Esenlikler
Arkadaşlar ben perdemin kalkmasını istiyorum ama nasıl olacağına dair bir yazı bulmadım yok. Bence ilk önce perdenin kalkmasi gerekiyor ki iletişim sağlansın yoksa düşünce ile işte hislerle duygularla olacak gibi değil çünkü bunlar bana göre yanıltıcı. Perdenin kalkması için ne gibi şeyler yapılabilir.?
İyi günler.
Perde dediğiniz “artık onların gözlerinin önüne perde indirilmiştir göremezler” şeklinde Kuran’da geçen bir lanet yani Final Ritual en öncelikle olarak. Ritual düşman lanetlerinden kendimizi kurtarıp düşmana geri göndermeyi amaçlıyor.
Üst çakraları temizlemek. Sıradan günlük temizleme değil, buna adanmış çalışmalar yaparak ruhtaki bütün bağlamaları, zincirleri kaldırmak.
Lanetlerden temizledikten sonra 3. gözü güçlendirmek. Öncesinde yaparsanız içindeki lanetler de güçlenebilir.
40 günlük çalışma yapacak kadar sürekli çalışamıyorsanız 1 gün veya 1 hafta ve katlarında yapabileceğiniz bir alternatif: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=29&t=70068&p=338553&hilit=Sabbath#p338553Full site ↗
Bu alternatif sadece bir alternatif ve 40 günlük çalışma kadar güçlü değil. 28 gün devam ettirmenizi tavsiye ederim.
Temizledikten sonra 3. göz için kullanılacak şeyler hakkında tekrar konu açarsınız.