Esenlikler,
Satanik mavi alevin tam olarak ne işe yaradığını açıklayabilir misiniz? Temizlenmede güneş kadar etkili midir? Kullanım alanlarını merak ediyorum.
Esenlikler,
Satanik mavi alevin tam olarak ne işe yaradığını açıklayabilir misiniz? Temizlenmede güneş kadar etkili midir? Kullanım alanlarını merak ediyorum.
AlterOne wrote:View source Esenlikler,
Satanik bir enerjiye sahip olduğu için parazitlere ve nagatif enerjilere karşı etkili. Standart temizlenme güneş. Mavi alev daha çok kötü enerjileri arındırma ve kovma/saldırma üzerine bir enerji.
Kullandığınız tekniğin gücünü, ruhunuzun gücü ve odağınız belirler.
Güneş kullanmak çakralarınız ve auranızı temizlerken çok daha işlevseldir. Odanızı ve çevreyi temizlemek için ise Şeytan babamıza dua edip Satanik alevleri çağırabilirsiniz.
Agartha wrote:View source Satanik bir enerjiye sahip olduğu için parazitlere ve nagatif enerjilere karşı etkili. Standart temizlenme güneş. Mavi alev daha çok kötü enerjileri arındırma ve kovma/saldırma üzerine bir enerji.
Thersthara wrote:View source Kullandığınız tekniğin gücünü, ruhunuzun gücü ve odağınız belirler.
Güneş kullanmak çakralarınız ve auranızı temizlerken çok daha işlevseldir. Odanızı ve çevreyi temizlemek için ise Şeytan babamıza dua edip Satanik alevleri çağırabilirsiniz.
Esenlikler,
Cevaplarınız için teşekkürler.
Vücudumda bu Satanik alevi imgelememde herhangi bir problem var mı?
İyi akşamlar.
İyi akşamlar.
Niyetiniz önemlidir. Kontröllü davranın yeter. Rica ederim.
İyi akşamlar.
Esenlikler, fikrimce problem yok çünkü bazı Zevism kardeşlerimiz koruma aurasını satanik mavi renginde soluyor, yapıyor.
İyi akşamlar.
Hayır yok, istediğiniz gibi imgeleyebilirsiniz.