Esenlikler,
Bright Bey proton mail hakkında haklısınız bununla birlikte bu alandan dertleşerek kişilerin birbirine yakınlaşması zamanla bilgilerinin ifşa olmasına sebep olabilir bu yüzden tehlikeli. Görseller veya linkler kaynaklı çalınailen datalar veya virüs benzeri bir araç kullanılarak kişisel bilgilerin çalınması durumuna girmiyorum bile. Hatta güya bi instagram sayfası linkiyle instagram gönderisi göndermiş gibi yapıp sosyal medya hesap bilgileri dahi çalınabilir. Araöızda yaşça çok genç kişiler var ve bu gençlerin bu şekilde riske atılmasının da önüne geçmemiz lazım. İfşa olduğu için hayatında çok ciddi zorluklar yaşayan Satanistler tanıyorum. Kanıt konusunda ise elimde ekran görüntüsü tarzı bi belge olmadığı için 'Daha önce forum üzerinde gördüklerimi not etmediğim için bu şekilde bir post açma ihtiyacı duydum, bilginize. Bundan sonra bu şekilde olan her gözüme çarpan içeriği elimden geldiği kadar buraya göndericem .' şeklinde bilgilendirme sağladım . Ancak daha önce Baronessten şüphelenmeme sebep olan bir kaç içerik olmuştu bu yüzden postu görünce biraz da müsait olduğum zamana denk geldiği için paylaştım. Kendisi reddediyosa hakkında buna dair kanıt çıkana kadar kendisi suçsuzdur sıkıntı yok.
Esenlikler,
Evet, bu tarz tehlikeler her zaman bulunabiliyor ancak bunlar ekstra olarak üyelerin alması gereken tedbirler. Örneğin Protonmail'in e-posta şifrelemesini daha da güçlendiren eklentiler ve yollar var, bunlar yabancı forumlarda konuşuldu.
Virüs gibi konulardaysa antivirüs programlarından taramalar yapabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla dosya indirilmeden virüs bulaşma riski yok, varsa da dediğim gibi önlemleri de vardır. Protonmail önizleme sağlayabiliyor zaten. Çeşitli tarayıcılar da kötü yazılımlı siteleri tespit edebiliyor, yine de Tor bunu yapabiliyor mu emin değilim. Geri kalan bariz oltalamalara da üyelerimizin yakalanmayacağını düşünmekteyim.
------------------------------------------------
Baroness Blossom Bey'e gelirsek, her ne kadar siz meseleyi kapatmış olsanız da, burada bir itibar suikasti söz konusu. Elbette kimseden şüphelenmeyin demiyoruz, ancak bu konuda doğrudan benimle konuşabilirdiniz. Kanıtsız isim sunmanız, karşıdaki kişinin itibarını zedeliyor.
Önemli ve ciddi bir kanıtlar silsilesi olduğunu düşündüğüm için aciliyetle gönderinizi onayladım. İnsanlar da benzer duygularla Baroness Blossom Bey'e şüpheyle yaklaşmıştır, ve bundan sonra da ilk gönderiyi okuyup kalanları okumayan insanlar bunu düşünecektir, ya da "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" şeklinde daha şüpheyle yaklaşacaklardır.
Aynı itibar suikastini kendinize de gerçekleştirdiniz. İlerleyen zamanlarda başka bir üye hakkında uyarmak isteseniz, insanlar size güvenmekte zorluk yaşayacaklar; zira tekrardan kanıtsız konuştuğunuzu düşünecekler.
Bunlar hiç olmasa, bir kez böyle bir konuyla gelmiş olmanız ve sadece tahmine dayalı ithamlarda bulunmanız nedeniyle insanlarda antipati oluşturabilirsiniz.
Bu konularda biraz daha dikkatli olmanızı rica edeceğim. Hem biz yönetim olarak alarma geçiyoruz, hem insanlar alarma geçiyor; hem de siz ve karşıdakinin itibarı zedeleniyor. Zevism'leri korumak yönündeki iyi niyetinizi daha iyi yollarla hayata geçirebilirsiniz.
İyi günler.