Adandım geçen aralık 23 de yulede, 40 günlük programı bitirdim meditasyon yapıyorum sadece şu an güneş cakrasindayim çakralari açıyorum sırayla.Hayatimdan memnun değilim geç adandım ben biraz yaşımız var, zor bir hayatım var, beni sinir eden şeyler oluyor.Sadece meditasyon yapıyorum bazı şeyleri kafam almıyor, biri diyor noktalama virgül öğren, öteki diyor Ritual yap beriki diyor, ingilizce öğren birisi diyor astroloji öğren, sen diyorsun karot öğren, ben süpermen miyim ŞEYTAN aşkına meditasyonu zor yapıyorum, zaten çalışıyorum, yoruluyorum ben insan değilmiyim makinemiyim.Benim yaşımdakiler emekli oldu emekli olsamda ne olacak mecbur çalışacam para tatlı 7 yaşından beri çalışıyorum.Çalışmasam kahrimdan ölürüm sosyal hayatımız yok her gün tozun toprağın içindeyim bir gece yatıyoruz işte başka hiç bir şeyimiz yok...kasap et derdinde koyun can derdinde ciğerim yanıyor....
Esenlikler,
Hayatınızı tam bilmesem de geçmişte ağır beden işlerinde çalışmış ve ezilmiş birisi olarak size karşı belki az da olsa empati kurabiliyorum. Yaşadığınız bu zorluklar size daha da hırs vermeli güçlenmek ve Zevizm'e bağlılık açısından. Hayatınızda sizi kötü etkileyen şeylere karşı Zevism'liğin gücünü kullanmalısınız. Doğum haritamı görseniz tam bir felakettir, ama sırasıyla kötü yerlerini düzeltiyorum. Ailemle aram kötüydü, bağlama yaptım. Param yoktu, para büyüsü yaptım. Özgüvenim yoktu bunun için çalışmalar yaptım. Bazı hastalıklarla sahiptim, sağlık çalışması yaptım gibi gibi uzar gider. Size ilham olması açısından yazdım bunları. Ve bazen insan kendinin geç farkına varabiliyor. Benim yaşıtlarım belki emekli değiller fakat hayatlarını kurmuş durumdalar ve kendilerini bulmuş durumdalar. Ben ise yeni yeni yeteneklerimi keşfediyorum, tarot bakmayı öğrendim ve ilginç bir şekilde harbiden de tarotun anlattıkları çıkıyor, bu beni aşırı mutlu ediyor. Belki sizin de böyle bir mutluluk kaynağını bulacağınız zaman vardır. Ayrıca emeklilik dediğiniz için anladığım kadarıyla yaşınız ileri ve Zevist olabilmişsiniz, bu ülkedeki klasik emekli dar kafasında olmadığınızı gösterir bence. Bu harika bir şey. Doğum haritası okumayı öğrenip hayatınızı analiz edin. Geçmişte ve şu an istemediğiniz bir hayat yaşamış, ve yaşıyor olabilirsiniz fakat gelecek böyle olmak zorunda değil. Bizler Zevist olarak hayatımıza hükmetme gücüne sahibiz.
Son olarak da, bir aralar koruyucumdan bana yardım etmesi için yalvarırdım. Hatta beni duymadığını düşündüğüm için burada konu bile açmıştım. Oysa şimdi anlıyorum ki, yardım olmadan, insan kendi potansiyeli ile bile çok şey yapabiliyor. Nasıl ki ruhani pratiklerde inanç ve irade etmek çok önemliyse o zaman ilk önce kendimize inanmalıyız.
Bu yazıyı içimden size karşı güzel gelişme gösteriyor olduğunuz için mütevazı bir şekilde yazmak geçti. Ukalalık gibi bir amacım yok, yanlış anlaşılmak istemem.