Esenlikler, bu alıntı yüce Tanrı Lord Andras'ın ritüelinden.
Ardından 10 kez “SATANAS AENAOS” titretin, ardından 10 kez titretin: ANDRAS, ARİS, MARS, EVLOGİTOS, AENAOS
Bu titresimleri nasıl yapıyorum ben günlerdir yapıyorum ama yanlış yapıyor olabilir miyim?
Satanas nasıl titretiliyor biliyorum ses dosyası var ama diğerlerinin ses dosyalarını bulamadım . Okunduğu şekilde mi titretiliyor ve şu şekilde mi yapılıyor
Andras bir nefes , Aris bir nefes ..... Aenaos bir nefes ve bu bir tekrar oldu. Şimdi tekrar bu iki tekrar oldu. Bu şekilde mi ?Yardımcı olursanız sevinirim. 🙏
Tanrı ritüellerindeki bu titreşimleri mantra titretir gibi seslendirmenize gerek yok. Dümdüz şekilde okuyabilirsiniz veya tercihen biraz daha titreştirerek yine "normal" bir biçimde okuyabilirsiniz.
SATANAS kelimesini enerji yükseltme amacı ile titreştirirken S harfini kabalistik S olarak yapıyoruz. Yani sizin de ses dosyasında gördüğünüz tıslama sesi şeklinde. Bunun dışında "kabalistik S" olarak özel olarak belirtilmemiş hiç bir S yi tıslayarak titretmenize gerek yok. Normal S sesi şekilde titretebilirsiniz.
ANDRAS, ARİS, MARS, EVLOGİTOS, AENAOS ve ritüellerde bulunan diğer isimler okunduğu gibi titretiliyor. Bu isimleri dümdüz okuyabilirsiniz. Mantra titretir gibi uzun uzun titretmenize gerek yok.