνουν τη δική μου αυταπάτη και την έλλειψη πραγματικής ικανότητας, προκειμένου να επαληθεύσω τον εαυτό μου, αφού βαθιά μέσα μου ξέρω ότι δεν είμαι αυτό που νομίζω ότι είμαι. Τι κάνει κάποιον να πιστεύει ότι θα μπορούσε να ηγηθεί μιας "Κύκλου" για παράδειγμα, όταν δεν μπορεί να κάνει πρώτα ένα παιδί ή μια οικογένεια, και έχει μηδενική κατανόηση για οτιδήποτε άλλο;

Απλά η ανθρώπινη ανάγκη για κοινωνική σύμβαση- η ίδια ανάγκη που οδηγεί στα ψέματα, στη δημιουργία φημών, στην επινόηση ιστοριών και σε άλλες ανοησίες που αποτελούν κίνητρο για όσα είπα σε αυτό το θέμα. Αυτές οι ανάγκες προκύπτουν από την πιο ανθρώπινη σύγχυση στις 9,8 στις 10 περιπτώσεις, όχι λόγω ανάγκης ή για την πραγματική διατήρηση οποιουδήποτε πράγματος, εκτός ίσως από τα ανθρώπινα συναισθήματα.

Επιστρέφοντας στο θέμα της μη γνώσης και της παραδοχής, αντί της δημιουργίας αυταπάτης, δεν είναι κακό μερικές φορές να λέμε ότι δεν γνωρίζουμε ένα θέμα, να ανακατευθύνουμε κάποιον αλλού ή απλώς να εγκρίνουμε την παρούσα άγνοια για ένα θέμα. Οι ανοησίες της ανθρωπότητας αποτέλεσαν σημαντικό εμπόδιο για κάθε μεγάλη θρησκευτική υπόθεση. Ο ζηλωτής και ο βλάκας, υπάρχουν σε ποικίλες εκτάσεις στα ανθρώπινα όντα. Ο εχθρός είναι γεμάτος από αυτούς, έχουμε επίσης αυτές τις περιπτώσεις εδώ σε μικρούς αριθμούς.

Γι' αυτό έχουν το θράσος και την απόλυτη βλακεία που χρειάζεται για να πουν ότι ο "Μωάμεθ" που παντρεύτηκε μια 6χρονη είναι "προφήτης του Θεού", ή ότι "ο Ιησούς είναι ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία". Αυτά είναι υποκειμενικές συναισθηματικές πραγματικότητες που υπάρχουν μόνο στο άρρωστο μυαλό τους, πουθενά αλλού. Ο ίδιος υποκείμενος παράγοντας όμως υπάρχει οπουδήποτε αλλού, ακόμη και στους Ες Ες οι οποίοι δεν έχουν φτάσει ακόμη σωστά σε ανώτερο επίπεδο. Κανείς δεν μπορεί να αξιολογήσει αυτό το επίπεδο μόνος του, πρέπει να έρθουν άλλοι για να το ελέγξουν επίσης- ένας άλλος λόγος για τον οποίο αυτοί οι άνθρωποι κρύβονται πολύ από τους άλλους και απλά "βγάζουν τους ανθρώπους έξω" για να παίξουν τα συναισθήματά τους μαζί, αντί να κάνουν δουλειά για τον Σατανά και τους Θεούς.

Αυτό είναι η καταστροφή τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποκλείσει κανείς. Κάποιος πρέπει να είναι ειλικρινής και να κάνει ό,τι μπορεί για να είναι σύμφωνος με τη Σάτυα- μερικές φορές, είναι καλύτερο να πει κανείς ότι μπορεί να μην είναι σίγουρος. Δεν είμαι σίγουρος για το πώς πρέπει να παίξετε την 8η συμφωνία του Μότσαρτ, θα σας παραπέμψω σε έναν μουσικό για το θέμα αυτό. Δεν θέλω να αισθάνομαι ότι ξέρω πώς να την παίξω, ενώ δεν ξέρω, είμαι εντάξει με αυτό.
 
Ο Κάδος Ανακύκλωσης της Ζωής και οι Δικαιολογίες

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Οι περισσότεροι άνθρωποι υπάρχουν στη ζωή τους με εντελώς αδαείς τρόπους. Υπάρχουν σαν να ζουν για χίλια χρόνια ή σαν ο κόσμος να μην απαιτεί να κάνετε ορισμένες ενέργειες για τον εαυτό σας σήμερα. Αυτό δεν το χρειάζεται μόνο ο κόσμος, αλλά και εσείς.

Λειτουργούν σαν να είναι "σίγουρο" ότι τα 70, 80 ή 90 χρόνια είναι "σίγουρο", θεωρώντας ότι τα 20, 30, 40, 50 ή 60 τους χρόνια μπορούν να πάνε εντελώς χαμένα. "Έτσι είναι η ζωή", συνεχίζουν να λένε στον γκόιμ, ο οποίος προσπαθεί άσκοπα να ζήσει την ίδια ζωή με έναν 15χρονο, μέχρι τα 65 χρόνια της ηλικίας του.

"Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος", παραπονιούνται οι άνθρωποι, αναζητώντας άσκοπα την "αθανασία" τους. Θέλουν την αθανασία, για να αντισταθμίσουν τον χαμένο χρόνο - χρόνο που θέλουν να δανειστούν για να τον χάσουν ξανά. Χωρίς λόγο.

Θα κάθεστε και θα συζητάτε για 10 χρόνια αν πρέπει να διαλογιστείτε ή να πάτε στο γυμναστήριο. Ή αν πρέπει να διαβάσεις ένα βιβλίο. Πόσα χρόνια έχουν ήδη περάσει ενώ το κάνατε αυτό; Πώς κατέληξε αυτό;

Περνούν τα χρόνια, είστε στα 40 και στα 50 σας και τότε σκέφτεστε ότι "τώρα θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό", αλλά δεν το έχετε ξανακάνει, οπότε νιώθετε ότι είναι πια αργά. Ξέρετε ότι ποτέ δεν είναι πολύ αργά, αλλά θα το κάνετε να φαίνεται ότι είναι αργά, ακόμη και αν είστε 20 ετών- ξέρετε να λέτε ψέματα στον εαυτό σας αρκετά καλά, όπως όλοι μας πριν προχωρήσουμε κάτω από τους Θεούς.

Αντί να γίνουμε καλύτεροι ψεύτες με τον εαυτό μας, αποφασίσαμε να γίνουμε καλύτεροι στο να αποδεχόμαστε τη ζωή και να πλησιάζουμε την Αλήθεια. Αυτή είναι η μόνη μαγική συνταγή που υπάρχει γύρω μας για το μεγαλύτερο μέρος.

Αν και είναι ψέμα, πάλι αναβάλλετε. "Είναι πολύ αργά, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, ίσως αργότερα", θα πείτε. "Η JoS θα υπάρξει στο μέλλον, ίσως μια άλλη φορά", θα πείτε στον εαυτό σας, χωρίς να βάζετε ούτε ένα τούβλο για να εξασφαλίσετε αυτό το τέλος σε πολλές περιπτώσεις. Σαν να έχεις μια μεγάλη ευκαιρία, δεν την αξιοποιείς. Τότε η ευκαιρία φεύγει - κανείς δεν την κράτησε σε αρκετά μεγάλη σημασία.

Όπως μια γυναίκα που έφυγε στο μετρό και δεν ρωτήσατε το όνομά της, έτσι κι αυτή έχει φύγει, χωρίς να τη βρείτε ποτέ ξανά. Πηγαίνετε ξανά στο μετρό και ξέρετε ότι δεν θα έχετε ξανά αυτή την ευκαιρία. "Μια άλλη μέρα" λέτε στον εαυτό σας, για να νιώσετε καλύτερα για τη χαμένη ευκαιρία ανάπτυξης. "Έχω πάρα πολλά προβλήματα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα. Ίσως αύριο.". Έρχεται το αύριο και αντιμετωπίζεται πάλι όπως το χθες, αντικαθίσταται με ένα ακόμη "αύριο".

Τελικά καταλαβαίνετε τι μεγάλη μαλακία έχετε κάνει ενάντια στον εαυτό σας. Η οργή αρχίζει να συσσωρεύεται μέσα σας. Αντί να προχωρήσετε, επιλέξατε να περάσετε τους τελευταίους 6 μήνες φλυαρώντας, ή μισώντας τους άλλους, ή νιώθοντας ζήλια, κατωτερότητα, και συρρικνωμένοι στην αυτοκαταστροφή. Ο ανώτερος εαυτός σας σας παρατηρεί και σας βάζει στο μυαλό σας ότι αυτό ήταν λάθος, τον/την αρνηθήκατε για άλλη μια φορά.

Παρόλο που κάθε μέρα σας έλεγαν τι να κάνετε, εσείς δεν το κάνατε. "Αύριο" τους απαντούσατε.

Έρχεται μια μέρα που η πολυτέλεια του αύριο δεν υπάρχει. Τότε τελικά θα πεθάνετε χωρίς να έχετε κάνει τίποτα ουσιαστικό για την ανθρωπότητα ή για τον εαυτό σας. Ακόμα και την παραμικρή χειρονομία. Τίποτα δεν ανακαλύπτεται από τη ζωή. Μπαίνεις στον κάδο ανακύκλωσης και μετενσαρκώνεσαι, άσκοπα, χωρίς να κάνεις καμία χρήση του χρόνου σου.

Στη συνέχεια, όταν όλα τα όντα πηγαίνουν στους Θεούς, ζητούν μια ακόμη ευκαιρία, για να κάνουν κάτι καλύτερο την επόμενη φορά. Αλλά πολλές ευκαιρίες που ήταν λαμπερές σαν χρυσάφι και μπροστά σας, μπορεί να μην υπάρχουν πια- πρέπει να παλέψετε ξανά με τα μέσα που απομένουν. Τα λίγα εναπομείναντα που απομένουν, οφείλονται σε εκείνους που δεν έκαναν αυτό που κάνατε εσείς εναντίον του εαυτού σας.

Η κυκλική διαδικασία συνεχίζεται με τις ψυχές να γίνονται όλο και πιο αδύναμες, μέχρι η ανθρωπότητα να βρεθεί και πάλι στην πέτρινη εποχή και να πέσει κάτω. Για όλες τις αποτυχίες σας, κατηγορείτε τους Θεούς, τα αστέρια, τους "εξουσιαστές", τους κακούς "προέδρους", εμένα ή τον άλλο τύπο που κάθεται στο παγκάκι απέναντι από το μετρό.

Βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι φταίτε μόνο εσείς- τουλάχιστον το κομμάτι που μπορέσατε να διαχειριστείτε, δεν το διαχειριστήκατε. Απλά είναι πιο εύκολο να πεις ότι φταίει κάποιος άλλος- η έλλειψη ικανοτήτων του, το πώς δεν διαχειρίστηκε τα πράγματα όπως "έπρεπε". Ο κατάλογος είναι μακρύς.

Θα κάθεστε εκεί περιμένοντας για 10 χρόνια, μέχρι να μην υπάρχουν πια πράγματα που θα μπορούσαν να σώσουν τον κόσμο, για να δωρίσετε τελικά 10$. Τα χρόνια θα περάσουν και οι ορδές του εχθρού θα είναι στις πύλες. Τα 9,9 από αυτά τα 10 χρόνια θα τα βάλετε εκεί για να κατηγορήσετε εμένα. Θα αναζητήσετε μια ανάρτηση που έκανα το 2013 για να φτιάξετε άλλη μια δικαιολογία, από κάτι, για να πείτε ότι αυτός ήταν ο λόγος που ήσασταν ανίκανοι να ακολουθήσετε τη διδασκαλία και να σωθείτε.

Υγιή και υγιή, ευλογημένα 18χρονα παιδιά, θα γυρίσουν στα 38 τους χρόνια και θα σκεφτούν "τι θα μπορούσαν να είχαν κάνει για το ΤΖΟ, για τον εαυτό τους και για την ανθρωπότητα", όμως αντί γι' αυτό, ένα άλλο άτομο που είναι 65 ετών, θα το πάρει στα σοβαρά - η εμπειρία της ζωής φωνάζει πιο δυνατά γι' αυτούς. Θα έχουν ψυχή ελαφριά σαν πούπουλο και θα προχωρήσουν. Θα είστε νέοι, αλλά αν συνεχίσετε να σπαταλάτε τον χρόνο σας, θα γεράσετε πολύ- σαν αυτούς τους χαμένους ανθρώπους που κυκλοφορούν σαν άδεια φλούδια, χωρίς ποτέ να έχουν την παραμικρή ιδέα ότι έχουν ψυχή.

Τότε σε αυτό θα κατηγορήσετε κάποιον άλλον. Αν ξέρω ένα πράγμα, είναι ότι ό,τι κι αν έχω κάνει, δεν είναι ποτέ "αρκετό", και φυσικά, πάντα παίρνεις την ευθύνη για τη βοήθεια και πολύ περισσότερη δόξα για το ότι σπρώχνεις τους ανθρώπους στην απόλυτη καταστροφή τους. Επέλεξα να κάνω το πρώτο παρά την πιο ακραία ταλαιπωρία που γνωρίζει ο άνθρωπος. "Εγώ, αυτός, αυτή, αυτό (το σύστημα)" θα "φταίει" και πάλι. Οτιδήποτε, αρκεί να παρατείνει την κατάσταση άγνοιας, θα κάνει ως απάντηση.

Θα ξέρετε ότι είναι ψέμα και ότι βαθιά μέσα σας ήσασταν εσείς που αδικούσατε τον εαυτό σας, αλλά θα πείσετε τον εαυτό σας πολύ σκληρά για να αποφύγετε τις ενοχές ή την αντιμετώπισή τους. Γι' αυτό πρέπει να σας φέρω να το αντιμετωπίσετε αυτό. Πώς είστε με την πρόοδο και με τον εαυτό σας; Τίποτα ακραίο δεν χρειάζεται εδώ, τίποτα που να σπάει τα νώτα. Αλλά κάνετε τη βασική ανύψωση; Αν ναι, απολαύστε την ύπαρξή σας και να χαίρεστε που είναι έτσι- τα δισεκατομμύρια θα πάνε κατευθείαν στον κάδο ανακύκλωσης και εσείς όχι.

Για όσους δεν το κάνουν, η ζωή σας προσπερνάει, και πάλι στον κάδο ανακύκλωσης πηγαίνει. Περισσότερες μέρες έχουν περάσει κοιτάζοντας τυχαίες γυναίκες στο διαδίκτυο και περισσότερες ώρες στο Instagram ή στο TikTok, παρά ζώντας μια έγκυρη ζωή ή αναπνέοντας λίγο αέρα στα πνευμόνια σας και λέγοντας "εκτιμώ το δώρο της ζωής". Από όλες τις εποχές σπατάλης, τώρα ζούμε σε μια εποχή όπου το να σπαταλάς όλη σου την ύπαρξη και το ανθρώπινο δυναμικό, είναι το πιο εύκολο που υπήρξε ποτέ.

Θέλατε να κάνετε Χ και Χ στη ζωή σας, και από τις δεκάδες χιλιάδες επιθυμίες που θα δημιουργήσει το μυαλό σας, ταλαιπωρημένο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή την έλλειψη εσωτερικής καθοδήγησης, δεν θα εστιάσετε ούτε καν για να πραγματοποιήσετε 2 από αυτές, επειδή στείλατε ένα πρότυπο για 10.000 επιθυμίες αντ' αυτού, ενώ δεν εστιάζετε να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας για να εστιάσετε έστω και σε 2. Αυτοί οι 2 στόχοι θα σας έκαναν ήδη σπουδαίους, αλλά φοβάστε να γίνετε σπουδαίοι;

Ένας ηλίθιος θα συναντήσει σήμερα τον Πνευματικό Σατανισμό και ένας σοφός άνθρωπος. Ο ηλίθιος θα δημιουργήσει περίπου 500 δικαιολογίες για να μην συμμετάσχει. Είναι πολύ δύσκολο, είναι τρομακτικό, η ιστοσελίδα είναι μαύρη, ή θα βάλει οποιαδήποτε λογική κάτω από τον ήλιο για να αποφύγει να διαφωτιστεί. Η αμφιβολία θα τους ενοχλήσει, και θα ξέρουν ότι κατά βάθος είναι μάλλον λανθασμένοι. Θα το αγνοήσουν και θα πάνε να παίξουν Playstation 5, και θα προσευχηθούν να έρθει το GTA 6. Ίσως αυτό να απαλύνει τον πόνο τους.

Ο σοφός άνθρωπος, αντί να βρει 500 δικαιολογίες, θα δώσει 1 ευκαιρία στους Θεούς να παρουσιαστούν στη θλιβερή ζωή τους. Και αυτή τη 1 ευκαιρία, θα την αντιμετωπίσουν ως θησαυρό, κατανοώντας τι βρήκαν. Και θα περπατούν και θα περπατούν, μέχρι να φτάσουν όλο και πιο κοντά στα Ανώτερα Όντα, αλλά και να ζήσουν μια γεμάτη ζωή. Θα παίζουν επίσης Playstation 5, αλλά δεν θα είναι όλη η ύπαρξή τους γύρω από αυτό ως αποφυγή- θα είναι περισσότερο απλά ένα ακόμη λιχουδιά στη ζωή του σοφού, που θέλει να έχει ψυχή και δεν υπέκυψε στο φόβο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ανήκουν στην κατηγορία 1. Λίγοι άλλοι θα είναι της κατηγορίας 2. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς εγκέφαλος για να το καταλάβει. Αρκεί να παρατηρεί κανείς την ανθρωπότητα λίγο προσεκτικά.

Εν ολίγοις, αυτό το μήνυμα δεν υποτίθεται ότι είναι ένα γλωσσικό αριστούργημα ή ότι προσπαθεί πολύ σκληρά να σας πείσει. Είναι περισσότερο σαν μια υπενθύμιση, για να χρησιμοποιήσετε το χρόνο, την ενέργεια και την ύπαρξή σας λίγο σοφά. Λίγο περισσότερο όπως θα έκαναν οι Θεοί ή οι επίδοξοι Θεοί. Λίγο περισσότερο σαν να έχει σημασία η ζωή σας.

"Αυτή η ανάρτηση θα με κάνει να νιώσω άσχημα", θα πει κάποιος. "Με πληγώνει". Ωστόσο, για το άτομο που δεν το κάνει αυτό, αυτή η ανάρτηση θα είναι πράγματι βάλσαμο για όλες τις πληγές και την ψυχή του. "Πόσο καλά θεραπεύομαι, που δεν προσβάλλομαι από αυτή την ανάρτηση", θα σκεφτούν στον εαυτό τους. "Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα σε αυτό το γεγονός και επιτέλους αγαπώ τον εαυτό μου", θα σκεφτούν.

Το μόνο που προσπάθησα να διδάξω στους ανθρώπους εδώ, αν μη τι άλλο, είναι να αποδίδετε αξία στην ύπαρξή σας και να μην καταλήγετε σε αυτή την κατάσταση του κάδου ανακύκλωσης. Να ζήσετε μια ζωή με λιγότερες τύψεις, περισσότερη ανάπτυξη και περισσότερη "ζωή μέσα στη ζωή σας". Οι κήρυκες του θανάτου, του αυτοακρωτηριασμού, αυτοί που θέλουν να είστε δυστυχισμένοι, ακούγονται από πολλούς.

Εμένα με ακούνε λίγοι. Λίγοι θέλουν να ζήσουν και ακόμα λιγότεροι είναι εκείνοι που πραγματικά θα σηκώσουν σήμερα τον εαυτό τους και θα πουν στον εαυτό τους: "Όχι άλλο, πιστεύω ότι αξίζω κάτι καλύτερο. Ώρα να προχωρήσω. Ό,τι κι αν έχω στο πιάτο μου, θα έχω ελπίδα και θα προχωρήσω προς τα πάνω. Κάτι υπάρχει εκεί πάνω και με καλεί".

Μην περιμένετε να απαντήσετε στο κάλεσμα άλλα 10 χρόνια. Το μόνο που θα κάνετε είναι να παρατείνετε τη λύπη σας.
 
Εξωγήινες Φυλές, Ερπετοειδείς, Γκρίζοι και Εκκεντρικότητα

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Τώρα στον Πνευματικό Σατανισμό γίνεται αναφορά σε οντότητες και εξωγήινους. Έχουμε πει την Αλήθεια για αυτά τα θέματα. Ωστόσο, εξαιτίας της φύσης αυτών των θεμάτων και των απόλυτων παρανοήσεων της πνευματικότητας, πολλοί άνθρωποι τα παρατραβάνε, κάνοντας τους εαυτούς τους τρελούς.

Το να πούμε την Αλήθεια για το θέμα αυτό ήταν επιβεβλημένο, και το μοιραστήκαμε για να γίνει γνωστό. Ωστόσο, παράλληλα με αυτή την Αλήθεια, δώσαμε επίσης όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πλαίσιο- τις οποίες αν δεν λάβετε σοβαρά υπόψη σας, χάνετε το νόημα της γνώσης αυτών εξ αρχής.

Η HPS Maxine έχει πει πριν από αυτό πολλά: Συντονίστε τους σαν ραδιόφωνο. Ναι, όλοι αυτοί υπάρχουν κάπου, και σίγουρα "Προσπαθούν να προκαλέσουν προβλήματα στους ανθρώπους". Οι πνευματικοί σατανιστές έχουν ανοσία σε αυτές τις οντότητες. Είστε ως επί το πλείστον απρόσβλητοι όταν αφιερώνεστε στον Σατανά και τους Θεούς. Οι Θεοί υποτίθεται ότι χειρίζονται αυτές τις οντότητες, όχι εσείς. Είναι εκεί για να σας στηρίζουν και να σας βοηθούν. Υπάρχουν στην ίδια διάσταση και θα χειριστούν αυτά τα παράσιτα.

Με τον ίδιο τρόπο που κάποιος φοβάται μια συγκεκριμένη μορφή ζωυφίου και αν ασχολείται με αυτά όλη μέρα, τα "βλέπει παντού" και τελικά αναπτύσσει παράνοια ή σχιζοφρένεια νομίζοντας ότι κάθε μικρός ήχος είναι μια κατσαρίδα μεγέθους Τέξας, όσοι δεν ελέγχουν το μυαλό τους θα δημιουργήσουν τέρατα στο κεφάλι τους λόγω του φόβου για το άγνωστο.

Όχι, δεν φταίνε οι Γκρίζοι και τα ερπετά που δεν πετυχαίνετε τα πάντα ή ίσως έχετε κάποιο άγχος- οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι κατακλυσμιαία χαμηλές. Αν αυτό συνέβαινε, οι μέθοδοι Πνευματικής Προστασίας θα ανακουφίσουν όλα αυτά τα προβλήματα.

Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε συναισθηματικά ζητήματα να αντιμετωπίσετε και πολλή ανάπτυξη. Φυσιολογικό και καλό, όλοι μας έχουμε. Ο αναπτυγμένος Πνευματικός Σατανιστής δεν πτοείται από αυτά τα "όντα", επειδή οι Θεοί είναι πιο ισχυροί. Με τον όρο ισχυρότεροι εννοώ ότι διοικούν το σύμπαν- αυτές οι άλλες οντότητες είναι απλώς ληστές που κυκλοφορούν και παρενοχλούν όποιον πέφτει στο επίπεδό τους. Δεν έχουν καμία δύναμη πάνω σε τίποτα άλλο.

Αντί να ασχολείστε με τους Εβραίους, τον εχθρό και τη νοοτροπία του θύματος, επικεντρωθείτε στους Θεούς και βάλτε τη νοητική σας ενέργεια σε αυτούς. Η λογική, η ασφάλεια, η ειρήνη και η παρηγοριά.

Όπως είπα ένα εκατομμύριο φορές επίσης στο RTR και στα σχετικά πολεμικά προγράμματα: Βγάλτε το από το μυαλό σας. Όταν τελειώσει το πρόγραμμα, αντιμετωπίστε αυτά τα φαντάσματα σαν να μην υπάρχουν. Κρατήστε τη ζωή σας καλή και την ενέργειά σας καθαρή- μην επικεντρώνεστε σε μαλακίες. Ο ίδιος κανόνας ακόμη πιο αυστηρός ισχύει για οτιδήποτε "εξωγήινης προέλευσης" του εχθρού. Είναι πραγματικά αρκετά μακριά από την ανθρωπότητα και τίποτα για τον Πνευματικό Σατανιστή, νέο ή προχωρημένο, που να δικαιολογεί την προσοχή σας. Δεν πρέπει να δώσετε την προσοχή σας σε αυτούς.

Όσο περισσότερο οι άνθρωποι επικεντρώνονται σε ανοησίες, τόσο περισσότερο δίνετε δύναμη σε ορισμένες ανοησίες. Το μυαλό σας μπορεί να συντονιστεί με αυτές, και όταν κάποιος συντονίζεται με την αρνητικότητα, αυτή η αρνητικότητα αυξάνει σε δύναμη. Τελικά, ένα ασταθές μυαλό είναι η αιτία της καταστροφής κάποιου. Κάποιος ασχολείται πολύ με αυτό και τότε αρχίζει να επινοεί αφύσικες και άσχετες αιτίες ως αιτίες για τα "προβλήματα". Αυτό πάει πολύ μακριά από ένα σημείο και μετά, και μπορεί κανείς να προκαλέσει στην πραγματικότητα έναν ισχυρό συντονισμό με αυτές τις αρνητικές οντότητες, οι οποίες θα σας βασανίσουν, επειδή είστε ανόητοι και δεν συντονίζεστε με τους Θεούς αντί γι' αυτό.

Οι πραγματικοί άνθρωποι που έχουν ψυχικές ασθένειες έχουν αυτές τις ασθένειες που επιδεινώνονται από αυτές επίσης, και αυτές είναι επίσης οι πιο φωνητικές. Γίνονται εξαιρετικά μπερδεμένοι, όπως οι πρεζάκηδες στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι λένε ότι ένας εξωγήινος ήρθε και τους εμφύτευσε μια συσκευή στο κεφάλι που τους έκανε να θέλουν να κάνουν κρακ. Στην πραγματικότητα, ήθελαν να κάνουν το κρακ, και αυτό είναι ψυχική ασθένεια που εκφράζεται μέσω της μετατόπισης της ευθύνης στους "εξωγήινους".

Πηγαίνετε στη Νέα Υόρκη και ρωτήστε τον ντόπιο πρεζάκια και σύντομα θα μάθετε ότι ερπετά ήταν στην αυλή του και τον κυνηγούσαν με μπλε σειρήνες. Στην πραγματικότητα ήταν οι μπάτσοι επειδή έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτές τις έβαλε εκεί η Παγκόσμια Συνωμοσία των Illuminati για να τους σταματήσει από το να τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα- επειδή σχεδίαζαν να ανοίξουν ένα ρήγμα μέσω της υπερβολικής ταχύτητας και θα έμπαιναν σε μια άλλη διάσταση αφού θα ενεργοποιούνταν η εμφυτευμένη στον εγκέφαλό τους συσκευή.

Με τα χρόνια έχω επίσης δει ότι πολλοί λεγόμενοι "ανοιχτόμυαλοι πνευματιστές" σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς πάσχουν από ισχυρές ψυχικές ασθένειες, που επιδεινώνονται από ψευδή γνώση και ψευδή εστίαση. Άλλοι που θέλουν να τους καταστρέψουν διανοητικά, τους λένε να εστιάζουν σε αυτές τις εχθρικές οντότητες, κάνουν Τελετουργίες για να τους "συνδέσουν" μαζί τους, και γενικά μολύνουν το μυαλό τους και τους λένε κάθε είδους ανοησίες, ώστε να χάσουν εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα. Έτσι καταστρέφουν τους ανθρώπους.

Στη συνέχεια, κάθε χοντρός τρελός "απήχθη οριστικά" επειδή είναι τόσο σέξι που οι εξωγήινοι ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί τους σε ένα μπαρ κάπου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη. Αυτή ήταν επίσης μια άλλη μέθοδος ώστε οι UFOlogists και πολλοί άλλοι να χάσουν την απόλυτη αξιοπιστία τους.

Δεν λέω ότι οι καημένοι οι άνθρωποι δεν έχουν πέσει θύματα στο παρελθόν, αλλά λέω ότι μόνο στο 20% των περιπτώσεων αυτό ήταν αλήθεια. Οι άνθρωποι επίσης δεν έχουν ιδέα για τις διαστάσεις και την πνευματικότητα, οπότε μπορούν να δουν ένα όνειρο και να νομίζουν ότι ήταν "αληθινό". Ή μπορούν να έχουν παραισθήσεις και να λένε ότι τους παρέλαβε το φορτηγό της KFC, ώστε οι Εξωγήινοι να παίζουν Tic-Tac-Toe στο σώμα τους.

Το 20% των περιπτώσεων είναι πλήρως πραγματικές. Αλλά θα ήθελα να μην ανοίξω αυτό το θέμα εδώ για να μην εκτροχιαστεί το νήμα. Μπορούμε να το αφήσουμε για ένα άλλο σχετικό κήρυγμα πάνω στο θέμα.

Περιττό να πω ότι όλα αυτά θα πρέπει να απορριφθούν ως σημείο εστίασης στον Πνευματικό Σατανισμό. Ναι, γνωρίζουμε ότι αυτά υπάρχουν- ναι, υπάρχουν ατελείωτα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξή τους. Ναι, ξέρουμε τι θέλουν να κάνουν. Ναι, αποτελούν "κίνδυνο". Αλλά σε όλα αυτά, τίποτα δεν έχει πραγματικά σημασία: Οι Θεοί είναι ανώτεροι και τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Δεν είναι ο Τζο από τη Νέα Υόρκη ο πρεζάκιας που θα λύσει αυτό το ζήτημα, είναι οι Θεοί μας που βρίσκονται σε συνεργασία με αυτές τις οντότητες.

Οι σύγχρονοι άνθρωποι είναι επίσης πολύ ηλίθιοι, καθώς νομίζουν ότι είναι όλα τα είδη των πραγμάτων ή ότι τους ανατίθενται όλα τα είδη των πραγμάτων. Ο πρεζάκιας της Νέας Υόρκης πιστεύει επίσης ότι οι ίδιοι είναι η αιτία της κίνησης του πλανήτη- ότι αν σταματήσουν να κάνουν κρακ, ο ίδιος ο πλανήτης θα πέσει κάτω. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό συνδέεται με την εξωγήινη εμφυτευμένη συσκευή τους, την οποία αν αφαιρέσουν, ο Ουρανός θα εκραγεί και όλοι θα ψηθούμε.

Καμία από αυτές τις ανοησίες και τα σχιζοφρενικά πράγματα δεν υπάρχουν στις Αρχαίες Θρησκείες του Κόσμου. Ναι, οι Αιγύπτιοι απεικόνιζαν πολλές από αυτές τις βρώμικες οντότητες στις επιγραφές τους και το ίδιο έκαναν και πολλοί άλλοι. Αλλά αυτές ήταν επιγραφές κάτω σε κάποιο σοκάκι, ανάμεσα στα άχρηστα πράγματα. Τα πράγματα που αξίζουν, όπου πρέπει να κατοικεί κανείς, είναι οι υπερκόσμιοι και παντοδύναμοι Θεοί του Ωρίωνα, του Ντουάτ, του Τουάθα Ντε Ντανάαν, του Ολύμπου, του Όρους Άντι - ή πολλών ανάλογα με τις μυθολογίες. Αυτοί από το Αλντεμπάρραν, τον Σείριο, τον Ωρίωνα.

Παρόλα αυτά, ακόμη και αυτοί οι Θεοί δεν θα σας προσκαλέσουν σε ένα ταξίδι επιστημονικής φαντασίας που υποτίθεται ότι ικανοποιεί την ανοησία, αλλά μάλλον θα σας υποδείξουν να είστε προσγειωμένοι και πνευματικοί με υγιή τρόπο, ταυτόχρονα. Το ζητούμενο της πνευματικής σας εξέλιξης δεν περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία μεγάλων αυταπατών, αλλά από το να τις εξοβελίζετε και να κάνετε τη δουλειά σας σύμφωνα με τα επίπεδα της πραγματικότητας. Οτιδήποτε άλλο πέρα από ένα σημείο είναι μόνο εντυπωσιασμός και σπατάλη του χρόνου σας.

Εντάξει, κάποιοι εξωγήινοι προσπαθούν να εμποδίσουν την ανθρωπότητα να προοδεύσει, σιγά το πράγμα. Κάνατε τους διαλογισμούς σας σήμερα ή θα κλαψουρίζετε για σκατόμυαλους γαμιόληδες από άλλη διάσταση που σας χύθηκε πάλι το γάλα, όπως ένα μωρό που κάνει πως δεν πάει για ύπνο εξαιτίας του μπαμπούλα; Είναι τόσο απαραίτητο να επικεντρωθείς στον μπαμπούλα ή να πας για ύπνο; Αν πήγαινες για ύπνο θα καταλάβαινες ότι ο μπαμπούλας δεν σε απειλεί στην πραγματικότητα. Και ότι δεν έχει νόημα να ασχολείστε με τον μπαμπούλα, επειδή δεν κοιμάστε ως αποτέλεσμα.

Αυτά αποτελούν κίνδυνο μόνο για τους παρακάτω:

1. Μοναχικοί wanna-be αποκρυφιστές, οι οποίοι δεν είναι με τους Θεούς. Αυτοί μπορεί να καταλήξουν στο έλεός τους.
2. Εκείνοι που δεν μπορούν να ελέγξουν την υπερδραστήρια φαντασία τους και συντονίζονται με αυτά, κάνοντας τη δική τους καταδίκη. Δηλαδή κυρίως στο μυαλό τους δεν είναι πάντα ρεαλιστικές οι "επιθέσεις".
3. Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε πράγματα όπως ο καθαρισμός της αύρας ή η αύρα προστασίας.
4. Περιπτώσεις εχθρικών πνευματιστών που κινδυνεύουν να καταστραφούν ολοκληρωτικά μέσω πληρεξουσίων όπως η "Νέα Εποχή" κ.λπ. που αφήνουν ανοιχτές πύλες σε αυτές τις άθλιες οντότητες να τους επιτεθούν. Όσοι επίσης βρίσκονται κάτω από τα εχθρικά προγράμματα που απαγορεύουν την πνευματικότητα, αλλά "το δοκιμάζουν ούτως ή άλλως", μπορεί να έχουν τρομερές εμπειρίες μέσω αυτού. Πολλοί "New Agers" υπήρξαν "απαχθέντες" και οι ζωές τους καταστράφηκαν από αυτούς - ήταν αρκετά χαζοί για να τους λατρέψουν, κρύβονται πίσω από τις "Αγγελικές Ταυτότητες" των Εβραίων. Το να την πατήσουν είναι κάτι που ειδικεύονται.

Όποιος είναι ένας αξιοπρεπής Πνευματικός Σατανιστής και δεν εστιάζει καθόλου σε αυτά, είναι πλήρως προστατευμένος από αυτά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Οι Θεοί βρίσκονται στη ζωή κάποιου για κάποιο λόγο. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στους ανθρώπους έτσι- εκτός βέβαια αν οι άνθρωποι κάνουν λάθη για να ανοιχτούν σε αυτά.

Η δουλειά σας ως Πνευματικός Σατανιστής δεν είναι να δημιουργήσετε ιδανικά όπως ο Joe ο πρεζάκιας της Νέας Υόρκης, η δουλειά σας είναι να παραμείνετε υγιείς, λογικοί, μακριά από ανοησίες και να χρησιμοποιήσετε την Αλήθεια με εποικοδομητικό τρόπο- να αναπτυχθείτε πνευματικά, να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη με τους Θεούς, να πιστέψετε στη δική σας δύναμη και να βρίσκεστε κάτω από ένα προστατευμένο περιβάλλον μέχρι να γίνετε άτρωτοι. Δεν μπορεί κανείς να πάθει κακό από αυτές τις οντότητες- πρέπει να έχει επίγνωση, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί ενεργά γι' αυτό. Αν κάποιος δέχεται ψυχική επίθεση, πρέπει να προσευχηθεί στους Θεούς και θα εξαφανιστεί σχεδόν αμέσως.
 
Σχέσεις: Ψέματα που λέγονται στους Άντρες (Μέρος 1o)

Αρχιερέας Lydia


Ο εχθρός έχει δουλέψει πολύ καιρό και σκληρά για να μας καταστρέψει με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι η βασική μας ευτυχία να έχουμε έναν σύντροφο με τον οποίο έχουμε την αίσθηση του ανήκειν, κάποιον με τον οποίο να αγωνιζόμαστε για τους στόχους της ζωής μας, κάποιον με τον οποίο να αναπτυσσόμαστε και να προοδεύουμε. Η αγάπη είναι επιτακτική ανάγκη για την ανάπτυξη, έτσι μας έφτιαξαν οι Θεοί, και ο εχθρός το γνωρίζει αυτό και έχει κάνει ό,τι μπορεί για να το εκμεταλλευτεί ή να το καταστρέψει.

Για αυτή τη θέση, θα χρησιμοποιήσω τη λέξη "γάμος", αλλά φυσικά αυτό ισχύει για κάθε σημαντική σχέση, όχι μόνο για το νομικό συμβόλαιο ή τον εκκλησιαστικό γάμο. Η αγάπη δεν είναι πάντα απλοϊκή, υπάρχουν και άλλες μορφές σχέσεων που ταιριάζουν καλύτερα σε κάποιους ανθρώπους.

Υπάρχουν πολλά ψέματα που μας λένε σχετικά με αυτό το θέμα. Ένα από αυτά, είναι η όλη έννοια του "ραντεβού". Στις μέρες μας, παρουσιάζεται ως ο νικηφόρος στόχος: να έχεις πολλά ραντεβού. Σκεπτόμενοι κριτικά, αυτό προφανώς δεν είναι ο τελικός στόχος. Ο σκοπός των ραντεβού ήταν κάποτε να βρούμε σύντροφο και να παντρευτούμε.

Αλλά τώρα, οι παντρεμένοι άνδρες θεωρούνται υποτιμημένοι στην ιεραρχία των ανδρών, ενώ αυτοί που δεν μπορούν καν να διατηρήσουν μια μακροχρόνια σχέση θεωρούνται οι "πιο επιτυχημένοι" μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα σωρό ανούσια ραντεβού με τυχαίες γυναίκες. Ο γάμος θεωρείται ότι είναι "δεμένος με το παλιό μπαλάκι και την αλυσίδα" (σύζυγος).

Δεν είναι όλοι προορισμένοι να βρουν μια μόνιμη σχέση από νεαρή ηλικία, πολλοί άνθρωποι βρίσκονται ακόμα σε ένα ταξίδι εξέλιξης και θα έχουν περισσότερες σχέσεις μέσα από την τρέχουσα ζωή τους. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και υγιές για διάφορους ανθρώπους.

Όμως η σημερινή τάση (τις τελευταίες δεκαετίες) να νιώθουμε την ανάγκη να "παίζουμε συνεχώς το παιχνίδι των ραντεβού" εμποδίζει τους ανθρώπους να βρουν μόνιμη αγάπη, προωθεί μια αίσθηση ναρκισσισμού αλλά ταυτόχρονα και μια αίσθηση κατωτερότητας και εμποδίζει τους ανθρώπους να έχουν πραγματικούς δεσμούς με τους άλλους. Προσθέτοντας σε αυτό, ο κόσμος άνοιξε πολύ τις τελευταίες δεκαετίες και οι άνθρωποι έχουν πλέον πάρα πολλές επιλογές, πάρα πολλές επιλογές, γεγονός που τους καθιστά ανίκανους να περιοριστούν σε λίγους και εκλεκτούς. Και η κοινή νοοτροπία του "το γρασίδι είναι πιο πράσινο στην άλλη πλευρά" δεν βοηθάει.

Οι άνθρωποι έχουν προγραμματιστεί να αισθάνονται ανασφαλείς και άχρηστοι, για τυχαία πράγματα που δεν έχουν καν πραγματική σημασία. Αναρωτηθείτε τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή και κρατήστε το στο μυαλό σας.

Ψέμα: Πρέπει να είσαι πολύ ελκυστικός/ ψηλός/ γυμνασμένος για να βρεις σύντροφο, αλλιώς είσαι καταδικασμένος να είσαι incel.

Οι άνθρωποι που το πιστεύουν αυτό, δεν έχουν δει ποτέ την πραγματικότητα; Απλά κοιτάξτε όλους τους άσχημους, κοντούς, χοντρούς άνδρες που βρίσκουν γυναίκες και ζουν μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Όσο για το ύψος, δεν αρέσουν σε όλες τις γυναίκες οι ψηλοί άντρες, οπότε σταμάτα να λες στον εαυτό σου ότι αυτό θέλουν όλες οι γυναίκες.

Κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε: στις γυναίκες αρέσει η οικειότητα. Αν έχουμε συναισθήματα για έναν άνδρα, είναι πιο ελκυστικός στα μάτια μας. Κάποιες γυναίκες δεν είναι έτσι και είναι ρηχές, αλλά για τις περισσότερες από εμάς, βρίσκουμε τους άνδρες που αγαπάμε πιο ελκυστικούς για εμάς. Έχουμε επίσης την τάση να θεωρούμε τους άνδρες συγγενείς μας πιο ελκυστικούς, απλώς και μόνο επειδή είναι από εμάς, από το αίμα μας.

Η γυμναστική θα αυξήσει την εμφάνισή σας και θα σας βάλει σε μια υψηλότερη κατηγορία, συν το ότι είναι απλά καλό για τη σωματική και ψυχική σας υγεία ούτως ή άλλως- αλλά δεν είναι απαραίτητη, όπως αποδεικνύεται από όλους τους άντρες σε κακή φυσική κατάσταση που εξακολουθούν να βρίσκουν τον έρωτα ούτως ή άλλως.

Ψέμα: Πρέπει να βγάζεις πολλά χρήματα για να εντυπωσιάσεις τις γυναίκες.

Για ορισμένες γυναίκες, ναι. Αυτό υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη τους, για να παντρευτούν πλούσιους άνδρες με κύρος. Αλλά για τις περισσότερες γυναίκες, όχι. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μέτριοι (σε διάφορους βαθμούς και τομείς) και θα καταλήξουν με συντρόφους που είναι ισότιμοι μαζί τους. Και πάλι, κοιτάξτε την πραγματικότητα. Κοιτάξτε όλα τα ζευγάρια που τα βγάζουν πέρα με ελάχιστα χρήματα, αλλά εξακολουθούν να έχουν ο ένας τον άλλον.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να εντυπωσιάσουν μια γυναίκα. Η ικανότητα να κάνει μια συζήτηση, η ικανότητα να φτιάξει κάτι στο σπίτι, η ικανότητα να αναπτύξει μια δεξιότητα ή να δουλέψει πάνω σε ένα ταλέντο, η ικανότητα να είναι αξιόπιστος και αξιόπιστη, η ικανότητα να μας βγάλει από το τέλμα και να προσθέσει ενθουσιασμό στη ζωή μας, η ικανότητα να μας κάνει να νιώθουμε πολύτιμοι και ξεχωριστοί, η ικανότητα να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους και την οικογένειά μας, η ικανότητα να ενδιαφέρεται για τα ενδιαφέροντά μας, ως μερικά παραδείγματα. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος!

Ψέμα: Είναι αδύνατο να βρεις κοπέλα, πόσο μάλλον γυναίκα.

Βγάλτε το αυτό από το μυαλό σας. Αποπρογραμματίστε τον εαυτό σας από αυτές τις ιστοσελίδες incel που ακολουθείτε, καταστρέφουν το μυαλό και τη ζωή σας. Είναι εύκολο να βρεις κάποια. Αποπρογραμματίστε το μυαλό σας και κάντε μια εργασία απελευθέρωσης της ψυχής αν χρειαστεί, αν έχετε κάποιο κάρμα ή κατάρες σχετικά με τις σχέσεις. Μην ακούς τους τοξικούς αρνητές που εγκατέλειψαν τη ζωή, βρες καλύτερους φίλους που σε ενθαρρύνουν. Μάθετε από ανθρώπους που έχουν πραγματική εμπειρία ζωής.

Ψέμα: Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες, οπότε γιατί να ασχοληθώ;

Λοιπόν, υπάρχει δουλειά. Αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής. Αγωνίζεστε για να προχωρήσετε στη ζωή, αλλιώς μένετε στάσιμοι και διαλύεστε. Δώστε και πάρτε, βοηθήστε το σύντροφό σας και θα βοηθηθείτε σε αντάλλαγμα. Αν αγαπάς κάποιον, το να κάνεις πράγματα γίνεται ευκολότερο κατά κάποιον τρόπο, επειδή έχεις μεγαλύτερη αίσθηση του σκοπού και κερδίζεις περισσότερα από αυτό. Γιατί να μαγειρεύετε φαγητό μόνο για τον εαυτό σας, όταν μπορείτε να φτιάξετε ένα απολαυστικό γεύμα μαζί;

Ψέμα: Πρέπει να πας σε μπαρ για να γνωρίσεις γυναίκες.

Βέβαια, αν ψάχνεις για ένα μεθυσμένο one-night-stand. Αλλά αν ψάχνεις να γνωρίσεις κάποια σημαντική, θα ήταν καλύτερα να γνωριστείς μέσω φίλων ή της οικογένειας, ή μέσω ενός χόμπι ή σε μια εκδήλωση.

Ψέμα: Πρέπει να είσαι σούπερ σίγουρος και εξωστρεφής.

Πολλές γυναίκες προτιμούν άνδρες που είναι πιο εσωστρεφείς, που περνούν περισσότερο χρόνο σκεπτόμενοι και διαβάζοντας, για παράδειγμα. Όλοι έχουμε τη δική μας προσωπικότητα, δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες ο ίδιος ακριβώς τύπος άνδρα. Πολλοί άνδρες που είναι ντροπαλοί είναι πολύ αξιαγάπητοι. Και αν δεν ξέρετε κάτι, να είστε ανοιχτοί σε αυτό, αλλά μπορείτε να αναφέρετε τις άλλες σας δεξιότητες. Και δουλέψτε πάνω στην ανάπτυξη δεξιοτήτων. Όσοι από εσάς είστε δότες διαβάστε το άρθρο μου πριν από μερικούς μήνες για την πραγματική αυτοπεποίθηση, ελπίζω να σας βοήθησε.

Ψέμα: Πρέπει να προσεγγίζεις κάθε γυναίκα ως πιθανό ραντεβού.

Όχι! Πολλοί από εμάς προορίζονται για να είναι φίλοι. Οι Θεοί θέλουν οι άνδρες και οι γυναίκες να είναι φίλοι. Το να έχετε φίλους του αντίθετου φύλου μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σας, να διευρύνει το μυαλό σας και να ωθήσει την κοινωνία προς τα εμπρός. Από όλες τις γυναίκες στον κόσμο, δεν είναι όλες προορισμένες να γίνουν σύντροφοί σας. Το να αντιμετωπίζετε κάθε γυναίκα ως πιθανό ραντεβού περιορίζει αυτομάτως την αλληλεπίδραση και εμποδίζει τη δικτύωση για φίλους, την απόκτηση διαφόρων ευκαιριών, ή αλλιώς τη διεύρυνση της ζωής σας με οποιονδήποτε τρόπο.

Ψέμα: Πρέπει να προσποιείσαι ότι είσαι κάποιος που δεν είσαι.

Μην το κάνεις ποτέ αυτό, γιατί έτσι κι αλλιώς θα βρεις μόνο γυναίκες που δεν σου ταιριάζουν και θα είσαι δυσαρεστημένος με τον εαυτό σου. Μάθετε να εκτιμάτε αυτό που είστε, να αναπτύσσετε όποιους τομείς σας λείπουν, με έναν υγιή τρόπο για εσάς. Για να βρείτε τον πιο κατάλληλο σύντροφο για εσάς, πρέπει να είστε ο εαυτός σας. Παρουσιάστε τον εαυτό σας όπως είναι (ίσως γυαλίστε τυχόν κακούς τρόπους ή χοντράδα, αλλά όχι με επιτηδευμένο τρόπο). Επίσης, κάθε γυναίκα με ποιότητα είναι πιθανό να διακρίνει την ψεύτικη συμπεριφορά.

Ψέμα: Πρέπει να φοράς ακριβά κοστούμια (ή οποιοδήποτε μοντέρνο στυλ).

Σε πολλές γυναίκες στην πραγματικότητα δεν αρέσουν αυτά τα ρούχα. Να είστε ο εαυτός σας, να φοράτε τα ρούχα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι σχετικά καθαρά και δεν μυρίζουν άσχημα. Ίσως σκεφτείτε να δοκιμάσετε ένα νέο ενημερωμένο στυλ, αλλά βασικά μείνετε στο να αντανακλάτε την προσωπικότητα και τα γούστα σας.

Ψέμα: Αν δεν έχεις ακόμα κοπέλα, είσαι "incel" και θα είσαι πάντα έτσι.


Βγάλτε το από το μυαλό σας. Πολλοί άνθρωποι δεν συνάπτουν σημαντικές σχέσεις παρά μόνο λίγο αργότερα στη ζωή τους, αυτό υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη και ήταν σύνηθες σε όλη την ιστορία. Και απαλλαγείτε από τη λέξη "incel", απαλλαγείτε από τη σκέψη ότι αυτή είναι η ταυτότητά σας. Η λέξη που χρησιμοποιούσαν ήταν "εργένης", η οποία είναι πολύ πιο αξιοσέβαστη. Μην προγραμματίζετε τον εαυτό σας να πιστεύει ότι θα είστε πάντα "incel", γιατί οι σκέψεις σας είναι ισχυρές, ειδικά καθώς προοδεύετε.

Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω αυτό: εσείς διαμορφώνετε την πραγματικότητά σας. Βεβαιωθείτε ότι τη διαμορφώνετε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς και κάντε τις απαραίτητες εργασίες και ενέργειες για να διαμορφώσετε τη ζωή που θέλετε.

Συνδέοντας με αυτό: η ζωή σας δεν θα παραμένει πάντα ακριβώς η ίδια. Περνάμε μέσα από μεταμορφώσεις στη ζωή. Η διέλευση του Πλούτωνα σε έναν νέο γενέθλιο οίκο ή η όψη με έναν γενέθλιο πλανήτη μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Το ίδιο και ο Ουρανός. Αυτό που είστε τώρα, δεν είναι αυτό που θα είστε πάντα. Μείνετε ανοιχτοί στην καθοδήγηση των Θεών για τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο!

Ψέμα: Χρειάζεσαι κοπέλα/σύζυγο αυτή τη στιγμή, αλλιώς είσαι καταδικασμένος και αποτυχημένος.

Όχι, μπορείτε να επικεντρωθείτε σε άλλους τομείς της ζωής σας, όπως το να προχωρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο στην καριέρα σας, πριν βρείτε κάποιον για να περάσετε χρόνο μαζί του. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιπλέον ενέργεια που έχετε κατά τη διάρκεια της εφηβείας και της δεκαετίας των 20 για να προωθήσετε την εκπαίδευσή σας και την καριέρα σας. Η ζωή δεν είναι κάτι που κερδίζεται εξ ολοκλήρου από μια καθορισμένη ηλικία, είναι μια πλήρης πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης.

Το οποίο μας οδηγεί στο αντίθετο ψέμα:

Ψέμα: Δεν πρέπει να κάνεις σχέση μέχρι να φτάσεις μια ηλικία.

Πολλές επιτυχημένες σχέσεις, και επιτυχημένοι άνθρωποι που έχουν σχέσεις, ξεκίνησαν όταν ήταν ακόμα στο λύκειο. Η ζωή συμβαίνει σε διαφορετικά στάδια για διαφορετικούς ανθρώπους, όλη η ανθρωπότητα δεν θα έχει ποτέ τις ίδιες ακριβώς εμπειρίες στις ίδιες ακριβώς ηλικίες. Η ζωή δεν λειτουργεί έτσι, όπως δείχνει η αστρολογία και αποδεικνύεται από την παρατήρηση της πραγματικότητας, τόσο της σημερινής όσο και της ιστορικής.

Ψέμα: Πρέπει να παντρευτείς.

Όχι απαραίτητα. Όλοι έχουμε τη δική μας πορεία στη ζωή, οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι για όλους. Αν ο δρόμος σας είναι να παραμείνετε εργένης, τότε κάντε το, αλλά μην κλείνεστε στην ιδέα να έχετε τουλάχιστον έναν ρομαντικό σύντροφο για ένα μέρος του ταξιδιού της ζωής σας. Ο έρωτας δεν είναι πάντα απλοϊκός, υπάρχουν άλλες μορφές σχέσεων που ταιριάζουν καλύτερα σε κάποιους ανθρώπους. Και δεν είμαστε YOLO, έχουμε στάδια στη διάρκεια της ζωής μας μέχρι τη Θεότητα.

Ψέμα: Χρειάζεσαι την προσοχή των γυναικών για να επικυρωθείς στη ζωή.

Μην είσαι ναρκισσιστής, μην νομίζεις ότι όλες οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο πρέπει να σε προσέξουν, μην νομίζεις ότι είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που υπάρχει. Ο καθένας έχει τα δικά του πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή του. Παίρνεις την προσοχή από τους φίλους και την οικογένειά σου και περιστασιακά από αγνώστους. Και, μην νομίζετε ότι είστε άχρηστοι επειδή δεν λαμβάνετε την προσοχή όλων. Αυτή είναι μια πολύ ανθυγιεινή νοοτροπία που έχετε. Μην αισθάνεστε κατώτεροι από εκείνους που λαμβάνουν περισσότερη προσοχή από εσάς. Νιώστε άνετα και ευτυχισμένοι με τον εαυτό σας και να ξέρετε ότι οι Θεοί και οι Θεές είναι με το μέρος σας- αυτό και μόνο θα πρέπει να σας κάνει να νιώθετε ικανοποιημένοι, αν οι άλλοι δεν σας προσέχουν πάντα.

Ψέμα: Αυτό που βλέπεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ. είναι η αλήθεια ή αντιπροσωπευτικό όλων των γυναικών.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα με ψέματα και ψευδαισθήσεις και ανθρώπους που ζουν σε ψευδαισθήσεις και προσπαθούν να προβάλλουν αυτές τις ψευδαισθήσεις. Επίσης, οι γυναίκες εκεί δεν αντικατοπτρίζουν όλες τις γυναίκες. Πολλές γυναίκες είναι ντροπαλές ή δεν ενδιαφέρονται να γίνουν "influencer". Οι influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπερεκπροσωπούνται κατάφωρα, επειδή είναι αυτοί που βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- συνεπώς, αυτοί που βλέπετε πιο συχνά. Αγνοήστε ό,τι θέλουν ή ισχυρίζονται ή δηλώνουν, γιατί αποτελούν μόνο ένα μικρό ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού και σίγουρα δεν μιλούν για όλες τις γυναίκες.

Ψέμα: Θα πρέπει πάντα να είσαι ευγενικός και δίκαιος με τους άλλους άντρες.

Έχετε ακούσει ποτέ τη φράση "όλα είναι δίκαια στην αγάπη και στον πόλεμο"; Αποτινάξτε τον ανταγωνισμό σας και κυνηγήστε τη γυναίκα που θέλετε. Εκείνη θα εκτιμήσει το γεγονός ότι τη θέλετε τόσο πολύ και θα νιώσει μεγαλύτερη εκτίμηση από εσάς.


Κλείνοντας, αγνοήστε τα ψέματα που έχουν σκοπό να μας προγραμματίσουν. Να σκέφτεστε πάντα κριτικά και να παρατηρείτε την πραγματικότητα, τόσο τη σημερινή όσο και την ιστορική. Να έχετε ελπίδα, μην εγκαταλείπετε ποτέ την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Θα οδηγήσουμε τον κόσμο σε ένα καλύτερο μέλλον.

Τέλος, να μια συμβουλή που θα σας βοηθήσει με τις γυναίκες: δουλέψτε την προσωπικότητά σας και το μυαλό σας. Αυτά είναι τα πράγματα που έχουν σημασία και θα την κρατήσουν να ενδιαφέρεται για εσάς. Βελτιώστε τις συνομιλιακές σας δεξιότητες, εξασφαλίστε ότι θα νιώσει ότι την ακούτε πραγματικά, δημιουργήστε μια σύνδεση μαζί της. Οι σχέσεις χτίζονται με τον καιρό και τις κοινές εμπειρίες. Να είστε υπομονετικοί όταν απαιτείται, να είστε αυθόρμητοι όταν απαιτείται, να είστε παθιασμένοι όταν απαιτείται.

Η αγάπη είναι ένα ταξίδι και έχει σκοπό να ωφελήσει όλους τους εμπλεκόμενους.


(Tο μέρος 2o θα αφορά τα ψέματα που λέγονται στις γυναίκες).
 
Ψευδαίσθηση ότι μας αξίζουν περισσότερα στον Πνευματικό Σατανισμό

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Καθώς αυτό το θέμα θα ήταν μεγαλύτερο, θέλω να το κρατήσω σύντομο. Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να υποθέτουν ότι ο Σατανάς ή οι Θεοί, τη στιγμή που περνάς την πύλη, σου χρωστάνε κάτι ή ότι θα σε πάνε ξαφνικά σε αόρατα ύψη ανάπτυξης.

Δεδομένου ότι κάποιος μεταφέρει πολλές πεποιθήσεις από τον Χριστιανισμό, όπου τα πάντα είναι μπερδεμένα μέσα στο μυαλό, ή το Ισλάμ που λέει "Όλα τα πράγματα είναι από τον Αλλάχ", μετατρέπουν την πτυχή της μετατόπισης των ευθυνών σε Πνευματικό Σατανισμό - όπως και όλες οι προηγούμενες ψυχικές διαταραχές που προέκυψαν από αυτές τις λανθασμένες πεποιθήσεις. Και αντί να αλλάξουν για να προσαρμοστούν στο νέο κόσμο και να μάθουν να τον αποδέχονται, αντί να προσπαθούν να του επιβάλουν τα δικά τους πρότυπα, αποτυγχάνοντας στο μονοπάτι.

Πρόσφατα, έστειλα ένα σύντομο σεμινάριο μαθημάτων στους Δωρητές του JoS. Αν και ήταν σύντομο, δεν μου αρέσει να φλυαρώ σαν ανόητος για να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι ήταν μεγαλύτερο. Τα 10 σημεία που σχετίζονται με αυτό είναι από τη θεϊκή προέλευση της εξαιρετικά βαθιάς και πολύ υπερβολικά τιτάνιας προσπάθειάς μου να αναπτυχθώ στο μονοπάτι. Μακάρι κάποιος άλλος να μου τα έλεγε αυτά πριν από περισσότερα από 15 χρόνια- η HPS Maxine έκανε ό,τι μπορούσε και οι Θεοί να την ευλογούν, με οδήγησε μακριά από πολλά ψέματα όπως και άλλα μέλη.

Με τη νοοτροπία του "κόψε το κυνήγι". Τα πρώτα σημεία ήταν να "ξεχάσετε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε".

Η πραγματική αξία αυτών των θεμάτων, ενώ πολλοί άνθρωποι παρεξηγούν την αξία, θα γίνει κατανοητή όταν κάποιος κατανοήσει πώς λειτουργεί η σοφία και η σωστή γνώση. Ορισμένα πράγματα είναι απλά. Το απλό λάθος να μην "ξεχάσετε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε" και να τα μεταφέρετε εδώ, μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τον Μυημένο. Γι' αυτό το λόγο θα ενημερώσω τη σελίδα Αφιέρωσης τις επόμενες ημέρες. Αυτές οι 10 Οδηγίες θα γραφτούν εδώ.

Έτσι αποφεύγεται η αυταπάτη. Αν μη τι άλλο, όλη μου η δουλειά είναι ουσιαστικά να αποσαφηνίσω το έργο των Θεών και να το βελτιώσω και να το επεκτείνω, ώστε να γίνει κρυστάλλινα σαφές, μόνο και μόνο για το καλό όλων μας, ώστε να μπορέσουμε να στεφανωθούμε με την ενδεχόμενη επιτυχία μας στο μονοπάτι. Για τον σκοπό αυτό, πρέπει να κάνει κανείς ό,τι μπορεί για να εξορίσει το ψέμα από τον εαυτό του και τις αντιλήψεις του. Αυτό απαιτεί χρόνο, κόπο και εμπειρία για να επιτευχθεί, αλλά και σωστή γνώση.

Όσο περισσότερο απομακρύνεται κανείς από αυτό, τόσο περισσότερα λάθη- όσο περισσότερα λάθη, τόσο περισσότερο θολώνει η κατανόησή του.

Έχω γνωρίσει ανθρώπους που δεν μπορούν να μιλήσουν αγγλικά, να αισθάνονται ότι δικαιούνται να έχουν εταιρείες που θα "παράγουν δισεκατομμύρια". Θα "έκαναν" αυτό και "εκείνο" τα τελευταία 5 με 10 χρόνια, τώρα δεν σηκώνονται από το κρεβάτι για να το κάνουν- τελικά "θα το κάνουν". Όταν "θα το κάνουν", "υπόσχονται Χ και Χ".

Οι πραγματικοί εργάτες του Σατανά, θα κάθονταν πραγματικά να μάθουν αγγλικά και αν πραγματικά πιστεύουν σε αυτό το πεπρωμένο τους, θα έβλεπαν πόσο μακριά θα μπορούσαν να φτάσουν. Πάρα πολλά λόγια, ισοδυναμούν με καμία πράξη εδώ. Όλα αυτά έχουν σκοπό να πείσουν τους άλλους, όχι για να το κάνει κάποιος να συμβεί.

Έχω δει ανθρώπους που αυθαίρετα και από το πουθενά, αυτοαποκαλούνται "Απόστολοι του Σατανά" και μετά από 10 χρόνια καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν συνέβαινε, και μετά κατηγορούν τους Θεούς [το Αποστολικό έργο υποτίθεται ότι δημιούργησε ένα μέγαρο ή κάτι τέτοιο, δεν συνέβη].

Ρωτήθηκε ο Σατανάς σχετικά με αυτό; Ή μήπως απλά κάποιος μονομερώς το όρισε αυτό και μετά είδαν ότι ο δρόμος είναι μακρύτερος ή δεν είναι ακριβώς σύμφωνα με τις προσδοκίες τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει κάποια πικρία τώρα; Λέει επίσης οπουδήποτε ότι θα καθίσετε σε έναν χρυσό θρόνο και μετά 9 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα ρίχνουν λουλούδια στα πόδια σας; Από πού προέρχονται αυτά τα πράγματα; Από τις ταινίες; Από ψευδαισθήσεις; Από παραφροσύνη;

Άνθρωποι που μου λένε "Θα κάνω Χ πράγμα για τον JoS" κάθε μέρα, τα τελευταία 3-4 χρόνια ή και 10, χωρίς ποτέ να κάνουν τίποτα, νομίζοντας ότι αξίζουν κάποιου είδους προνομιακή μεταχείριση από τον Σατανά ή τους Θεούς. Ένας αληθινός θα έλεγε απλά "θα κάνω αυτό", θα έκανε αυτό, και θα έβλεπε πού θα τους οδηγούσε. Αν γινόταν αυτό, θα έβλεπε κανείς ότι το να πείσετε κάποιον δεν είναι η κύρια πτυχή του ζητήματος εδώ- είναι το τι πραγματικά και πραγματικά πρόκειται να κάνετε.

Αλλά αν κάποιος δεν το αποδεχτεί αυτό, η επίρριψη ευθυνών στους άλλους είναι το επακόλουθο αποτέλεσμα. Επειδή κανείς δεν θέλει να κοιτάξει τον εαυτό του αληθινά, αυτή η πρακτική εκτρέπεται στους άλλους. Επίσης, ο Σατανάς δεν έχει ζητήσει από κανέναν, εξ όσων γνωρίζω, να κάνει κάτι που δεν μπορεί - αν υποθέσουμε ότι κάποιος επικοινωνεί πραγματικά μαζί Του.

Όσο πιο πολύ προχωράει κανείς σε αυταπάτες αυτοδικαιώματος, τόσο περισσότερο αυτές δεν γίνονται αποδεκτές στην ονομαστική τους αξία από τους άλλους (λόγω έλλειψης αποδείξεων προς αυτή την κατεύθυνση), τότε στρέφονται εχθρικά προς τους άλλους, και ειδικά προς εκείνους που δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά.

"Εγώ φταίω που δεν τους έκανα Αρχιερείς" και επίσης "Πού είναι το μερίδιό τους" (συχνά, οι αξιώσεις εδώ είναι οικονομικές και με το σκεπτικό "Γιατί ο Σατανάς δεν μου πέταξε από τον ουρανό μια σακούλα με 10 εκατομμύρια στο κεφάλι; Μπορεί να το κάνει αυτό, έτσι δεν είναι;". Τα πάντα κατηγορούνται. Οι ίδιοι δεν φταίνε. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να κατηγορηθεί ο ίδιος ο Φαραώ;

Ναι, ο Σατανάς μπορεί να κάνει πράγματα που είναι πέρα από κάθε λογική. Ωστόσο, όλο αυτό το μονοπάτι δεν περιστρέφεται γύρω από το να οικοδομήσετε μια παραληρηματική βασισμένη παρασιτική σχέση με τους Θεούς ή τους άλλους σε αυτό το μονοπάτι. Όποιος νομίζει ότι αυτό είναι δυνατό, βρίσκεται στη θέση του λάθους. Οι Θεοί θέλουν να σας βοηθήσουν να γίνετε δυνατοί μέσα στον εαυτό σας. Οτιδήποτε άλλο είναι επιπλέον, και οι πιο παράλογες απαιτήσεις που δημιουργεί κανείς λόγω υπερμεγέθους αυτοαντίληψης ή αυτοηττοπάθειας, είναι και οι δύο δύο δύο λανθασμένοι τρόποι που οδηγούν σε ένα λανθασμένο μονοπάτι.

Ρεαλιστικά, η συνεισφορά τους σε αυτό το μέρος ήταν 0,00001% ή σε οποιονδήποτε άλλον, κατά κάποιο τρόπο, τους αξίζει το 90% της πίτας των Θεών. Πώς γίνεται αυτό; Προφανώς, όλα αυτά είναι απλά παραφροσύνη, ηττοπάθεια, ναρκισσισμός και βλακεία, όλα συνδυασμένα σε ένα μεγάλο φίλτρο που πίνουν καθημερινά για να αισθάνονται καλύτερα αλλά και για να κακοποιούν τους άλλους. Ακόμη και οι Θεοί μπορούν να πέσουν θύματα αυτής της καταχρηστικής συμπεριφοράς. Όχι ότι οι Θεοί νοιάζονται, γιατί πραγματικά δεν νοιάζονται- αφού περιμένουν από αυτόν τον άνθρωπο να βιώσει πραγματικά την κατάσταση για τον εαυτό του και να αλλάξει. Η ζωή έρχεται με ένα βάναυσο χτύπημα σε αυτούς τους ανθρώπους σε όλες τις περιπτώσεις.

Υπάρχει επίσης πάντα αυτή η ειδική περίπτωση που είναι ο ίδιος ο Αντίχριστος. Δεν είναι σαν αυτούς τους άλλους που ανέφερα παραπάνω. "Μια μέρα θα το καταλάβεις Κόμπρα, εγώ είμαι διαφορετικός". Μέχρι στιγμής, δεν έχω καταλάβει τίποτα. Γιατί πάντα λέω "Βέβαια, αλλά απόδειξέ το". Όσον αφορά τις αποδείξεις, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν καμία. Μέχρι στιγμής, επίσης, δεν έχουν κάνει τίποτα. Αντίχριστοι και Φαραώ από προηγούμενες ζωές, φυσικά.

Εσείς οι άνθρωποι συνολικά πρέπει να ελέγξετε τον εαυτό σας, να έχετε ειλικρίνεια και να αντιμετωπίσετε τη ζωή όπως είναι. Αν κάποιος είναι πραγματικά στις παραπάνω κατηγορίες, να το αποδείξει. Μην μου το λέτε. Δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρουν μόνο όσοι κάνουν τη σοβαρότητά τους και αποδέχονται τις ζωές τους και έχουν το θάρρος να τις αντιμετωπίσουν. Αγαπώ τους πάντες ως Πνευματικός Σατανιστής, αλλά δεν πρόκειται να δώσω παρασιτικές εγγυήσεις, ψέματα και ούτω καθεξής, καθώς θα προωθούσα την καταστροφή σας, την οποία εσείς δημιουργείτε με μαζικές αυταπάτες.

Ο Πνευματικός Σατανισμός ή η Χαρά του Σατανά ποτέ δεν υποστήριξε τίποτα από αυτά, ούτε στην ηθική, ούτε στη γνώση, ούτε στα κηρύγματά μου. Λέω πάντα την προσγειωμένη αλήθεια και προωθώ την πρόοδο εδώ και τώρα. Ποτέ τις αυταπάτες. Δεν θα συμμετάσχω σε αυτό.

Θα μπω στο ψητό με όλο αυτό το θέμα επίσης. Αρκετοί άνθρωποι πάσχουν από σοβαρές διαταραχές της προσωπικότητας, τεμπελιά και απόσπαση της ευθύνης. Ναρκισσισμός, παραφροσύνη, αυταπάτες μεγαλείου - οι άνθρωποι μπορούν να τα έχουν αυτά σε ποικίλες εκτάσεις. Όλοι μας έχουμε ένα παρελθόν και κάποια θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Όσο περισσότερο αυτά επαληθεύονται από τους άλλους και δεν διορθώνονται, κάποιος σκάβει τον τάφο της δικής του εξέλιξης.

Θέλουν εύκολες διασώσεις και θέλουν πάντα οι άλλοι να κάνουν τη δουλειά και να τρώνε αυτοί τους καρπούς τους. Αισθάνονται ότι το δικαιούνται αυτό λόγω μικρότερης φύσης και αυτό είναι σημάδι ότι δεν είναι καθόλου πολύ ανεπτυγμένο ον. Μια άλλη τάση είναι ότι υποτιμούν όλους τους άλλους ή τη δουλειά τους, επειδή οι ίδιοι δεν κάνουν τίποτα. Νομίζουν ότι δικαιούνται στη γη επειδή απλώς αναπνέουν ή κάτι τέτοιο. 0% αξία δίνουν στις ζωές όλων γύρω τους, απαιτώντας 100% αξία από τους άλλους. Αυτό ονομάζεται παράσιτο με βιολογικούς όρους.

Καθώς αυτό είναι το μονοπάτι της αλαζονείας, οδηγεί στην καταστροφή του εαυτού και των άλλων γύρω του. Η αλαζονεία σημαίνει ότι κάποιος δεν έχει πραγματική αυτοπεποίθηση ή οτιδήποτε άλλο, σημαίνει απλώς ότι δεν έχει επίγνωση της εργασίας, των δεξιοτήτων και της προσπάθειας που χρειάζεται για να πετύχει ορισμένα πράγματα. Η αλαζονεία είναι μια μάσκα που καλύπτει το πρόσωπο ενός όντος που δεν έχει αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση. Γύρω από τους αλαζόνες ανθρώπους, κανείς δεν ευημερεί πνευματικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, στην πραγματικότητα, όλοι οι άλλοι άνθρωποι χάνουν και χάνουν συνεχώς. Σε κανέναν απολύτως προορισμό.

Οι Θεοί θα ανοίξουν τις πύλες της προόδου στους έντιμους ανθρώπους που κάνουν έστω και λίγα ή δεν μπορούν να κάνουν πολλά, αλλά αντιμετωπίζουν τον εαυτό τους. Ο άνθρωπος που δεν είναι "ευμεγέθους αναλογίας" δεν αποτελεί πρόβλημα. Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πνευματικό μονοπάτι είναι το ον που αντιμετωπίζει αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσει. Ναι, κάποιος πρέπει να μάθει αγγλικά αν θέλει μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων, ή τουλάχιστον να γνωρίζει κινέζικα. Ναι, πρέπει να έχεις κάτι να προσφέρεις από τους άλλους. Όχι, οι άλλοι δεν γεννήθηκαν για να σας υπηρετούν ενώ εσείς δεν τους δίνετε τίποτα ή επειδή είστε χαριτωμένοι.

Η μαζική αυταπάτη δεν απαιτείται στον Πνευματικό Σατανισμό. Θα μπορούσατε να είστε ο Τομ από το κάτω τετράγωνο και να κατακτήσετε τα προβλήματά σας και να αποκτήσετε το μυαλό και την ψυχή ενός σπουδαίου όντος, αν απλά περπατήσετε το μονοπάτι και κάνετε το τέλος σας. Ή θα μπορούσατε να είστε ένας πρίγκιπας και ένας βασιλιάς που θα μάθει να δίνει και με τη σειρά του θα λάβει ένα πνευματικό στέμμα στο κεφάλι του, έγκυρης και εσωτερικής αυτοϋπαρξης που ούτε καν ένας βασιλιάς στη γη δεν μπορεί να έχει.

Απλά να είσαι ο εαυτός σου, να δέχεσαι τα πράγματα όπως πάνε και να χτίζεις ενάντια στα εμπόδια σου και να τα ξεπερνάς. Αυτό δεν είναι ένας διαγωνισμός για το ποιος έχει τα περισσότερα ψυχικά προβλήματα, αλλά ποιος εργάζεται πάνω σε αυτό που έχει για να το ξεπεράσει και να βοηθήσει τους άλλους στην πορεία.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος δυνητικής επιτυχίας μέσα από όλα αυτά. Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι να αφαιρέσετε την ψευδή αίσθηση του δικαιώματος, ή αν θέλετε να το διατηρήσετε, φροντίστε να εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι έχει τουλάχιστον μια πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα. Και καθώς προχωράτε σε αυτό το μονοπάτι, οι ναρκισσιστικές και εγωπαθητικές αυταπάτες θα λιώσουν μέσω της εργασίας πάνω στον εαυτό, η οποία θα τον μετατρέψει από μόλυβδο σε χρυσό.

Η ψεύτικη αίσθηση δικαιώματος στον Πνευματικό Σατανισμό, αν και λειτουργεί στον εξωτερικό κόσμο όπου υπάρχουν πολλοί ανόητοι, δεν λειτουργεί πραγματικά μπροστά στους Θεούς. Οι Θεοί μας βλέπουν γυμνούς, για να το πούμε έτσι. Είναι καλύτερο και προς το συμφέρον μας να τους μοιάσουμε, να αποβάλουμε τα χαμηλά και μικροπρεπή εγωιστικά κόλπα και να αρχίσουμε να γινόμαστε δέκτες της Αλήθειας. Αυτός είναι ο δρόμος προς τη χαρά, την ευτυχία και την Αληθινή Ανάπτυξη.
 
Ποια η Σημασία της Αφιέρωσης στον Σατανά;

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Η Τελετή Αφιέρωσης είναι μια ιερή και πνευματική τελετή όπου αλλάζετε πλευρά και ευθυγραμμίζεστε με τους Θεούς σε άμεσο, πνευματικό και ταξιδιωτικό επίπεδο. Είναι μια τελετή μετάβασης. Είναι σαν να γίνεσαι 18 ετών και στη συνέχεια να είσαι ενήλικας. Δεν είστε πλέον παιδί.

Υπάρχουν πολλά σε βάθος έργα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της Αφιέρωσης, είναι όταν ανοίγετε επίσημα το χέρι σας στους Θεούς, ώστε να μπορούν να σας φτάσουν με το χέρι τους πνευματικά.

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε μορφή εξέλιξης θέλετε στη ζωή σας, αλλά χωρίς την Αφιέρωση, ποτέ δεν επεκτείνατε πραγματικά το πνευματικό σας χέρι για να πιάσετε το χέρι τους. Απλώς διαβάζετε την Πνευματική Σατανιστική φιλοσοφία και προσπαθείτε να την εφαρμόσετε.

Αυτό χωρίς την πραγματική βοήθεια των Θεών, είναι κάτι μεταφορικό. Είναι σαν να διαβάζετε ένα εγχειρίδιο της NASA για έναν πύραυλο, αλλά να μην κάνετε το βήμα να μπείτε στο ταξίδι προς έναν άλλο πλανήτη.

Η ίδια υποκείμενη αρχή όπου αφορά τους ανθρώπους, είναι η ψυχολογική κατανόηση της μόνιμης αλλαγής. Όταν κάποιος παντρεύεται, αν το τελετουργικό είναι σωστό, έχει εισέλθει σε μια νέα σφαίρα ύπαρξης. Ο γάμος επαληθεύει αυτή την αλλαγή, αντικειμενικά, για άμεση ψυχολογική αξιολόγηση.

Άλλοι που είναι ανώριμοι και δεν είναι έτοιμοι, θέλουν να χορεύουν γύρω από τον θάμνο και να μην το κάνουν αυτό. Ως εκ τούτου, ο εξωτερικός κόσμος ή το σύμπαν επίσης, δεν κατανοεί αυτή την υποκειμενική πραγματικότητα. Αντίθετα, η ίδια η πραγματική τελετή του γάμου, κάνει ένα ζευγάρι να αναγνωρίζεται πραγματικά ως τέτοιο. Η ίδια παράμετρος παίζεται εδώ, όταν πρόκειται για το σύμπαν.

Μπορείτε να πείτε σε μια γυναίκα επίσης στη ζωή σας, ότι είναι η μητέρα των παιδιών σας. Αν δεν ολοκληρώσετε αυτή την ένωση στον πραγματικό κόσμο, και δεν την αφήσετε έγκυο, μέσω της επιλογής να το κάνετε αυτό αντικειμενικά και πραγματικά, όλα τα άλλα είναι κενές δηλώσεις. Μπορείτε να της φέρεστε σαν πατέρας αν θέλετε, και σαν εν δυνάμει πατέρας των παιδιών της, αλλά δεν είστε ακόμα πραγματικά πατέρας τους. Δεν έχετε κάνει την πράξη ή την τελετή του περάσματος, ούτε η γέννηση έχει δοθεί και συντελεστεί. Είναι μόνο στα λόγια.

Μπορείτε να πείτε ότι είστε με τον Χ και τον Χ σύντροφο, φίλο ή "Θεό", αλλά η πραγματική επιλογή της Τελετής είναι μια πραγματική δήλωση μόνιμης δήλωσης κατανόησης και ένταξης στην οικογένεια των Αρχαίων Θεών. Το υποκειμενικό, γίνεται αντικειμενικό όταν η καρδιά και η πράξη και η ελεύθερη βούληση ευθυγραμμίζονται μέσω της Τελετής της Τελετής Αφιέρωσης.

Αν κάποιος φοβάται πολύ να απλώσει τα χέρια του και χορεύει γύρω από το τέρμα, αγνοώντας να το κάνει αυτό, ή επινοώντας δικαιολογίες, είναι εγγενώς ακόμα μη έτοιμος ή ακόμα και δειλός. Θέλει να γίνει πατέρας ενός γιου ή μιας κόρης, αλλά να μην τους αναγνωρίσει επίσημα.

Θέλουν να προσποιηθούν ότι ανήκουν σε μια μεγάλη εταιρεία, αλλά δεν θέλουν να υπογράψουν το έγγραφο. Δεν θέλουν να φορέσουν στην πραγματικότητα το κοστούμι αυτής της εταιρείας. Κάποιος θέλει να είναι πολεμιστής, αλλά να μην πάρει στην πραγματικότητα την πανοπλία.

Θέλουν να λένε ότι έχουν αλλάξει πνευματική πορεία, και μπορεί να το πιστεύουν και ως μέρος της υποκειμενικής πραγματικότητας, αλλά δεν το έχουν κάνει ακόμα στην αντικειμενική επιλογή. Και αυτή η αντικειμενική επιλογή, ως τελετή μετάβασης και μεταμόρφωσης, έχει τόση σημασία όση και το να ακολουθήσεις το ίδιο το μονοπάτι.

Ταυτόχρονα, το να υπογράφει κανείς το έγγραφο για να γίνει δεκτός στους Θεούς, αλλά να μην το τηρεί, σημαίνει ότι έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο, αλλά δεν το τηρεί. Κάποιος σε αυτή την περίπτωση είναι κάποιος που έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο και δεν εργάζεται σε μια εταιρεία- η συμμετοχή του βρίσκεται σε παγωμένη κατάσταση.

Το να κάνει κανείς όλα όσα θα συνεπαγόταν το συμβόλαιο, αλλά χωρίς αυτό, σημαίνει επίσης ότι δεν είναι εργολάβος. Είναι κάποιος που φοβάται να υπογράψει ένα συμβόλαιο και να κάνει μια ιεροτελεστία. Δεν είναι καν μέλος της σύναξης των Θεών ακόμη. Είναι κάποιος που βρίσκεται απ' έξω, που παρακολουθεί και προσπαθεί να κάνει ό,τι κάνουν οι άλλοι, αλλά δεν μπορεί να έχει πραγματική εικόνα των πράξεων αυτών των ανθρώπων.

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, είναι ίδια σε ένα πράγμα: Κάποιος δεν έχει κάνει πραγματικά την αλλαγή. Τόσο το Τελετουργικό της Τελετής Αφιέρωσης του Περάσματος όσο και το έργο που αποσκοπεί στη διατήρησή του, είναι ο τρόπος με τον οποίο κάποιος βαδίζει στο μονοπάτι.

Η πραγματοποίηση του πρώτου και πρωταρχικού βήματος προς την αλλαγή είναι σημαντική για ψυχολογικούς, πνευματικούς και υπερφυσικούς λόγους. Διότι δείχνει το τελικό πέρασμα και την εισδοχή σας σε ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης και ζωής μόνιμα. Αυτή η αναπαράσταση αγοράζεται στη συνέχεια από τη συμβολική πτυχή, στην πραγματική πτυχή: Την ύπαρξή σας και τη ζωή σας.

Κλείνετε τις πόρτες πίσω σας και δεν προσποιείστε ότι πηγαίνετε μπρος-πίσω, όπως θα έκανε ένα παιδί. Τα παιδιά παρακολουθούν τι κάνουν οι ενήλικες και προσπαθούν να μιμηθούν- ντύνονται σαν στρατιώτες και προσποιούνται ότι είναι στρατιώτες. Αλλά όταν κάποιος μεγαλώνει, πρέπει πραγματικά να ενταχθεί στο στρατό, στο πανεπιστήμιο ή στην πύλη αλλαγής του πεπρωμένου για να αλλάξει πραγματικά το πεπρωμένο του αντί να το φλυαρεί.

Κάποιος προχωράει και λέει ότι "από εδώ και πέρα, είμαι ενήλικας και ανήκω σε αυτή την πλευρά, και θα διατηρήσω το πεπρωμένο μου στη Θεότητα". Οι Θεοί από την πλευρά τους καλωσορίζουν επίσημα τον Μυημένο, μέσω της σημασίας της επιλογής της ελεύθερης βούλησης. Αυτός είναι ο λόγος του Τελετουργικού της Αφιέρωσης.

Το άτομο που δεν το έχει κάνει αυτό, μοιάζει με ένα παιδί που μιμείται ότι είναι στρατιώτης. Προσποιούνται ότι είναι ελεύθερα σκεπτόμενοι, ότι είναι πνευματικοί ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ποτέ δεν έχουν πει "θα πάω μέχρι τέλους, στους Θεούς". Και οι Θεοί βοηθούν σοβαρά αυτές τις περιπτώσεις περισσότερο από όλες τις άλλες.

Κάποιος κατατάσσεται στη Διοίκηση της Ελίτ, αντί να είναι ένας πεζός στρατιώτης ή ένας μοναχικός εκδικητής που θέλει να ικανοποιήσει μόνο τους δικούς του σκοπούς ή να έχει την ελευθερία να φεύγει και να παίζει τριγύρω. Διότι οι άλλες περιπτώσεις είναι απλώς εκείνοι που έρχονται και φεύγουν- οι αποφάσεις τους δεν συγχέονται με την ελεύθερη βούληση και την ενήλικη επιλογή, αλλά μάλλον "έρχονται και φεύγουν όπως ο άνεμος".

Αντιθέτως, το Τελετουργικό Αφιέρωσης λέει ότι κάποιος έχει πράγματι καταταγεί στην Ελίτ Διοίκηση. Και ότι όλα τα άλλα από πριν, έχουν εγκαταλειφθεί, ώστε να μπορεί κανείς να ξεκινήσει το νέο μονοπάτι και το ταξίδι με τους Θεούς και προς την Θέωση.
 
Ηθική, Εγγύτητα με τους Θεούς και Εχθρικές Επιθέσεις

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Τα περισσότερα από αυτά που πολλοί αρχάριοι αναφέρουν ως «Πνευματική Επίθεση» είναι απλά το υποσυνείδητο μυαλό σας που βιώνει ανησυχία για αυτό που κάνετε, με τον ίδιο τρόπο που ένας νέος άνθρωπος κάνει κάποια πράγματα που δεν έχει συνηθίσει να κάνει και παθαίνει μικρές κρίσεις φόβου ή οτιδήποτε άλλο.

Οι νέοι διαλογιστές μπορεί να βιώσουν καταστάσεις όπως για παράδειγμα να μην θέλουν να διαλογιστούν ή αντιδράσεις στο διαλογισμό. Αυτό δεν είναι πάντα ο εχθρός. Είναι το γεγονός ότι κάνετε κάτι διαφορετικό και καινούργιο και ότι ο εγκέφαλός σας δεν κατανοεί άμεσα το γεγονός του διαλογισμού- έτσι αντιδρά στην ξένη εμπειρία. Αυτό απομακρύνεται με τον καιρό. Πολλοί άνθρωποι το αποκαλούν αυτό «ψυχική επίθεση» και δεν είναι έτσι.

Στην περίπτωση του εχθρού, λένε ψέματα για αυτό το θέμα. Για παράδειγμα, στους μουσουλμάνους λένε ότι αν χασμουρηθούν κατά τη διάρκεια της προσευχής, είναι «ο Σατανάς που προκαλεί το χασμουρητό». Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν καμία γνώση και είναι σκλάβοι. Έτσι το χασμουρητό έχει γίνει του «Σατανά» και κάποιου είδους «επιβολή του εχθρού».

Οι πραγματικές πνευματικές επιθέσεις επεκτείνονται περισσότερο πέρα από αυτό το θέμα, και ενώ ο εχθρός μπορεί να έχει προγραμματίσει τους ανθρώπους ενάντια στο διαλογισμό και επομένως, αντιπροσωπεύουν ένα αποτέλεσμα αυτού, δεν είναι άμεσες ψυχικές επιθέσεις αυτές καθαυτές.

Όσον αφορά τον πόλεμο, λέγεται πόλεμος επειδή έχει να κάνει τόσο με την ψυχολογική πτυχή όσο και με την αντιπαράθεση της αντίθετης ενέργειας. Αλλά αν κάποιος δεν αντιμετωπίζει αυτή την αντιθετική ενέργεια, δεν αναπτύσσεται.

Όταν πρόκειται για τον πραγματικό εχθρό, θα προσπαθήσει να σας πιέσει όταν αναπτύξετε σοβαρές δυνάμεις. Αυτό θα το κάνουν είτε θέλετε να πάρετε ενεργή θέση απέναντί τους είτε όχι. Στην πραγματικότητα θα σας δουν ως εύκολο φρούτο αν δεν το κάνετε αυτό.

Βέβαια, θα δώσουν προτεραιότητα σε άλλους ανθρώπους που είναι πιο μπροστά, παρά σε κάποιον που ας πούμε δεν αποτελεί πραγματικό κίνδυνο και ενδιαφέρεται μόνο να πάρει μια εύκολη διαδρομή. Στη συνέχεια, κάποια στιγμή στη συνέχεια, όταν θα έχουν αντιμετωπίσει τους ισχυρούς, θα κυνηγήσουν τους αδύναμους.

Ένας εισβολέας σε ένα χωριό δεν έχει άμεση πρόσβαση σε κάποιον, μόνο και μόνο επειδή άλλοι έχουν αποφασίσει να κάνουν τον χειρισμό της δύσκολης πτυχής της ζωής. Στο μυαλό του εισβολέα όμως, ο αδύναμος είναι η δωρεάν τροφή που θα φάει αργότερα. Επομένως, δεν πρέπει να νομίζει κανείς ότι είναι «καλά» μόνο και μόνο επειδή δεν αυξάνει την ικανότητά του στον πνευματικό πόλεμο. Είναι απλώς εκεί για μια μεταγενέστερη ημερομηνία.

Έτσι, με την ίδια έννοια που ένα παιδί σε ένα σπίτι είναι ασφαλές να παίζει με τα παιχνίδια, αυτό συμβαίνει επειδή ο πατέρας του είναι κάπου αλλού και αντιμετωπίζει ζητήματα φτώχειας ή άλλα ζητήματα ζωής που σχετίζονται με την ύπαρξη, οπότε μπορεί να παίζει με τα παιχνίδια στο σπίτι και να είναι καλά.

Το να ακούτε τους Θεούς σε όλα τα θέματα θα ήταν το πιο σοφό πράγμα, ναι. Για παράδειγμα, αναφέρετε τα «φυλετικά καθεστώτα» σαν να μην πρόκειται για βιολογία, αλλά για κάποιου είδους επιβαλλόμενο κανόνα. Δεν είναι επιβαλλόμενος κανόνας, είναι κάτι που η ίδια η φύση δημιούργησε πάνω στα όντα. Αν κάποιος θέλει να το τηρήσει, είναι σαν να πίνει νερό και να παραμένει ενυδατωμένος. Αν όχι, υπάρχουν κάποιες συνέπειες γύρω από αυτό, δεν πρόκειται για τιμωρίες από τους Θεούς που εμπλέκονται σε αυτή την πτυχή.

Η αποσύνδεση από την ηθική γνώση των Θεών, δεν απέχει πολύ από το να είναι κανείς λάθος πνευματικά. Η ηθική είναι ο τρόπος με τον οποίο κάποιος τοποθετείται πνευματικά. Για παράδειγμα, αν κάποιος παραβιάζει μια γραπτή «ηθική» του μέτρου που μπορεί να αφορά τη διατροφή, δεν πρόκειται να τιμωρηθεί για «ανήθικη συμπεριφορά» από τους Θεούς, αλλά θα πρέπει να βιώσει το αποτέλεσμα της λανθασμένης τοποθέτησης μπροστά στα μάτια της φύσης, δηλαδή, αν το λάθος γίνεται συνέχεια, θα γίνει παχύσαρκος ή ανθυγιεινός και στη συνέχεια θα πρέπει να βιώσει τις συνέπειες αυτού. Αν δεν υπήρχε ο γραπτός ηθικός κανόνας, το πρόβλημα θα εξακολουθούσε να υφίσταται.

Η συγγραφή της ηθικής του μέτρου σας καθησυχάζει μόνο όταν γνωρίζετε τη λειτουργία του ίδιου του νόμου. Είναι σαν να αναφέρετε τη βαρύτητα σε κάποιον, ώστε να καταλάβει για τη βαρυτική έλξη. Κάθε ηθική που παρατίθεται στον Πνευματικό Σατανισμό δεν είναι σαν άλλες «θρησκείες» που απλά επινοούν ηθικές από το πουθενά, όπως η γνώμη ενός Εβραίου ή η γνώμη οποιουδήποτε. Πρόκειται για συμπαντικές σταθερές και συμπαντικούς νόμους, στους οποίους ο καθένας, είτε του αρέσει είτε όχι, υπόκειται.

Ωστόσο, ακόμη και χωρίς αυτό, οι κανόνες και οι νόμοι θα εξακολουθούσαν να υπάρχουν. Το περιεχόμενο εκεί είναι εξυψωμένο, επειδή σας εξηγεί σε τι είδους σύμπαν βρίσκεστε και πώς μπορείτε να περιηγηθείτε καλύτερα σε αυτό. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε να το περιηγηθείτε χειρότερα και να πρέπει να βιώσετε μια σειρά από συνέπειες για να κάνετε αυτή την επιλογή.

Αυτές οι συνέπειες δεν προέρχονται από άμεση τιμωρία των Θεών, αλλά επειδή κάποιος δεν είναι σύμφωνος με το μονοπάτι. Το μονοπάτι δεν είναι κάτι που ορίστηκε μόνο από τους Θεούς, είναι χτισμένο πάνω σε καθολικούς κανόνες που επηρεάζουν κάθε ον, ακόμη και τους Θεούς.

Υπάρχουν ηθικές αρετές όπως για παράδειγμα η τιμιότητα. Αν κάποιος τρέχει όλη την ύπαρξή του με τη μέγιστη ανεντιμότητα, τότε είναι θέμα χρόνου να μην τον εμπιστεύεται πλέον κανείς. Αυτό δεν είναι κάτι που συνέβη ως τιμωρία από τους Θεούς, αν και μπορεί επίσης να συνδεθεί με αυτό- βασικά, κάποιος υπήρξε ψεύτης σε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές του και ως εκ τούτου έχει χάσει την ακεραιότητά του.

Αυτή η απώλεια ακεραιότητας έχει συνέπειες, όπως και η τήρηση του «κανόνα». Η μέγιστη απώλεια από αυτό είναι ότι κανείς δεν θα τους παίρνει στα σοβαρά, ή σε χειρότερες περιπτώσεις άλλα αποτελέσματα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει επειδή κάποιος ακολούθησε τον κανόνα- ο κανόνας ήταν εδώ για να σας δείξει τι είναι καλύτερο για εσάς σε ένα καθολικό πρότυπο.

Τέλος, για να έρθει κανείς πιο κοντά στους Θεούς, οι οποίοι είναι Θεοί επειδή γνωρίζουν πολύ καλά αυτά τα θέματα και τα έχουν τηρήσει αρκετά μέχρι να εξυψωθούν, ναι, είναι πιο κοντά στους Θεούς γνωρίζοντας και τηρώντας τα, παρά όχι. Αυτό είναι για τον ίδιο τρόπο που ένα άτομο που γνωρίζει τους νόμους της φυσικής και τους εφαρμόζει μέσω της μηχανικής, είναι πιο κοντά στην επιτυχία σχετικά με την πτήση ενός αεροπλάνου ή στον ουρανό, παρά κάποιος που απλά δεν έχει καμία γνώση ή εφαρμογή των νόμων της μηχανικής και της φυσικής που σχετίζονται με ένα εν λόγω αεροπλάνο ή τον ουρανό.

Η μη τήρηση ορισμένων ηθικών κανόνων, μπορεί να σας αποδυναμώσει στα μάτια της φύσης. Συνεπώς, αυτό σας ανοίγει σε παραβιάσεις που προκύπτουν από άλλα όντα που είναι πιο συνεπή με αυτές τις ηθικές αρχές. Αν δεν έχετε με άλλα λόγια μια εξοικείωση με το να πετάτε αεροπλάνα, γίνεστε εύκολα έρμαιο κάποιου που ξέρει να πετάει πολεμικό αεροπλάνο. Αυτό δεν οφείλεται στο ότι το πιστεύετε, αλλά στο ότι το άλλο ον ξέρει πώς να το κάνει αυτό με βάση προηγμένους νόμους.

Αν δεν εφαρμόζω τίποτα που να πλησιάζει το σωστό μαγείρεμα, τότε δεν είμαι μάγειρας. Αν ποτέ μαγειρεύω, μαγειρεύω κατά σύμπτωση. Επίσης, σίγουρα δεν θα πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου επικεφαλής των ιδιοφυιών της μαγειρικής του κόσμου ούτε εγώ. Δεν γνωρίζω ούτε τηρώ τους νόμους που σχετίζονται με τη μαγειρική, οπότε δεν μπορώ να επωφεληθώ από αυτούς ή να βοηθήσω άλλους να επωφεληθούν από αυτούς.

Με μια φράση, αν κάποιος δεν ασκεί τίποτα από τους Θεούς, τότε δεν μπορεί να πει κανείς ότι συμμετέχει σε υποθέσεις που βρίσκονται κοντά σε αυτούς. Οι Θεοί είναι ανώτερα όντα γι' αυτόν τον λόγο και δεν είναι ανθρωποειδή που περιπλανώνται συνέχεια χαμένα, χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ αυτών και των ανθρώπων και γι' αυτό οι άνθρωποι θέλουν να ανέβουν ψηλότερα στη σκάλα της ύπαρξης.
 
Γιατί υπάρχει η Ηθική στον Πνευματικό Σατανισμό;

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Στις εβραϊκές εκδοχές του «Τι υποτίθεται ότι είναι ο Σατανισμός», έχουμε ισχυρισμούς για το ότι δεν χρειάζονται ηθικές αρχές και ότι αυτές είναι καταδικαστέες. Προωθείται μια χαοτική κατάσταση- ιδιαίτερα επειδή οι συμμετέχοντες, υπερβολικά επηρεασμένοι από τις εβραϊκές απόψεις για τους Θεούς, οδηγούνται στο ψέμα.

Ο Σατανάς, ούτε κανένας από τους αφοσιωμένους Μαθητές Του, δεν επιτράπηκε ποτέ να μιλήσει για αυτό το θέμα. Μόνο οι Εβραίοι και οι εχθροί του, ή άλλοι μολυσμένοι άνθρωποι που αναζητούσαν μια γρήγορη συναισθηματική εκτόνωση. Περιττό να πούμε ότι οι μαρτυρίες αμέτρητων Μυημένων των Θεών, δεν λήφθηκαν υπόψη. Ο παραδοσιακός «Σατανισμός» προέκυψε από την εβραϊκή ποπ κουλτούρα και τους ψευδείς ισχυρισμούς για το τι «υποτίθεται ότι ήταν ο Σατανισμός», με βάση τα Ταλμούδα, την Τορά και άλλες σχετικές δηλητηριασμένες αφηγήσεις.

Ως Μαθητής των Θεών, ο οποίος έχει προχωρήσει στο Μονοπάτι και έχει δει το φως και το σκοτάδι των Θεών και χάρη στο μονοπάτι που έθεσε η HPS Maxine, για να βγάλουμε τους Θεούς μας από τα όρια του εχθρού και των ορισμών τους, έπρεπε να κάνω το δικό μου κομμάτι στην επιτάχυνση της εξέλιξης των ανθρώπινων όντων στα υψηλότερα επίπεδα ικανότητας και νοημοσύνης, σύμφωνα με την αγάπη των Θεών και τα σχέδιά τους για την ανθρωπότητα.

Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με όσα έχουν πει οι εχθροί του Σατανά «γι' Αυτόν». Στην πραγματικότητα, όλα αυτά είναι εντελώς αντιθετικά.

Για όσους πιστεύουν ότι οποιοδήποτε από τα παραπάνω έργα του εχθρού είναι σωστό, θέλω να σας ρωτήσω, αν είχατε παιδιά και δεν ζούσατε σε μια φούσκα, θα γυρίζατε σε αυτά και θα τους λέγατε «Ξέρετε κάτι, κάντε ατελείωτα ναρκωτικά ναρκωτικά, να είστε μια χαμένη ψυχή, να μολύνεστε, να έχετε αυτοκτονικές τάσεις, να κάνετε οτιδήποτε, και να αυτοκτονήσετε», όπως υπαγορεύουν οι βρώμικες διδασκαλίες του εχθρού στο αφεντικό του σατανισμού πριν από τη Χαρά του Σατανά; Πρέπει να είναι κανείς μάλλον τρελός για να ισχυριστεί κάτι τέτοιο.

Πάει πέρα από το να πούμε εδώ, ότι ο μόνος λόγος που οι Εβραίοι προώθησαν αυτά στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τους Θεούς και τους Θεούς που είναι εναντίον τους, ήταν απλώς για να τους καταστρέψουν όλους και να εξασφαλίσουν ότι δεν θα φτάσουν πουθενά στη ζωή. Αυτός ο στόχος είναι αντιθετικός προς τους στόχους των Θεών για τους Μύστες τους, τους μαθητές τους και τις μελλοντικές γενιές.

Ωστόσο, δεν υπάρχει πουθενά στον Αρχαίο Κόσμο, τον κόσμο του οποίου τον πυρήνα αποτελεί ο Πνευματικός Σατανισμός, όπου να υπάρχει αυτή η έλλειψη Ηθικής. Τώρα, σε αντίθεση με την «Ηθική» του εχθρού, η Πνευματική Σατανιστική είναι πολύ διαφορετική.

Στον κόσμο του εχθρού, η Ηθική έχει γίνει διεστραμμένος, άχρηστος, ψεύτικος και ανεφάρμοστος «κανόνας» που πρέπει να «ακολουθήσει» κανείς, αλλιώς θα «καεί στην κόλαση» ή θα καταλήξει στη φυλακή. Αυτοί οι κανόνες που προωθούνται είναι επικίνδυνοι, αφύσικοι, ασύμβατοι με τη ζωή, αλλά πάνω απ' όλα αποτελούν μη ρεαλιστικούς και μισούντες τη ζωή κανόνες, οι οποίοι το μόνο που επιδιώκουν είναι να καταστρέψουν τους ανθρώπους που τους εφαρμόζουν ή να τους υποδουλώσουν.

Ο Πνευματικός Σατανισμός ή η Αρχαία Ηθική, την οποία έχω αποκαταστήσει από τη γνώση του Αρχαίου Κόσμου και των Θεών άμεσα, είναι σε αντίθεση με τα παραπάνω. Αυτές είναι Νέες Ηθικές, που θα ακολουθήσουν την ανθρωπότητα για το μέλλον, σε όλη τη διαδρομή από την κατάσταση του βασικού πολιτισμού, μέχρι όταν η ανθρωπότητα θα γίνει ένα πολυπλανητικό είδος. Θα ισχύουν τόσο σήμερα όσο και πριν από 25.000 χρόνια, και θα ισχύουν και σε 25.000 χρόνια από τώρα - όλα σύμφωνα με τους Αιώνιους Κανόνες του Κόσμου, και όχι τους κανόνες των ανθρώπων.

Τώρα, αυτό που ουσιαστικά είναι η Ηθική, είναι ορισμένες κατευθύνσεις για το πώς μπορείτε να:

1. Αυξήσετε την πνευματική σας δύναμη
2. Επιταχύνετε τον εαυτό σας προς τη Θεότητα
3. Κερδίσετε την εύνοια των Θεών
4. Ζήσετε την καλύτερη ζωή που μπορείτε να ζήσετε
5. Απολαύσετε την ύπαρξη στο έπακρο και μάθετε να την εκτιμάτε
6. Μιμηθείτε τους Θεούς όσο μπορείτε, μέσω της διεύρυνσης της Συνειδητότητας, της Σοφίας και της Κατανόησής τους.

Καθώς θα υπάρξουν μερικές ακόμη προσθήκες, δεν χρειάζεται να υπάρχουν εκατό κανόνες με άλλους χίλιους «ορισμούς». Αλλά για να καλύψουμε τις πτυχές της ύπαρξης, πρέπει να γνωρίζουμε αυτούς τους κανόνες. Σε όλους τους Αρχαίους Πολιτισμούς, οι Μύστες των Θεών ακολουθούσαν αυτούς τους Κανόνες, προκειμένου να είναι σύμφωνοι με τη Θεία Συνείδηση του Σύμπαντος.

Σε αντίθεση με τις παραπλανητικές και λανθασμένες απόψεις που οι Εβραίοι προωθούσαν στους Εθνικούς για να τους κρατούν σε σύγχυση, η Ηθική είναι απλώς ένας τρόπος να τοποθετηθείς μέσα στην ύπαρξη, ώστε να γίνεις ένα τελειότερο ον. Όταν κατανοήσετε την Ηθική, θα φτάσετε στο υψηλότερο πνευματικό και υλικό δυναμικό σας. Για παράδειγμα, αν κατανοήσετε την Ελευθερία σας, δεν θα δεχτείτε τη δουλεία. Αν κατανοήσετε το μέτρο, θα απολαμβάνετε καλύτερη υγεία στη ζωή σας. Αν καταλάβετε πώς να είστε μια κοινωνική πρόοδος έναντι ενός βιολογικού κινδύνου, θα σας αγαπούν οι άλλοι άνθρωποι. Αν αρχίσετε να γνωρίζετε τον εαυτό σας, δεν θα είστε πλέον αιχμάλωτοι της άγνοιας. Τα οφέλη είναι ατελείωτα.

Αν κάποιος στερείται αυτής της γνώσης αυτών των Αιώνιων Νόμων, θα καταλήξει σκλάβος. Πολλοί άνθρωποι νομίζουν σήμερα ότι είναι «ελεύθεροι», μόνο και μόνο επειδή κυριαρχούνται από την άγνοια. Αυτή η άγνοια καλύπτει τη σκλαβιά τους και τον ισχυρό μεταλλικό ζυγό που η άγνοια έχει εγκαταστήσει στο λαιμό τους, προκειμένου να τους κρατήσει σκλάβους. Οι σημερινοί δουλέμποροι του κόσμου, επωφελούνται μέσω αυτής της άγνοιας, κρατώντας τους ανθρώπους στο χαμηλότερο επίπεδο συνείδησης.

Τέλος, ναι, υπάρχουν πολλά οφέλη για την «Άλλη Πλευρά της Ζωής» όταν κάποιος ακολουθεί αυτές τις Ηθικές. Η ψυχή θα είναι αγνή, ισχυρή και καθαρή. Θα είναι σίγουρα ικανή να κάνει το κακό, να πάρει εκδίκηση ή να έχει τις δυνάμεις του θυμού. Τίποτα δεν σας «αφαιρείται», σε αντίθεση με τις «Ηθικές» του εχθρού που επιδιώκουν να ανατρέψουν και να υποδουλώσουν. Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, θα αρχίσετε να κατανοείτε τους ανώτερους νόμους της ύπαρξης, μέχρι να μπορέσουμε όλοι να εκπληρώσουμε τα λόγια του Σατανά για την εποχή όπου «Το κακό δεν θα είναι πλέον απαραίτητο σε αυτόν τον κόσμο».

Πάνω απ' όλα, η Ηθική πρέπει να περιλαμβάνει τη συμπεριφορά που έχουμε με άλλους Πνευματικούς Σατανιστές. Το πόσο μπορούμε να το εφαρμόσουμε αυτό σε έναν κανονικό κόσμο γεμάτο με Ανδραπόδα, κακούς ανθρώπους, επιθετικότητα ή καταστροφή, είναι περιορισμένο. Επί του παρόντος, η ανθρωπότητα βρίσκεται στο στάδιο της Κάλι Γιούγκα, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάποιος αρνηθεί αυτή την πραγματικότητα, θα καταναλωθεί από τα σαγόνια του κακού.

Ωστόσο, η ύπαρξη της Ηθικής θα σας δώσει τη δυνατότητα να πατήσετε πάνω από αυτό το υπαρξιακό κακό με το κεφάλι ψηλά, και με πολύ περισσότερη δύναμη από το να γίνετε απλά ένας ακόμη τυφλός υπηρέτης της Κάλι Γιούγκα, όπως κάνουν τόσα δισεκατομμύρια σήμερα, καταδικάζοντας τον εαυτό τους, τα άλλα όντα και το δικό τους μονοπάτι προς τη Θεότητα.

Για παράδειγμα, ναι, στην Κάλι Γιούγκα, το ψέμα μπορεί να είναι απαραίτητο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αποτυχία να πείτε ψέματα μπορεί να ισοδυναμεί με θάνατο ή άλλες σοβαρές ποινές - αυτή είναι η κατάσταση της διαφθοράς αυτού του κόσμου που είναι μισαλλόδοξος και πνίγεται στο ίδιο του το κακό. Θα έρθει μια εποχή όπου τέτοια πράγματα δεν θα είναι πλέον απαραίτητα- αυτά σίγουρα δεν είναι απαραίτητα μεταξύ των Μυημένων των Θεών, οι οποίοι εκτιμούν την Αλήθεια. Η Αλήθεια είναι εκεί που βρίσκεται η δύναμη.

Ο Τελικός Σκοπός της ενότητας Ηθική, καθώς και όλου του Πνευματικού Σατανισμού, είναι η δημιουργία του ανθρώπου σε Θεότητα. Κάποιος παίρνει το μονοπάτι των Θεών. Και οι Θεοί δεν ενεργούν με τους τυφλούς τρόπους που οι τυφλοί τους βλέπουν να ενεργούν. Ενεργούν με Σοφία.

Συνολικά, ανυπομονώ να αποσαφηνιστεί αυτό. Μακάρι η πορεία σας προς τους Θεούς να στεφθεί με επιτυχία και μακάρι ο Εωσφόρος να σας δείξει το ίσιο μονοπάτι όλων των μονοπατιών.
 
Καλλιέργεια και Έλεγχος της Φαντασίας και του Νου: Πνευματική Πρόοδος

Αρχιερέας Lydia


Η φαντασία πρέπει να χρησιμοποιείται για την περαιτέρω πρόοδό μας και να δημιουργεί δημιουργικότητα που επιτρέπει στην ψυχή να εκφραστεί. Είναι κάτι που διαφοροποιεί τους ανθρώπους από τα άλλα είδη.

Η ύπαρξη φαντασίας επιτρέπει την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, μας επιτρέπει να βλέπουμε ένα καλύτερο μέλλον και να έχουμε ελπίδα και ορμή για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, και διευρύνει το μυαλό. Αλλά η φαντασία σας πρέπει να εκπαιδευτεί ώστε να λειτουργεί υπέρ σας και όχι εναντίον σας. Ο καθένας από εσάς έχει τη δυνατότητα να προοδεύσει σε μεγάλο βαθμό, γι' αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας ώστε να παραμείνετε στο σωστό μονοπάτι της ατομικής σας εξέλιξης. Το να πέσετε και να πέσετε σε μια σπείρα ψευδαισθήσεων θα ήταν μια επική σπατάλη.

Εδώ στην Χαρά του Σατανά, ενθαρρύνουμε τα μέλη να αποκτήσουν σοφία, διαφώτιση και αληθινή πνευματική διορατικότητα. Θέλουμε όλα τα μέλη να προοδεύσουν πραγματικά και να είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια σύνδεση με τους Φύλακες Δαίμονές σας.

Δεν θέλουμε κανείς να χάσει τη λογική του.

Έχω διαβάσει σε άλλες «πνευματικές μεθόδους», ότι για να ανοίξει κανείς το 3ο μάτι, πρέπει να αφήσει τη φαντασία του να οργιάσει και να πιστέψει σε αυτό. Αυτό θα ενθαρρύνει μόνο τις αυταπάτες και την απώλεια της επαφής με την πραγματικότητα. Αυτή η μέθοδος θα επιτρέψει επίσης την ανάπτυξη ψυχικής αστάθειας. Αυτό είναι που θέλει ο εχθρός, γι' αυτό και διεισδύει και διαφθείρει τα πνευματικά κινήματα της νέας εποχής.

Όταν αναπτύσσετε την αστρική όραση και ακοή, πολλά από αυτά που μπορεί αρχικά να βιώσετε είναι φαντασία, επειδή και αυτή η ικανότητα ανοίγει. Όσοι είχαν ήδη καλή φαντασία από την παιδική ηλικία, θα έχουν πιθανώς καλύτερη κατανόηση του τι είναι η φαντασία σας και τι όχι- και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να καταλάβετε ότι ίσως οι επικοινωνίες που λαμβάνετε από τους Θεούς να είναι αντ' αυτού η φαντασία σας. Το βλέπουμε αυτό συχνά στα φόρουμ, ανθρώπους που παραδέχονται με ευκολία ότι ίσως ήταν η φαντασία τους και έχουν μια υγιή αίσθηση αμφιβολίας. (Αν και, αυτή η αμφιβολία μπορεί να είναι αυτοπεριοριστική, οπότε πρέπει να μάθει κανείς να εμπιστεύεται αυτό που είναι πραγματικά αστρική επικοινωνία).

Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν είχαν μεγάλη φαντασία όταν ήταν παιδιά (ή ήταν ήδη κοντά στην απώλεια της λογικής τους για οποιονδήποτε λόγο), οπότε όταν η φαντασία τους ανοίγει, νομίζουν ότι πρόκειται για πραγματική αστρική επικοινωνία και πραγματικές συνομιλίες με τους Θεούς. Το απλό γεγονός είναι ότι αυτές οι φαντασιώσεις μπορούν να οδηγήσουν τους ανθρώπους στην καταστροφή. Το βλέπουμε κι αυτό στα φόρουμ (συχνά αποδοκιμάζεται στην ουρά των mod λόγω της απόλυτης παραφροσύνης), άνθρωποι που φαντάζονται κάτι και ορκίζονται ότι είναι η απόλυτη αλήθεια. Δεν έχουν καμία υγιή αμφιβολία, είναι φανατικοί στην πεποίθηση ότι αυτό που ξεκάθαρα φαντάστηκαν είναι αληθινό. Δεν μπορούν να κάνουν διάκριση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Προωθώντας αυτό, είναι ο τρόπος με τον οποίο ορισμένες πτυχές των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ξεκινώντας πριν από μερικές δεκαετίες, η δημοσιογραφία σταμάτησε να έχει ως στόχο την αυστηρή αναφορά των απλών γεγονότων και άρχισε να επινοεί ιστορίες για να τις συνοδεύει. Για παράδειγμα, ένα διάσημο πρόσωπο θα κάνει κάτι, και οι δημοσιογράφοι θα μιλήσουν για το τι σκεφτόταν και τι ένιωθε αυτό το πρόσωπο, ενώ δεν είναι αναγνώστες του μυαλού, οπότε πώς μπορούν να το πουν ως γεγονός. Οι δημοσιογράφοι τα επινοούν προκειμένου να έχουν περισσότερες προβολές και να θεωρούνται «διορατικοί». Δεν αναφέρουν γεγονότα ή δεν ρωτούν το άτομο γιατί έκανε αυτό που έκανε- αντίθετα, λένε μια ιστορία και την πλασάρουν ως αλήθεια. Η γνώμη κάποιου έχει μεγάλη αξία στις μέρες μας, αντί για τα απλά γεγονότα ή την αλήθεια. Μεγάλο μέρος της δημοσιογραφίας είναι σχεδόν φανταστική λογοτεχνία αυτές τις μέρες. Αυτό κάνει υποσυνείδητα τα ψέματα και τις αυταπάτες πιο αποδεκτά.

Κοιτάξτε τους ανθρώπους στον κόσμο - τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν τα ψέματα και τις αυταπάτες τους στις οποίες εμμένουν σθεναρά και φανατικά.

Όταν προχωράτε στον Πνευματικό Σατανισμό, θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να αποβάλλετε όλες τις αυταπάτες και να ανοιχτείτε στην Αλήθεια. Όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείτε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα προοδεύσετε και τόσο πιο γρήγορα θα απολαύσετε ένα υγιές και δυνατό μυαλό.

Οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν στο να πάει χαμένη μια ολόκληρη ζωή, και αυτό είναι τραγικό.

Για όσους από εσάς θέλετε να αναπτύξετε με ασφάλεια τη φαντασία και τη νοητική σας δύναμη, εδώ είναι μια καλή μέθοδος. Διαβάστε βιβλία που έχουν προταθεί εδώ, όπως έργα του Μάρκου Αυρήλιου, του Νίτσε, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, ή οποιοδήποτε βιβλίο που διδάσκει ένα θέμα που μαθαίνετε αυτή τη στιγμή (μηχανική, επιστήμη, μουσική, βοτανική, οτιδήποτε). Καθώς το διαβάζετε:

-Φανταστείτε τον εαυτό σας ως φοιτητή στην Αρχαιότητα (ή σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο σας αρέσει, ακόμα και φουτουριστική αν προτιμάτε), σε ένα περίτεχνο πανεπιστήμιο ή σε κάποιο ναό. Σχεδιάστε τον όπως θέλετε, κάντε τον όσο περίπλοκο θέλετε.

-Φανταστείτε τον συγγραφέα ως εκπαιδευτή, που σας διδάσκει το βιβλίο. Ίσως έχει έναν πίνακα στον τοίχο και γράφει κάποιες φράσεις πάνω του, προσπαθήστε να τον κρατήσετε εκεί στο μυαλό σας κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου μαθήματος.

- «Ακούστε» τους να σας διαβάζουν το βιβλίο και φανταστείτε συζητήσεις, όπως να κάνετε εσείς ερωτήσεις και, στη συνέχεια, όταν βρείτε την απάντηση στο βιβλίο (ή αλλού), να έχετε τη συζήτηση να περιλαμβάνει την απάντηση.

-Αλλά μην αφήσετε τη φαντασία σας να αλλοιώσει το βιβλίο ή να πάει σε πολλές παρεκκλίσεις. Κρατήστε το σταθερό, σαν να βρίσκεστε στο πιο υγιές περιβάλλον μάθησης με έντονη συγκέντρωση και προσοχή.

-Έπειτα, όταν αισθανθείτε ότι καταλαβαίνετε το βιβλίο (ή το κεφάλαιο ή την ενότητα) αρκετά καλά, φανταστείτε ότι είστε τώρα δάσκαλος και διδάσκετε τα έργα σε μια νέα γενιά μαθητών. Ίσως σε έναν μεμονωμένο μαθητή ή σε μια τάξη. *Αυτό που θα κάνετε θα έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και διορατικότητα όταν κάνετε συζητήσεις στην πραγματική ζωή.

Τώρα, για όσους από εσάς έχουν υπερβολικά ενεργή φαντασία. Αν αισθάνεστε ότι η φαντασία σας δεν παρεμβαίνει στη ζωή σας, τότε αυτό είναι μια χαρά. Αλλά αν αισθάνεστε ότι η φαντασία σας εμποδίζει την ποιότητα της ζωής σας και καταλαμβάνει πολύ χρόνο στην ημέρα σας, τότε διοχετεύστε την σε κάτι πιο παραγωγικό. Γράψτε μυθοπλασία ή μάθετε τέχνη. Μην ενδίδετε σε αυταπάτες ότι θα γίνετε ο καλύτερος συγγραφέας ή καλλιτέχνης που υπήρξε ποτέ και μετά να νιώθετε ότι αποτύχατε όταν συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε. Απλώς επιτρέψτε μια δημιουργική διέξοδο, και ίσως μπορέσετε να το πουλήσετε για ένα παράλληλο εισόδημα, το οποίο θα ήταν από μόνο του ένα επίτευγμα.

Η φαντασία, όταν αναπτύσσεται και διατηρείται υπό έλεγχο, θα ωθήσει την ανάπτυξη και την εξέλιξή σας. Μην αφήσετε τις αυταπάτες να σας καταστρέψουν! Θέλουμε κάθε μέλος εδώ να εκπληρώσει τις δυνατότητές του και να κάνει τους Θεούς περήφανους. Το μυαλό σας είναι ιερό, αντιμετωπίστε το ως τέτοιο.
 
Συμβουλές για τον Καύσωνα

Αρχιερέας Lydia


Για όσους δεν έχουν κλιματισμό ή θέλουν να κρατήσουν χαμηλά τους λογαριασμούς ρεύματος:

-Μετά το ντους, γυρίστε το στο κρύο για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αυτό θα διατηρήσει τη θερμοκρασία του σώματός σας μειωμένη για λίγο μετά το ντους σας.

-Αν νιώθετε ότι η ζέστη είναι αφόρητη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σας, μπείτε ξανά στο ντους και βάλτε το στο κρύο για 30 δευτερόλεπτα. Απλά σταθείτε εκεί απολαμβάνοντας την παγωμένη θερμοκρασία. Άνθρωποι πεθαίνουν κάθε καλοκαίρι στα σπίτια τους από τη ζέστη, αυτό το κόλπο μπορεί να σώσει ζωές. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό λίγο πριν πάτε για ύπνο για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε.

-Αν πρέπει να περπατήσετε μέσα στο σπίτι σας αλλά νιώθετε τεμπέλης και πολύ ζέστη για να σηκωθείτε (από την κρεβατοκάμαρά σας στην κουζίνα, για παράδειγμα), κρατήστε δίπλα σας ένα μικρό βάζο/δοχείο με νερό ή ένα μπουκάλι ψεκασμού. Απλώστε λίγο νερό στα χέρια και τα πόδια σας και, στη συνέχεια, σηκωθείτε και περπατήστε εκεί που πρέπει. Η πράξη του περπατήματος θα δημιουργήσει ένα αεράκι στις σταγόνες του νερού και θα μειώσει τη θερμοκρασία του σώματός σας. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό ακριβώς πριν βγείτε έξω, αλλά τα αποτελέσματα δεν θα διαρκέσουν πολύ, εκτός αν έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι ψεκασμού και δεν σας πειράζει να το κάνετε αυτό σε δημόσιο χώρο.

-Αν ιδρώνετε πολύ, εξετάστε το ενδεχόμενο συμπλήρωσης με ηλεκτρολύτες. Μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή πρέζα κρυσταλλικό αλάτι στο νερό σας για να βοηθήσετε, αν δεν μπορείτε να πάρετε συμπληρώματα ηλεκτρολυτών.

-Φορέστε ελαφριά ρούχα με φαρδιά εφαρμογή. Αυτό δημιουργεί ένα αεράκι γύρω από το δέρμα σας. Βλέπετε πολλούς ανθρώπους να φορούν στενά ελάχιστα ρούχα, όπως οι γυναίκες που φορούν πολύ κοντά σορτς, αυτό είναι στην πραγματικότητα χειρότερο από το να φοράτε μακριές φαρδιές φούστες. Δεν θέλετε ο ήλιος να εκτοξεύει το δέρμα σας, θα θερμάνει τη θερμοκρασία του σώματός σας.

-Να φοράτε λινά ρούχα αν ιδρώνετε πολύ. Το λινό απορροφά και διαχέει τον ιδρώτα πολύ καλύτερα από άλλα υφάσματα. Αλλά θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα σίδερο αν δεν έχετε ήδη, το λινό τσαλακώνεται μετά το πλύσιμο.

-Αν έχετε μωρό και πρέπει να βγείτε έξω, βρέξτε μια πετσέτα (κατά προτίμηση λευκή ή άλλου ανοιχτού χρώματος) και τοποθετήστε την πάνω από το καροτσάκι (από την κορυφή μέχρι το σημείο που είναι τα πόδια του). Το νερό θα δροσίσει την περιοχή στο εσωτερικό της.

-Αν αισθάνεστε ότι αρρωσταίνετε από τη ζέστη, κρατήστε μια παγοκύστη στην κατάψυξη (μπορείτε να την αγοράσετε στα τοπικά φαρμακεία, συνήθως έχει μπλε χρώμα) και βάλτε την στο κεφάλι σας για λίγα λεπτά για να δροσίσει την περιοχή και στη συνέχεια στο στήθος σας. Ή πρώτα στο στήθος και μετά στο κεφάλι σας. Αφήστε το μόνο για όσο διάστημα είναι άνετο, μπορείτε να το κάνετε αυτό για λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες.

-Αν σχεδιάζετε διακοπές, ίσως παραλείψετε τις καυτές χώρες. Κάθε χρόνο, τουρίστες πεθαίνουν από τη ζέστη. Και θα απολαύσετε πραγματικά τις διακοπές σας ενώ είστε καλυμμένοι με κολλώδη ιδρώτα και παλεύετε με την εξάντληση από τη ζέστη; Ίσως να σκεφτείτε να πάτε πολύ βόρεια ή σε μια χώρα του νότιου ημισφαιρίου όπου είναι χειμώνας. Η επίσκεψη σε καυτές χώρες τον Μάιο ή τον Οκτώβριο μπορεί να είναι καλύτερη, και οι τιμές θα είναι φθηνότερες και οι ουρές των τουριστών λιγότερες.

-Οι δημόσιες βιβλιοθήκες διαθέτουν πάντα κλιματισμό, μπορείτε να βρείτε ένα μέρος για να διαβάσετε για λίγες ώρες ή να χρησιμοποιήσετε το wifi τους.

-Ελέγξτε τακτικά την πρόγνωση του καιρού. Εκμεταλλευτείτε τις πτώσεις της θερμοκρασίας για να κάνετε τότε τις δουλειές σας και προετοιμαστείτε για κύματα καύσωνα.

-Προσπαθήστε να βρείτε υγιεινές εναλλακτικές λύσεις για το παγωτό. Η υγεία σας δεν θα σας ευχαριστεί που τρώτε παγωτό όλη μέρα. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε smoothies από δροσιστικές τροφές, όπως αγγούρι και μέντα. Προσθέστε μια μπανάνα και χτυπήστε το στο μπλέντερ.

Υγιεινές γρανίτες: Μπορείτε να αγοράσετε δίσκους σιλικόνης σχεδιασμένους για να φτιάχνετε σπιτικά γρανίτες και να βάζετε μέσα υγιεινό χυμό φρούτων ή πράσινο τσάι (όχι για παιδιά) ή οποιοδήποτε τσάι από βότανα. Βεβαιωθείτε ότι το τσάι έχει κρυώσει πρώτα, στη συνέχεια εφαρμόστε τα ξυλάκια για τα παγωτά και το καπάκι και βάλτε το στην κατάψυξή σας.

Μπορείτε να πολτοποιήσετε φρούτα ή μούρα και να τα αναμείξετε με γιαούρτι, προσθέτοντας λίγο μέλι αν θέλετε. Βάλτε τα σε καλούπια για γρανίτες και καταψύξτε τα. Μπορείτε να βρείτε συνταγές και οδηγίες με βίντεο στο διαδίκτυο και να πειραματιστείτε με διάφορες γεύσεις.

-Για όσους έχουν γάτες και σκύλους, μπορείτε να τους φτιάξετε κατεψυγμένες λιχουδιές, να τις φυλάξετε στην κατάψυξή σας και να τις δώσετε στο κατοικίδιό σας. Τα πατώματά σας όμως θα λερωθούν, γιατί θα τα γλείφουν σε όλο το δωμάτιο.

Meowsicles και Barksicles:

1. Ανακατέψτε την υγρή τροφή του κατοικίδιου ζώου σας με νερό (μπορείτε να το κάνετε με το χέρι σε ένα μπολ) και βάλτε το σε παγοκύβους για να καταψύξετε. Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε με την αναλογία για να δείτε ποια θα λειτουργήσει καλύτερα.

2. Συνδυάστε ζωμό κοτόπουλου ή ζωμό οστών χαμηλού νατρίου με νερό, βάλτε το σε παγοκύβους για να καταψύξετε.

3. Σε πολλές γάτες και σκύλους αρέσουν οι μπανάνες. Μπορείτε να πολτοποιήσετε μια ώριμη μπανάνα, να προσθέσετε κομμάτια από την υγρή τους τροφή και να τα βάλετε σε καλούπια (καραμελοθήκες, για παράδειγμα) στην κατάψυξη. Αυτά μπορεί να μη βγαίνουν εύκολα από τις κανονικές παγοκύβους, αλλά οι εύκαμπτες θήκες σιλικόνης θα είναι μια χαρά. Για τους σκύλους, μπορεί να προστεθεί φυστικοβούτυρο.

4. Για σκύλους, μαγειρέψτε (ψήστε ή βράστε) γλυκοπατάτες, πολτοποιήστε τις, ανακατέψτε με λίγο ελαιόλαδο, βάλτε τις σε παγοκύβους στην κατάψυξη.

Μόλις οι λιχουδιές παγώσουν, μπορείτε να τις μεταφέρετε σε ένα δοχείο για να τις διατηρήσετε στην κατάψυξη.
 
ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ - ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ - islamicevil.com

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Χαιρετισμούς σε όλη την οικογένεια Πνευματικών Σατανιστών μας,

Είμαι πολύ χαρούμενος που σας ανακοινώνω ένα πρώτο και πολύ ισχυρό βήμα προς την απομάκρυνση και τον αποπρογραμματισμό των ανθρώπων από τον αβρααμικό ιό του Ισλάμ. Το Ισλάμ είναι αλλόκοτο, κακό και μια φρικτή μορφή βλασφημίας προς τους Αρχαίους Θεούς, ένα σύστημα θανάτου και πολέμου που τους απομάκρυνε από την Αραβία. Εκεί που υπήρχε ο παράδεισος των πνευματικών ανθρώπων, της γνώσης και της λατρείας, τώρα υπάρχουν ερείπια δεισιδαιμονίας, κακού και κοινωνικής ανισορροπίας.

Πίσω από όλα αυτά όμως, οι Θεοί είναι πάντα δυνατοί και αιώνιοι, μεταφέροντας τους Μαθητές τους στη σοφία, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην επιφάνεια του κόσμου που καταρρέει.

Για τους Πνευματικούς Σατανιστές μας που ζουν κάτω από τη μέγγενη αυτού του κακού προγράμματος, μην ανησυχείτε. Οι καιροί θα αλλάξουν. Μείνετε μυστικοπαθείς, μην αποκαλύπτετε την υποταγή σας στους Θεούς και εξυψώστε τις ψυχές σας. Μην ανησυχείτε για την εξωτερική αθλιότητα, θα καθαρίσει τελικά μέσω της δύναμης των Θεών και των έργων μας.

Από όλους τους ιούς που έχει δημιουργήσει ο εχθρός, το Ισλάμ είναι ο πιο χυδαίος, ο πιο ηλίθιος και ο πιο βίαιος. Σχεδιασμένο ειδικά μόνο για τα κατώτερα και πιο άσχημα μυαλά, είναι απλώς μια λατρεία όπου οι σκλάβοι γυρίζουν γύρω από έναν βράχο, αναπαράγονται όσο το δυνατόν περισσότερο και προετοιμάζονται για μια παγκόσμια Τζιχάντ ενάντια σε ό,τι είναι σωστό και όμορφο σε αυτόν τον κόσμο.

Φυσικά, πολλοί οπαδοί του Ισλάμ έχουν κάνει τις δικές τους «Ερμηνείες», αφού το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να ανεχτεί ή να δεχτεί αυτή την αθλιότητα, καθώς τα ανθρώπινα όντα προέρχονται από τους Θεούς. Ωστόσο, η θεμελιώδης φύση του Ισλάμ είναι ουσιαστικά αυτή μιας μεταδοτικής ασθένειας που εξαπλώνεται και τίποτα άλλο.

Χάρη στον Φύλακα της Χαράς του Σατανά @Karnonnos [JG] και το αξιότιμο μέλος μας @Arcadia , μια νέα ιστοσελίδα συντάχθηκε για να ασχοληθεί με αυτό: www.Islamicevil.com. Σε αυτή την ιστοσελίδα, η δεισιδαιμονία, η ανοησία και το καθαρό κακό του Ισλάμ εξηγείται με πολύ σωστούς όρους.

Αυτό είναι τεράστιο βήμα για την ανάπτυξη της Χαράς του Σατανά και την πνευματική αναμόρφωση του κόσμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον JG Karnonnos όσο και τον Arcadia που έβαλαν τη δουλειά για αυτή την ιστοσελίδα, και τον @ApolloAbove [JG] για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας. Ο Άρχοντας Θωθ πρέπει να πιστωθεί για το λογότυπο, το οποίο συμπυκνώνει πολύ απλά τη δύναμη που έχει η ιστοσελίδα.

Από τώρα και στο εξής, αυτός ο ιστότοπος θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως όπλο που μπορεί να σταλεί για να απελευθερώσει τα μυαλά και να σιδερώσει τους ανθρώπους που βρίσκονται υπό ισλαμική πολιορκία νοητικά. Θα το προωθήσουμε αυτό στην προβολή μας και σε όλες τις διαδικτυακές μας πολιορκίες.

 
Κλέφτες, Συκοφάντες και Προδότες: Προειδοποίηση

Αρχιερέας Hooded Cobra 666


Φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι γύρω από την περιοχή της Χαράς του Σατανά που κάνουν αξιοθρήνητες πράξεις. Αυτό προσκαλεί αντίποινα, τα οποία έχουν καθυστερήσει εδώ και καιρό.

Έχω προειδοποιήσει πολλούς και τους έχω προειδοποιήσει ξανά. Να σταματήσετε να δημιουργείτε ψεύτικες ομάδες, να σταματήσετε να κουβαλάτε νεοφερμένους και να παριστάνετε τους δασκάλους ενώ δεν μπορείτε να διδάξετε, να μην μένετε έξω από την JoS, να μην κλέβετε τα υλικά της, να μην προωθείτε ψεύτικες προφητείες και πανικό, να μην παραπλανάτε τους ανθρώπους μακριά από τους Θεούς ή τη Χαρά του Σατανά για τα προσωπικά σας «κέρδη», αντιγραφές και άλλα συναφή διεστραμμένα σκουπίδια.

Προδοσίες, προδότες, συκοφαντίες, όλα αυτά τα πράγματα που θα έκαναν οι αγνοί εχθροί, τα έχετε κάνει εσείς λόγω της άκαρπης και κακίας σας. Δικαιολόγησε κανείς από τους JoS αυτό το κακό; Προφανώς όχι. Οι άνθρωποι ήταν εδώ μόνο για να σας βοηθήσουν, να σας συνδράμουν και να σας αγαπήσουν. Η ανταμοιβή σας προς αυτούς ήταν να συμπεριφέρεστε σε εμάς σαν σκουπίδι κατώτερο από έναν μουσουλμάνο ιμάμη. Παρόλο που δεν έγιναν πράξεις από την JoS που να δικαιολογούν αυτή τη μεταχείριση, έγινε και εισπράχθηκε, χωρίς λόγο.

Νόμιζα ότι μετά από πολλά χρόνια, η λογική θα είχε φτάσει στο μυαλό σας. Αλλά δεν έγινε.

Δεν ακούσατε. Κάποιοι το έκαναν και συγχωρούνται. Ξέρουμε για εσάς, πόσοι είστε και όλα τα υπόλοιπα. Τα μέλη μας βρίσκονται παντού και θα μας ενημερώσουν για αυτά τα θέματα.

Γιατί να μην ακολουθήσετε το δρόμο του καλού όταν μπορείτε να ακολουθήσετε το δρόμο του κακού; ΑΙΣΘΑΝΘΗΘΗΚΕ δικαιολογημένος, σωστά;

Για να αναφέρω ένα παράδειγμα, ένας Ιάπωνας ανόητος, έκλεψε ιαπωνικές μεταφράσεις των JoS και τις πουλάει στο αντίστοιχο ιαπωνικό e-bay. Ένας άλλος πνευματικός «δάσκαλος» δημιούργησε από το έργο του JoS. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας ρίξουν κάτω και να σας εξαλείψουν πνευματικά. Δεν έχει καν προμηθευτεί το JoS από το εσωτερικό του.

Η JoS ως οργάνωση έχει επιλέξει να αφήσει αυτά τα θέματα να περάσουν, αλλά από τώρα και στο εξής, θα διώκεστε με τη δέουσα νομική διαδικασία, και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Θέλετε να κλέψετε από τους Θεούς και τον οίκο τους που βοηθάει τους ανθρώπους; Ήρθε η ώρα να πληρώσετε τον πνευματικό λογαριασμό γι' αυτό.

Γιατί οι άνθρωποι που έκαναν μεταφράσεις κάθισαν να τις φτιάξουν για χάρη των Θεών και της Ανθρωπότητας με δικά τους έξοδα και χρόνο, ώστε να μπορεί να τις πάρει ο έξυπνος Ιάπωνας κλέφτης, για παράδειγμα; Αυτό που ανήκει στην ανθρωπότητα και στους Θεούς ή στο Τζο, ή στους ανθρώπους που το έφτιαξαν, δεν ανήκει σε εσάς. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα γι' αυτό τώρα.

Τι νομίζεις ότι είσαι, κάποιος ραβίνος από το Ισραήλ που θα έχει 2800 σκλάβους και θα τους κακοποιεί; Μήπως επίσης το «σχέδιο του HaShem», συγγνώμη, «του Σατανά» ήρθε σε σένα μια μέρα και σου είπε «Πούλα το έργο των Μεταφραστών πίσω από την πλάτη τους και την πλάτη των JoS, ενώ αυτοί δεν παίρνουν τίποτα από αυτό;

Φαίνεται ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, που συμπεριφέρονται σαν Εβραίοι ή είναι σαν πραγματικοί Εβραίοι, δεν έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τους αυτές τις προειδοποιήσεις.

Έχετε αμφισβητήσει εμένα και αμφισβητήσατε επίσης τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους της JoS που θυσιάζουν πράγματα για τους άλλους, και εσείς λεηλατείτε σαν άχρηστα και άκαρδα παράσιτα. Οι προσπάθειές σας καταλήγουν στο κενό, αλλά δεν κάνετε ακόμα τίποτα άλλο, καθώς δεν θέλετε να αναπτυχθείτε προς το καλό και να προσφέρετε αξία με άλλο τρόπο, θέλετε να κλέψετε αξία.

Οι άνθρωποι δουλεύουν και μοχθούν σε αυτά τα χωράφια και εσείς έρχεστε σαν ραβίνος από το Ισραήλ για να το κλέψετε αυτό και να «φτιάξετε το δρόμο σας». Αν αυτός ο Ραβίνος ερχόταν στην Αίγυπτο και το έκανε αυτό, τι νομίζετε ότι αυτό θα τους προσκαλούσε;

Ως εκ τούτου, θα υπάρξουν τεράστιες τιμωρίες για εσάς από εδώ και στο εξής. Οι τιμωρίες θα συνεχίσουν να κλιμακώνονται μέχρι αυτοί οι άνθρωποι να διορθώσουν την πορεία τους. Αν δεν το κάνετε, μην κλαίτε επίσης για τις συνέπειες.

Οι Εβραίοι έχουν κάνει σε πολλές περιπτώσεις λιγότερη άμεση ζημιά στους JoS από αυτούς τους λεγόμενους «σατανιστές». Οι Εβραίοι γνωρίζουν τι θα καλέσει επάνω τους τις μεγάλες πληγές των Θεών και το αποφεύγουν.

Στον Αρχαίο Κόσμο, ακόμη και εκεί που γινόταν πόλεμος της κλίμακας των παγκόσμιων πολέμων, ήταν μέρος των παγκόσμιων κανόνων να μην λεηλατούνται οι Ναοί των Θεών ή οι άνθρωποι των Θεών. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έκλεψαν κανέναν και δεν έκαναν κακές πράξεις σε κανέναν και η ανταπόδοση ήταν κακή για αυτούς.

Ακόμη και τα μεγαλύτερα κτήνη και ζώα της ιστορίας, ακολούθησαν αυτούς τους κανόνες. Ωστόσο, πολλοί συμπεριφέρονται χαμηλότερα από αυτά τα αγρίμια, και τώρα θα σας αντιμετωπίσουν πνευματικά με τον ίδιο τρόπο. Όταν οι «στρατιώτες» και άλλοι αποκλίνοντες έκαναν αυτές τις πράξεις, καίγονταν ζωντανοί. Ούτε οι ισχυρισμοί σας για το «Μου το είπε ο Σατανάς!» και άλλες σχιζοειδείς παραφροσύνες ανηθικότητας θα εισακουστούν. Ξέρετε τι έχετε κάνει.

Η Χαρά του Σατανά κάνει άψογες και σκληρές προσπάθειες για να φέρει πράγματα στους ανθρώπους δωρεάν. Δωρεάν είναι το τίμημα που άλλα όντα θυσιάζουν την ύπαρξή τους, υψηλότερα από εσάς, για να επιτύχουν ορισμένα θέματα και έχουν την ευγένεια να τα μοιραστούν με την ανθρωπότητα και μάλιστα ανοιχτά. Αυτό αφορά και τη δική μου δουλειά.

Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να σας το πω πολύ επίσημα, και ευγενικά, αλλά εσείς νομίζετε ότι η ευγένεια είναι αδυναμία, ή ότι έχετε ορισμένα δικαιώματα που δεν έχετε, επειδή τα επινοήσατε για να δικαιολογήσετε την αθλιότητά σας. Οι απαντήσεις σας κυμαίνονταν από εγωισμό, αποφυγή, μέχρι και απειλές. Μας μιλούσατε για χρόνια έτσι. Σας δώσαμε υπομονή, για να σας βάλουμε σε μια σωστή πορεία. Δεν μας ακούσατε.

Οι Θεοί ήταν μάλλον φιλεύσπλαχνοι με αυτά τα παραπλανημένα άτομα, αλλά οι απώλειες για τους ανθρώπους και τους άλλους που έπεσαν θύματα, δεν έμειναν απαρατήρητες.

Ορισμένα ανθρωποειδή δεν καταλαβαίνουν ποιες ποινές και αμαρτίες διαπράττουν προσπαθώντας να μεταπωλήσουν υλικά ή να κλέψουν από τους Θεούς και τη Χαρά του Σατανά. Δεν καταλαβαίνετε επίσης ότι η Πνευματικότητα δεν είναι παιχνίδι, στο γεγονός ότι δεν μπορείτε να παραπλανήσετε άλλες ψυχές και να τις βάλετε σε αντιπαράθεση με τους Θεούς, επειδή θέλετε να ικανοποιήσετε το δικό σας άχρηστο μυαλό, χωρίς να έχετε καμία πραγματική ικανότητα να το κάνετε.

Θέλω να διευκρινίσω εδώ, ότι αυτό δεν περιλαμβάνει ούτε καν έντονη κριτική, διαφωνίες, αντιπάθεια ή ακόμα και κανονικό μίσος. Αυτό περιλαμβάνει εγκληματικές πράξεις που διαπράττονται εναντίον των Θεών και της Χαράς του Σατανά ή των ανθρώπων της, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Είστε ελεύθεροι ακόμα και να μας μισείτε, αλλά οι τραυματισμοί της φύσης που περιγράφονται στην ανάρτηση, σημαίνει ότι είστε ένας εχθρός που προσπαθεί να παρελάσει ως κάτι άλλο.

«Πρώην μέλη του JoS - σημερινοί αδικαιολόγητοι συκοφάντες (που φτιάχνουν ιστορίες επιστημονικής φαντασίας εναντίον μας)», “Αυτοί που πήραν το δικό τους δρόμο [με 99% γνώση κλεμμένη από το JoS]”, ο κρυπτοεβραίος που »Πήρε το δικό του δρόμο! Ώρα να ληστέψω το σπίτι του γκόι και είναι γκόι και θα τη γλιτώσω, χαχα!», και άλλους συναφείς σχιζοφρενείς με εγκληματικές τάσεις που θέλουν να κλέψουν και να παραπλανήσουν τους ανθρώπους, η καθαρή ζημιά σας στο JoS δεν θα είναι πλέον ανεκτή.

Θα εύχεστε να μην το είχατε κάνει ποτέ αυτό. Προφανώς, δεν θα αλλάξετε, καθώς δεν εξελίσσετε τις κατάλληλες ικανότητες για τα πράγματα που νομίζετε ότι αξίζετε ή επιθυμείτε.

Η κλοπή, η συκοφαντία ή και τα δύο μαζί, επειδή έχετε ψυχικά προβλήματα, δεν πρόκειται να γίνουν η Χαρά των προβλημάτων του Σατανά. Παγκοσμίως και όπου κι αν βρίσκεστε, οποιοσδήποτε πλούτος έχει γίνει εις βάρος του χρόνου και των προσπαθειών των πραγματικών σατανιστών, θα χτυπηθεί αμέσως και χωρίς αντίποινα.
 

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back
Top