Psikiyatriye ben de gitmiştim ama bir faydasını göremedim. Bana 2 tane ilaç vermişti, onları kullanıyordum ama çok fazla olmadan bırakıp kendi başıma düzelmeye çalıştım. Bazı insanlar için ilaçlar işe yarıyor, bazılarını ise kötü etkiliyor çünkü o ilaçların genelde bayağı yan etkisi var. Bu ilaçlar, beyindeki bazı çalışmayan şeyleri aktifleştiriyor ve buna destek sağlıyor. Bazı travma yaşayan hastalarda ise bu bile işe yaramıyor. En son, beyne elektrik verilerek tedavi ediliyorlar; beyindeki bazı anılar siliniyor ama bunun için bayağı bir travma lazım. O yüzden kimse önermez. Ama neden yahudi saçmalığı dediniz onu anlamadım. biz kimin yahudi olduğunu nerden bilicez ki ?
Bu ilaçtan ilaca değişir, size verilen ilaçlar ağır olmayabilir fakat benim çevremde gördüğüm insanlar maalesef fecaat durumdaydı ki eyvahlar olsun diyeceğiniz kırmızı reçeteli ilaçlar kullanıyorlardı. Bu kırmızı ilaçların kişinin bilincinde ciddi anlamda hasar bırakabileceğini düşünüyorum çünkü bir noktada sizin 'düşünme' yetinizi baskılıyor. Sorun şu ki bu insanlar Zevist değil, ruhları bayağı kirli, duyguların yalnızca insan beyni ve hormonlarla ilgili olduğunu sanıp bunun 'ruha işleyen' tarafını görmüyor yahut bilmiyorlar. Düşünceleri baskılanmış olsa dahi ruhlarında halen yara izini taşıyorlar ki bu da kalıcı bir yara demek, çünkü düşünceleri baskılandığı için sorunun ruhlarında olduğunu anlama ihtimalleri halihazırda azken daha da azalıp imkansıza indirgeniyor.
Ben de açıkçası korkuyorum çünkü laylaylom bir doktor denk gelebilir, ben olayları dramatik anlattığımda kendisi etkilenip bana bu ağır ilaçları yazabilir. Paranoyak bir düşünce olduğunun farkındayım fakat kırmızı reçeteli ilaç kullanacak kadar da fena bir durumda değilim sanırım.
İlaç sektörü y*hudiler tarafından işgal edilmiş vaziyette, üstelik bu sadece biz Zevism'lerin bildiği üstün bir ezoterik bilgi de değil.
Bunu nereden biliyorsunuz? Ben de onu öğrenmeye çalışıyorum. Her olayı düşmana bağlıyorsak, bu durumda biz Zevism'ler yükselip her şeyin başına geçmemiz lazım. Tıpta, hukukta, savunmada ve teknolojide böylece dünya adil bir yer olur. Ancak günümüzde çamaşır makinesi aldığınızda bile birkaç yıl sonra bozuluyor; firmalar bu şekilde, 'yenisini alın ya da tamir ettirin' diyerek para kazanıyor. Ama tıpta bunun mantıklı bir açıklaması yok. İnsan sağlığı sonuçta. fakat eğer bu doğruysa, biz Zevism'ler onların yerini geri alıp bunları düzelteceğiz.
Tıp konusunu ciddiye almayın, insani olarak ve doğal olarak ciddiye alınması gerekir fakat ne hikmetse sadece biz ciddiye alıyoruz. İlaç firmaları A sorununu baskılayıp dolaylı olarak B sorununu hortlatan bir ilaç çıkarıyor, sonra B sorununu baskılayıp dolaylı olarak C sorununu hortlatan bir ilaç çıkarıyor, C sorunu D sorunu, D sorunu E sorunu... Bu sektör de sonuç olarak para kazanılacak bir sektör, insan sağlığı da onlar için önemli değil.