Esenlikler ,
Direkt konuya atlamak istiyorum . Forumda bir sürü yazı görüyorum okumaya çalışıyorum. Kendi kaderimi bir türlü elime alamıyorum . Süreklenip gidiyorum . Uzun süredir çaresizlik ve umutsuzluk duygularını yaşamamıştım şuan çok fazla yaşıyorum . şans , Yalnızlık , güçsüz olmam , para sıkıntıları bunları nasıl düzelteceğimi bilmiyorum . Sitede bir sürü parayla ilgili çalışmalar görüyorum ama içlerinden hangi birini seçsem onu da bilmiyorum tamamen kafam karışmış durumda . Ayrıca murphy kanunu denen şey hakkında neler düşünüyorsunuz ? Böyle birşey varsa onunla nasıl başa çıkmam gerekiyor kafayı yicem artık .
Esenlikler,
Düzenli korunup temizlendiğinizden emin misiniz? Düzenli korunup temizlenen birinin böyle sorunlar yaşayabileceğini sanmıyorum. Belki kötü bir satürn geçişi yaşıyorsunuzdur bilemiyorum lakin bu satürn etkilerini en aza indirmenin tek yolu yine meditasyonlar .
Maddi konularda problemleriniz varsa öncelikle doğum haritanıza bakmanızı öneriyorum belki doğum haritanızda para ile ilgili olumsuz yönler var(2.evinize ,8.evinize bakabilirsiniz) ,eğer para ile ilgili olumsuz yönler varsa önce negatif karma çalışması yapmalısınz daha sonra para ile ilgili çalışmaları yapabilirsiniz .
Murphy kanunu var mı yok mu bilemiyorum ama sizi bu kadar endişelendirmesine gerek yok korunup temizlendiğiniz takdirde bu tür sorunlarla karşılaşacağınızı sanmıyorum .
İyi günler.