tanri/calardan sacilan o pozitif enerjiyi bu sekilde hissediyorum hep.. etrafimi sariyor ve uzun suredir icimde tuttugum o nefesi vermemi sagliyor. onlari hissettigimde acilari bir anligina unutabiliyorum. bu gorsel beni cok etkiledi ve sizlerle paylasmak istedim. kayre seytan! ❤️
Discussion
ZehraM. wrote:View source tanri/calardan sacilan o pozitif enerjiyi bu sekilde hissediyorum hep.. etrafimi sariyor ve uzun suredir icimde tuttugum o nefesi vermemi sagliyor. onlari hissettigimde acilari bir anligina unutabiliyorum. bu gorsel beni cok etkiledi ve sizlerle paylasmak istedim. kayre seytan! ❤️
Kız, seninle tanışmam gerekiyor. Burada özel sohbet yasak ama ulaşmamız gerekiyor
MaxineWinner wrote:View source Kız, seninle tanışmam gerekiyor. Burada özel sohbet yasak ama ulaşmamız gerekiyor
kisisel hesaplarimi paylasmaktan yana degilim litfen yanlis anlama ama sitenin mesaj yeri varrr
ZehraM. wrote:View source kisisel hesaplarimi paylasmaktan yana degilim litfen yanlis anlama ama sitenin mesaj yeri varrr
Onu yapamıyorum
MaxineWinner wrote:View source Kız, seninle tanışmam gerekiyor. Burada özel sohbet yasak ama ulaşmamız gerekiyor
Burası tanışma platformu değil.