INGWAZ bir enerjiyi bir bölgeye depolayarak çekmek, sömürmek ve birinden soğurmak için kullanılabilir. Enerji vampirliği kullanarak birilerini hayat enerjisinden mahrum edip öldürmek için de kullanılması mümkün.
Yakın zamanlarda kendi yazdığım enerji çekmeyle alakalı bir ölüm büyüsünde bu rünü kullanacaktım. Kurbanın ruhunu bir Huş ağacına ( zira, huş ağacı Satürn tarafından yönetilir,) bağlayarak o kişlinin ruhunda yaşam enerjisi kalmayana kadar ağaca çekmek için INGWAZ rünü kullanmayı planlıyordum.
Bu tarif hakkında başka bir bilgi vermem burada pek doğru ve örnek bir davranış olmayacaktır. Sadece rünün mantığını kavrayabilmeniz için basit bir örnek.
Tabiki henüz bunu denemedim, sadece gereksiz sadistik dürtülerimi giderebilmek amaçlı rastgele düşündüğüm ölüm ve işkence büyülerinden biri. Herkesin stres atma biçimi farklıdır.
Sırf zevk için yapmayacaksın değil mi?
Hayır tabiki asla böyle bir şey yapmam, sadece zevkine büyü yazmak hoşuma gidiyor. Boş zamanlarımı büyüler ve tarifler yazarak değerlendirmeyi seviyorum. Genellikle o gün içerisinde sinirlendiysem sinirimi Ritual dışında böyle atıyorum sadece.
Zaten Şeytan babamızın suçsuz bir centilin asla, hiç bir şekilde bir Zevism tarafından saldırıya uğramasına izin vereceğini sanmıyorum.
Anladım. Öyle biri olmadığını zaten tahmin ettim ama yine de sormak istedim. Ve evet, Şeytan bizim zincirlerimizi bırakıp bizi insanların üzerine salmaz. Açıkçası kontrollü ve aklı başında güç en önemlisidir. Yoksa Şeytan’ı ve Tanrı/çaları yanlış temsil etmiş oluruz.