Bişey demiycektim ama bende kendi yorumumu katayım.
Zevizmden önce, ateistken tüm dinleri, spiritüel konuları filan birçok şeyle objektif olarak ilgileniyordum. Ben bu kadını ve bunun gibi kanalları çok takip ediyordum zamanında. Hakikaten çok bilgili gibi görünüyor, anlattıkları bilime mantığa uydurmaya çalışıyorlar. Maden bu kadar çok şey biliyor, bizde bilelim, yöntemleri usulleri anlatsın die çok baktım ama sonra vazgeçtim. Böyle çok lağım kanallar var. Gerçekten mantıklı bişimiş gibi anlattıkları için insanlar inanıyor. şeytanı bulmasaydım hala bu lağım kanllar bakıyor, bişey öğrenmeye çalışıyor olucaktım.
Eski forum yöneticimize sormuştum, böyle böyle insnlar var. Kundalini uyandı heralde bunların çok bilgili görünüyorlar, neden hala şeytanı gerçekleri göremediler diye bişeyler sormuştum. yılanı mı zihni mi ne nasıl eğitirsen öyle olur gii bişşey demişti, gerçekten ne dediğini hatırlamıyorum, çok zaman geçti.
Bunlar yeni çağcı dedikleri tiplerden. Açıkça düşmana çalışıyor ve düman parazitleriyle iletişimde olabilir. Bu insanların görevi sorgulama aşamasında olanları koyunları sürüden uzaklaşmamaları için tek tanrı inancına bağlıyor. Yelpaze o kadar geniş ki, deistinde ateistine, spirütüalistine kadar dünyadaki her insanın kafasına göre dinler mezhepler çıkarıyorlar. amaçları nasıl inanırsan inan bir şekilde düşman programlarına bağlı kal. amaçları insanları oyalamak, gerçeklerden mümkün oldğunca uzak tutmak. Deistken 19 cular reformist p*slamcılara çok takılmıştım. Doğru yolu bulduk artık.
şeytan tüm centilleri biran evvel yola yola iletsin. Bunu çok istiyorum, dünyanın bu halini, bu karmaşıklığı görünce çok üzlüyorum. :(
all*kı göremezmişiz biz, all*kın içindeymişiz, şeytan zihinmiş, çoğu videosunu bakmıştım. :? :?