Bana da on yıl önce psikoz tanısı konulmuştu.
Ancak ruhaniyette ilaç kullanmıyor iken daha iyiydim. Ne zaman ilaçlara başladım, görü gücüm zayıfladı. Çünkü ilaçlar Dopamin blokesi yapıyordu. Muhtemelen sizin kullandığınız ilaçlar da Dopamin blokesi yapıyordur. Şizofreni ilaçlarının çoğu dopamin blokesi yapmaktadır. Dopamin ile ilgili araştırma yapmanızı öneririm. Dopamin blokesi insanı daha sabit, ruhsuz ve stabil kalan bir yapıya sokmaktadır. Ruhaniyeti -kendi gözlemlediğim kadarıyla- kesinlikle bozmaktadır. Doktorlar size birkaç soru sorarak ilaç yazabiliyorlar kuşkusuz, benimkisi de bir şizofreni serüvenidir. Psikoz tanısı önemlidir ancak ilaç kullanmıyor iken çok daha iyiydim.
Size söylemem gereken şudur ki; psikiyatrik ilaçlar bir yere kadar faydalı olabilir ancak sürekli kullanımda zarara yol açmaktadır; fakat doktorlar bu zararları göz ardı ederek size ilaçlarınıza devam etmeniz gerektiğini söyleyeceklerdir. Sizin yaşadığınız delüzyonları ve sanrıları bizimle paylaşmanızı öneririm.
Bana bugüne kadar yazılan ilaçlar (Risperdal, Solian, Dogmatil, Norodol, Clonex) gibi ilaçlardı. Hepsi Dopamin blokesi yapmaktadır. Dopamin beyne sinyaller ileten kimyasal bir maddedir. Çokluğu ve azlığı ayrı sorunlara neden olmaktadır fakat onu bloke etmek? Bu bizim doktorların şizofreni tedavisinde en çok uyguladığı yöntemdir; bizim doktorlarımız demeyeyim dünyanın dört bir yanında da dopamin blokesi tedavisi uygulanmaktadır.
Sadece kuruntularınızdan uzak, Şeytan'a yakın bir yaşam yaşamanızı öneririm. Meditasyon yapın. Meditasyon en güzel arınma ve tedavi yöntemidir. İlaç, mümkün oldukça kullanmayın. Yeniden söyleyeyim, ilaçlar dopamin blokesi yapmaktadır. Dopamini araştırın ve ne demek istediğimi anlayacaksınız.