Temple of Zeus — The Assembly of the Gods

Aura koruma meditasyonu

MorningStar_2356

MorningStar_2356

merhaba, bu koruma aura meditasyonunu neden yapmalıyız ,felsefesi ne? kötü varlıklardanmı koruyor, yoksa başka bir şeymi ? neden önemli ?

Discussion

Gentleman Whale

Aura, bizi negatif enerjilerden, saldırılardan ve hayatımız içindeki tehlikelerden bizi korur. Aura ne kadar güçlenirse bu etki daha fazla kendini belli eder.

Aura, büyü gücüylede doğru orantılıdır. Güçlü bir Aura sizin büyüdeki etkinizi arttırır. Ayrıca Koruma Aurası sizi negatif düşüncelerden uzak tutar.

MorningStar_2356
Gentleman Whale wrote:View source

Aura, bizi negatif enerjilerden, saldırılardan ve hayatımız içindeki tehlikelerden bizi korur. Aura ne kadar güçlenirse bu etki daha fazla kendini belli eder.

Aura, büyü gücüylede doğru orantılıdır. Güçlü bir Aura sizin büyüdeki etkinizi arttırır. Ayrıca Koruma Aurası sizi negatif düşüncelerden uzak tutar.

Anladım ama bunu bizi her defa koruması için 7/24 yapmalımıyız? çünkü ben hatırlıyorum 2 3 yıl önce yapıyorumdum koruma meditasyonu, meditasyon bitdikden sonra hiss etmiyorum yani koruma hissi falan, şimdide yapmıyorum onun yerine çakra döndürüyorum

MorningStar_2356 wrote:View source

Anladım ama bunu bizi her defa koruması için 7/24 yapmalımıyız? çünkü ben hatırlıyorum 2 3 yıl önce yapıyorumdum koruma meditasyonu, meditasyon bitdikden sonra hiss etmiyorum yani koruma hissi falan, şimdide yapmıyorum onun yerine çakra döndürüyorum

Auranızı her gün temizlemeli ve korumalısınız. Sadece çakra döndürmek yeterli değildir; dış etkilerden korunmak için düzenli aura koruması da şarttır. başlayabilirsiniz. Başta hiçbir şey hissetmemeniz çok doğal; istikrarlı şekilde devam ettiğinizde zamanla korumayı hissetmeye başlayacaksınız.

Gentleman Whale
MorningStar_2356 wrote:View source

Koruma Aurası günlük rutinin içinde olmalıdır. Programda bulunması gerekiyor.

MorningStar_2356
Gentleman Whale wrote:View source

Koruma Aurası günlük rutinin içinde olmalıdır. Programda bulunması gerekiyor.

Tamam peki bunu tam olaran nasıl görselleştirmeliyim? Altın reng balon var etrafım gibisinden ?