Temple of Zeus — The Assembly of the Gods

Alçılı kol ile meditasyon

athor

Esenlikler.

Bu forumda paylaştığım ilk yazı olsada uzun süredir Tanrıların yolunda ilerliyorum ve meditasyonlarımı düzenli bir şekilde yapıyorum ve yapmaya da devam etmek istiyorum.

2 gün önce babamla tatsız bir an yaşadık ve serçe parmağım kırıldı. kırık ciddi olduğu ve en ufak yanlış hareketimde ameliyat riski olduğu için neredeyse dirseğime kadar alçıya aldılar. Tahmin edeceğiniz gibi günlük hayatımda zorlanıyorum bu durumdan ötürü

Meditasyon da yapamıyorum odakalanamıyorum bir türlu. Tavsiyelerinizi dinlemek isterim.

Discussion

Genelde bu tür bir kırık 1-1.5 ayda iyileşmeli, bu sürede mantra, imajinasyon ve diğer transta olmanızı gerektirmeyen çalışmalara önem verebilirsiniz. Eğer herhangi bir ivme kaybı yaşasanız bile, en kötü senaryoda şimdi veya başka bir zaman ruhaniyetten uzak kalsanız dahi kaybettiğiniz ivmeyi sonra çok daha hızlı şekilde geri kazanabilirsiniz.

Yaşadığınız kaza için üzüldüm, sizin için dua edeceğim, umarım yakın zamanda sağlığınızı geri kazanırsınız, size ihtiyacımız var.

1 replies
PammyActive Translator

Foruma hoş geldiniz!

Öncelikle geçmiş olsun. Bu durumda en iyi seçenek çalışmalarınızı kırık üzerinde yapmak olacaktır. Yani bir iyileşme çalışmasına başlayın, Wunjo ile olabilir. Günlük olarak yaptığınız aura temizlemeyi ve korumayı parmağınıza odaklanarak yapın, onu altın bir küre içerisine alın ve tatmin olduğunuzda küreyi genişletip kendinizin tamamını içine alın.

Eğer böyle dikkatinizi dağıtan bir şey yüzünden yapamıyorsanız, ilk önce o sorunu çözmek daha iyidir, mesela açken ritüele odaklanamıyorsanız, kendinizi zorlayıp yarım yamalak yapmak yerine açlığınızı gidermek ve ritüele odaklanmak. Bu mümkün değilse de odaklanmak için elimizden geleni yapmak ikinci seçenek.

Şifalar dilerim.

1 replies
Maelstorm [TG]

Bedensel bir problem yaşadığınız için enerjilerinizi bu süreçte yüksek tutun. Sizi tüketecek veya ciddi efor göstermenize sebep olacak çalışmalardan kaçının ve Tanrı ritüelleri yapacaksanız, mümkünse daha kısa ve düşük titreşim sayıları kullanın. Lord Asklepius'un ritüelini yapıp, yardım isteyebilirsiniz.

Bunun dışında normal meditasyonlarınıza gelecek olursak; ağrıdan, acıdan veya genel konforsuzluktan dolayı odaklanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Bu son derece normaldir ve kendinizi odaklanmaya zorlamak yerine, sadece rutin meditasyonlarınızı tamamlayın. Odak olmasa, hissiyat düşük olsa veya tam olarak meditasyonlardan tatmin duymasanız bile, bunlar hâlen geçerlidir ve işe yaramaya devam edecektir.

Son olarak risk oluşmaması adına doktorunuzun dediklerini harfiyen uygulamayı unutmayın. Sabır ve dayanma gücüyle, bu dönemi de atlatacağınızı bilin.