Ben Majeste bu forumda ilk kez bir konu açıyorum hata yaparsam söyleyin lütfen...
İlkokuldan beri beğendim bir kız var aynı ilçenin uzak kesimlerinde yaşıyoruz bu kızla sevgili yada arkadaş olabilmem için işlem tavsiyeniz varmı
bu işlemlerin bana dönüşü olurmu
şimdiden teşekkür ederim
Eğer onca yıldır arkadaş olamadıysanız bu kişiyi elde etmek için bir çalışma yapmak yerine bu kişiyi unutmak için bir çalışma yapmanız en doğrusu.
Sizi hiç tanımayan bir İnsanın sizi arzulaması için büyü yapmak hem gerçekten aşırı fazla enerji isteyecektir, hem de bu büyünün fiziksel düzlemde tezahür etmesi için uygun alanı açamazsanız çalışmaz.
Büyülerin çalışması için tek gereken büyüyü en doğru şekilde yapmak değildir. O kız ile arkadaş olmalı, sizi farketmesini sağlamalı veya alanında direkt olarak bulunmalısınız. Yoksa Astral boyuttan tepesine bindirdiğiniz enerjiler fiziksel düzleme doğru şekilde akamaz ve tıkanır.
İmkansız mı? Değil? Değer mi? Siz bilirsiniz.
Bunun yerine öncelikle o kişiyi auranızdan koparın ve unutmak için bir çalışma yapın. Ardından Maddesel Venüs karesi kullanarak kendiniz için en mükemmel partneri hayatınıza çekin.