Arkadaşlar merhaba bu bu fotmlarda yeniyim nerden başlamamı önerirsiniz ? Daha önce teistik satanizm hakkında araştırma yapmıştım şu ayetler kitabı gerçekler kitabı ve isa kitabı, bu ekol içinde geçerlimi ?
Discussion
Nicky1337s wrote:View source Arkadaşlar merhaba bu bu fotmlarda yeniyim nerden başlamamı önerirsiniz ? Daha önce teistik satanizm hakkında araştırma yapmıştım şu ayetler kitabı gerçekler kitabı ve isa kitabı, bu ekol içinde geçerlimi ?
Sitedeki arşiv bölümünden başlayabilirsin ve hayır o kitaplar bize ait değil ve kesinlikle tasvip etmiyoruz.
Baron Hope Von Blossom wrote:View source Sitedeki arşiv bölümünden başlayabilirsin ve hayır o kitaplar bize ait değil ve kesinlikle tasvip etmiyoruz.
Tamam, teşekkür ederim
Nicky1337s wrote:View source Arkadaşlar merhaba bu bu fotmlarda yeniyim nerden başlamamı önerirsiniz ? Daha önce teistik satanizm hakkında araştırma yapmıştım şu ayetler kitabı gerçekler kitabı ve isa kitabı, bu ekol içinde geçerlimi ?
Esenlikler,
Aşağıda paylaşacağım yazıları okuyarak başlayabilirsiniz.
Zevizm bir ekol değildir. Tek gerçek olandır. Diğer türdeki "Satanizmleri" ve onların öğretilerini kabul etmiyoruz.
Thersthara wrote:View source Esenlikler,
Aşağıda paylaşacağım yazıları okuyarak başlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim
Acheron wrote:View source Zevizm bir ekol değildir. Tek gerçek olandır. Diğer türdeki "Satanizmleri" ve onların öğretilerini kabul etmiyoruz.
Anlıyorum