Esenlikler, dediğiniz çalışmayı yaptım ve açıkçası pek bir faydasını göremedim. Ve aslında anksiyetemin sebeplerini buldum bu süreçte.
Başta Zevism'liğim olmak üzere birçok şey saklamaktan dolayı endişe ve kaygılarım zamanla anksiyeteye dönüşmüş durumda. Hep herkes üzerine git diyor ama insanlara karşı dürüst olursam öldürülebilirim bile. Çok zordayım, lütfen yardım edin.
Öncelikle, çalışmaların faydasını televizyonlardaki sihirler gibi anında görmeyi beklemediğinizi umuyorum. Bunu bir fitness gibi düşünebilirsiniz. Birkaç kez yaparak veya tek bir bölgeyi çalışarak ideal vücuda direkt erişemeyeceğiniz gibi tek bir çalışmayı da yapmış olmak için yapıp sonra da etki etmesini beklemek çok mantıklı değil. Tabii ki bunu şahsınıza değil genel olarak söylüyorum sonuçta sizi tanımıyorum.
Diğer ruhani çalışmalarınıza, meditasyonlarınıza da bu çalışmayı eklerseniz bütününde verimli olduğunu siz de fark edeceksinizdir.
Anksiyete konusuna gelirsek insanların size üzerine git demesi kesinlikle asla korkmadan her şeyi açıkça söyle demek değildir. Bu zaten intihar gibi bir şey olur. Günümüz koşullarında ne yazık ki hepimiz bunu saklamak zorunda kalabiliyoruz.
Endişe ve kaygılarınız her zaman olacaktır. Zaten hiç olmaması çok daha kötü bir durumdur. Ancak bunu kontrol edilebilir düzeyde tutmak ve hayatınızın akışına çok müdahale etmesini engellemek sizin elinizde. Bunu yine meditasyonlar ve ruhaniyet ile düzeltebilirsiniz. Ruhunuzu güçlendirdikçe anksiyete, depresyon, borderline gibi sorunların ne kadar azalacağını size temin edebilirim.
Fiziksel ve ruhani gelişim bir bütündür. Meditasyonlarla ruhunuzu güçlendirdikçe artık her şeyin ne kadar elinizde ve kontrol edilebilir olduğunun farkına varacaksınız.
Adandıktan sonra yine koruyucu Demonınızdan veya bu konuyla ilgili yardımcı tanrılardan da destek alabilirsiniz.
Lütfen bu zamanda iradeli olmaya, ruhunuzu güçlendirmeye özen gösterin.
Sağlıkla, ışıkla kalın.