Zevizm hayatınızda neleri değiştirdi? Büyülerle neler yapabildiniz?
Şimdi mantıken o kadar onla bunla uğraşmak yerine solar plexsus'u güçlendirmeye çalışsak ardından para çekme çalışması yapsak üstüne iş bulma çalışması yapsak zengin olmamız lazım. Zevizm'i hayatında bu denli uygulayan var mı?
Esenlikler,
Zevizm hayatımı değiştirmekten çok bana hayatımı verdi. Geçmişte çok saf, yolunu bilmez ve kafası karışık bir kızdım. Hayatımın nasıl devam edeceği ya da devam edip etmeyeceği belli değildi. Daha kişiliğimin temellerini yeni attığım dönemlerde Spiritüel Zevizmi bulmam bana bir yaşam amacı ve güzel bir kişilik verdi. Bu dönemde Tanrıların yardımını ve bilgeliğini taşıdığım için şükrediyorum. Yoksa ayağa kalkmam ve erdemli bir insan olmam zor olurdu.
Ben sıkıştığım yerde büyüye başvururum, onun dışında işlerimi kendim halletmeyi uygun görüyorum. Bu zamana kadar birçok büyü yaptım ve hepsi de tuttu. Para, zeka, aşk, arkadaşlık, bağlama, özgürlük. Bunları ilk zamanlarda yaptığım için sonuçları çok uzun süreli olmadı. İmajine becerim, iradem, kararlılığım, ruhani seviyem... Hepsi şu zamankinden çok daha farklıydı ve beni sadece 3 yıl götürdü. Maalesef doğum haritam bana sorun çıkarmaya çok meyilli, bütün etkileri yok etmem için çok çalışmam gerekli.
Neyse, ben Zevizmi hayatımın her yerinde yaşamaya çalışıyorum. Büyülerini, meditasyonlarını, etiklerini, Tanrıların yardımlarını, her şeyini. Bundan çok memnunum ve Şeytan Baba'nın bize verdiği nimetleri kullanmak bana onu hatırlattığından, her alana onu koymak hoşuma gidiyor. Arkadaşlarımı, hareketlerimi, okuduğum ve izlediğim şeyleri ona göre ayarlamak beni mutlu ediyor. Anlayacağınız Zevizmi hayatımda "bu denli" uyguluyorum, bu son zamanlarda daha da arttı. Hiç bu kadar mutlu ya da huzurlu olduğumu da hatırlamıyorum, Şeytan üzerine meditasyon ve onu düşünmek gerçekten içsel bir huzur veriyor. Herkese tavsiyemdir.
https://www.templeofzeus.org/Meditation_on_Satan.html
İyi günler.