Temple of Zeus — The Assembly of the Gods

Şeytan'ın Sevinci

locked

Esenlikler.

Orijinal Temple of Zeus web sitesinde ki yazan ve yazılmış bütün makalelerin çevirisi biz Türklerin sitesi olan Şeytan'ın Sevincinde yer alıyor mu ?
Bazen gizliden elime okuyabileceğim cihazlar geçiyor ve her vakti Temple of Zeus'ı okumakla geçirmek istiyorum fakat bazen ingilizcem yetmiyor o yüzden okuduğumu anlamıyorum.
Eğer spiritüelsatanizm.org bütün her şeyin çevirisini içeriyosa zaman kaybetmeyip ordan başliyacağım.

Teşekkürler

Discussion

2018'den beri elden geldiğince çevriliyor. Bana kalsa templeofzeus.org tarzı bir site daha açılmalı.

Sitemizde birçok temel materyali Türkçeye çevirmiş durumdayız; bunları okuyarak başlangıç yapabilirsiniz. Zamanla, Satanas'ın Sevinci'nin tamamı dilimize kazandırılmış olacaktır.

İçerik Arşivi

Tengriken wrote:View source

Bana kalsa templeofzeus.org tarzı bir site daha açılmalı.

Bu doğrultuda planlarımız olsa da Satanas'ın Sevinci şu anda bir dönüşüm sürecinden geçmektedir ve tüm siteler içerikleriyle birlikte güncellenmektedir. Bu nedenle, dönüşüm tamamlanana kadar ertelemeye karar verdik. Ancak, bu sürecin sonuçlarının ilk olarak bizim topluluğumuzda tezahür edeceğini söyleyebilirim.

Sonne wrote:View source

Bu doğrultuda planlarımız olsa da Satanas'ın Sevinci şu anda bir dönüşüm sürecinden geçmektedir ve tüm siteler içerikleriyle birlikte güncellenmektedir. Bu nedenle, dönüşüm tamamlanana kadar ertelemeye karar verdik. Ancak, bu sürecin sonuçlarının ilk olarak bizim topluluğumuzda tezahür edeceğini söyleyebilirim.

templeofzeus.org Türkçe hâli olursa tadından yenmez, hep okurum. Çünkü site tarzı çok hoş.