negatif karmayı kırma çalışması çizelgedeki tüm negatif şeylere birden mi etki ediyor yoksa sıkıntılı gezegene özel bir afirmasyon mu olmalı ?
Esenlikler,
Nasıl olumlarsanız öyle olur. Ancak tüm negatif karmaya dair olumlandığında da etkili sonuçlar verebiliyor. Eğer bir gezegen üstüne yoğunlaşmış çok kötü yerleşimleriniz yoksa olumlamayı geniş tutsanız da olur.
İyi geceler.
Bu konuyla alakası yok ama bir şey sormak istiyorum. Ben bazen TÇM yaparken çakraları teker teker hisseder gibi oluyorum ama yine de emin değilim.
Bazen de hiç odaklanamıyorum, o yüzden mantra titretirken çakraya da kilitlenemiyorum(odak olarak). Böyle zamanlarda hiç odaklanamamış olsam, hayal edememiş olsam bile o mantranın sesi ağzımdan çıktığı için her türlü işe yaramaya devam eder mi, yoksa o çakrayı hayal edebilmek ve oraya odaklanmak olmazsa olmaz mı?
Son olarak da, mesela örnek olarak kök çakrasına LAUM titretirken, mantranın sesini oraya yönlendirmek için ben sadece orayı zihnimde düşünüyorum. Başka bir şey yapmam gerekiyor mu? Mesela ses tonumu değiştirip değiştirip, en çok hangi şekilde orası uyarılıyorsa, ona göre mantra titretmek gibi? Bu konu da biraz aklımı karıştırdı. Üçüncü gözün meditasyonunda, THAUM titretirken, alnınız da titremeli gibi bir şey yazıyordu sanırım. O yüzden sormak istedim, yanlış mı yapıyorum diye.
Son demiştim ama aklıma küçük bir soru daha geldi. TÇM'de mantra titretirken nefes tamamen bitene kadar titretilirse etkisi de artar mı?
Mesela Altıncı Çakraya 25 dakikada hissederek, hayal ederek ve enerji soluyarak 16 kez YAUM titretmek mi daha etkili olur,
yoksa yine 25 dakikada hayal ederek ama daha hızlı şekilde 48 kez YAUM titretmek mi daha etkili olur?