Temple of Zeus — The Assembly of the Gods

Deprem, 6 Şubat 2023

ᅠ ᅠᅠ

Esenlikler,

Depremin yaşandığı bölgelerde bulunan bütün centil kardeşlerimize geçmiş olsun. Can kaybı olanların başı sağ olsun. Arçıtlar ve tehlike hâlâ devam ediyor, Türkiye'nin neresinde olursanız olun deprem çantanız hazır olsun, dikkatli olun. Deprem bölgesindeyseniz, lütfen evlere ya da tehlikeli kapalı alanlara girmeyin. Paniklemeyin, sakin olun. Spritüel Satanistler olarak zaten korunuyorsunuz, Tanrılar herhangi bir acil durumda size yardımcı olacaktır. Ne olur ne olmaz birkaç ufak bilgi vereceğim bunları kaydedebilirsiniz, yayabilirsiniz her ihtimale karşı bir köşede bulunsun diye paylaşıyorum. Öncelikle:

❗️ACİL DURUMLAR İÇİN❗️

AFAD Diyarbakır: 0412 326 1156
AFAD Hatay: 0326 112 0000
AFAD Maraş: 0344 221 4991
AFAD Gaziantep: 0342 428 1118
AFAD Adana: 0322 227 2854
AFAD Adıyaman: 0416 216 1231
AFAD Şanlıurfa: 0414 313 7290
AFAD Malatya: 0422 212 8432
AFAD Mardin: 0482 212 3740

❗️❗️03441120000

Enkaz altında bu numaraya konum veya adres bilginizi atabilirsiniz AFAD hemen geliyor.

Şehrinizde yapılabiliyorsa kıyafet/su/erzak/battaniye vs. gönderebilirsiniz. Bu acil durumda bile dışarda kalanlara parayla eşya satan, ve fiyatları yükselten birçok aciz insan var maalesef. Özellikle kışlık ve çocuk kıyafetlerine çok ihtiyaç var.

18 yaş üstü 50 kilo ve üzeri, herhangi bir bulaşıcı hastalığı olmayan, son bir yıl içinde ameliyat olmamış dövme piercing yaptırmamış hepatit epilepsi kalp hastası ve diğer tüm kronik hastalıklara sahip olmayan herkes kızılaya kan vermeye gidebilir.

Elimde şu an Ankara ve İstanbul kan merkezlerinin nerede olduğuna dair bilgi var, daha fazlasına ulaşırsam mutlaka ekleme yaparım.

-İstanbul

Avrupa Yakası:
•Şirinevler meydan
•Esenler meydan
•Eminönü meydan
•Çapa kan merkezi
•Cevahir avm önü

Anadolu Yakası:
•Sümer günay kan alma birimi
•Ümraniye meydan
•Madenler meydan
•Tuzla devlet hastanesi
•Kadıköy meydan
•Üsküdar meydan
•Zeynep kamil kan merkezi

-Ankara:
•Mamak kan merkezi (Dikimevi mevkii)
•Bilkent şehir hastanesi
•Kızılay karanfil sokak
•Kızılay güvenpark
•Batıkent gimsa (batıkent metro çıkışı)
•Etik şehir hastanesi
•Gimsa market piyade şubesi (Etimesgut)
•Keçiören kuyubaşı metro çıkışı
•Sıhhiye meydan (sıhhiye metro çıkışı)
•Yenimahalle kaymakamlığı (Yenimahalle metro mevkii)

Yeniden hepimize geçmiş olsun, elimden ne gelirse yapmaya çalışacağım, dikkatli olun ve sağlıcakla kalın.

Discussion

Her ne kadar biraz geç olsa da, başımız sağ olsun, ölenler ışık içinde yatsınlar...

PammyActive Translator
Ekran Resmi 2024-02-06 13.42.44.png
Open Ekran Resmi 2024-02-06 13.42.44.png · 746 KB

Aileler toptan yok oldu, bir sürü soy ağacının sonu geldi. Canımızdan can kanımızdan kan gitti. 03.02'de olan 99 depreminde 03.20'de asker yoldaydı, moloz altında insanlar inlerken 36 saat kışlada bekledi 6 Şubat 2023. Can çekişen insanlara selalarını dinlettiler. Ölen öldü kurtulanın hali yaman. İnsanlar hala depremde ölmemiş, tedaviye gönderilmiş çocuklarını arıyor. Satılabilecek kadar değerli olan demiri, bilmem neyi götürdüler cesetleri çürümeye bıraktılar. Kaç ölümüz olduğunu bile bilmiyoruz. Birinci yıl dönümünde depremi anmaya yasak getirdiler. Kelimelerim yetmiyor. Öfkem asla bitmeyecek.

Pammy wrote:View source
Attachment 679

Aileler toptan yok oldu, bir sürü soy ağacının sonu geldi. Canımızdan can kanımızdan kan gitti. 03.02'de olan 99 depreminde 03.20'de asker yoldaydı, moloz altında insanlar inlerken 36 saat kışlada bekledi 6 Şubat 2023. Can çekişen insanlara selalarını dinlettiler. Ölen öldü kurtulanın hali yaman. İnsanlar hala depremde ölmemiş, tedaviye gönderilmiş çocuklarını arıyor. Satılabilecek kadar değerli olan demiri, bilmem neyi götürdüler cesetleri çürümeye bıraktılar. Kaç ölümüz olduğunu bile bilmiyoruz. Birinci yıl dönümünde depremi anmaya yasak getirdiler. Kelimelerim yetmiyor. Öfkem asla bitmeyecek.

Isyan nedir işte böyledir güçlüden hesab soramazsın olan garibana olur güç orda öyle bekler senin yapacak birseyin olmaz geçen sene insanlar pisipisine öldü nerde bu adalet nerde biryerde haksızlık varsa ve insanlar buna vicdansız bir şekilde tepkisiz kalıyorsa batsın sizin insanlığıniz bütün herşey gözümde sıfırlanır vicdansizlar vicdan herşeyden üstündür

Pls Delete My Account

Hayatımdaki en kötü gün-lerdi. Şükürler olsun ki kayıp yaşamadım bir de o olsaydı, sanırım dayanamazdım.

Deprem olmadan önce gece boyu uyuyamamıştım bir türlü. Sonra sabah haberleri gördüm. Başta çok büyük bir şey olmadığını sanmıştım...ama sonra gerçekten sonrası korkunçtu. Şuan bu mesajı bile ağlayarak yazdım. Sanki o depremi bende orada bulunup yaşamışım gibi hissediyorum.
Orada benim ülkemin insanları öldü ve yerlerine otobüsler dolusu ülkemizin zaten olmayan huzurunu daha da bozacak insanlar getirildi. İnsanlar ölüme terk edildi, ihmalden öldü. Enkaz altından çıkartılanlar da açlıktan, susuzluktan, soğuktan donarak öldüler.
Çoğu çocuğun kaçırılmasına göz yumuldu, bir sürü çocuk kaçırıldı. Yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağım yalanlarıyla depolarına götürüp stoklayıp da fahiş fiyatlara satmaya yeltenenler oldu. Böylesine hüzün yüklü bir olayı kendilerince fırsata çevirenler oldu...
Yıkılan binaların tüm depreme dayanıklılık analizleri ve belgeleri bulunan bir binayı sapasağlamken kendi yaptıklar, göz yumdukları ortaya çıkmasın diye yıktılar. Onca şeye rağmen hala ayakta durmaya çalışıyoruz. Umuyorum ki her şey çok daha güzel olur.