Esenlikler
Bana zarar veren enerjimi yiyip bitiren bir arkadaşım var. Kendisine mesafe koydum ama bunlardan anlayacak birisi değil bağ kopartmak istiyorum nasıl bir şey deneyebilirim. Satürn Karesi gibi karşı tarafa zarar vermek istemiyorum sadece hayatımdan çıksın beni unutsun aklına zerre gekmeyim istiyorum önerilerinize açığım
Discussion
quodsupraestetiaminfra wrote:View source Esenlikler
Bana zarar veren enerjimi yiyip bitiren bir arkadaşım var. Kendisine mesafe koydum ama bunlardan anlayacak birisi değil bağ kopartmak istiyorum nasıl bir şey deneyebilirim. Satürn Karesi gibi karşı tarafa zarar vermek istemiyorum sadece hayatımdan çıksın beni unutsun aklına zerre gekmeyim istiyorum önerilerinize açığım
21 Ocak'ta başlayın.
Linkler çalışmıyor, yeni sitede bu konuyla ilgili bir şey bulamadım.
Dlna485 wrote:View source Linkler çalışmıyor, yeni sitede bu konuyla ilgili bir şey bulamadım.
Sonne wrote:View source
Teşekkür ederim, sanırım bir şeyleri yanlış yaptım.
Elite wrote:View source 21 Ocak'ta başlayın.
Ayın boşlukta olmadığı zaman herhangi bir ritüel büyü vb çalışma yapılırsa sonuç alınırmı?
Esenliklerle
Xerxes547 wrote:View source Ayın boşlukta olmadığı zaman herhangi bir ritüel büyü vb çalışma yapılırsa sonuç alınırmı?
Esenliklerle
sonuç alırsınız almasına da, takvimden doğru zamanları takip etmek daha iyi olacaktır