Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Η δολοφονία του Ελληνισμού

Olympios666

Member
Παραθέτω ένα πολύ σημαντικό βίντεο από Youtube σχετικά με τα εγκλήματα του Χριστιανισμού απέναντι στους Έλληνες, είναι κάτι που θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουμε, διότι η γνώση είναι δύναμη

Ευχαριστώ για το υλικό αδερφέ, μπορούμε να το προωθούμε σε διάφορα άτομα (ανώνυμα στο πλαίσιο του Outreach) και από εκεί να τους οδηγούμε στην Χαρά του Σατανά.

Ευχαριστώ για το υλικό αδερφέ, μπορούμε να το προωθούμε σε διάφορα άτομα (ανώνυμα στο πλαίσιο του Outreach) και από εκεί να τους οδηγούμε στην Χαρά του Σατανά.
Συμφωνώ θα ήταν μία καλή αρχή για να μπορέσει κάποιος πρώτα απ όλα να μπορέσει να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον Χριστιανισμό, διότι αυτά τα στοιχεία αποκρύβονται επιμελώς στην Ελλάδα από τους κρατικούς μηχανισμούς και τα κυρίαρχα μέσα. Πιστεύω το πιο δύσκολο κομμάτι είναι όταν οδηγήσεις κάποιον στην Χαρά του Σατανά να δεχθεί τις πληροφορίες που εμπεριέχονται εδώ. Έχω προσπαθήσει στο παρελθόν με αρκετούς Εθνικοσοσιαλιστές αλλά και διάφορους άλλους που δείχνανε ενδιαφέρον για τον Σατανισμό γενικά και πλην κάποιων λίγων εξαιρέσεων οι περισσότεροι τα απορρίπταν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους άλλος γιατί του ήταν ρατσιστικά και Ναζιστικά και άλλος όπως μου είχε γράψει ότι όλα αυτά είναι Καμπαλιστικα και Εβραϊκά. Άποψη μου είναι ότι ο περισσότερος κόσμος ακόμη δεν είναι έτοιμος να δεχθεί τις πληροφορίες που δίνει η Jos. Σίγουρα τώρα που βγαίνει η Jos προς τα έξω στα διάφορα κοινωνικά μέσα θα αλλάξει η κατάσταση

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back