İlişkide olduğum partnerler genelde çok güzel ama duygusal zekası ve farkındalığı olmayan kızlar. En basitinden örnek vereyim; kendisini rahatsız eden birisinin mesajını bana gösteriyor. Ben de "engelle o zaman" diyince, "yok, niye" falan diyor. En son bulunduğum ilişkide, kavgalı olduğum eleman kıza benim hakkımda bir şeyler yazıyor. Kıza "engelle, sana niye yazıyor?" diyorum, "sebep söyle, engelleyeyim" falan diyor. Ben de olayı çözmeye çalışıyorum, dediğiniz gibi ama karşı taraf sürekli haklı çıkma çabası içine giriyor. Tüm bu saygısızlıklar ve güvensizlikler olurken, ben de mikro aldatma yaparak kendimi diğer ilişkiye hazırlıyorum. Hal böyle olunca kendimi daldan dala atlarken buluyorum. Fakat inanın, hayattan istediğim şey bu değil; duygusal zekası yüksek bir partner, güven ortamı ve saf sevgi, birazcık empati arıyorum sadece.
Çok ararsın herkes her aradığını bıksaydı
Türkiye'deki gece kulüpleri, dediğiniz gibi, bomboş ve saçma bir ortam ve benlik değil. Almanya'dayken çok giderdim çünkü orası daha samimi. Ben genelde barlarda takılmayı seviyorum; sakin ve samimi bir ortam oluyor. Partnerler de genelde arkadaş çevresinden oluyor. Ayrıca önüme gelenle ilişki yaşamıyorum. Benimle aynı kafada olduğunu sandığım partnerin, ilişki ilerledikçe aslında öyle olmadığını anlıyorum. O an öyle olduğunu hissettiğim ve sonrasında pişman olduğum bir ilişki içerisinde buluyorum kendimi. Kişisel gelişim ve ruhaniyette kendimi geliştiriyorum; müzik ve sanatla uğraşıyorum. Hayatımı boşa yaşamıyorum, emin olun. Umarım kendimi iyi açıklayabilmişimdir.
Ben hiç gitmedim bara diskoya gece klübü bar disko ne tarafta bilmem, ben çay ocağında otururum çay ocağıda boş iş alkol içmem, ben çay maden suyu ayran soğuk su içerim, ordanda boya badana tamir işleri yapmaya giderim, bir tane kötü telefonum var onunlada internette geziyorum, yeni bir telefon alacam samsun marka ucuzundan, bunun sesi az çıkıyor çalışırken müzik dinliyorum, sizler asortik yerlerde geziyorsunuz ben sizin gibi gezemem, siz su gibi para harcarsınız, ben bir ara lüks bir bar boyadım, adam bana kebap ısmarladı usta alsana fazladan para dedi, bize nasıl olsa havadan geliyor para dedi, biz ancak öyle yerlerde işçilik yaparız