Merhaba, esenlikler.
Bu soruyu belki de dört defa sordum; ya unutuyorum ya da cevabını tam alamadım. Sürekli kafamda beliren bir konu olduğu için bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Çünkü anlamıyorum.
Magnum Opus hedefini tamamlayınca kahraman oluyoruz sanırım. Tamam, rütbeleri okudum ama rütbe nasıl atlanıyor, onu anlamadım. Kahraman olan kişi geri mi dönüyor dünyaya? Öyleyse, yarı demon nasıl oluyor? Hadi diyelim ki yarı demon olduk, bu sefer demon ve daha üstüne nasıl çıkıyoruz? O aşama aşama olan şeyleri pek anlamadım. Astral alemde mi gelişiyoruz Tanrıların yanında yoksa sürekli dünyaya gönderilip o şekilde mi rütbe atlıyoruz gelişe gelişe. yazıları okudum ona rağmen anlayamadım o yüzden soruyorum.
Ve son olarak, karma çalışmasında sadece bu hayattaki karmayı mı temizliyoruz gezegenlerden gelen. yoksa geçmiş hayatlarımızda yaptığımız hatalardan dolayı gelen karma da temizlenir mi yoksa seve seve çekecek miyiz o karmayı ?
Teşekkürler.
Bu rütbeler oyunda kazandığınız madalyalar veya ödüller değil. Bu rütbeleri şöyle düşünün; Bebek, Çocuk, Ergen, Yetişkin, Yaşlı.
Hayatınızın dönemleri gibi, direkt olarak net noktaları bulunmasa da bu dönemlerin varlığını biliyorsunuz. Hangi seviyede olduğumuz anlaşılabiliyor ve bu seviyeler arasında "şak" diye geçiş noktaları bulunmuyor.
Magnum Opus, bir kişinin Tanrılaşmasına verilen isimdir. Bu olay da aynı yaşamımızın evreleri gibi net noktalar ile değil, büyüyerek ve gelişerek döngüler ve seviyeler atlayarak yaşanır. Mevsim geçişleri gibi.
Rütbe atlayabilmek için ruhani olarak büyümeniz ve gelişmeniz gerekir. Meditasyon yaparak, ruhunuzu açarak, temizleyerek ve güçlendirerek.
------------------------
Karma konseptini genel olarak anlamamışsınız. Karma geçmiş yaşamlarınızdaki "hatalarınız" değildir. Karma, tüm yaşamlarınız boyunca iyisiyle kötüsüyle sahip olduğunuz tüm deneyimleriniz ve ruhunuza kazınmış tüm kazanımlarınızdır. Bu kazanımlardan bazıları sizin için sağlıksız olabilir, sizi negatif etkileyebilir veya hayatınızı karartabilir. Bazıları da sizi olumlu etkiler ve hayatta ayrıcalıklar sağlarlar.
Bu sadece sizin yaşanmışlıklarınız değildir, Karmanızın %50 si ailenizden size miras olarak gelir, yine iyisiyle ve kötüsüyle. Yani aslında sizi genel anlamda etkileyen ve ruhunuzda bulunan deneyimler ve yaşanmışlıkların kalıcı izleridir.
Negatif karma kırma çalışmasında ruhunuz içerisinde bulunan ve sizi negatif etkileyen karmalarınızı temizliyorsunuz. Eğer Aşk hayatınız ile alakalı negatif karmanızı temizliyorsanız ruhunuz içerisinde bulunan ve aşk hayatınızı kötü etkileyen tüm karmak enerjileri temizliyorsunuz demektir. İster aileden gelsin ister geçmiş yaşamlardan. İsterseniz de bu yaşamınızdan. O karmayı siliyorsunuz.
Karmaya bir bütün gibi bakın. parçalara ayırırsanız kafanızı karıştırabilir.