Bu söyleyeceğim biraz kırıcı olabilir ya da tepki çekebilirim ama bu anlattığınız tartışma, bana bir ergen atışması gibi geldi.
Bence bunun için büyü yapmayın ve insanlarla öldürür müyüm, öldüremez miyim gibi tartışmalara girmeyin. Doğru olmayan kişilere de Tanrılardan ve Spiritüel Zevizmden bahsetmeyin.
Söylediğim kötü niyetle anlaşılmasın lütfen. Bir gün, ben de bu kadar saçmalarsam beni de aynı şekilde uyarın.
Yok canım ne kötü niyeti böyle bir şeyi zaten düşünmem. Karşımda ki kişi yaşı büyük olsada ciddi anlamda ergen biri. Ne kadar konuyu kapamaya çalışsamda hakaretlere devam etti. Ben de zamanımı böyle kişilerle harcamamam gerektiğini biliyorum ama sabrım bir yere kadar. Zaten Spiritüel zevizmden bahsetmedim, çok karışık bir konu. Neyse, yorumun için teşekkür eder, İyi günler dilerim ^^
Yanlış anlamamanıza sevindim. Dediğiniz gibi, yaşı fark etmeksizin bu tipte olan çok insan var. Suç işleyen herkes, hak ettiği cezayı çekmeli kesinlikle, buna ben de katılıyorum.
Ancak okuma yazma bilmeyen birisi, bir cümleyi okuyamadı diye yargılanırsa saçma olmaz mı? Bunu benzetme olarak söyledim. Bazı insanların zihni o kadar kirlenmiş ki ve enerjisel olarak da yoğun kilitler mevcut, o yüzden her insan kendi durumuna göre yargılanmalı bence.
Biz kendi bakış açımızdan baktığımız için, olaylara tam anlamıyla adil ve doğru bir karar veremiyoruz şimdilik.
Birisine öldürmek ya da zarar vermek amacıyla uygulanan büyülerde ekstra dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Hatta bu dikkat biraz daha iyimser bir yaklaşım olarak arttırılabilir.
Çünkü bugün cezasını çekmeyen, yarın da çekebilir. Ama bizim vereceğimiz yanlış bir karar, bir pişmanlık olarak uzun süre yakamızı bırakmaz.
Bu yüzden Tanrılarla iletişimimiz oldukça netleşene kadar dikkatli olmak bizim yararımıza olur.