Temple of Zeus — The Assembly of the Gods

Kripto bağış sorun yaşıyorum

goth-wolf

Esenlikler, trust walletteki tron kriptomuzu ToZ a gönderme kısmında bağlantı kopyalamamız laızm ya link koymuşssunuz kripto bağış rehberi sayfasında am tıklanınca yani şu kısım yazdığınız : " Şu an kritik aşamadayız. Burada, Trust Wallet uygulamanızı kapatmadan buradaki bağlantıya tıklayınExternal ↗ ve Temple of Zeus sitesindeki bağış sayfasına girin. Hangi kripto parayı tercih ettiyseniz, onun için konulmuş adresi panonuza kopyalayın. Biz burada TRON kullandığımız için TRX kripto adresini kopyaladık." bağlantıda adres kopyalayaacğım bir şey ok maalesef, kripto gönderim yapamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

Discussion

Maelstorm [TG]

Bağış adreslerini görmek için Hall of Osiris'e kayıt olmanız gerekmektedir. Ardından uygun adresi kopyalayarak işlemlere devam edebilirsiniz.

Bağış rehberi tam olarak güncel değil ancak en kısa zamanda gerekli güncellemeleri yapacağız.

2 replies

merhaba bu adres kopyalama nasıl ve nereden oluyor? Hall Of Osiris te bağlantı kodu her neyse göremedim yani. göremedim Trust wallette duruyor şu anda kripto paramm

buldum ben tamam bağış yaptım sonunda halletimmm yardımlar için teşekkür ederimmm hall Of osiriste ne zaman görünür acaab para biliyor musunuz? sanırım sizlerin onaylaması lazım süreci bilemdiğim için sordum sadece