...
Esenlikler,
Evet, üyemize daha müsait bir zaman diliminde cevap vermeyi düşünüyordum, ancak sizin cevabınız da gayet yeterli ve benim söyleyeceklerime yakın şeylerden oluşmuş. Teşekkür ederim.
Ve evet demonlar ne kadar bizim iyiligimizi istesede sen, "illa yanlışı istiyorum" dersen sana "hayır" diyecek değiller. Doğruda olsa hayır demezler. Sadece sözünü tut yeter. Ayrıca bir demon size cevap vermiyorsa ertesi gün, hemen bir daha onu çağırmayı uygun görmüyorum. Eğer çok acil değilse biraz zaman geçmesini beklemenizi öneririm.
Sadece şu kısımda ekleme yapmam gerekiyor. Tanrılar bizim ebeveynlerimiz gibidir, "istediğimizi" almazlar, "ihtiyacımız olanı" alırlar. Birçok kişi "Tanrılara 66666666 Ritual yaptım, hani benim villa?" şeklinde duygusal tepkilerle geliyorlar, ancak işin doğrusu Tanrılar hiçbir zaman hiçbirimize böyle bir vaat vermedi.
Onların vaat ettiği şey, çabalarımızın karşılıksız kalmayacağı. İnsanlar görüşünü daralttığında bu ödülün ne türlü olabileceğinin bile farkında olmuyorlar. Pek âlâ materyal de olabilir, ruhani de olabilir, başka türlü de olabilir; belki ilerleyen zamanlarda, sizin öngörülen geleceğinizde yaşanacak iyi bir olayın daha da etkili bir hâle sokulması bile olabilir.
Diğer bir konuda üyemize tavsiyem de tamamen gelişene kadar ruhani mesajlarına her zaman "şüpheyle" yaklaşmasıdır. Burada kastedilen şüphe, kişinin kendisinden kaynaklanan astral parazitlenmedir, yani mesajın doğru algılanamamasıdır. Çoğu yeni pratisyende bu yaşanır, ancak birkaç aylık veya yıllık pratikle mesajlarınız zamanla daha da "doğru" bir hâl alacaktır. O an gelene kadar mesajlarınıza bu gerçeği unutmadan yaklaşın ve ruhunuzu geliştirip zihninizi eğitin.
Disiplin eksikliği konusunda da Nauthiz rününü kullanabilirsiniz.
İyi akşamlar.