Temple of Zeus — The Assembly of the Gods

İmgeleme Ve Rün Kullanımı Hakkında Soru

Banned User 55353

Banned User 55353

Esenlikler,

1-Çakraların konumunu az farklar ile yanlış imgelememiz sorun oluşturur mu?(bunu daha çok duruişiti noktaları için soruyorum)

2-Tanımadığım sohbetimin vesaire bulunmadığı biri ile tanışma/yakınlaşma için hangi rün’ü kullanmak doğru olur?

Bright Truth‘a ve Cevap veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Discussion

MegistomedesActive Translator
Argus wrote:

Esenlikler,

1-Çakraların konumunu az farklar ile yanlış imgelememiz sorun oluşturur mu?(bunu daha çok duruişiti noktaları için soruyorum)

2-Tanımadığım sohbetimin vesaire bulunmadığı biri ile tanışma/yakınlaşma için hangi rün’ü kullanmak doğru olur?

Esenlikler,

1- Eğer enerji çekimi gibi amaçlar için soruyorsanız, doğrudan bölgeye çekebilmek daha ideal olacaktır ancak endişelenmenize gerek yok, zira çekim/titreşim işleminden sonra sonra enerjinin, bu çakraları güçlendirdiğini olumlayabilirsiniz.

2- Ehwaz rününü kullanabilirsiniz.

İyi geceler.

Argus wrote:

Esenlikler,

Ek olarak ikinci sorunun cevabında imgelemeyi yeşil yapabilirsin geçen forumda okumuştum