Logic, asta nu are sens. Din cauza procesului tău decizional deficitar, vrei să părăsești locul care are instrumente necesare pentru a te ajuta cu această compulsie într-un mod în care nimeni altcineva nu te ajută? Știi, poți folosi și magia în mod responsabil, pentru a te vindeca, împreună cu alte aspecte ale căii în 8 etape.
A avut, dar tu nu. O diferență clară. Puterea vine de la mag, nu doar din metode.
Cu siguranță, dacă vrei să te ajuți singur. Segregându-te în afara acestor comunități, elimini efectiv ancoră de salvare care ți-a fost oferită.
Cum ai ajuns la asta? Explică.
În orice caz. Mult noroc.
„Vor să mă schimb și să renunț la acest obicei.”
Nu am câștigat deloc, am avut înfrângeri, doar înfrângeri fără să câștig în ultima vreme, de când le-am cerut zeilor asta.
De fiecare dată când intru în transă, ceva îmi spune că aceasta este o lege impusă de ei ca să nu mai joc jocuri de noroc.
Altfel pierd tot ce construie
Makes sense. Because being an unhinged, stupid maniac, sorry to be blunt here, is not something conductive for personal growth and to those around you. Although it should be noted that, what if this is your own self dictating this, not Gods? Something to consider. In any case, being disciplined and responsible in life, whether gambling or not, is the way to go.
How does this lead to the conclusion that ToZ has to be abandoned? If anything, with ToZ, you can grow better than without. Just by introducing yourself here has led you to abandon gambling, which is a start of a positive trajectory.
It makes sense that you are starting to make me understand and that your answers are clear. Thank you, even if you don't know me, I am really an unbalanced and undisciplined maniac. I have recently noticed that any small action can unbalance and destroy me.
I wanted to abandon the site because of my selfishness and my blind desire to win. and because I feel like someone is pulling me to leave this path