Bildiğiniz üzere rünleri kullanarak harika şeyler yapabiliyoruz. Rün veya mantra kullanarak rahatlama, gevşeme amaçlı bir çalışma yapabilir miyim? Mantralar hakkında fazla kaynak bulamadım da.
Discussion
AlterOne wrote:View source Bildiğiniz üzere rünleri kullanarak harika şeyler yapabiliyoruz. Rün veya mantra kullanarak rahatlama, gevşeme amaçlı bir çalışma yapabilir miyim? Mantralar hakkında fazla kaynak bulamadım da.
Esenlikler,
Evet, yapabilirsiniz. Hatta bu amaç için mantarlara bile ihtiyacınız yok. Ruhunuza mavi enerji soluyup ''şimdi pozitif ve sağlıklı bir şekilde rahatlıyorum ve gevşiyorum'' tarzı basit bir afirmasyon kullanabilirsiniz.
Boşluk meditasyonu ve Hatha yoga da oldukça rahatlatıcıdır. Hatta Hatha yoganın özellikle rahatlama ve gevşeme amacıyla yapılan bir dalı olan ''yin yoga'yı'' araştırabilirsiniz.
İyi akşamlar.
AlterOne wrote:View source Bildiğiniz üzere rünleri kullanarak harika şeyler yapabiliyoruz. Rün veya mantra kullanarak rahatlama, gevşeme amaçlı bir çalışma yapabilir miyim? Mantralar hakkında fazla kaynak bulamadım da.
Şahsen benim için, enerji meditasyonu son derece rahatlatıcı.
Linkini bulamadım.
Getrodia wrote:View source Şahsen benim için, enerji meditasyonu son derece rahatlatıcı.
Linkini bulamadım.
Meditasyon sırasında birinci veya üçüncü bakış açısından imgelemek bir fark yaratıyor mu?
Azaghal wrote:View source Meditasyon sırasında birinci veya üçüncü bakış açısından imgelemek bir fark yaratıyor mu?
Zannetmiyorum, ben ikisini de yapıyorum pek bir fark yaşamadım.
Elenor wrote:
Çok teşekkürler
Getrodia wrote:View source Çok teşekkürler
Rica ederimm.