_efenim merhaba
_ilgili ihtimallerden herhangi biri için, kesinlik bildiren herhangi bir yanlışlama yapabilmem mümkün değildir, bittabi bu durum ilgili ihtimallerin antitezleri için de geçerlidir
_efenim, hiçbir kavram için, malesef kesinlik bildiren herhangi bir yargıda bulunamıyoruz, sadece varsayımsal yargılar; zaten "bilim" dediğimizin de "varsayımsal bir envanter" oluşundan, bunu anlamışsınızdır
_varsayımsallık sebebi ile; ilgili ihtimaller içerisinden en mantıklı olan hangisi ise, onu seçmemiz gerekmektedir; bittabi, ilgili tercih yanlış da olabilir; fakat mesele tercihin sonucundan çok neye göre yapıldığı meselesidir
_"usturacı" arkadaşa, oksijen veren ağaca da selam olsun
Öncelikle esenlikler. Bu mesaj sizin açınızdan kırıcı olur mu bilmiyorum ama düşüncelerimi ve eleştirilerimi sırf birisi/birileri kırılacak diye gizleyecek değilim. İnsanlara kendimi sevdirmek gibi bir amacım da yok o yüzden direkt düşüncelerimi aktaracağım. Yazım şekliniz ve kelime seçimleriniz dışarıdan komik görünüyor, ciddiye alınmanızı zorlaştırıyor ve "troll" olduğunuz yönünde bir izlenim uyandırıyor. Belirli bir düzeyde bilgi sahibi gibi gözüküyorsunuz eğer gerçekten niyetiniz iyiyse doğru düzgün yazabileceğinizi umuyorum. Cümleye büyük harf ile başlamak, sürekli "_" kullanmamak, "efenim" "merhaba" gibi sözcükleri kullanmayı bırakmak ilk yapabileceğiniz şeyler.
_efenim merhaba
_normalde yazmayacaktım, belki discord içerisinde yaşamışsınız birşeyler, bilmiyorum; ama bir lanet karay yahudisi tarafından yazılan sözde "istiklal marşı" içerisinden referans vermek nedir yahu?
_ilgili marş, olsa olsa "istibdad marşı" olur, koskoca 10(on) paragraf içerisinde bir tane türk kelimesi olmaz mı?
Daha önce bir gönderinizde böyle demişsiniz, buna rağmen sürekli olarak Türkçe olması daha muhtemel olan (Kısa bir süre önce öğrendim, bazı dilbilimciler Farsça kökenli olduğunu düşünüyormuş yine de İslam öncesinde kültürümüz daha değişmemişken bulunan bir sözcük ve Türkçe olma ihtimali bulunuyor) en azından Eski Türkçede de kullanılmış bir kökten türetilmiş "Esenlikler" sözcüğü yerine "Merhaba" sözcüğünü kullanıyorsunuz. Bu bir oksimoron değil mi?
_"usturacı" arkadaşa, oksijen veren ağaca da selam olsun
Burada ne kast ettiniz anlamadım.
Umarım bu yazdıklarıma kırılmaz, şahsınıza bir saldırı olarak algılamaz ve bir eleştiri olarak görürsünüz. Aksi takdirde bu kadar dramanın çıktığı bir ortama daha fazlasını eklememek için size bir daha cevap vermeyeceğimi belirtmem gerekiyor.
Son olarak bu konudan bağımsız daha önce yazdığım bir mesajdaki bir hatamı düzeltmek istiyorum:
Varsayım sayısı arttıkça düzensizlik artar ve bu durumu içinden çıkılmaz bir hale getirir.
Varsayım sayısı arttıkça düzensizlik artmaz sadece karmaşıklık artar.