Herkese iyi geceler, bu sefer şuna aklım takılıyor.
ben böyle aksiyonlu maceralı korku filmleri izlemeyi çok seviyorum merak ve heyecan gizem veriyor, ama bu izlediğim filmler düşmanın oyunlarını içeriyor. sahte zevizmle ilgili ayinler kurban vermeler gibi saçmalıklar var. bunları izlemek bana zarar verir mi ve Tanrılara hakaret olabilir mi ?
Discussion
anonymous042 wrote:View source Herkese iyi geceler, bu sefer şuna aklım takılıyor.
ben böyle aksiyonlu maceralı korku filmleri izlemeyi çok seviyorum merak ve heyecan gizem veriyor, ama bu izlediğim filmler düşmanın oyunlarını içeriyor. sahte zevizmle ilgili ayinler kurban vermeler gibi saçmalıklar var. bunları izlemek bana zarar verir mi ve Tanrılara hakaret olabilir mi ?
Bu filmlerin amacı; Sahte Zevizm üzerinden insanların Şeytan/Zeus’tan korkarak gerçek tanrıları bulmasını engellemektir. Müzik ve film endüstrisi, insanları uyutmak için şarkılara ve filmelere bilinçaltı teknikleri ekledikleri için bu tarzlar filmler, zararlı olabilir. Uzak durulması daha sağlıklı.
anonymous042 wrote:View source Herkese iyi geceler, bu sefer şuna aklım takılıyor.
Zarar vermez ama tiksindirici veya komik gelebilir. Şahsen o tarz filmleri gülmek için izlerim. Gerçeği bilenler için yalanlar sadece komiktir.
Lysander Florian Thornis wrote:View source Zarar vermez ama tiksindirici veya komik gelebilir. Şahsen o tarz filmleri gülmek için izlerim. Gerçeği bilenler için yalanlar sadece komiktir.
ya yalanda olsa işte yapçak izlicek sarıcak birşey olsun diye.
Lindita666 wrote:View source Bu filmlerin amacı; Sahte Zevizm üzerinden insanların Şeytan/Zeus’tan korkarak gerçek tanrıları bulmasını engellemektir. Müzik ve film endüstrisi, insanları uyutmak için şarkılara ve filmelere bilinçaltı teknikleri ekledikleri için bu tarzlar filmler, zararlı olabilir. Uzak durulması daha sağlıklı.
Evet biliyorum kesinlikle zararı da var. ama sürekli izlemiyorum zaten 8 ay da bir film izliyen insanım. o da bu tarz şeyler genelde sıkıntıdan.
anonymous042 wrote:View source ya yalanda olsa işte yapçak izlicek sarıcak birşey olsun diye.
Pek sarmıyor ama komik.
Lysander Florian Thornis wrote:View source Pek sarmıyor ama komik.
Ben son yıllara ait hiç film izlemiyorum. İçerikleri ortada. Genelde eski filmleri/dizileri izlerim.
Lindita666 wrote:View source Ben son yıllara ait hiç film izlemiyorum. İçerikleri ortada. Genelde eski filmleri/dizileri izlerim.
Bende öyle.
Tanrılar bu tür çocukça şeyleri umursamazlar. Ancak şahsen, böylesi bayat saçmalıklarla vakit kaybetmenin gereksiz olduğuna inanıyorum. Bunun dışında, bu tür klişe saçmalıklar içermeyen oldukça başarılı korku filmleri de bulunmaktadır.